- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
na ja most meg még 1 gondom van, ami a multkor is, egyszer csak fogja magát és elsötétül a kép, nincs bejövő jele e monitornak, aztán kirja megint hogy analog de sötét marad, csak resetel tudom ujrainditani, a forgeban voltam semmi különöset nem csináltam, remlélem nem haldoklik a vga
az előzőhöz, hogy csak akkor esik szét ha én hostolom a játékot
-
Gyuri27
félisten
Uram a kártyákat megkaptam. Köszönöm szépen.
A kártyák jobb felső sarkában ahol a power és az orb szerepel jelent az valamit hogy milyen szinnel van körbe rajzolva (kis vékony vonal)? Mert van olyan lap ahol zöld, van ahol kék és ugyanaz a lap.
Mennyi életképes egy egyszínű deck pl nature? -
-
Gyuri27
félisten
Nem. Reply-t nyomtan. A mail cimemre nem jött semmi. Viszont enged belépni. Tehát ezt nem értem.
Azért néztem ezt a wurzerfalle-t. Láttam másnál és a kis egységeket megfogja, a nagyokat lassitja.
Ha hozzá tudok szólni kérek friss listát és meglátjuk mit ír.
Egyébként ez a 700-800-s szorzó a megszokott?
A towert ismételten csak köszönöm (azt hogy hogy hálálom még meg nem tudom).
-
Gyuri27
félisten
smokegyuri, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.Amúgy innen néztem [link] az imperiale-t, a lyricher rittert, kanoncentrum-t, wurzelfalle-t, mana-schwinge-t.
De az ötletekre nyitott vagyok. -
DeckardCain
senior tag
Na ma kezdtem pvpzni
Hát ingyenes kártyákkal játszom most 4/4nél vagyok, egyszer alt-tabnál odafagyott
Most az utolsó két mecset nagyon besz*ptam. Egyszerűen a mountair,sorceress, frost avatar kombóval nem tudtam mit kezdeni, most meg fal mögött álló fire dancerrekkel lenyomták a második orbom, azt ki is léptem. Most egy picit elég volt.
Egyébként nem rossz a game. -
Ehh-ehh, elég jól indított, de nem tolta tovább az aggrót amikor odaért a bázisodhoz... Csak pislogtam, hogy ez mit csinál, le kellett volna mennie és szétcsapnia a bázisodat, erre elkezdett orbokat felhúzgálni...
Te viszont összeszedtél egy korrekt kis csapatot, és szétcsaptál közötte. -
engineeeer
tag
Experten én fire-al csináltam elég pár íjjász mortar meg mine esetleg sunderer,ha ketten csináljátok akkor is kell h legyen egy fire h amíg az egyik indázza a másik bemine-ozza stb támadjatok 2en egy irányba.Mi is 2en csináltuk a társam nature volt ő indázott meg healelt és meg mortar + mine + mind2őnk íjjászai.Nálunk működött a dolog felhúztuk a falat rá egy íjjász vagy mögé a mortar a witch elkezdi ütni a falat közbe megölöd és kész.
-
Depression
veterán
Amit én láttam, ott telepakolja a fagyós részt lövő épületekkel (azokra nem hat a fagyás), és egy swift-es egységgel odacsábítja az első bázisról az ellent.
Hogy működok az a shard? Elvileg azt írja, hogy 'gives you power', de én hiába voltam ott, nem történt semmi.
Egyedül a legkönnyebb, ha ketten léptek be, és az egyik rögtön ki is lép. Ilyenkor 2 orbbal, és több powerrel kezdhetsz, akkor nem jelent gondot az egész, pillanatok alatt meg van a 4 orb.A mérgezősök ellen ott az ensnaring roots.
-
Depression
veterán
Bár én mindig úgy csinálom (na jó, nem viszem túlzásba a vásárlást), hogy egy új acc-ot regisztrálok full-ra a játékban, így esetleges promo lapokat többször tudom begyűjteni.
Sajnos nem viszik túlzásba, és valószínűleg a következő promo lapok már vásárláshoz lesznek kötve.Napokon belül úgyis a következő patch-et jelenti.
-
Depression
veterán
Valami olyasmit írt ki, hogy vesztettél, valakinek a múltban is kell lennie. Az a furcsa, hogy baloldalt mind a ketten bent maradtunk.
De többet nem próbálkozok vele, egyelőre igyekszem upgradelni a lapjaimat, csak meg kellett találni a pályákat, ahol lehet. Az is el fog tartani egy ideig. -
Depression
veterán
Ezen a pályán nem is volt rá szükségem (na jó, a tűz sárkány jól jött), de a deepgorge (frost aff.) nélkül meg lettem volna lőve. Így elég volt egyetlen giant wyrm az egyes védelmi pontokra.
Még tökéletesítek rajta, hátha eljön az az idő, amikor már az elejétől magam fogom csinálni.
Mert most volt egy valaki, aki bennt maradt, míg elértem az észak-keleti védendő hajót, és már megvolt a dél-keleti 2 orb. -
ChromeX
addikt
"It allows for either 2 or 4 players to battle the forces of evil simultaneously on a very unique battlefield; while one (or two) of you will aid Rogan Kayle defending the city of Lyr in the past, the other team will support Mo on his quest for finding his buddy Twinaxe in the present."
ez jol hangzik, kár hogy nagoyn nem kell onnan upgrade
-
Rekro
aktív tag
Ebben is könnyen igazad lehet, hogy így egyben igencsak nehéz lesz eladni meglátjuk;)
Vészesetbe lehet eladom az összes kártyát és megpróbálom a bfp-t több részletben eladni.Tegnap pár hónapos kihagyás után nyomattam 1-2 1v1-t és jó pár dolog balanceolva lett ahogy láttam, renegade csomagos lapot mondjuk csak 1-2-t láttam.
Azt viszont látom, hogy amióta abbahagytam 2 új pvse pálya van csak.( ha jó láttam)
-
Rekro
aktív tag
Igen igazából hiába van jó packed ha nincs gyakorlatod pvsp-ben a jobbak elvernek pvse-ben meg szintén kell gyakorlat az expert pályákhoz.
De igazából inkább a kártyákon meg a bf pontokon van a hangsúly nem azon hogy milyen statok/upgradek vannak az accon.
Az ajánlat elsősorban azoknak szól akik "nagyobb" összegért szeretnének bfp-t venni és egy egyaránt pvse-re és pvsp-re jó paklit összeállítani na nekik lehet ez egy jó ajánlat hogy egy kicsit több pénzt ráköltenek és megkapják szinte az összes twillight lapot + annyi bfp-t amiből a renegade packekből is be lehet vásárolni.
-
ChromeX
addikt
És nekem nem volt 4 orbos lapom
simán meglett volna, amugy én a legvégén gyorsan beírtam a chatbe hogy idézz
de már késö volt. ja és köszi az elismerést a linkért
Direckt
a rushnak annyi értelme van mint a majomnak a hólánc, te is csak egy tokent kapsz ö is csak egyet és többet tölt mint amennyit játszol. -
Lassan szembesülök, hogy iciri-piciri, viszonylag egyszerűen javítható hibái vannnak a játéknak és óriási lehetne, nem értem miért nem javítják.
Ha PvE pályát nem is akarnak írni több százat, írjanak random PvE pályákat 1-2-3-4 főre különböző feladatokkal(attack/defense/capture/mittomén), meg ha annyira ragaszkodnak a random loothoz, akkor lehessen 5-10 kártyából választani 1-2-t és már is érdekesebb.Heggesszék meg az AH-t használhatóra, normális sebességgel lehessen keresni, több szűrővel, meg nem ártana egy Shift+klikk-es beírás a search mezőbe.
A trade-nél meg tegyék már be a Goldot....
Jah, eredetileg csak azt akartam, hogy pusztuljanak a rushdekkek, ekkora baromságot. Miért jó, hogy berusholja az ellenfelet, vagy nyer, vagy elpicsázzák és kilép?
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
mondom én hogy nem olyan erős azért az aggressor pont ez volt vele a bajom, hogy 150 power, na de most megcsinálom neked a soultreet ha még nem sikerült.
ja meg hogy tetszett a pure fire deckem?egy promo juggere én is beneveznék szivesen öszintén bármilyenre
a fire dancer van azt is imádom de az olcso a többihez képest
ú
ja amugy a mostani pvp szintemre én is nagyon nagy ugrásokkal kerültem fel. aztán már egy jo ideje itt rostokolok
-
Depression
veterán
Szerintem a wheel of gifts mindenképp megéri pve pályára.
Kettőt is le lehet rakni belőle, így 20%-al többet sebzel és ugyanannyival kevesebbet sebeznek az egységeiden.
Mivel pve páyán szinte soha nem támadják az első orbodat, ezért ott kényelmesen elfér 2.Végre sikerült megcsinálnom az első expert pályát. :-)
-
ChromeX
addikt
persze tudnék nem ígérem hogy ma, de talán holnap, mert le kell játszanom. amiről én is nzétem az ugye a pöcccs miatt már nem jo mondjuk kb 18perc.
amugy a lapok, én másképp gondolom, ugye folyamatosan jönnek uj playerek és mint az élő példa mutatja depression is veszi a lapokat, tehát kereslet az uj playerek miatt mindig lesz szerintem, ük is vesznek boostert de akkor is talán az arány kicsit afelé hajolhat hogy több lap lesz kinn de csak nagyon kevéssel növekszik a szám szerintem nem omlik töle össze a dolog, bár ki tudja.
más, még a hétvégén mert csak akkor van időm nyomni, vasnap délután elkezdtem összerakni egy pure fire paklit, régen is szerettem volna ilyet, jo pár lap miatt amik nagyon tetszenek
a frost nature lemondtam, 2okbol nem tetszik valahogy nem megy vele és lassu és nekem nincs időm ennyi uprgade közül összefarmolni ami kell az uj pályákról és azokat amugy sem szeretem. tehát arrol lemondtam, visoznt a nature fire eredetimet megtarottam amivel már 65ös deck levelem van 70is lehetne sztem minden chargeal de a nem fontosakat nem raktam még rájuk pénz hiány miatt
visoznt igy is van egy 40 krüli fire deckem ugye sok lap ment bele az első paklimbol, és pol ugy van hogy a 3. orbig tehgát az első 2 orbon csak 3as szintu lényem vana Promo fire dancert nagyon imádom, most azon vagyok hogy juggert szerezzek
-
JoeYi
őstag
de, egy egyszeri összeget megérne természetesen, de ha jól sejtem legalább negyedéves szinten bele kell nyomni egy full játék árát, hogy szinten maradjon a paklid, és ilyesmire nem vagyok hajlandó, tehát inkább az alapjáték megvételétől is elállok.
Egy évig kb lineage2 függő voltam, de sikerült feleszmélni belőle, és ez is olyannak tűnik amire nagyon rálehet kattani, arra pedig semmi szükségem, és ebben csak segíteni fog az a tény, hogy nem lehet még csak közepesen jó se free lapokkal
Azért ingame szívesen vennélek fel titeket friendnek, JoeYi néven tolom (meglepő)
-
ChromeX
addikt
kapcsolgatom. egyszerüen csak olyan erősek..
amugy mostmár kezd nagyon elegem lenni, megint ugyanazt dobja ami már megvan de erre mi az esély 3.ra csinálom experten a soultreet és 2x ugyanazt dobta mind2 lap ugyan az volt 2x, nagyon nem jo.. tökre elveszi a kedvem tőle. meg ez hogy csak 2őt dob az egy playeres mapokon hát jobban megéri csinálni olyat ahol 2en vagytok sokkal több az esélye hogy beadja ami kell... ez régen is igy volt a renegade elött?
-
ChromeX
addikt
igen tudom nekem t2-ben nem is nature egységeim vannak, viszont a fire nálam nagoyn dominál 2 orbon, és a skyfire drake meg a fire stalker és a scyhte ezek megfelelő vegyítés viszont szerintem erősebb. talán de nem tudom ahogy én használom ugy jobban bejön, de mondjuk frostba az aggressor mellé mit lehetne még? hogy erősebb legyen, Roganre gondoltam az nem hülye ötlet mert 25%ot tuningol, meg mintha nálad is láttam volna
-
ChromeX
addikt
a ravenhart csak egy parasztvakítás volt mindenki beizgut hogy promo meg minden.. én tudtam hogy eladni lehetetlen lesz értelmes összegért, viszont arra számítottam hogy legalább használati értéke lesz valljuk be ez egy lassu! gyenge! és drága! lap kb semmi értelme csak a helyet foglaja a pakliban.
-
ChromeX
addikt
azért pont a Tremor, igy 5 év után végre idáig is eljutottam hogy saját avatár és a Battleforge nagyban segített kitalálni hogy mi is legyen az, tökéletes szerintem. nekem nagoyn bejön Ndruu keze munkája.
Felőlem is mehet a 12 playeres bár ha jol emlékszem ott az UR upokat dobja nem? azt mondjátok a nightmares pályákat lehet 1manelni advon mert akkor nyomom, a slave master kénr az agressor up miatt már porbálkoztam de közbe marketplaceztem is és azt meg figyelni kellett uh inkább kiléptem, amugy utálom azt a pályát.. tul kesze kusza.hu tegnap PvPztem egyet az elsőt amiota van renegade. Nagyon csunyán benyaltam. a srác firerel rusholt de érekesen, minden lvl3ason volt neki hozzá kell tenni.jött sunderrer meg hozot sunstriderst is szétszedte az egyik power wellemet de legyöztem nagy nehezen azokat amik ott voltak neki és nem probált tornyozni vagy tovább támadni, hozzáteszem ügyesen csinálta, mert tulképpen controlált végig nem hagyott élni míg ő már ment fel a 2. orbra és szép lassan elhuzott +2power well neki 2.orb és jött a windhunter, baszus az alap, tunkolta unholypowerrel meg raveggel és még valami buffja volt ami ugye ilyen bicepsz volt, és nem bírtam lenyomni persze minden lvl3on volt ravage unholy a sárkány is, azzal szép lassan beölt mindent.. de ugy nem halt be hogy lötte az orbom egy windveavers és egy skyfire drakemég kb a halál közelében sem volt.. nagyon ütös kis deckje lehetett
hoppá én is egy kicsit bőre engedtem
-
Filder
csendes tag
A múltkor kényszerűségből egyedül védtem kb. 6-7 percig a négy falat.
A támadás előtt 4 perccel felértem (1 sámán + 3 íjász), megtisztítottam az orbok környékét.
Felhúztam a négy falat. A két belsőnél 1-1 mark of the keepert és 1-1 primal defendert építettem, míg a két külsőhöz 2-2 primal defendert. (Ez a védelem, belülre még kell 1-1 primal, 5-6 percig tart.)
Utána jöhet a tower of flame (frost esetén már akár a hammerfall). Mivel advanced fokozaton légi egységekkel nem támad, elég a földi egységek elleni védelem.A negyedik orb megszerzése 3 orbos egységekkel (itt 5 magma hurlert használok) elég gyorsan megy. Nyilván más egységekkel is lehet tisztítani, de én nature-fire-t használok crusaden.
Úgy 6 perc alatt végig lehet menni a másik soron, tehát jó időgazdálkodással, a negyedik orb megszerzése után van 3-4 perced egy komolyabb védelem építésére. (12-13 percem szokott maradni a 4. orb után.)
Nyugodtam kritizáljátok, ugyanis végig egyedül még nem vittem, csak mint írtam úgy 6-7 percig védekeztem egyedül, s mellette támadtam a saját oldalamon. (Megszereztem a 3. orbot.)
Még valami, én lecserélem a tornyokat, tehát lerombolom a primal defendert, és a helyére építem az erősebbet.
Egyébként a nightmare shard, sunbridge is simán szólózható advanced szinten, a slave master már nehezebb (az egyes pozicióból csináljátok, mert a kettesnél nem csatlakoznak a kiszabadított rabok). A convoy és a insane god már nagyon necces.
Zoli valamikor lenne kedvetek hárman (pl. Horjával) kipróbálni valamelyik 12-es pályát?
A hétvége lenne jó, hogy legyen idő esetleg több próbára.
Így könyebben lehetne megszerezni onnan az upgradeket.Bocs fiúk! Hosszú lett.
-
ChromeX
addikt
a Mo-t én is láttam hogy olcsobb lett, de gondolj bele nem marad iylen sok forgalomban mert uyge 1 embernek 1 kártyábol 4 kell, roszabb esetben is lvl2ig mindenki fel tudja huzni az 3 lap, volt 150 grinder mindenki akar belőle 3at akkor már nem is olyan sok az, hamar el tud fogyni szerintem mindenesetre én most veszek még 1 gindert meg tudtok valami olyat ajánlani aminek felmegy majd az ára?
-
Filder
csendes tag
A jövőbe nem látok (talán jobb is), csak a játék megjelenése utáni időszakban lezajlott változások alapján igyekszem a becsülni a várható mozgásokat.
Lényeges, hogy egy-egy kártya valódi értéke (használhatósága) csak a megjelenést követően derül ki. Így volt ez az enlightenment-tel is (hiába volt béta teszt hónapokig), én bizony 480-500 BF pont körüli áron vettem április végén.
A grindernél is most kezdenek rájönni, hogy jól használható. Az orb megkötések miatt hatalmas karriert nem fog befutni (szerintem), de 4 orbos egységnek egy frost-nature pakliba kiváló.
Mivel még relatív "olcsó", össze lehet szedni belőle négyet (a charge-hoz), s kb. 900 powerért (breeding grounds!) szinte egyszerre idézhető.A kártyavásárlás meg szerintem csökken, gyorsan elmúlik a varázs. (Ergo csökken a picra dobható kártyák mennyisége.)
Hamarosan meglátjuk, kiderül mennyit ért az okoskodásom.
-
Filder
csendes tag
Szerintem érdemes most grindert venni, 200 BF-ért már beszerezhető.
Hamarosan elindul fel az ára, s akkor 50-100 BF haszonnal biztosan el lehet majd adni. (Ezt csak gondolom.)
Vasárnap még több mint 150 kártyát kínáltak eladásra, tegnap úgy 90 darabot.
Úgy tűnik sokkal kevesebb új paklit vettek a játékosok, mint amire én számítottam (Arra számítottam ugyanis, hogy 1-2 hétig folyamatosan emelkedik a piacon eladásra kínált kártyák száma.) -
Depression
veterán
Nem most veszek. Mindenképp várok 1-2 hetet, hogy a kezdeti lelkesedés alább hagyjon, és józan ésszel tudjam eldönteni, mennyit is szánok rá.
HKK-ztam sokat annak idején (hasonlóan mint ez, az is kártyagyűjtögetős játék., csak nem sz.gépes), és tudom, hogy ha kiadnak egy újabb kiegészítőt, akkor az egész paklid nem ér már sokat a többiek ellen. -
ChromeX
addikt
200ért vettem a grindert, te is sztem ekörül adtad volna, mondjuk akkor legalább tőled veszem, ma ugy játszanék de oylan fáradt vagyok, amugy egy valami hiányzik, a lava field 2 orbon nagyon sokat tudtam vele sebezni, nagy radiusa volt és már lvl2őn volt egész jo kis sebzése, az aggressor meg nagyon állat
-
ChromeX
addikt
akkor az nagyon jol jön a crusadera, ott fönn ugyis mindig az volta abajom hogy abogarak miatt betudnak törni, de ha ez knockbackel akkor az király, amugy megnéztem a tüzes. vettem egy, grindert, aggressort, deepgorgeot és egy hammerfallt, a deepnek a fagyasztós aurája szerintem nagyon jo bár még élesben nem teszteltem, a hammerfall meg pajzsot nyom az egységekre az sem utolso, meg benn van még 1 stone tempest, amugy vettem két twilightot, hát semmi szo szerint semmi nem volt benne.. benyaltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest