Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX #1912 üzenetére
Árban ha úgy nézem, még mindig elég jó. Ha esetleg el akarnám adni, akkor többet kapnék azért a Promoért, mint amennyit a Firedancer+Disenchant (+350bfp) ér. Ezek együtt olyan 1000bfp körli értéket képviselnek, míg az AH-ban 1200 alatt nem nagyon találni Promo Firedancert.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #1903 üzenetére
Nem vágyom rá. Az ára is horror. Meg volt szerencsém face to face (egy az egyben moun vs aggressor) harcolni. Mindkettönknek annyi powere volt, hogy lehívjuk. Az aggressor az l konc miatt leverte (aki ki karja próbálni az a forgé-ban engedje össze a magma hurley-vel). Ami a mounti melett szól az a siege tulajdonság. De 1100-1200 bfp-t ez nem ér.
Ha már attól van szó miről ábrándozik a droid akkor a promo swampot kell megemlitenem, promo lyrish-t és a nature affinity eldert. -
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #1875 üzenetére
Engem érdekelne, de inkább replayt néznék meg valami expert mapon vagy 8+ random PVEn (akár többszemélyes is), ha van olyanod. Kiváncsi vagyok mennyire lehet haladni fire-rel, mert én ugy gondolom, hogy sokkal offenzívebben kell (lehet) játszani mint nature-frosttal.
Egyébként én vagyok Badlegouse ingame, csak épp afk voltam mikor rámírtál, utána meg már nem voltál online.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #1712 üzenetére
Az kár, ha többet adna, kipróbáltam volna egy többszemélyest szólóban, persze nem lvl8-ast, hanem egy könnyebb fokozatot.
Egyébként ez a többszemélyes random pve nagyon a szerencsén múlik,( gondolok itt arra, hogy kik kerülnek a csapatba).
Dif5-öt 2-en vittük végig, mert a csapat fele lelépett kb. félidőben....
Dif6-ot elbuktuk, időhiány miatt. A 7-est meg simán megcsináltuk bőven időn belül.
(hozzáteszem más csapattal.) -
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #1705 üzenetére
Jobb a 8-t egyedül csinálni. Csomópontok előtt (3 orbnál) lerakok egy zöld hammerffalt. Addigra van Mo és szépen kijőnnek. Hátul 4-5 sámán gyógyit. Majd toronyra matter és vissza. Aztán mikor nincs torony, waystation bele a közepébe és a sátrat ütni. Egy-két teremor és swamp, máris dombon a tanya. 4 orbnál meg Grimvine, Giant, Ravenheart (breeding groundsnál). Fő bossnál két vagy 3 hammer amennyi kell és szintén torony és station takaratitás. Közben coldsnap, cruise of oink.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #1609 üzenetére
Köszi az észrevételt, a hibát javítottam.
Ha esetleg észrevesztek még valahol elírást, félrefordítást, stb. nyugodtan szóljatok és amint tudok intézkedek.
Van az un. "ranged attacks" (pl. a MotK-nél), ez pontosan mit takar? Hogyan lehetne helyesen lefordítani?
Ugyanis ez több kártyánál is szerepel.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
ChromeX #1526 üzenetére
Pvp deck elsősorban
, ha pve-zek akkor marad a sárkány, pvpben viszont sok értelmét nem látom. Ezért kérdeztem mi lenne a jó pvpre.
Amivel nagyon szívok az a full shadow deck. Ma beleakadtam egybe. Lyrish Knightok szétszedték a harvit, de aztán hozta azokat a robbantós madarakat, aztán újabb harvi és kakukk
Most megnézzem a T1es shadow lapokat, aztán ezentúl megpróbálom inkább berusholni, csúnya dolog de ez van.
-
-
Enokh
csendes tag
válasz
ChromeX #1508 üzenetére
Sziasztok!
Kicsit próbálgattam tegnap én is, a kizárólag olcsó lapos paklit persze csak dedós standard pve környezetben.
A frost T1-et nagyon kedvelem:
- Lightblade (kedvelem, jó sok hp-ja van),
- Master Archers (őket annyira nem elég gyengusok a drágáim),
- Shadow Frostbite (ezt is kedvelem nagyon induláskor)
- Guardian Tower,
- Coldsnap (az egyetlen bontott booster-emben volt)
- Glacier ShellEllenben a T2-ben nem igazán találok olyan lapokat ami a szívem csücske lenne a frost / nature-ös lövöldözős, healelős dzsinn-nel kívül. T3-tól már megint kiegyensúlyozottnak tűnnek a lapok, gondot inkább T2 környékén szoktam érezni.
Azt magamtól is tudom, hogy még bennem van a minden ilyen típusú játék gyermekbetegsége, túl sok féle lapot akarok kipróbálni így elég összevissza a paklim, se a tornyokra nem fókuszál rendesen, se a lényekre hanem valami gyengus massza a kettőből, de ez még tisztulni fog.
Viszont kérdés: Nem igazán értem az Ice Barriert mire éri meg használni? Mit csinál pontosan? Nem tudom megfejteni.
Gyokzoli: Láttalak tegnap fent, de bent voltál az Insane Godban nem akartalak zavarni.
-
Enokh
csendes tag
válasz
ChromeX #1476 üzenetére
Mellékeltem a képet. Tegnap éjjel fél egykor Overlord szerveren. 4 vagy 5 darab volt bent még 19-es buyout-on meg egy csomó horror áron.
Remélem bemásolta a képet.
edit.
nem akkor legyen így...
http://kepfeltoltes.hu/091110/frostmage_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
edit2: Ollie. Azaz. Ilyet vettem.
-
Enokh
csendes tag
válasz
ChromeX #1474 üzenetére
A knock backelős T1-es kék varászlónő arról beszélünk ugye? Tegnap vettem egyet 6BFP boyout-tal és láttam vagy 5-öt 19-es buyout-on azért gondoltam, hogy 10 pontot keresek majd rajta... A többi sokkal drágább volt, de tegnap voltam először AH-ban és szinte minden lapnak voltak irreális ajánlatai azt hittem ezek is azok.
-
-
DeckardCain
senior tag
válasz
ChromeX #1321 üzenetére
Nekem még mindig nem esett frost mage és lyrish knight standard up.De most már nagyon unom ezeket a standard mapokat
Tegnap meg is untam délutánra az egészet, ma meg egy mapra volt időm. Szóval ha meglesz a normális deckem és nyerek egy- két pvp-t megveszem tokenből.
Egyéb: Virydia-val érdemes foglalkozni, elsősorban a 3%os passzív healje miatt kérdem.
-
válasz
ChromeX #1237 üzenetére
Tegnap este próbálgattam a Shard pályán az MotK+Primal elhelyezését, megnéztem a replay-t, és feltűnt, miután screenshotokat is csináltam, hogy a bal oldal primal egy kicsit feljebb van téve. Szóval valszeg az lesz a kulcsa az egésznek. A replay után már nem próbálkoztam megint, mert már nagyon késő volt, de ma este megint nekieshetünk.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
ChromeX #1212 üzenetére
Még mindig P4F deckem van, de legfőképpen a kihívás miatt próbáltam meg és sikerült. Semmi különös nincs ebben, valamint nincs már kedvem standard mapokon szenvedni x aranyért, mint írtátok ti is már, nem is érdemes. Főleg, hogy a northguards 3dik upgradje volt 600 arany, tehát gyűjteni nem árt. Arról nem is beszélve, hogy most már elég sok upgradem megvan ami kelleni fog az új deckhez, tehát alakul.
Mi lett volna a tipped, jöhet privát is. -
válasz
ChromeX #1158 üzenetére
Nekem most a magma 2 kell, a 3-at az elsők között dobta.
Egyébként azt gyanítom, hogy nem egyforma esélye van a különböző upoknak, mert pl. én is csak akkor egyszer láttam a magma3-at, többet nem fordult elő.
Ja, és vegyétek meg a World of Goo-t, nagyon jó.
-
válasz
ChromeX #1151 üzenetére
Erről jut eszembe, hálisten tegnap este végeztem a defending hope experttel, de legalább 40 alkalom volt, hogy dobja azt a fránya tremor 3-at. Esküszöm, már álmomból felkeltve is tudom, hogy mikor hova kell kattintani (de még az advanced hátravan
). A soultree annyival jobb, hogy rövidebb kb. 10 perccel.
-
válasz
ChromeX #1094 üzenetére
Igen, azt a replayedet meg is néztem még a patch előtt, de bugos volt, és twilight mindig kiirtotta a bázisaid az összes hajóval egyetemben.
(#1095) Gyuri27: kisebb vga-hoz nem hiszem, mert ez már középkategória. A promo azt jelenti, mint a többinél, hogy alapból max upgrade-es és charge-os a lap, és úgy lehet árulni is. Egyébként ez nem egy über egység, tehát nem olyan jó, mint mondjuk egy promo harvester, de mivel - egyelőre - jóval ritkább, jóval drágább is, mint a többi promo.
-
-
Depression
veterán
válasz
ChromeX #1034 üzenetére
Basszus! Ennyi!? Ha nem ölöm meg délen az íjászokat, nem jön több? Én meg képtelen voltam bevédeni délen, mert állandóan jöttek erősebbnél erősebb ellenfelek.
Más kérdés: nature-nek, vagy frost-nak van olyan egysége, mint a pl. firedancer, ami képes messzebbre lőni, mint az towerek?A frostnak vannak az íjászai, akik egyetlen területre nonstop képesek lőni messzire, de az ugye képesség power-ért, amit nem hagynak abba maguktól.
-
válasz
ChromeX #1024 üzenetére
Itt egy crusade taktika:
Required cards :
- Mark of the Keeper
- Skyelf Templar
- Enlightenment
- A T4 air unit, Fire dragon is the best for that.Both players start at Nature T1, using the MotK exploit to diminish the incoming waves. Two Swiftclaws (maybe only one if it's u3) are enough to defend this point. Once both players have the four additional wells of the starting area, they move to the portal. No need to build the walls.
Then, one (let's call him player 1, or P1) builds breeding grounds for P2. P2 masses windweavers and shamans around Rogan, and makes three Marks of the Keeper : one on top of every orb (that makes two) and one south of the portal.
P1 helps P2 with two Skyelf Templars, in order to keep the eatern and western MotK standing. He then enlightens Fire dragons and goes east (easiest side). He cleans the bases, and P1 follows with a unit (like swiftclaw) to grab the orbs and wells.
Then, it's piece o' cake. P1 cleans everything while P2 goes T3 and summons bigger units to defend. The final wave isn't hard at all. Use some CC if you find yourself or your mate unable to do it properly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest