- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorkill
tag
válasz
Volgafan #15910 üzenetére
Természetesen bírja a gépem, de nem volt nagyon időm rá, még ma fel akartam rakni, mert pakoltam össze mert holnap megyek el egy hétre kirándulni, szal offline leszek ne keressen senki
Onset: Visszaolvastam persze meg is találtam de valamért nem olvasta be az avit. Azért amugy kösz
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Volgafan #15883 üzenetére
Kedvenc érvelésem következik: "Azért mert más azt használja (azért mert freemka azt használja/azért mert obesity azt használja/azért mert stoxx/azért mert dekka/azért mert dampfi/[még sorolhatnám a neveket és aliasokat]), az a legjobb lap, a többi használhatatlan."
Idéznék magamtól: "[...] 1v1-ben a makeshift hasznosabb szerintem [...]"
Amikor fire t1-el voltam, akkor én azt éreztem hasznosabbnak, jobban illeszkedett a játékstílusomhoz. Ennyi. Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a mortart mostantól mindenki utálja és gyalázza, vagy hogy aki használja az n00b, és nem ért a játékhoz. -
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15877 üzenetére
Szerintem már egy mortar jobb mint egy makeswift,ez kb annyi mintha azt mondanám hogy négy ashbone abominationt veri.
Ám nem tuti hogy jobb: makeswift 60 power.6 mortar : 6x 50= 300 power.T1 en miből szedel ki te 300 powert csak mortarra?Ha megis lehivnal 6 mortart,, utána az ellen olyan előnyben lenne, hogy egy frontális lobotómián átesett gibbon is berushol...UI:19 swamp drake jobb,mint egy avatar+mounti.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #15832 üzenetére
kommentáros vidi
ezt nem is mondtad, nagyon jó.először aszittem a soulhunter is a tied. de aztán visszapörgettem, mert mondom 2 xl soknak tűnik nekem t3ra. amint látom sandstorm neked is tetszik
a technikai részhez: a mapon való mozgást inkább a mini mapon csináld, egy kicsit beszédültem az elején mikor egyik sarokból a másikba majd vissza rohantál át. ^^
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15832 üzenetére
JaJa, az a szemét vilzapper,úgy utálom.
Shaman, ww ,surge
soulsplicer,fof,embalmer,sh phoenix,motivate,offering,oink
ashbone,revenge,coldsnap,equilibrium,construction hut
grimvine, regrowth,zöld és piros ship
Akkor a 4 orb mi legyen?Esetleg sh booster miatt?És a power kombó piros splicerrel műkszik?Ám jó lett a vidid, jöhet a kövi..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #15796 üzenetére
2-3 buri? Az meleg mert powerben sem olcsó + kell a supportra is. Lehivsz 2 clawlert. Megy a roots vagy oink. Ha roots belehivod a darkelfeket és trick vagy shield a wellere. Ha oink akkor clawler megint. Persze te is használhatsz coldsnapot mig a clawlerek fogva vannak.
A nature amúgy meg a clawler rusht tudja csak sok powerrel fogni. Pure shadow playerek is így csinálják és hipp-hopp ott a harvi. -
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #15796 üzenetére
dobd be moon-t. amíg pure firevel toltam sokáig én is azt használtam L-counternek.
nerfelték ugyan, de még így is jobb mint glad vagy worn. (még mielőtt szolnál tudom hogy nem firevel tolod ^^ )mortár2? xD
2v2 az más, ott van társ aki tud +ba supportálni.
itt a korábbi fire/frost mix videó, a termites és woodos kombókról[link]
-
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #15793 üzenetére
Nem játszottam szeptember óta , szóval nem vagyok tisztában a nerfekkel, de biztos vagyok benne hogy van mindenre megoldás
Majd ha játszottam nature-s ellen megmondom hogyan támadtam.
Szerintem kérj meg valakit aki nature-al játszik hogy menjen pár meccset ellened gyakorlásképp, lehet belejössz és már nem is lesz nehéz nature ellen győzni. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #15779 üzenetére
A deeponek, a magához hívós képessége (zöld affnál a földhöz gyökerezi) és ottvan még neked a coldsnap. Hát öld meg s nem lesz egységem, vagy gravitysurge,esetleg nc nastyval
jah és ha a deeponeval elkezdem ütni a welledet, 1 év alatt se dönteném be,a glaciar,kobold trcik miatt, közbe meg a sok kis szar 60 ér ott öli az egységem, s a végre vagy 5 kis pók jön a bázisom felé, szóval nagyon megéri deeponenzni.. -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #15747 üzenetére
Mondj egy ilyen épületet vagy egy long range egységet pls.
A cc-t már ugye nem lehet felhozni, mert szépen lett nerfelve. A linked egy fabatkát sem ér a nerf óta. Az enli szintén tönkre lett téve. A som is nerfre került. Tehát akkor mondj még egy ilyen épületet vagy egységet ami nature és ennyire láma játékra ad lehetőséget vagy op.
A do-t se hozzuk elő, mert 2x lett nerfelve!Szóval lehet itt mutogatni. De a naturét kicsit legyilkolták a siránkozó pro playerek.
Nem tudom mit szólnának a kedves fire vagy frost playerek ha a shield, protekt és a dd úgy nerfelődne mint a cc. Minnél többet használ annál gyengébb.
Mert ha nem tévedek a nature lényege a a control volt a nerfig. Ráadásul a cc nem úgy lett nerfelve, hogy egy varázslatot alkalmazol akkor csökken az ereje. Hanem bármelyik cc-t alkalmazod az azt követő cc ereje csökken. Legyen az roots, sleep, oink bátmi.Persze fölösleges siránkoznom. Mikor van vigil, negation, warp, phase tower, ennek kell örülni.
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #15502 üzenetére
nem tudom halaltszik is h elröhög magam mikor kb 2.-jára is shadowot mondok a frost helyett
de az a komikus benne, hogy előtte még le is szögezem h frsot meg hogy nincs shadow mikor először félre mondom aztán következőbe mikor megint oda érek h kimondjam a frostot shadowor mondok helyetteDe mondjuk annál midn1 még jó is h ebenn van amúgyis csak ilyen debil verzió az a vidi
eleve elég szar meccs volt egm gyakorlás ezért nem vettem azt komolyan -
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan #15419 üzenetére
Látom nehéz ez a magyar nyelvtan. Tőlled még nem láttam egy összefüggő, egész mondatokban kifejtett hozzászólást. Sebaj majd nyolcadikba tanuljátok.
Egyébként ha szeretnél játszani csak szólj, játszok veled egyet. Akár a play for free-s paklimmal is.
(#15420) Volgafan: Igen, mint fentebb említettem Swiftclaw, Dryad, Shaman, Surge, Hurricane, Ensnaring Roots. Ezekből áll a nature t1, frost ellen. Igaz, hogy csak a 3 unit lapot mondtam, csak gondoltam az a szint már megvan, hogy ha natureről beszélünk akkor az alap spelleket hozzáveszed. Ezek szerint még az sincs meg..
linekiller: Mért, én egészen jól szórakozom.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan #15416 üzenetére
Te valamit nagyon félreértessz..
Nature t1 abból a 3 lapból + a heal, cc lapokból áll (Reméltem, hogy ezt nem kell külön említeni, úgylátszik tévedtem..). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan #15394 üzenetére
Hallod, így csak magadat égeted.. Ha elkezdessz vitatkozni valakivel, akkor legalább tanulj meg mondatot szerkeszteni és értelmezni, de érvelni se ártana.
Gyuri: Hát persze, botrányos mindegyik, de gondolom te sokkal jobb vagy. A shard meg csak annyira op mint a többi színnél az az 1-2 must have egység..
Zotya: Azért nem volt t3 egysége, mert a t4-el akarta helyettesíteni. Arany pajzs 3 pöttyel (nem tudom a nevét) volt a rangja, szóval gondolom be szokott válni a bloodhorn. Én is szennvedtem volna vele stone warrior nélkül.
-
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan #15372 üzenetére
1. T1-en nem tudsz befagyasztani. (Glyph-el nem fogsz azt most elárulom.)
2. Ha be is tudnál fagyasztani, szerinted cc terén van esélyed nature ellen?
3. Egyáltalán nem erősebb a többinél. Meg kell tanulni játszani..Megmondtam, aki bizonyítani akar az szóljon és játszok vele egyet.
Deathson: SW -> swiftclaw lenne
ui: Most vertem meg egy frost Grandmastert. Itt a rep: LINK
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan #15369 üzenetére
Ahogy látom egyre inkább elkanyarodunk a témától. Csak úgy emlékeztetés képp: Szerintetek a frost OP a többi színhez képest. Szerintem nem.
Amúgy sok féle képpen meg lehet kerülni azt a pajzsot, de ez most lényegtelen..
Hidd el az sw, dryad, shaman hármas csodákra képes.. Nem tudom ki az a Merdarogh, de szívesen játszok vele ha gondolod, csak szóljatok mikor lesztek fent.Gyuri: Persze, hogy fogták már meg a rushod, nekem is, ha nem így lenne akkor már a top 5-ben lennénk. De vertél is már be jó frost playereket, szóval meg lehet verni őket. Ezért is nem értem, hogy a frost mért lenne op. Aki két kikapás után ráfogja egy színre, hogy op az tanuljon meg játszani.
Deathson: Nem kell félteni Gyurit, ő is jól játszik. Szerintem jó mecs lesz.
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15167 üzenetére
Mennyi annyi?t1en nox, forsaken,dread,lifew,phase,nasty marad, egedül motivate repül.
Na akk taktika:fire:t1en szétosztom unitokat ne tudja eruptolni
firedancerre lyrish-t küldök,skyfire drakere gravity
juggra meg aoc, vagy disinegrate(grigoritól)
natur t1ellen phase rush-->instant win(csak hülyülök nehogy megint elkezzétek)
és fantom mondott nature t3 ellen
shadowon csak profik tudnak megszivatni,itt a tudás dönt
frost ellen meg tudok védekezni -
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #15157 üzenetére
Azé válaszolok neked
A nether warp egy igazán jó kis spell
Egyedül a roots marad amivel meg tudod akadályozni, hogy a wellhez menjen, de akkor meg tud ütni
Nether warp akkor is hat ha oink vagy fagyi van. Nastyzni és corps expet meg akkor is tudom ha oink vagy coldsnap alatt áll
na meg roots alatt is...
Tehát akkor hogy nem jutok el a welledig?
Egyébként speckója is ott van harvinak, tudod kis skeletonok 4 U3-on, ezekkel együtt még nasty nélkül is beüt 2 wellt a corps explosion...
sadó / sadó ellen 1 esély van, ha a harvi nem jön le vagy te jóval elöbb felmész T3-ra. Mert T3-on ahogy írtátok is nem nagyon van olyan sadó lap ami üti a többi szín T3-ait...
sajnos
Tehát Harvestert ne írd le
és ha profi sadós lehozza félhetsz... aki lámáskodik és csak a life weaving, unholyt ismétli az persze, hogy beüthető. Mikor újra kezdtem OnSeT-tel is mentem 2-t. A 2.-nál kikaptam pure sadóval pont e miatt. Erőltettem a harvi tápolását és lenyomta lyrishel. Ja 2 harvit hoztam le
kissé power előnyőm volt
És 2 harvival kaptam ki az előző dolgok miatt. Ekkor még nem volt corps explosion a deckben, most már van
Ha egyik harvimat berobbantom nastyval és utánna corps exloplosion az nagy tisztítást végzett volna onset bázisán. Egyébként fagyizott onset is, de netherel rögtön monument mellett voltam. A máésik harvim meg ment volna a bázishoz... de én hülye lálltam buffolgatni harvit és lyrish leölte... Na ezt a hibát nem követem el többet
Nightguard nagyon jó counter reaver ellen, de persze az sadó... Tegnap játszottam linekillerrel 2v2-t
persze egyszer sem kaptunk ki
A lényeg, hogy ő moon-t használ reaver ellen counternek és működik
Tehát, ha naturos reacer ellenszert keres akkor moon
Messziről odaportol és ha 1x megüti akkor már bármi más leszedi reavert... Láttam használatban...
Stonekin is levédi simán agressorral.... és még van rá sok counter, minden ami do-ra is. Egyébként sírnak a reaver miatt, merthogy a miatt erős a lost deck... Nature DO-ja miatt miért nem sír senki?
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #15144 üzenetére
Elképzelni nem tudom hogy akadályozod meg hogy elmenjek orbig
Ha arra gondolsz hogy jóval elöbb rootsolod akkor nem tudsz csak Dazed egységeket lehozni, ha túl közel engeded a nasty hatótávja és a corp explosion hatótáva elér.
A másik, glacierrel csak 1 dolgot tudsz bevédeni. Nem olyan helyre megyek ahol q well van
hanem ahol 2 well és 1 munument... választhatsz 2 vellt veszítesz vagy 1 monumentet.
Inkább azt nehéz elérni hogy lehozzam a harvit, ha lehpozom már veszítesz valamit
OnSeT ellen ez űmég nekem nem volt kifinomult, de corp explosion óta simán viszi a dolgokat
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15151 üzenetére
Ok, ok semmi baj xd csak emlékeztem h valaki pure shadót is emlegetett.
És itt akkor merre menjek?
"S/S/F esetén t2:harvi,sh mage,koc,nether,befallen jöhet szóba.
S/F/S esetén pedig:,lyrish,reaver,gravity, kobold tric, ice barrier, home soil,coldsnap elérhető.És mind2 variáció esetén jöhet:sh phoenix, aoc, unholy hero,darkelf,nc."
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #15136 üzenetére
Na akk összegezzünk:t1 és t3 letárgyalva.
t2 -be még nem döntöttem.
S/S/F esetén t2:harvi,sh mage,koc,nether,befallen jöhet szóba.
S/F/S esetén pedig:,lyrish,reaver,gravity, kobold tric, ice barrier, home soil,coldsnap elérhető.És mind2 variáció esetén jöhet:sh phoenix, aoc, unholy hero,darkelf,nc.
Ja és Murdeer:pure shadow pedig miért?Satanael miatt?Grigori úgy tudom jobb.
-
Murder3
addikt
válasz
ha a harvit fagyizzák, nasty, nem kell védeni,felesleges főelg ha lyrishek vannak körülötte, rögtön robbant azzal eltiprod az ellenség seregét is.
vagy ha van akkor corpset is esetleg ha embalemr+corspe ha van, ha bázisnál vagy döntöd.neked meg ilyenkor sok voidod lesz,
naturnál ő jobban megérzi h nem elég surgeolni. -
fantom922
aktív tag
válasz
Khm... nos... most linekillerrel vitatkozol Gyurikám
merthogy én az ő deckjét használom. Szerintem ő többet tud lostról mint mi együttvéve
Harvestert tudni kell használni. Ha rootsolod nasty + corps explosion, a monumentednek annyi így is úgy is.
Nekem bent van nasty, harvi, corps explosion. T3-at még le sem hoztál. Ki beszélt itt ütésekről meg unholyról meg life weavingról
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #15126 üzenetére
Hát azért Csirke egyre jobb
lehet mindannyiunkat leköröz. Ráadásul naturos. Azzal egyet értek smokegyurival, hogy a natur decknél meg kell gondolni mire költesz pvp közben, mert drágák az egységei. Csirke ezt átlátja, ezért fekszik neki a nature és általában jól hoz le counter egységet. Tome versenyen egyedül ő tudott meverni, és nagyon jó volt többin is. Rootssal együtt visszavert 1x onnan kellett felállnom.
Csirke nem sok ideje kezdte és már képes rá, hogy megverjen egy annihillatort
Múltkor mondta!Grat neki!
-
fantom922
aktív tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #15110 üzenetére
Gyuriba, te pont előnybe lennél, ha szoktatok játszani pvp-t Roboval tutorial deckkel. Mert te PvP-ben már begyakoroltad. Aki nem ment még vele alapból hátrányba kerül. A tutorial deckkel egy fajta stílust kell követni, d akinek az neem fekszik az megntcsak hátányba kerül... ezt persze csak én gondolom így
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #15081 üzenetére
Nekem nincs bajom smokegyurival
csak vannak dolgok amiben nem értünk egyet. Én a sadót védem ő meg a naturt
Szívesen mennék vele 2v2-t, nagyon jók lennénk az tuti. De mint mondottam vala, én minden magyarral szívesen megyek 2v2-t vala
Ui.: milyen piád van? Én valamilyen páleszra gondoltam... mondjuk szilva... esetleg áfonya...
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #14919 üzenetére
nekem eszembe jutott az hogy 2 accal lehet nevezni és mivel mindenki 2 meccset játszik valaki ellen így mind2-vel kéne egyet-egyet menni.
viszont bocsássuk szavazásra, a verseny topicjába h ki hogy karná ezt és aszerint lesz, de csak akik neveztek azok szavazátát veszem számításba.
gyuribá te is ha nevezel küld el a 20 bfp-t a fórum neveddel eggyüt mailbe nekem, ez a nevezési szabály máskülönben addig nem írlak be.
Mindenkire ez vonatkozik, mert nem akarok verseny után a bfp--k után futkosni.
2 napotok van h nevezzetek illetve eldöntséke h legyen. -
-
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #14573 üzenetére
Úgy néz ki,nem vagyok angol irodalmi nagyhatalom,az angolt olyan 6 éve tanulom,de azt azért észre lehet venni hogy a Friday is péntek,a 17-e is péntek szal ma csütörtök.És ha igaz holnap lesz szeró.
mondjuk kár mert tegnap raktam össze egy durva rpve lost paklit.
Ui.lostra vlmi flying jöhetne, t2 re,t3-on se ártana, a lost vigil idézése drága és a horror meg megfizethetetlen.(Ez lehet hogy hülyeség volt, még nem volt horrorom, de kivülről olyan, mintha repülne.)
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #14266 üzenetére
Elvileg a programmal, amivel a videót készíted is be lehet állítani, de az biztos, hogy a legegyszerűbb megoldás az, ha a játékban állítod át - ha 4:3-as a monitorod, akkor kicsit nyújtott lesz a játék miközben lejátszod a repet, de cserébe a yt-on megfelelő lesz a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest