Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #18587 üzenetére
jó akkor dobjunk pure sahdowba sol-t,glaciert,koboldot,coldsnapot és akkor máris sokkal erősebb lesz....
ami op az ott is op marad lásd do esete nem a lap opságát oldották meg.nekem ahhoz, h nincs gyomrom h op kombókkal játszak csak azért mert azzal pikkpakk ide-oda kerülhetek 1v1-et 2v2-t is ezért untam és hagytam abba.
ha egyedi énáltalam kedvelt lapokkal akarok játszani értelmetlen mert eleve hátrányból induunk aztán ha berakom az op lapokat azzal meg már nicsn értelme az egésznek.csinálajank egy op buffot az ua-nak,corpsénak és akkor ugyan ott tartunk...
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #18579 üzenetére
pure shadow erősítésről vagy fof nerfelésről beszélünk az 2 külön dolog.
eggyáltalán nem mind1.
lostnál a shadwo splashek illetve a frost bp,cc-k amik oppá teszik.
shadow t2 túl splashelető ezen kéne illetve shadow t1-en kéne jó sokat nerfelni+frost bp-ket is jól le kéne húzni, na úgy lenne kibalancolva rendesen. -
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #18577 üzenetére
attól még egy láma szar marad és totál feleslegesen emrt erre a célra ott a Shrine of Greed.
az nem véeltlenül pure.
akkor inkább töröljék ki ajátékból vagy gyengítség földi úgy h használhatatlan legyen, de ne csináljanak belőle értelmetlenül pure lapot.
RB-t pl pont ezért sírtak, mert ráhuztak 4 wellt meg fof+embalmer és jöttek a harvi hegyek.
vagy akkor tegyék purévá a főnixet és vegyék el tőle a 6seces cd-t.egyszerű lenne azt kelen csinálni, h a void mechanikát átirni picit, ha kiürül akkor utánna 2 percig nem növekszik és máris nem érné meg annyira kiürítésre.
másik meg voidstorm ne az ellenfél voidját vegye figyelembe hanem egységesen az idéző voidját ossza ki. -
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #18569 üzenetére
fof-ot nem oldaná meg a purévé tétel.
purénak meg semmit+-t ne jelenten az h egy láma kombót t2-re puréig építenek.
ot a sog nem kell puréba más void pörgető cucc kész..
purének nincs elég egysége t2-re,t3-rashadow részről is sok mindent kéne igen komolyan nerfelni.
forsaken,darkelf,nc,ashbone
buffolni kéne Corpse-t,UA-t,befallent,wrathgazert,rippert
voidot meg át kéne alakítani, mert hiába nerfelik ez vagy felesleges vgay op lesz.pure azért a leggyngébbb, mert se bp,se cc,se heal,se dd igazán.
amid van az meg minden splash kombónak ott van ott meg erősebb mellék lapokkal.
ergó nincs előnyöd csak hátrányod.mije van a pure shadownak.....
van befallen ami többséégbe túl drága h megérje, bizonyos esetekbe jó, de önmagába drága ezért ezen esetek is feleződnek.
undead army, gyakorlatialg pure fire és shadowon kívül használhatatalan, de azokkal se olyan nehéz kivédeni ha 1X sikerül onnan már megint felelseges idézgetni.
és shadow nagyon ritka pure fire se oly gyakori.
Corpse Exploison megint ahol van frost már nagyon szúkül az értelme ahol nincs ott még be is vállhat
SOG:ez még jó is, bár masszívan fogsz 100 voidot veszteni.
Harvi:drága és sok spalhs könnyne kivédi viszont ez legalább ad egy irányzékot
Mage:na itt van egy olyan amit lehet masszívan alkalmazni is, viszont nem egy általános támadó egység, de az eggytlen igazán masszív sebzést okozó pure egység
van az RB ami már csak hátrányt jelent,,,
nether legalább jó, de az nem egy yoaln lap amire épít az ember.
kb ennyi.mageken kívül nincs is használható taktika.
van még a harvi de az se egy általános taktika.és annyira nem éri meg mitn amennyibe kerül
lenne a hulla út, de ahhoz a ce önmagába gyenge.
az ua gyenge mindenféleképpen. -
-
G4ga
őstag
válasz
Volgafan #18547 üzenetére
nem tudom sajnos elismerni...
dot healelni, vigilezni, silverwindet robbantani, sandstormozni, fire dancerelni es sorolhatnám még az ilyen egy lapos kombokat na az lámaság.
de sirni egy 3 lapot használó kombó miatt nagyobb lámasság mint használni.
mig felépül a 3 épület ugyan ugy tartani kell magad, közben is tartani kell magad!
nem ugy indulsz neki a meccsnek hogy áll a 3 épület... ugyhogy nem értem mi ebben a lámasság. -
G4ga
őstag
válasz
Volgafan #18544 üzenetére
Nem nagyon értelek ám beneteket.
Mai napig nem tudom felfogni miért is láma dolog Peti void vissza pörgetös taktikája?
azert mert 3 lap kell hozzá a 20ból?
azert mert azt a 3 lapot ki is kell játszani?
azert mert nem elég hogy kijátszottad de addig életben is kell maradni és megis kell tudni tartani?nem könnyü dolog ám. nem nagyon látod ezt 1v1ben hogy akárki is használja.
vajon miért? mert elég öngyilkos taktika. ha nem jön be buktad a meccset.
persze megértem könnyebb lelámázni mint esetleg megtanulni használni és ugyan ugy felfejlödni evvel a taktikával!aki pedig nem tudja mire valo a 3 épület és inkább leüt egy wellt a 3 épület melett az meg is érdemli hogy kikap! ( ált ezt csinálják amikor én is használom az épületeket! )
nem azert de dot healelni som használata melett mindenki tud! ( nem csirke teljesitményét akarom evvel lebecsülni félre értés ne essék. )
sose felejtem el a bajnokság meccset Csirke ellen. kb 5 perc alatt tarolt le Do valazt se tudtam hol vagyok!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18544 üzenetére
XD instant t2 nélkül, t1-harc mellett vertem őt (a 4-ből 2x ez történt), de kérdezd meg, ha nem hiszed
És ne légy lusta, ha már vitába szálltál, nekem is fáradság volt megírni! Idén csak hajnalban leszek már online, de ha minden igaz, akkor 4-e után ráérek, bármikor játszhatunk. És de, Csirke instant t2, lest meg ingame mikor ellene játszol... És lehet, hogy mo, van a paklijában, de ettől függetlenül úgyszintén lehozhatatlan lapnak tartom. És amennyi powert el fogsz költeni a supportolására, a 2. voidstormnál tuti behal. -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18538 üzenetére
Gyuri, én 1v1-ről beszélek, nem 2v2-ről! A kettő teljesen más tészta! 1v1-ben a Mo egy lehozhatatlan lap, mert 350 powered soha az életben nem lesz egy azonos skillekkel rendelkező játékos ellen még t3-on SoM mellett sem, főleg azért, mert az ellenfeled ebből a 350 powerből (maradjunk a lost példádnál) lerak 2 silverwindet és 2 külön helyen támad velük, majd az egyiket soulshatter-rel benastyzza, amit már ugye nem tudsz kivédeni, ha a Mot ki akarod játszani.
A legerősebb játékosok mindig a paklid gyenge pontjára fognak rájátszani, mint pl. pure fire nehezen bánik el az L méretű egységekkel, ha van mellettük heal vagy lifeweaving. Ugyanez a hátrány megvan a lost paklival is (egyetlen dolog van, ami jó L-counter, ez pedig a nightguard, hiszen átveszi az egységet, de cserébe könnyen ölhető és ha nincs powerelőnyben, akkor könnyedén vissza is vehetik az egységet). A nature-nek az a nagy hátránya, hogy drágák az egységei, szóval ha egy jó ellenfelet kap a pure nature, akkor egyszerre 2-3 helyen támadják őt és mivel nem tud szétszakadni, hátrányban lesz. A frost hátránya az M-counterelés: egyetlen dolog van, ami jó erre benne, az pedig a war eagle. Ez pedig ugyanazt a helyzetet hozza elő, mint a nature, hogy drága... A stonekinnek a gyengéje az, ami az erőssége: a knockback és az előző kettőből adódóan a drága egységek: razorshard lassan knockol, egy kisebb mikrózással könnyedén kiüthető bármilyen swift egységgel, stone tempest 110 power, szóval újfent túl drága. Pure shadow: olcsó egységek, de túl kevés hp-val rendelkeznek, illetve a harvi meg lehozhatatlan valamilyen void-manipuláció nélkül (SoG, FoF), illetve ezt is túl könnyű counterelni általában. Egyetlen esélye a pure shadow-nak az igazi támadásra a shadow mage-ekben rejlik, de arra meg elég hamar jön a cc, majd egyesével ölik meg őket, vagy a dd... A twilight paklival az M-counterelés okozhat gondokat, hiszen a ghostspears S egység, szóval könnyen kiüthető (pl. hurricane, knockback, stomp)
U.i.: Azért pár (3-4) jelenleg Hero rangú pure nat játékost most így fel tudnék neked sorolni kapásból anélkül, hogy belépnék a játékba, nem csak Csirke van ott, bár ezt te honnan is tudhatnád, hiszen nem 1v1-ezel... Csirke nagyon jó egyvalamiben, ez pedig az instant t2 és ep, som majd do. De ez is ugyanúgy védhető, mint bármi más, csak ügyesen kell kezelni a paklidat (én pl. az ep-ezést noxokkal megfogom, onnantól meg a som elég drága). Legutóbbi meccseinkből, amit vele játszottam kb. 6-ból 4-et én nyertem, 2-őt ő, de mindkettő vereségem azon a pályán volt, amit a legjobban utálok ebben a játékban, mert nem tudok rajta játszani...
U.i.2.: grigorit is lehet könnyedén cc-zni, csak elég gyorsnak kell lenni, onnantól pedig hogy az oink rajta, át kell menni vele másik irányba és még egy root-al lekötözni, hogy a közeledbe se érjen.
U.i.3.: glacier shell nem ér semmit t3-on (kivéve jugger ellen), de akkor már sokkal inkább shield building, hiszen powercost ugyanannyi...
U.i.4.: minek coldsnap, mikor már így is tele vagy cc-vel?! Csak azért, hogy a stone warriort tudd használni, miközben a fathom ott van, ami egyébként erősebb nála?!
U.i.5.: swift egység: drones... és még erősebb is, mint a silverwind. Meg tudnád magyarázni nekem, hogy akkor miért olyan jó az a frost t3?
Igaz, én csak ismételgetem önmagam, de csak azért, mert mindegyik lapot már leírtam, amit te is felsoroltál... Az egyetlen dolog, ami szerintem frost t3-on pluszpont a többihez képest, az a kobold trick lenne, de mint írtam, ezzel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy ha használni kell t3-on úgy, hogy som van lent, akkor már régen buktad a meccset...
Jah, és majd elfelejtettem: ha normális ellenfelet kapsz, akkor a fire juggert, vagy giant slayert, a fire-nat giant slayert, a lost pedig silverwindet, vigilt vagy grigorit fog hozni, amiket nem érdemes/nem tudsz átvenni. Nature-nél és frostnál, illetve a kettő kombinációjánál meg ott a cc és a knockback, amivel annyi ideig meg tudja fogni a parasite swarm-odat, amíg leszedi azt, vagy a wellt/orbot (frost: gravity, coldsnap; nature: hurricane, oink). Mostanság ezek a "menő" orb-kombinációk, de ha gondolod, folytathatom: a bandit cultist mastert, giant slayert vagy ashbone-t fog hozni banner mellől, de nála is általában ott az erupt, amivel először knockol, aztán meg leszedi egy darkelffel, ha cc-zed az ashbonet. A fire-frost megintcsak giant slayerekkel fog megdobálni, méghozzá nem is akármilyenekkel, mert ő még pajzsozza is őket, a shadow-nat-nál meg úgyszintén ott a rengeteg cc. De pl. én személy szerint a normális, voidvisszapörgetés nélküli shad-nat paklimban nem használok ashbone-t, mert túl könnyű counterelni.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18531 üzenetére
Mondjuk szerintem azért nem olyan jó, ha t3-ra frost orbot teszünk, mert körülbelül csak 2-4 kártya használható innen, és mindegyiknek megtalálható a megfelelője a pure nature-ben is:
XL-counter: stone warrior, vagy fathom lord. Ha stone warrior, akkor be kell tenni a coldsnap-et is, szóval csak 1 XL-counterért be kell rakni plusz 1 kártyát.
L-counter: silverwind lancers, vagy drones. A silverwind olcsó, de a drones sem sokkal drágább breeding mellett, és emellett sokkal erősebb is.
Abyssal nem ér semmit?! Komolyan mondom, ha megnyerjük a versenyt Gergővel, amit kiírtam, csak azért fogok összerakni egy pure nature paklit, hogy megmutassam neked mennyit ér az az egység! Egyértelműen voidstorm-counter, emellett minden színnel nehéz fogni, mert nem elég ellene egy fajta egység, hiszen amint szétbomlik más mérete lesz, azaz más-más counter kell ellene.
Emellett mi az, ami a t3-ra 1 frost orbbal bemehet a pakliba?
Rageflame: használhatatlan, mert túl gyenge...
Így maradt 3 lap, ami esetleg jöhetne még ebbe a pakliba:
shield building: torony nélkül fölösleges szerintem, az egyetlen dolog, ami ellen védene, az a grigori robbantás, de arra ott van a fathom lord a paralizáló képességével.
kobold trick: 1100 hp-t gyógyít a wellen, ha nincs 30-40 plusz powered (az 50-es kobold fölött) azután, hogy az ellenfél támadt, akkor már régen rossz.
retreating circle: egyetlen pakliba férhet be, az pedig a pure frost, és oda is csak neccesen, semmi másban nincs hely a számára...Szóval ezek közül szerinted melyik az, amelyik bármiféle előnyt jelent az abyssal-lal szemben, ami gyakorlatilag csak aurával, esetleg 3-4 giant slayerrel fogható meg (amikre amúgy meg jön a cc)?!
U.i.: A kobold trickről még annyit, hogy azért sem éri meg, mert ott van a SoM, ami könnyedén visszapörgeti a voidot, s a repair gombbal javított dolgot ára 100%-ban jön vissza a voidba, míg a trickkel minden használatkor 5 teljes powert buksz (90% jön vissza)!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #18443 üzenetére
A warpot nem arra használjuk, hogy a rootsból kiszedjük a magékat.
Pont nature ellen lehet 3-4 magét hívni. Nem fog felmenni t3-ra. Mert nem lesz miből védekezni. Ugyanis ratyi s unit 70 power.
Pure firében 2 op lap van. Ill csak egy és egy képesség. A dancer az egyik. A stampede a másik. A slayer ugye nem pure fire. De lássuk be 80 powerért charge+rage+not knock. Mutass még egy ilyen unitot t3-n. Nem tudsz. Ennyiért meg pláne nem.
Én is győzelemre játszom. Naturéval. Amivel vitathatatlanul ez nehezebb.
Ha az amii jól sikerül váltok nature+shadowra. Ha op lesz sokaknak fog sirni a szája. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #18438 üzenetére
jaja csak az a 3 mage picit sebzi a do t, szóval tuti h ráfogsz healelni.. tehát én máris 200 pontnál járok, de ha meg nem healelekrá később én leszek szarba mert utána majd a jön a magekkel orbot/wellt szedni, jójó tolhatok rá malacot meg roots de az is pont, ő meg addig tud wellt venni.
Szerintem mire elfogy neki a mage bőven t3on van. -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #18431 üzenetére
Simán beüthető. Ugyanis nem, csak a do kerül powerbe, hanem a cc is.
Mikro kell hozzá.
Sokan ezért nem tudják fogni.A power költséget meg hagyjuk. Mert a silver!nasty kombót nem lehet beütni akkorse ha annyi powered van, hogy nem fér ki a képernyőre. A voidra ez szintén igaz.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #18226 üzenetére
na mármost ez a meccs inkább 1v1 volt mint 2v2, mivel a végeredményt sem a Te sem Miki teljesítménye nem befolyásolta, ti szépen építkeztetek amíg a társad lerusholta Hyúzt.
az erőviszonyok se voltak épp kiegyenlítettek, te jössz egy top10es társsal Miki meg egy kezdővel.
az a fal mondjuk erős volt. de az se volt gyenge amit a társad húzott
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18226 üzenetére
Nem felejtettem el a Shrine of Memoryt és a Shrine of Greedet, egyszerűen csak azokkal együtt is többet sebzek rájuk a voidstormmal, mint bármi mással és csak 135 powerért. Ezzel a taktikával általában 3-500 powert tudok forgatni folyamatosan egységek és void között, azaz akár védekezhetek 3-4 ashbone-nal, vagy swamp drake-el is miközben lenyomom a voidot és csak ő fog sebződni. Ezután jön azonnal az embalmer és már újra nincs voidom, újra kötözhetem és malacozhatom az ellenfelet. Ezért van bent a nature orb igazából. Akár egy Mot is lehozhat a pure nature miközben nyomatja a somot, a voidját ilyen módon nem tudja lenullázni, csak lecsökkenteni. Azaz a Mo úgyszintén sebződni fog. Lehet, hogy nem hal bele, de cserébe sebződik és nem is keveset, és éppen azért vannak a cc-im, hogy megfoghassam az ellenfelemet t2-őn és ilyen esetekben.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18220 üzenetére
Azért nem veszem ki a pakliból, mert jelenleg kb. ez az egyetlen védekezési eszközöm t3-on. És miközben kereken 0 a voidja az embernek, azért elég vicces dolog ki tud jönni belőle (pl. 30 hp-s nightcrawlerem életben maradt voidstorm után). Ha ezt a bugot kijavítanák, akkor egy bizonyos pvp-rang alatt lehetetlen lenne megfogni ezt a fals shadow-nature-shadow paklit. Ezt azért mondom, mert kb. egy Legend rang alatt szerintem bárki t1-rusha fogható.
Ma felmentem egy játékra, aztán kb. ugyanaz történt, mint tegnap, annyi különbséggel, hogy csak touchpaddal játszottam és csak egy Battlemaster ( mishanamerii ) ellen, illetve a t1-harc kimaradt, de t2-őn fogtam - pedig még egy termite hillt is sikerült rámhúznia ott - és t3-on is már épp előnybe kerültem mikor kifagyott a játék a 3. voidstorm után.
És már csak azért sem fogom kivenni a paklimból ezt a lapot, mert más kombinációval lehetetlen fullra lenullázni a voidot, azaz ha az ellenfelem nem használja a Furnace of flesht legalább az embalmerrel (bár powerben olcsóbb, ha soul splicer is bent van, anélkül is lehetséges a void lenullázása), akkor mivel nekem 0 a voidom, neki meg nagy valószínűséggel több száz, ezért gyakorlatilag 135 powerért bármilyen védekezésre és/vagy támadásra lehozott egységét be tudom verni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan #18198 üzenetére
jah tudom baromi béna votlam de uj deck meg nem játszok már 2 hónapja csak ímmel ámmal meg amugyse votlam sose jó
meg ugye utólag leesett hogy a két dombról lehetett vonla szedni akármivel a közepet XD
mitt én már minek hivtam aurát XD egyszerüen minden egységet blockolt és ugy ölte és má kikészített meg azzal a kis szar deepcoilal menyire ment neki
iylenkor hiányzik a befallen a deckbőlsandstromot meg arra használtam hogyne dudja azt a rohadt deepcoilt gyógyítani nemtudtam mást kitalálni mindig rágyógyít aztán megy
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan #18164 üzenetére
meg a vereségektől lehet lehuzni a játékot a wc-n
énse azért adtam fel mert oylan jó votlam hanem mert mnidig megvertek a furyk enyi hiába vertek meg 50 szer attól csak szarabb lettnah meg mivel a leg lámább szarokkal jönnek mint a reaver deep one grigori nah meg a lost vigil
meg kérdem én a motivate miért öli le az egyik egységet míg a home soil nem igaz kicsitt többe kerül de megmarad az egység a motivate meg csak akor éri meg ha van legalább 3-4 egységed home soil meg rámehet bármire egy egységre is akár
-
zoli.22
tag
válasz
Volgafan #18153 üzenetére
BladeHero: Persze, játszik még, csak ő inkább lazulásként űzi a pvp-t, és szerintem az üzlet az igazi élvezet nála.
(jó ideig nálam is csak arról szólt a játék)
Gyurima, ahhoz hogy mihez kell ész és mihez nem, arról vitát nem nyitnék. hallottam, hogy nem csípitek egymást, de az azért tény, hogy vagy egyfajta stílusod. Múltkor mikor játszottunk azt hittem kinyúlsz a monitoron keresztül és adsz egy pofont, amiért t2-re mertem menni.
Én Gergővel értek egyet, így csak azt tudom üzenni amit ő is elmondott neked. állítólag tána is hatékonyan játszottatok együtt.
Az meg tény, hogy nem vagyok bf-ben olyan szinten mint te, de nálam ez csak kikapcsolódás, és ha 0:100-as is lenne a statom az sem érdekelne, és meccs közben is képes vagyok letenni tálcára a game-t, ha éppen a tőzsdén mozgolódás van. Számomra valahogy az fontosabb, és érdekesebb is.Míg ezeket a sorokat lekörmöltem kerestem 40 euro-t, elég kemény.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #18144 üzenetére
Én t1-re shadowban a dreadcharger (mostanában witchclaws helyette, de ez a dreadnél rosszabb) és a forsaken mellé mindig noxot használok és pluszba egy épületet. Ez az épület a hangulatomtól függően zöld soul splicer, vagy phase tower. Bár mostanában inkább az előbbivel játszom a heal miatt. A phase -el az egyetlen gond, ha mozgatod, akkor dupla annyit sebződik, azaz az élete ugyanott van, mint egy noxé, amit azért hagy súgjak meg, elég könnyen be lehet ütni...
Onset, a nox+motivate-hez annyit hozzátennék, hogy a zöld soul splicer nélkül használhatatlan 1v1-ben. 2v2-ben pedig csak nature t1-es társsal. És hogy miért? Pont azért, mert iszonyat gyorsan halnak, és nincs annyi powered, hogy egy ilyen t1-rushal akár egy wellt is lebonts. A frostnál jönne a glacier és az imperials, a fire-nél az eruption és a sunstriders, a naturenél a ww, a shadownál pedig a forsaken-spam. Ha jobb játékossal állsz szemben, akkor kb. az egyetlen ezek közül, aki ellen van esélyed beverni a wellt, az a nature, a többi ellen lehetetlen.
De azt nem tagadom, a motivate nagyon hasznos dolog tud lenni. A legegyszerűbb támadási módszer vele: elküldesz 2-2 nightcrawlert 1-1 wellhez. Ahol egységet hív le, ott benyomod az egyikre a motivate-et és ha nincs cc-je, azonnal bukja a másik wellt. Ez a shadow-nature paklikban burrowerekkel még hatásosabb. -
Murder3
addikt
válasz
Volgafan #18084 üzenetére
hát ha alacsonyabb felbontásba játszol mint amibe kikonvertálod a videót akkor kpasz egy kis képkockát és azt ki se tudod tenni nagyba, tny,hogy úgy szebb a minőség, de mivel nem tudod kinagyítani így értelmét veszti.
amúgy az a lényeg, h a legnagyobbra kell állítani, mármint a legjobb minőségbe mentse ki, csak arra kell figyelni h 2 giga alatt legyen mert a yt-n az a limit, de minél nagyobb a kimentett fájl annyival jobb lesz a yt-n a minőség.
-
fantom922
aktív tag
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #17923 üzenetére
Nem az a probléma hogy nem tudjuk verni a voidstormos csapatokat. Még akkor is levertük őket mikor fél év után ismét pure firevel jöttem, méghozzá úgy hogy nem egyszer stempede alatt ölték a juggert. ( s ekkor a képesség költsége is kuka ( 100power)) és term. storm mellett még church tenger is volt részükről a mapon. erről még vidi is van.
régi taktikákat meguntam, huntival szeretnék menni....
egyébként nemcsak ezért jegelem most a gémet, a gyenge balansz miatt untam rá. ( lényegében mindenki ugyanazokkal a lapokkal tolja)
jelenleg ha látod hogy milyen orbot épít az ellen t2nek már lehet tudni 95%-ban hogy milyen lapok vannak a deckjében. ( mindezt úgy hogy már van vagy 600 lap ingame)
a watchlistet felváltó balanszolos megoldást, amiről még szeptember végén írtak én jobban várom mint az amii editiont.
mivel hiába adnak ki 100+ új lapot, a 20 slot így is szűkös, max 1-2 új kerülne csak be az egyes deckekbe az amii lapokból.
nektek a decketekben lévő 20 lapból mennyi származik a twilight editionból ?
erről beszéltem.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #17908 üzenetére
Tegnap belogoltam kb. 5 percre. Épp csak addig, míg felvettem a bfp-t az egy héttel korábban ah-ra kirakott lapokért.
Meguntam hogy csak a lámulás megy. Majd ha megoldják hogy Soulhunter pvpben is használható legyen felnézek. Így nincs értelme az egésznek hogy csak pve deckbe lehet betenni....
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #17892 üzenetére
Nem mostanában fogom aktivizálni magam...
Vidiket meg minek linkeled, ha nem akarod hogy kommenteljük őket?
a kérdéseket azoknak szántuk akik játszották a meccseket, de úgy veszem észre ők read only üzemmódban vannak.én meg akkor megyek watch onlyba a továbbiakban.....
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #17678 üzenetére
Nem került sehogysem, repeket sem töltöttem le, csak a youtube.osakat néztem meg - azokból is több, mint a felét telóról (és ha ez történt, régen nem kerülhetett a gépre, hiszen augusztus végén újratelepítettem az egészet)...
Egy módon kerülhetett, a Flameforge, vagy a Kaldra által készített community map-on keresztül, de ezeket meg a hivatalos fórumról szedtem le, így ezért kétlem...Ricsi: a support-ot hol találom? battleforge.com és ott a support fülre gondolsz?
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #17656 üzenetére
Ilyen vitazáró mondatnak (részemről ez nem volt vita):
Én az életbe nem költöttem sem bf-re sem más játékra egy forintot sem. (Van 200 forintom de abból könyvet veszek amikor többszöröse összejön).Nekem meg időm nincs, bfp-t meg közbe gyűjtögetek.7 óra suli és tanulás után már nem sok idő jut farmolgatni.Így meg egy hét alatt napi 4-5játékkal egy életre elég tokent szereztem.A jáccanit meg tényleg nem így kel írni.A részleges hasonulást meg inkább nem köbözöm mert mindenki halálra unja magát,s aztán egyedül írogathatok magamnak ide.
..De az csak újabb fogás volt tőled, hogy belémköthess.Ez itt tudtommal nem szépirodalmi fórum,és tudnék még jópárat mondani, aki helytelenül írogat ide.Na de ez tárgytalan.
Ja amúgy jó a meccsed.(Amit persze megint mérkőzésnek kellett volna írjak.)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Volgafan #17658 üzenetére
Mondjuk ez a hsz-ed. Arcodból meg vegyél vissza, már szóltak...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Volgafan #17653 üzenetére
Komolyan nem ér meg +150-200 Ft-ot, hogy ugyan annyi idő ráfordításával dupla annyi csurogjon be...arról lehet vitatkozni, hogy melyik map éri meg jobban, de arról, hogy +200 Ft-ért egy héten veszel több ezer tokent, és ez nem éri meg, erről nehéz lesz meggyőzni bárkit is...
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #17653 üzenetére
Na azért kicsit vegyél vissza oké.
Szegény tudatlannak próbáltam segíteni, semmi bajom veled...
Én leírtam a token farmról mit gondolok , te meg nekemugrottál.
Ám mivel kezdő szerűségnek tűnt a srác, azért ajánlottam kotg-t , az skill nélkül is simán megy.Insane azért egy kicsit húzósabb, ott elég 10 mp-t késni és jön egy nagy hullám mielőtt tornyot húznál.Bevallom én még advanceden is bebuktam (igaz első nekifutásra...)Különben is utoljára 2-3 hete írtam rád akkor is kitérő választ adtál.Ja és akkor is jáccani hívtalak, kérdést kb egy hónapja tettem fel neked...
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #17651 üzenetére
Akkor a kedvedért:
Hatékony token farmhoz kell mind2.Duplázóval se éri meg szerintem bg-n farmolni, 14 victory per game.És ha vesszük pls kotg-t, ott csak átalakítóval 30-40 token, és azé a 150 bfp ért mennyen már gyorsabban.Mert amúgy mindenféle nélkül introduction standardon is lehet tokent farmolni, csak akkor egy lapot egy év alatt fejlesztesz...
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #17424 üzenetére
Na szevasztok.Nem haltam meg csak gép megadta magát.
Na akkor térjünk a lényegre:
Xp farmból a ravens tűnik nekem is jónak,nem egy túlnehéz map, gyakorlás kérdése.Ja és mi az az 1mark?Token farm már egy kicsit bonyolultabb.
Itt van a te insane god od, nem túl, könnyű, de gyakorlással megoldható, elején rohangálás, azután építkezés...
És itt van még a king of the giants is.Ez egy kicsit egyszerűbbnek tűnik (nem csak szerintem)Viszont kevesebb vic de az nem olyan nagy szívfájdalom,KotG amúgy is gyorsabb.Néztem mind2 mapról többféle repet.Gond csak ott akadt,hogy mind2 map összes repjén ott volt az amii monument.És ezeket ami monu nélkül, hogy lehetne megoldani?
Insane godon, esetleg ha már t3 on vagyok és van kiépített védelmem, ashbone spamal egy kiszemelt könnyű orb helyet szabadítok meg.KotG-n meg 4es pozból indulok, megyek t3 azon a 2 orb+6 well helyen,és negyedik orbot pedigaz az fölött levő helyen (egy szakadék van közöttük) lost vigillel vagy sh phoenix-szel megtisztítom, vlmivel körbefutok oda, úgy, hogy semmit se hívjak magamra, gyors t4 és mielőtt az utóbbi bázist betámadnák lss spam.
-
Zotya21
senior tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17363 üzenetére
Hát én ezt nem tudom mégnézni, éppen dolgozok
A győzd le felhívásról meg annyit, hogy bárkit le lehet győzni, ha ügyesebb vagy
Church-höz elég ha az egyik ellen fire, aztán a sunstriders mellett csak segítesz neki a netherrel a bázisodnak annyi.
OnSeT pl. simán verne ha church-vel jönnél.
Amúgy nem tudom miért harciaskodsz
A church és a vigil is op, de szerintem silverwind sokkal jobban az.
Predatorkill: tényleg Aaaaabama volt meg rds nem Ajjak, e a lényeg, hogy churchözött ellenem Aaaaaabama, de silverrel verhető, ha gyors vagy...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17360 üzenetére
Ez a számolás sántít kissé
Kezdjük ott hogy church 100 + vigil 160 + barrier 20 = 280 power itt vagy te. Én aura 100 + eruption 75 = 175 és buktad a vigilt -265 nálad. Na most jössz te
Azt mondod cannon tower amit eruptionnal berobbant. Még mindig -260 powerveszteségnél jársz és még silvert le se hozott az ellen.
Persze itt már nem érdemes számolgatni, mert T3-nál általában annyi a power és olyan kevés a charge, hogy nem igazán számít.
A lényeg, hogy szerintem silverrel jobban lehet operálni, neked meg a vigil jön be
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17358 üzenetére
Ki az a ti?
Cannon 80, ha jól emlékszem, de eruption is annyi. Mi az az er? Ja eruption
Már értem. Cannon lehet csak 70 ezt nem tom, de mit számít az? Elf elejted, hogy elveszítettél egy vigilt -160. Nem tudsz lehozni semmit, ha védekezned kell a másik 3 helyen. De ahogy mondtad ez map függő. Hiába vitázunk. Van amelyik mapon silverwind jobb van ahol vigil. Szerintem alapból silverwind op-abb.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17356 üzenetére
Na mert te meggyőzhető vagy mi?
Erre azt mondom, hogy bagoly mondja verébnek
Ha társat keversz bele veszélyes már
Aura és eruption és a vigilednek annyi. Eruption utánna véd az építkezéseid ellen míg aura véget ér.
Egyébként, ha 2v2-ba nem tudsz kikerülni 1 churchöt az már régen rossz. Amúgy meg Ajjakékat vertem már Predatorkillel. Silverwind vs church 1:0 ide
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17353 üzenetére
Gyuri én nem létom majd meg, mert én is használtam amit mondasz előbb mint te
Megmondhatja OnSeT, smokegyuri is. Tudom mit lehet vele csinálni és mik a korlátai. Egy szóval sem mondtam, hogy silverwinddel a vigilt vagy churchöt támadom. Másik 3 bázist támadok. Ahova le kell hoznia countereket. Amivel power hátrányba kerül elég rendesen. Én vigil miatt bukok 1 bázist te 3 helyen kapsz támadást egyszerre és bukod 3 bázisodat. Aztán ne gyere azzal, hogy hát azt könnyen visszavered, met silver-re nem igazán van counter azonos áron. Nem vagyok noob hogy nekimegyek 3 silverrel 1 churchnek a többi welleket és bázisod támadom ahol nem áll church
A vigiles támadásod meg fogom addig bp-vel. Emlékszel 40 powerem maradt hozzád képest
az aurás ötletedet meg nem tom hogy érted
Aurával kinyírom a vigilt, erre te leteszel barriert és churchöt? Mert azt elsöpröm 1 soulshatterral 150-ből. A tiéd ugye 120, ha bevéded barriert le is hagysz engem.
Persze ezek amik gyorsan eszembe jutottak. Linekiller nem véletlen választotta a silverwindet, azért azon gondolkozz.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17351 üzenetére
Már bocs, de barrier + church + vigil ebből tudod hány helyre tudsz egyszerre támadni silverwindekkel? :? Most nem adtam össze, de jó sok helyre. Silverwind vs vigil ott a Silver nyer. Ez persze az én véleményem neked lehet más... megengedem
Ezt láttátok már?
A 10 legtöbbet használt lap PvP paklikban: (utolsó 30 napban)
Surge of Light
Lava Field
Windweavers
Curse of Oink
Eruption
Cold Snap
Ravage
Sunstriders
Skyfire Drake
Magma Hurler
Hozzászólás
Módosítás dátuma: 2011. április 06. szerda, 09:42Szerk.: mégis összeadtam
280 a te power költséged, abból lehozok 3 silvert és még marad 40 powerem.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17349 üzenetére
Éppen te vitázol velem
Tudod a vitához 2 ember kell
Engem sadó/sadó/frost érdekelne a többi op kombó nekem mindegy. Bár szerintem vigil éppen nem op, mert nagyon könnyen fogható T3-on + elfoglal egy helyet T3-on a banner. Vigil helyett silverwindet én jóval op-abbnak (ha van ilyen szó
) tartom.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17347 üzenetére
Azért ennyire nem egyszerű top 50-be kerülni, hogy op kobók aztán ott is vagy
Eléggé leegyszerüsíted a dolgot. Azt elfelejted, hogy ahhoz, hogy T3-on használd az op lapokat elk is kéne odáig jutni.
Általában a T2 már eldönti a meccset. És, ha megnézzük mivel mennek a mi nagyjaink Darkzbane, linekillet, Shooterashd, Csirke akkor azt látjuk, hogy egyiknek sincs church vagy vigil
Elnézést akit nem soroltam a nagyok közé, de legend a határ nálam
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #17343 üzenetére
Blood healinges kombót én is ismerem, de mindek a helyére?
Lehet kiteszem ashbonet és oda... Cultist mastert nem tehetem ki, mert akkor nincs meele unit T3-on olcsón. Előbb említett mauler ellen, meg az olcsóbb T3 ellen mint silverwind.
Nincs bent sog, befallen's curse, mutating frenzy, nightguard, phoenix és moon sem pedig ezek nagyon kellenének... és ugye nincs blood healing sem...
Soulshatter és evocator's woe kihagyhatatlan pure sadóba.
Én sadó/sadó/frost-os deckemben nincs church és vigil azokkal uncsi a játék. Túl op mindkettő
és pure sadóban sincs church.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest