- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #13586 üzenetére
hidd el nekünk, hogy a life weaving kikerüli a pajzsot. és nem véletlenül ír murder is és én is olyan egységeket, ami tauntol, attól nem tudsz elmenekülni
shadow melletti orb színét tekintve:
frost - lightblade
shadow - koc
nature - roots (bár ez elkerülhető az animáció bugjával)
fire - banditot ki használ? XD -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13583 üzenetére
dehogynem életpontra hat, épületre is nemhiába.
life+koc 2-t cap beel már vége az avatarnak asszem kb.
veel kell húzni a welleekt azzal ki elhetett egyensúlyozni csak 4 welleknél volt op ahol 4-re is hatott na az olyanokat kellett olyan széthúzni.
így meg nevetséges használni.főleg ennyi slotnál. -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13582 üzenetére
sztem a válasz a lila spirit hunterben meg egy rootban vagy creepingben rejlik
mivel az avatar 500 hp -sMás:
most hogy nézegettem a lapokat rápillantottam az aura of painre lehet kipróbálom pvp -n mert épüetet is sebez vki szerint megéri 90 powerért a 40 damage/s 30 mp ig ?
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
fantom922 #13570 üzenetére
Avatart a nature, és a shadow(mondjuk ha simán csak orbot ölsz vele, és az egységeket nemütöd vele akkor shadow ellen is jó
) elég könnyen kinyírja.. sajna
öcsém deckjébe benne van tehát tapasztaltból mondom. Most úgy 1000 bfp környékén van, szerintem jó árba ellehet most passzolni
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13562 üzenetére
nem volt az annyira op lap.
csak a welleket keleltt volna széthúzni a mapokon h 4-re ne lehessen berakni.
így viszont nicns értelme már berakni a deckbe mert zértelmetlen és túl nagy hátrány akárhogy is nézzük.
SOG egy fos lap ami miatt jó mert bugos.
És nem várható h javítanák, mivel senki nem panaszkodik miatta a fórumon, ergó nem túl populáris még.
megaztán ott a windhunter bugja amit máig képtelenek fixelni. -
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #13557 üzenetére
Frostal legkönyebb leszedni. De a taktikot nem mondom el, mert megtanulod. Több is van.
Power egyenlőségnél a nature szintén leöli a harvit. A gond akkor van ha van némi power hátrány. De ezt a taktikot se mondom el (igaz ezt már leirtam).Az avatar gyilkolása a legkönnyebb naturéval.
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922 #13557 üzenetére
Pár játék után rájöttem, hogy egyrészt nem szeretem a frost-ot(sem használni, sem ellensélként). Harvit elintézték állandóan azzal szar fagyasztással, úgyhogy egy warp tényleg jó lenne még mellé. Már csak az a kérdés, hogy a frost-os, vagy a nature képességű a jobb, mert árban úgy nézem elég sok a különbség a kettő között.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13564 üzenetére
hát jah megkel találni a pontot amikor az az 50 power már visszajött és tolja pluszba
hát nemtom majd kider játék közbe aztán vagy vesztek vagynemcsak legyen elég a well
hány perces egy well alalpba azt kéne tudni
mer pvpv wellbe mnidig kevesebb van mnit rpvebe asszem 600 van rpve be meg 1200 -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13543 üzenetére
Hát nemis tom lehet
Hát igen a figylemetlenség megmondták már amikor jogsiért mentem isIgazából aza baj hogy ha én egy helyet figyelek akkor mellettem akár kinyírhatják az egész szomszédot vagy 1v1 be a többi wellemet vagy orbomat amikor kiabál a csaj hogy támadnak akor veszem észre max XD én észre se veszem egyszerüen nemtok 2-3 helyre figyelni hamár egyiken birizgálnak
Meg pl amikor megyek akármivel és a fire begyújt a szoknyája alá meg aláhumpákol akkor elmegy tőle a kedvem hgoy akármivel is erőltessem
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13541 üzenetére
hát jah ugy biztos jobb de ha látni hogy csak vile-ja van meg egyből 2 obra ment akor már lehet vmit sejteni csak nehogy legyen azza ööö fiend bogár
mer akor elkel a többi egység is
Ezaz köszi bácsi meg különben is elfér youtubon hát nem ? DE
mondjuk hogy jobb lehetek az kicsit tulzás max egy hangyaszanyit tok még fejlődni aztán vége
Én minden játékkal igy vok nemtok semibese elérni semit .
Meg másba se XD
DE vkinek kell lenni a rankba hátul is nem férhet be mindenki a top 10 be XD
Gondolj bele mind a 4000-5000 bennelenne a top 10 be -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #13513 üzenetére
Csirke szervezte a csapatokat ^^
viszont nem mondhatod hogy nem kaptatok esélyt a győzelemre, hisz megkíméltünk a rushtol az elején.
bár ebben az is közrejátszott hogy tesztelni akartam egy kombót ^^
ha problémásnak találod az elosztást máskor szólj még meccs indítás előtt mert 2 nap után már nem tudunk mit tenni
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922 #13519 üzenetére
Lapjaim:
http://img715.imageshack.us/i/firej.jpg/
http://img684.imageshack.us/i/nautre.jpg/
http://img811.imageshack.us/i/shadowfd.jpg/Körülbelül ezek vannak.(A frost lapokat nem gyűjtöttem ki, mert azzal soha nem játszok.) Remélem jó, ha így felrakom ide.
Várom az ötleteket, persze szétnéztem azon az oldalon is, amit mondtál.
Ha vannak még hasznos lapok, amiket érdemes lehet beszerezni, akkor azt is várom szeretettel. -
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922 #13511 üzenetére
Jaa, hogy ez nem teljesen hivatalos oldal? Pedig én annak idején ezek szerint nem biztos, hogy hivatalos oldalról vettem a bf-et, és soha semmit nem szóltak. Bár lehet, hogy az engedélyezett hely volt.Szerencsére direkt csak a legkisebb csomagot vettem olyan vagy-vagy alapon.
Viszont szeretnék egy kicsit visszazökkenni a játékba, amihez tapasztaltabb playerek segítségére lenne szükségem
Arra gondoltam, hogy mondjuk a lapjaimból összeállítani 1-2 használható PvP, vagy PvE paklit.Ha valaki affinitást érez rá, akkor szívesen fogadom.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13457 üzenetére
mivel nem tudsz épületet támadni vele már feleeslegesen költesz 220 pwoert bele.
hamar meghal és cserébe az ért támadás 100%-át mindn saját lényed elszenvedi.legyűrni meg nem nehéz
oink+mauler de elég egy jól spawnolt mauler időbe nem tudja elkezdeni támadni tehát megvárhatod míg szépen kiütik
már oda a 220 powered amit még használni se tudsz. -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13456 üzenetére
jah akor negyere :-P
énis ugy vok vele sok lapot megnéznék de mit vesgyek ki helyette
előbb mentem egy rankedet firees csávót a saját drake jével öltem megelkaptam nightguardal aztán unholy life weaving ravage és mentem vele körbe XD
mnodjuk nemvolt vmi nasssszám a gyerekjah a parasiten énis elcsodálkoztam hogy mnitha csak 2 orbig müködne 150 poweresig
de mondom meghagyom nektekmeg majd egyszer irok egy olyan hozzászólást is amit nem szerkesztek
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13444 üzenetére
hát nemtom én juggert öltem nem egyszer ugy hogy közberaktam shadow mage el hogy ne tudta őket felégetni se igaz akoris má kiüti addig az orbot de legalább megdöglik
.
De mondjuk profi megoldja aztis biztosviszont az engmeis zavar a sadóóba hogy nincs téleg a warpon kivül amivel meglehetne kicsit állítani a jugger vagy akármit mint a naturebe root coca creeping meg a fagyisba coldsnap meg aza másik fagyis aa gylph vagy mi régen láttam már
XD
de igaz firebe se emlékszek egy iylenre se sztem kéne a sadóba is meg a firebe is lgaláb egy ilyen vagy épület védelem még ha támadó szin is
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #12963 üzenetére
Pure nature t3 nem üti be. Próbáld a forgéban. Mint ahogy pure nature t3 a vigilel is alig tud mit kezdeni.
jer1cho: egyet mondok. Itt nincs obijektivitás. Nem is lehet. Nézd a számokat. Túl sok a shadow és a shadow/bármi játékos. Túlon túl sok. Sok esetben a készitők az ő kivánságuk szerint nerfelnek. Lehet ezzel vitatkozni, de nyilván az enli nerfet nem a naturésok sirták ki, mint ahogy a do nerfet se és még sorolhatnám.
Egy játék akkor ballanszos (legyen az sf4, sc2 ha minden fajjal, karakterel kb ugyanannyian játszanak). Magyarul a bf-ben is kb az arányoknak meg kellene egyezni. De ez nem így van. 50% fölött van a shadow t1 aránya. Ehhez még jön a t1-t2 és pure.
Szóval itt dől az elméleted. Miszerint jó ez így és válts paklit. Mert ha mindenki ezt tenné akkor fölösleges lenne a többi szin. Hiszen mindenki shadowal tolná.
Szóval ha van 4 kaszt, faj, karakter, bármi. Az mind legyen használható. -
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #12928 üzenetére
Gondolod te.
Murder: nem akarok partlan vitát. Egy biztos aki tud játszani az úgy üti le a do-t ahogyan van. Legyen az fire, shadow, frost deck. Kérdezd onsetet, sosukét, linekillert.
De multkor azt is elmondtam neked mit lehet csinálni nature t1 ellen. Nem fogadta meg a tanácsom. Te problémád.
Szóval fogható a do. Neked nem megy. Öszintén sajnálom. -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #12917 üzenetére
tudod ezek az olyan emberkék akik odamennek vkikhez és fogjatok le mer összeveretem magam
me vmi felsőbbrendűnek hiszi magát mintha nem csk egy ember lenne hanem vmi félistenjah meg odamentem ehez egy pyroval mage el beállítottam az időzítőt és 20 mp mulva kész lett XD
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #12861 üzenetére
ö-ö hanem ide a fórumra nem ment vmiért de most visszagondolva nem is tom mér akartam 1920x1080 as képet berakni
Nekik van képük a hibáról.
Sztem akorát nemis ide lehet azé nem voltjó
Na de így kimásolva meg nézted ?Más: Zotya decje pure shadow kivétel a ravage és a néhai soulhunter amitől fájó szívvel megváltam
Wheel miatt
De már nagyon hiányzik kell 1300 bf és visszaszerzem a kicsikém xDMajd én is felrakok egy vidit ahol a béka segge alól jövünk vissza Julianoval. Nemtom itt van e fórumon
Onset : majd azokat a rageclaws okat eccer megboszulom
Ugye arról nincs vidid -
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12872 üzenetére
amin én ebben legjobban meglepődtem az a rageclaw vs. ww volt (t2 vs t1 O.o?) ... mert ha 3 rageclaw jön, akkor kell elég powernek lenni a t2-höz ^^
amúgy én kifejezetten szeretem, ha az ellen egymás mellé húzza a welleket, főleg ha az illető frost, mert még ha be is rak valami csúnya dolgot, elég csak átfordítani a burrowereket XD
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
fantom922 #12869 üzenetére
Igen a hurricane jó lenne, csak az önmagába kevés, ő meg 3 helyre küldött rageclawokat én meg 1. helyet tudtam védeni ww+hurricanel a másikra már csak 1 ww jutott a 3. wellt meg megölte. Most csináltam egy külön Onset elleni decket xD
amúgy veled is mehetek 1v1et ha ráérsz -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12867 üzenetére
még ez se az igazi.
gondolkodok még egy gald nature, glad shadow cserén.
a swift ugyan ugrik, de akkor gladdal meg tudom oldani a harvi 15 mps buff immunitását.
és akkor vissza mehet disenchant green a juggi tápolására.de most már kivárom a nerf eredményét, aztán majd meglátom érdemes e módosítani.
ill, mortar is jól jönne nature t1 és frost t1 ellen.
de nincs már mit kivenni...LoLHunCsirke whispelj majd ha online látsz.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12858 üzenetére
Sundit én már kivettem miután egyik ranked 1v1ben írta egy emberke a sundis támadásom kivédése után, hogy látta vidikben hogy azzal tolom s így számított rá.
deckem egyébként folyamatosan változik, az aktuális felhozataloknak megfelelően.
újabban gyengébb t1el tolom, s a felszabaduló solotokat t2 megerősítésére használom.rageclaws nagyon kemény , főleg ha még ravenget is kap. ^^
Zotya és Csirke már tapasztalta.vidi? lesz. elvileg még ma, ha youtube is úgy akarja
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #12859 üzenetére
hát nekem még még mindig trágya most néztem
elvileg itt tartunk a majmokkal aztán ugye irnak majd emailba aztán irtak is ugyanezt elküldték bekeretezve XD
nemtom mit lehetne még irni sztem nekem nem kilépkedés miatt bannoltak de kitudjanemtom most én vok e béna vagy mivan de nemjó eza kép berakás XD
hát akor lesz belőle cím oszt készhttp://www.admslayer.atw.hu/battleforgesupp.png
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #12765 üzenetére
Nagy ötletem ám nekem az hogy mindne lapra lehessen építkezni
az lenne a lényege h tegyük fel létező lapokból van a phalanx arra jönne mondjuk 5-6 spell meg 1-2 building illetve 1 egység.És ezt így több lapra több típusra stb.persze ez így nagyon sok emg hát mennyi munka lenne etc.
de most úgy kb 10 perc "kreatív" gondolkodás után az alap irányzatoakt megtudom adni.szóval.orb szükséglet egytől egyik t2 1 frost és neutrál.
csak a hatást írom le
1.spell...buff spell csak phalanxra hat xy mennyiségel többe sebez x időig
2.spell...erősebb sebzés épületekre
3.spell...nagyobb sebzés undeadekre/cc immunis lesz
4.spell...beaste egységtől60%-al kevesebb sebzést szenved el
5.spell...kreál egy aurát a célpont phalanx körül az e köré lehívott phalanxok 25%-al olcsóbbak lesznek maximum 2 egység hívható le
6.spell...phalanxok kapnak gifted company képességet x időig.
1.building...a human tipusú egységek 40%-al kevesbbb kárt szenvednek és 40%-al több kárt okoznak x időig.
2.building...minél több phaalx van az épület 20m-es rangjébe(max 5) mindne egység után 10% dmg reductiont kap az épület rangjébe tartózkódó összes entity.
1.egyég...phalanx ami képes mágikus sebzést okozni m méretű human egység....
.....És ezt lehetne még pl skeleton creaturokkel vagy ogrékra kihegyezni de mittudom én lehetne csak varázslókra stb.
variáció/hatékonyságpvp-t meg lehetne bővíteni.
artifactokkal pl.
egyéb új mechanikával.
másfajta orbokkal teljesen másfajta mapokkal.pl a pve részből ismert spawn cuccosokat is nagyon jól bele lehetne illeszteni.
pl vegyük az infestert(twilight spawn épület)
megépíted és a célterületre 25mp-ként spawnolna 2 twiligth northguardot ez lenne mondjuk 75 power a képesség ez úgy fogyasztaná a power(75) mint a well csak 1 percenként midnig levonódna.
lehetne duplázni h pl 180 pwoerért meg hugoakt spawnolna addig menne az effetk amíg áll az épület.
ez is nyitna egy új startégiai pontot a pvp-be.
ezt el lehetne játszani az összes frakciónál.Meglehetne a infectes témát is lovagolni oda se kéne több csak sok reskin ismét csak.
hogy működne lenne egy kártya ami megfertőzné a saját orbod ez az orb átalakulna egy infectorrá(amoylan zerges hatchery féle az áll kinézetre meg álalgba a legközeelbb kb ehhez)
ez megszűnne normál orb lenni de működne csak fertőzött egységeket lehetne kihozni.
pl egy warebeast sötét nyálkás skinbe orb követelménye a lenne csak smarakzöld sötét démoni orb jele lenne
nem lenne több egy warebeast reskinnél képessége meg mittomén a támadott egységen fertőzést indít el, regen helyett hullákból regenálna vagy a sebzett sebzést színvá el midn1.
ez az infectes orb csak infect lényű orb követelménynek felene meg szal ha van 1 fire meg egy nature orbod megfertőzöd a naturét akkor lesz egy fire és egy infect orbod amivel kihozhatsz egy [F][Neutrál],[F],[1 infect orb],[1 invfect orb 1 neutrál].
megferőtzhetnéd midn 2orbod de akkor csak infectes lényt hozhatnál ki.
ez is mennyi varriációt fellőne benne.Akkor a frost kaphatna pl orb/well mozgató archi lapot.
Lehetne a naturénak fog of war lapja.lehetnének csapda lapok, mik lennének.
lenne egy effektje de kijátszásakor nem látdnád közvetlen tehát ha egységre hatna akkor nem látndá h az egységre hat valamic csak ha az ikonjára kattintasz.
persze nem egy angyon komoly hatása lenen csak olyan h pl az összes pozítív effekt a lap kijátszása után 5-6 mp-vel később aktiválódik, vagy pl amíg az effekt aktív az egységen addig semmiylen pozítiv hatás enm érvényesül sé ez tartana kb 5 mp-ig és amikor gondolod h na fog healelni akkor rányomod és ha gyanútlan mint a deep one lámák akik még ha látják h rajta a befallen akkor is ráhelelnek a do-ra akkor jól megszívná, persze ez kockázatos lenne mert ha figyel akkor meg te fázol rá.lehetne már végre egy anti gravity lap pl frostba.
jönne még egy skylef templar szerű csak levegőbe lövő l egyéség ami mondjuk fagyasztnana földre elnyomnád az anti gravityt(bár ez a firébe jobban illik, de a frost levegőbe lövő egységek miatt meg jobb szájízzel adnám a frostnak)De pl a fire t1-re a gonblinokat,goblin lvoasoakt egy scavangeren is hiányolom.
akkor a shadow t1-re az m skeletonoakt meg a skeleton íjászokat,skeleton lancereket.
shadowba a lovas is kéne t3-ra.
akkor a death ship egy battleship szerű hajó ami mondjuk t4-en lenne pure gyors mozgású és altar of chaos szintű buffot nyelen el a corpse gather képességéből, summon képességel.(lehet op lenne de a betariel és lsot shipnél nem lenne opabb, egm msot a abomiantionnál)
mozgatható falak pl a frost játékos felhúzza a falt és lábakel így pl lehetne vele támadni is, de a L kobold aki az épületeket tudná ide-oda cipelni se lenne rossz.aztán a guild rendszerről meg ne is beszüljünk az is milyen jó lenne, meg ugye a 3v3,4v4(bár ezek soha nem lesznek)
más pvp modok(nem tudom erről talán már ejtettem szót?)
egy szó mint 100 lenne ebbe potenciál meg mindne ami szem szájnak ingere csak héát nem az van h ezt kihasználnák"nem dmg buff kéne a stalekernek, hanem power költségét kellene lecsökkenteni 70-ről 60 ra, akkor már jó alternatíva lene crawler helyett."
nem arra értem hanem h módosító mert msot special. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12768 üzenetére
szerintem, ha annyira széthúznák a mappokat, akkor a BF adottságából fakadóan (nincs építési[wellen]/képzési idő) nem lehetne igazán rusholni ...
mire átérne valaki a map másik oldalára (főleg a frost) addigra a well már vissza is hozza az ára felét legalább a másiknak, és akkor még nincs is meg a ground presence a rusholónak
ezt max akkor tartanám elképzelhetőnek, ha készítenének valami "super fast" képességgel rendelkező egységet XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12765 üzenetére
azzal egyetértek, hogy ideálisabb lenne a nagyobb kártyaválaszték. főleg ha nem csak parasztvakítás címen jönnek a lapok, hanem használhatóak is.
ugyanakkor szerintem a rush en bloc eltörlése elég nagy hülyeség lenne. nem kéne a már így is szegényes taktikai választékot még tovább szűkíteni ... és nem véletlenül van zerg rush XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12761 üzenetére
Idejét nem tudom mikor láttam utoljára. Ha pure nature XL-t hoz, akkor mát Abyssal Warder. Deepcoilnak túl kevés a hp-ja az árához képest.
@Murder: én inkább shadow-naturet várom ... a frost-fire az én fejemben leginkább a shieldelt drake/scythe-ként él ... amik nagyon idegesítőek tudnak lenni XD
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #12758 üzenetére
ne a lapokról de ha ilyen szarul vannak megcsinálva....
nem az a baj hogy eggyik imbább a másiknál hanem h van egy rakás lap ami ahogy van felesleges.
nem azért mert szar nem tök jó lenne csak épp van egy egyszerűbb, vagy jobb megoldás ami megeszik szegénykét reggelire vagy csak egyszerűen nem lehet operálni.lost deck se lost deck mert van benne 2-3 lap ami amúgy messze a legerősebb pvp-re oszt annyi.
lehetne kicsit kreatívabb rendszere hogy másfajta deckekekt is lehessen összeálítnai.
ne olyat h x-y lap alap mert anélkül nem lehet. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #12703 üzenetére
Nekem bent van a deckben, bár hozzá kell tenni, hogy azzal keveset játszottam. Igazából már 2-3 egységre is megéri szerintem, persze ez helyzetfüggő. De alapvetően arra kell ellőni, ami már a halálán van. Most nem sorolnék példákat, mert túl sok van, és nagyjából akármivel lehet használni.
Nem hiszem, hogy nature t1 ellen más hatásfoka lenne, mint a többi t1 ellen, szóval ott is hasznos. Szerintem mindenképp tegyél vele egy próbát.
-
linekiller
tag
válasz
fantom922 #12680 üzenetére
szeva
Nature vs Shadow t1 99%-ban a shadow nyer, hogy miért azt most hosszú lenne leírni.
Ellenben, nature t1 rusht megfogni nem olyan egyszerű nagyon kell figyelni az időzítésre.
A te ellenfeled rush egységei ha jól értettem WW, shaman, dyad ( a te szempontodból nagyon jó mert nem kell microzni mivel mindhárom range egység nem nagyon lehet elfutni előlük)
Ez ellen a legjobb felállás az 1 dreadcharger, nox spam és 1 forsaken
illetve 1-2 phase tower (map függő)
A phase towert 2 esetben kell használni nature t1 ellen :
- A map közép centrikus és így fontos szerepe van a map controlnak ezzel a towerrel jól lehet védeni a pozíciót
- Ha pontosan tudod, hogy befogja rusholni a bázisod mert van már egy jelentősebb seregeA forsaken azért kell, hogy powert csalj ki tőle 1 forsakent nem éri meg hurricane-ozni de megteszik.
Noxokkal meg 1 célpontra összpontosíts
nature ölési sorrend:
1 Dryad
2 Shaman
3 spearman/ treespirit/ amazon / swiftclaw
4 WW / bármi másTipp: ha nagyon valószínű a rush akkor tedd le a phase towert de semmilyen egységet ne csinálj pluszba, majd csak ha ott van és támadja a wellt, mert ha véletlenül taktikát vált akkor power előnybe kerülsz mert neki több lesz a lehívott egysége.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #12680 üzenetére
Dred csak arra kell h be tudj menni az íjászok közé tankolni.
a noxokkal meg koncentrált tűz.ha sikerül jól mikróznod akkor így fogható a mass nature.
Illetve nagyon jól időzített nastyzás.
persze ahhoz kell lutri is de pl itt egy videó ahol dekkának a seregét szorítja vissza.
nastyzással.(kis szerencsével véglelg fogta volna)
Charatcher Vs Dekka -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12676 üzenetére
Remélem nem gond ha angol. ^^
50%-tól 2es. by Tanárbácsi. ^^1) How do I get more BFP, gold or cards?
2) What are the best ways to use the Auction House?
3) I started out with 3000 BFP from the retail. What do I do with them?
4) What should my color strategy be?
5) So I picked my colors. Now what?
6) PvP or PvE?
7) How should I build my deck?
8) What is the best way to go through the PVE maps?
9) What are the in's and out's of the PVE loot system?
10) What can you tell me about the PVP system?
11) Why is everyone speaking German or some other language?
12) What is CC and how does it work?
13) How are bases/buildings used differently in this game then other RTS's I have played?
14) How does void power work?
15) I beat a PvE map on Standard. Why does it still not allow me to play advanced?
16) How does repairing work?
17) What is the significance of unit size?
18) Why do some unit abilities not work the way I expect? How do I hot-key buildings?
19) What do I need to know about fliers?
20) I am playing a single player PvE map. How do I pause?
21) I see that some expert players create a new deck specifically for a certain PvE map. So they must have like 15 decks. Is that really necessary?
22) I suspect my opponent/teammate is cheating. How secure is BattleForge?
23) I just joined with Play4Free. Is it possible for me to get anywhere with the cards they gave me, without spending any money?
24) Why would I want more then one copy of a card?
25) Will there be new cards in the future? What about new upgrades?
26) There is someone who keeps trying to sell me BFP points in the chat channels. Who is that? Are they official? Has this game been hacked?
27) How do I raise my Deck Level? What is the point of Deck Level, Player PvE Level, and Player PvP Level?
28) Where do I find upgrades in PvE maps?
29) What are the common slang/abbreviations in Battle Forge?
30) Just how rare are the different rarities?
31) What is this talk I hear about "German Primetime"?
32) What are some good manners I can follow when playing multiplayer PvE?
33) Are there clans or guilds in this game? What about using the Friends List?
34) What are the different types of cards?
35) If I buy more retail boxes, can I add the 3000 BFP and 64 cards from the starter decks to my existing account? What is the cheapest way to get BFP?
36) What happens if I get an upgrade I already have, or if with a group, that everyone already has?
37) What are Promo cards? What are those duplicate cards with different art, and a star in the top corner?
38) What are Affinities and how do they work?
39) How do I view replays?
40) How do I play a player-made map?
41) How do I use tokens that I earned in PvP and random PvE? -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #12658 üzenetére
hát egy felépített nature sereg ellen phase nélkül esélytelen vagy.
csak a mass nox+dread amivel ezeket vissza lehet verni, de még úgy is nehéz.
úgy nem tudja elég intenzíven healelni magát illetve a dredekkel a ww sort be lehet bontani míg a noxok fókuszálnak.de ezeket előre le kell hozni mert ha darabosan hozod le akkor ki tudja mikrózni illetve nem lesz elég magas a dps.
így a ww-k szétszedik. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
fantom922 #12603 üzenetére
Nincs benne elüldözés, van még több karaktere, írta, így marad a játékban, csak ugye ez, mint többen is írták közel sem túl korrekt dolog. Kibírod az az 5 percet, nem teszed tönkre más játékát - ne adj isten tanulsz i valamit - és ennyi. Nem neki szólt, hanem a módszernek.
-
ChromeX
addikt
válasz
fantom922 #12568 üzenetére
Én szivesen tolnék veled expert mapokat mer a renegadesekhez hozzá se nagyon szagoltam anno tul szpatosak volt
amugy szerintem az amii-t tényleg nerfelni kéne mer angyon imba... de ne nagyon legyen egy alternativája az enlightnak (ami UR hozzá teszem...) mer igy fényévekkel jobb, az enlight meg vicc h 3ason 240power, 200al kiegyezek még az is nerf a régihez képest nem emlékszem mennyi vvolt pontosan.
mindig is az volt ennek a játéknak a baja hogy a pve/pvp ugy hat egymásra hogy nem tudják kibalanceolni meg egyre tobb a kártya egyre tobb a trükk, amit kitalálnak a playerek és igy egyik vagy másik rovására nerfelnek egy lapot ami sztema PVEre jobban hatással van 1. valos pénzt vesztesz egy egy nerfel... 2. a játékélmény és az amugyis szükos expert variálhatoság csokken. PVPben most max nem használod azt a lapot van más, sokkal szinesebb mint a pve
-
kovsol
titán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
fantom922 #12554 üzenetére
Alapvetően ez úgyis PvE-re van kitalálva, tehát, ha meghúzzák még +100-al a költségét, akkor se fog nagyot változni a helyzet. Nem azért kell, mert olcsó, hanem azért kell, mert lényegében a T3 kimarad. Persze ennek meg megvan az ára, foglal 1 lapot a deckben, illetve a többszemélyes mapokon szopacs lehet.
Lényegében szerintem felesleges a nerf, mert:
- Ha nem használod, ígyse/úgyse, neked tökmind1.
- PvP-ben nem használják, csak nagyon ritkán, így Te nem szophatsz azért, mert más használja
- Ha P1-es PvE-ben ha más használja, neked aztán tökmind1, gondolom neked nem fáj, hogy más gyorsabban megcsinál egy map-ot ezzel
- Ha többszemélyes PvE-ben meg a csapattársad használja, azzal a közös sikerhez járul hozzáMás: továbbra is várnék Blight Expert 2 vagy 4 fős játékhoz tippeket, vagy méginkább rep-et.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12561 üzenetére
elég sok kötöttséggel jár az amii monu, pl próbálj meg vele lehívni egy batarielt pure nature paklival. ^^
másrészről könnyen visszanyalhat a fagyi ha vegyes paklival tolod
pl Shadow/Frost/Frost/Frost t4 amii monuval , ha kiütik pl a shadow orbod akkor annak az újraépítése 300 power a 100 helyett, és ekkor már el is ment előny.vagy b verzió amit senki nem játszik meg, kimegy shadow orb marad 3 frost, amii monu kikapcs (visszamész t2 re önként ^^ ) shadow orb megépít amii monu ismét aktivál.
ekkor nincs + power veszteség de pár percig t2n leszel, ami bőven elég idő arra hogy nyerjen az ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nintendo Switch
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest