- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Forest elderrel egyet értek, de azért a grinderen kívül szerintem van olyan stonekin lap, ami nagyon jó sikerült. Az aggressor meg a stone warrior nekem szinte mindig bent van, a mattr mastery is egy jólsikerült spell meg ha nem is kell mindig. Kár, hogy az új kiadásban ilyeneket még nem igen látni...
(bocs a többiek már leírták elöttem)Más.
Olvasgattam a nerf fórumot és felvetették, hogy fel kellene cserélni az oink és a creeping para orb követelményeit, vagyis az oink lenne pure lap a creeping meg egy nature és egy tetszőleges. Szerintem ez nagyon jó ötlet és a fórumon is sokan támogatják. Végülis az oink egy sokkal erősebb CC, annak kellene szigorúbb követelmény és a pure naturet ez a váltaozás nem is érintené.
Vélemények? -
ChromeX
addikt
azért a stonesinkben van egy jopár ami hasznos és használják sokan ott elég sok jo lap van. a stoneskinek jók. a timeshifter is 3 zöld orb. és UR
Gyuri: a grinderre gondolot hogy az a legjobb és ne is emlísük a crystal fiendet az tis sokan használják és igy már majdnem az öszes lapt felsoroltuk
-
OnSeT
őstag
de akkor mi értelme az egésznek?
akkor elfogadnám a döntést, ha a többség ezt akarja (pl. ~70% nerf-re, a többiek meg a maradék 2re szavaznak) de így..... és ált. csak pár 100 ember szokott szavazni.
akkor lenne korrekt, amit már írtatok páran, ha a szavazásra ingame lenne lehetőségegyébként szavazást csak kártyáról lehet kéni, vagy egyéb változásról is?
van valami gyűjtő topic a javaslatoknak? -
Gyuri27
félisten
Mondjuk nem tudom mi alapján történnek a nerfek.
A twi sokat igért de kb semmit nem ad. A lost nem érdekel.
Mivel már láttuk a Deep One-t és az Abyssal-t gyanitom sok értelmes nature egység nem jön már ki. Stonekinre szerintem nem jön semmi. Így nagy bevásárlást nem kell csinálnom. Egy Aby-t kell venni és kész. Mondjuk érdekes lesz a 2 aff közötti árdifi.
Azért arra kiváncsi lennék egy teli 3 orbos cuccot miért UR-ként kell kiadni? Lesz olyan áron, hogy a kezdők paklit épithetnének belőle.
A Dyrad is érdekes lehet, persze az is rare.Kettő aff közül melyiket lesz érdemes venni?
-
PowerBuldog
veterán
Viszont. Most olvastam a hivatalos fórumon. Hogyha minden igaz, akkor visszakapod annak a lénynek a charge-át, amiből átváltoztál. Tehát egy T2-es egységen van 3 charge, lehívás után már csak 2. Átváltoztatod egy T3-as egységgé, akkor ismét 3 charge lesz azon a T2-es egységen.
Ettől mondjuk nem lesz használhatóbb ez a képesség, csak megemlítettem.
-
Simid
senior tag
"Én szerintem olyan 100k körül költhettem már erre a játékra"
Az jó sok, de azért a többség ennek a töredékét sem költi a játékra.
Te ennyit szántál rá, de gondolom azért tisztában voltál vele, hogy ez nem "befektetés". Értem én, hogy kellemetlen ha csökken egy lap ára, de egy olyan játékra költötted (költöttük) ezt a pénzt, aminek az a célja, hogy ,még többet kihúzzon belőlünk. Várható, hogy a jövőben is úgy fogják rendezni a dolgokat, hogy megpróbálják rávenni az embereket a költekezésre.Persze nem védeni akarom a játék készítőit, csak logikus, hogy a profit az elsődleges szempontjuk, a helyükben valószínűleg mi is így csinálnánk.
-
Simid
senior tag
Igen ez mondjuk gáz lehet, de azért ez elég sokat változtat a játék menetén. Ha lesz nerf akkor kénytelenek lesznek változtatni a 4 playeres random PVEn, különben nem lesz értelme azt játszani. Szerintem egy ilyen változtatás sokat segíthat abban, hogy végre ne a nature legyen a domináns szín pveben. Nekem akkor is tetszik az ötlet, de gondolom ezzel egyedül vagyok itt
-
OnSeT
őstag
van egy pár javaslatom az 1.hsz módosítására.
első körben van egy infó amit korábban tévesen közöltem. battleforge.com nem forgalmazza a játékot digitális formában, (3000BFP + 64 kártya )
Tehát ez a rész javítva:
Új kártyákat battleforge pontból lehet venni, amit a dobozos kiadás megvásárlásával, ez 3000BFP-t +64 lapot tartalmaz, illetve online a battleforge.com oldalon 500BFP, 1000BFP, 2000+250BFP formában tehetjük meg.
A dobozos kiadás mellett a 3000BFP + 64 lap elérhető digitális formában is az alábbi oldalakon: EaStore,Steam,D2D.
Ezek meg mehetnek a linkek közé:
BattleForge Game Guide: [link]
BattleForge Wiki: [link]
7 tutorial videó: [link]és még1 észrevétel, a 3. Battleforge versenynél javaslok egy link frissítést erre: [link]
megtörtént
[ Módosította: ollie ]
-
OnSeT
őstag
Grat hogy modi lettél!
legalább nem kell a modis topikba írni ha az 1.hsz-t módosítani akarjuk(#3393) zolo96 admin módban kel futtatni, de megoldható úgy is, hogy lekapcsolod a felhasználói fiókok felügyeletét. valszeg egy korlátozott hozzáféréssel rendelkező fiók alól próbálod indítani. telepítsd a fő fiók alá, vagy állíts be nagyobb jogosultságot a jelenleginek.
(ezt a fő fiók alól lehet megtenni.)volt már hasonló probléma, megoldást itt találod: 1916.hsz-től
-
ChromeX
addikt
Na nee most látom hogy modi lettél,
GRAT. priviben ha van kedved leírhatod a részleteit a kinevezésnek érdekel
én kiprobáltam a frost maget sok különbséget nem tapasztaltam. a linket még nem.
amugy a régi betanak több értelme volt, annyi lapot tudtál venni amennyit akartál és olyat amilyet akartál itt mindenbol van 1. jo az tény hogy mindenbol de a régi jobban feküdt. -
ChromeX
addikt
na jo ennek mi értelme volt? azt a két dolgot baszogatják ami normálisan működik? ilyen nincs...
amugy a frost sárkánnyal tuti lesz valami mert igy nagyon gyenge most láttam hogy a lost girorgi csak 200! power és mennyivel erősebb a sárkánynál lehet hogy rare de akkor is.
-
hokuszla
senior tag
Olvastam a versenyről, azt írod, a 2. orb nehéz, utána már könnyű
Szerintem a 3. a gázos, amikor a kiszabaduló nyomik köpik a zöld gázt, és szétsebzi a csapatokat, miközben egy ágyu lő rád a sarokból.
Előre is gratulálok annak, aki a feltételek szerint megcsinálja experten.edit: bár belegondolva, ha valaki pirossal megy neki, a lava field + fire stalker hamar szétkapják a sziget közepét, utána már könnyű
-
hokuszla
senior tag
Az elsőt néztem meg,
szerintem ez egy teljesen átlagos menet volt, semmi extra nehézség.
Az okozta a gondot, hogy a jobb szélső gyerek kétszer is bukta a 2. orbját.
Így a jobb oldal lassabb is lett + valakinek energiát kellett adni a túléléséhez.
Ezen kívül az is nehezítette, hogy a vége tele volt grimvine-nel.
Grinderes tagokkal sokkal könnyebb.
Sőt hogy kötekedjek egy kicsit, szerintem a MOTK teljesen felesleges energia pazarlás a 2.-3. orbok között. Egy jó mozgással hatékonyabban lehet a két oldalról jövö ellent megfogni.
diff9-en a legnehezebb a 3. orbok bevétele, de ez nálam ritkán gond, 4-5 sámán a 2. orbra rááll, előttük 6-7 windravers, közben 2 deepone lebontja a két tábort, őket kell folyamatosan gyógyítani. Persze frosttal ez a rész nehezebb. -
Murder3
addikt
De az akkor sem igazi pure ha nincs pure lapod.
Meg amúgyis ha vki pure akar lenni 1 frakcióból akkor sztem a minimum h az összes lapnak ott kell lenni a gyűjteménybe sztem
nyílvan ez naturéból a legköltésgesbb de ez a játék lényege szal aki igazi fanatikus az úgyis öli bele a pénzt.
-
Gyuri27
félisten
Az értékvesztés egy dolog. Ilyen a piac. Én attól félek, hogy a régi lapok használhatóságára megy a lost túl tápolása. Pvp-ben mindenképp a lost lesz a nyerő.
Murder3: drága? Mihez képest? A legdrágább lapok Elder kb 1000 bfp körül. Mondjuk annyi kreatura van T4-re, hogy igaziból nem kell. Enlightment szintén nem olcsó, de nekem nincs és nagyon nem is érzem hiányát, tehát nem kötelező darab. Ami kell is és drága is az a Deepcoil. A többi meg szvsz nem drágább mint más pakliknál a hasonló tudásu lap.
-
-
Gyuri27
félisten
Ott a linken. Nézd a burrower eddig sem volt drága. Tehát aki ezzel akarta tolni az már használta. A shaman, meg a burrower ára az új játékosoknak lesz jó. Mint pl power
De ezek a deckek nem érnek szerintem 500 pénzt. A Deep One-t kiadtam ennyit (igaz ott volt Lyrish, meg Razor és Grim), de ezért nem adok pénzt.
Gyanitom a Deep ára meredeken fog felfele menni.Aki tud angolul az új lapok tulajdonságait forditsa legyen olyan kedves.
-
-
Murder3
addikt
Én átkot nem ismerek melyik az?
max az aura of corruptiont mivel azt nem tudom mit csinál de támadó vaarázslat is csak 3 orbon van ami igen erős.
A corpses még jó meg a nansty is de az csak speciális esetekre általános támadásra nem jó.Én nem olyan cc-re gondolok mint a nauter oink meg root.
Hnem egy olyat amit szimplán egy ellenségre lehet lehívni.pl ezért tartanám jónak egy oylan lap kiadását ami pl meggátolná h támadjon az ellenséges szörny amire ráhívtad.
olie: a Second Change shadow affinitású 1200-as gold ár és a nature affos 6600 gold még fenn áll?
-
OnSeT
őstag
igen, ez volt az egyik rossz lépésem, az idézést még gyakorolni kell.
(#3043) Gyuri27
pve-ben nincs meg ennek a veszélye, pvp-ben meg védeni kell és jól kell használni. váltás után 10 mp-ig immúnis lesz a visszavételre, ezalatt meg le lehet szedni az átadott guardot.
egyszerűbb a lehívása mint a Parasite Swarm-nak.
+ itt még akkor is szerezhetsz T2-es egységet, ha még csak T1-en vagy.cc nincs minden pakliban
-
OnSeT
őstag
Még ki kell tapasztalnom, hogy lehet ezt az egységet hatékonyan használni, mert amellett, hogy lassú, elég hamar el is vesztettem.
Utána meg nem jött másik dropship sem, így a kis szigeteken a welleket nem tudtam felhúzni. Volt 2-3 húzós rész, (egy-egy rossz lépésem következtében), de meglett, és legalább már azt is tudom mire kell különösen figyelni.(#3037) Murder3
viszont shadownak ott van a Nightguard T1-re, ezzel meg átveheted az irányítást a Mountainer, Deep One és a Sunderer felett is.
ilyen képességű lapja csak a nature ( 2 zöld orb) Parasite Swarm-nak van.(#3039) krómX
az asbone az tényleg durva 3-as up-on, már tapasztaltam
-
Murder3
addikt
Az a baj h a map editor bonyolult.
Nem értem őket ezzel pedig sokat nyerhettek volna.
1.Megcsinálják rohadt egyszerűre amin bárki tud egyszerűen mapot csinálni.PVE,PVP stb.
...Ezzel nyernének pl egy jó communityt és időt.
Nem lenne az h százmillióan unják szét auzt h hónaponta ha jön 1 map a játékhoz ki.
2. a népszerüség az nem lenne gond ha lenne benne az h feltölthető lenne egy központi szreverre és ellátnák őket random map féle loottal akkor népszerűek lennének.Így viszont inkább van halálra itélve a játék hosszútávon mert a phenomic az iylen csiga lassúsággali map kiadásai nem fest szép jövőt...
Más részről meg direkt ezért jött ki ez az editor csak épp ezt egy nagy FAIL szóval lehet jellemezni...... -
PowerBuldog
veterán
World: Ez jó kis videó!
-
Murder3
addikt
Nem erre értettem hanem arra h majd az ezutáni edition lesz ollyan a sims kiegekről híres ea azért valószínű h itt is fog oylat csinálni....ű
Kell a retail box
most már nem elég 500 bfp.
nem csak az új editionból de a régebbiekből is majd beszerzek meg persze a harvester már nagyon kellene....Hát az a baj h nem tudom hogy's mint van a a map editor mert nem igen tudok azon kívül többre jutni h orbokat welleket és obijektumokat stb-ket teszek le.
Bárcsak itt is egy Far Cry2-es szintű editor lenne és akkor dőlnének a mapok az userektől
-
OnSeT
őstag
a lost-ot nem szeretem, azok ellen a matter és a mind control is hatástalan
és ilyenkor -2 lap amit használni tudok.
de ha kijön a lost pakli, már az az ellen se lesz vészes.azért érzem a mounti és a deep one hiányát, jók voltak azok T2-re, de hát kell a BFP az új lapokra.
-
ChromeX
addikt
ja most példul powerrel meg Onsetel egész jokat nyomtunk. Nem hülyeség a 21 perc csak idegesito amikor éppen csak egy kicsi hiányzik pl tegnap volt olyan hogy majdnem lejárt az ido egy darab!!! ellen maradt de valaki leoinkolta korábban és ezért ugye nem támadták az egységek és igy járt le az ido de ez mind kb 3mp alat játsztodott le. szoval idegesito amikor ezen mulik.
-
Gyuri27
félisten
-
OnSeT
őstag
na igen, de létrehozhat egy új deck-et tutorial deck néven, és ott kimaxol minden lapot ami az eredeti T. deckben szerepel. én csak így tudom elképzelni hogy valaki ezekkel a lapokkal megy fel pvp 16-ig.
az még elég jó ár, pár napja 2000 körül mozgott, akkor kellett volna lépnem, az utóbbi időben már úgy sem használtam.
-
World
csendes tag
Ugyanakkor van még1 hátrány. Nem tudom tapasztaltátok-e már mikor két campet közel rak egymáshoz és mikor irtod az egyiket addig a frost mage szépen ellöki a másik campig az ellenfeleket és behúzza az egészet. Mondjuk azt nem tudom hogy ezt javították-e de több playeres pályán nem egyszer előfordul hogy szinte 2 bázist kell leverned egyszerre első orbos egységekkel.
-
OnSeT
őstag
Master Archers-t ezért nem használok, annak csak annyi az előnye hogy távolsági támadása van, de annál több a hátrány. Kicsi életerő. tank nélkül ami felfogja a gyalogság támadását hamar hullanak.
ezért alkalmazom az ice guardian + lightblade kombót. ice guardian leivása ugyan annyi mint a Master Archers-é, de a pajzs miatt nagyobb az életerő majdnem 2x a M. A.-nak.
Master Archers előnye még hogy légi célpontot is támadhatsz vele, de erre az általam alkalmazott felállásban ott a frost mage. (+charge nélkül) mindig hátul van , nem támadja senki, a két tank, ice guardian + lightblade meg elől irtja az ellent és az épületeket.
amit mondtál korábban ice barrier + home soil támogatással kiegészítve ez a felállás tényleg ütős.
-
-
OnSeT
őstag
a frost kezdést egyébként én azért hoztam be mert már ráuntam a Shaman + Windweavers kombóra. Frost Mage + Lightblade powerbe kb. ugyan ott van, de mivel nincs lehetőségem támogató spelt használni, így gyorsabban tudom felhúzni a 2. orbot.
Passage To Darkness experten használom, veszteség nélkül foglalta be a 2. és 3. orbot (oldalt).az Lightblade megy elől a hatalmas hp-val, ezáltal védi a mage-t a gyalogság ellen. a Frost Mage meg hátulról osztja az ellent (légi egységeket is)
viszont belefutottam egy érdekes bugba a Frost Mage-vel kapcsolatban.
ha Swamp Drake-vel mennek együtt, nem vagy csak jóval lassabban ölik meg a gyalogságot, mint külön külön. 3-4 drake meg 1 Frost Mage is elég ehhez, és ez mindig előjön ha T3 nál még legalább egy mage életben van.upsz elírtam nem Ice Guardian hanem Lightblade
-
OnSeT
őstag
frost kezdés tényleg hatásos Frost Mage + Ice Guardian powa!
a korábbi kiadás lapjainak ára várhatóan esni fog, (lesz rengeteg ember aki BFP-t akar szerezni az új lapok megjelenésekor, ezért nyomott áron adja el a lapjait)
amikor kijött a 2 Sneak Peak Deck, pl. Mountaineer-t kb 200 BFP-vel olcsóbban vettem az addig megszokott árhoz viszonyítvaa Deep One-al nem tudom mit tegyek, eddig el akartam adni, mivel ha jön az új kieg. már nem fog 350 BFP-t érni uncommon lapként, de amit írtál, hogy módosíthatják R vagy UR-re (amire már volt példa, Core Dredge ) valószínűleg többet fog érni.
de ugye ezt nem tudhatjuk előre (Giant Wyrm is jó lap mégis common) .. no mindegy, tegnap felraktam 350-ért, ha nem viszik el estig, megtartom.
az új kiadás érkezésekor, a régi lapok közül érdemes vásárolni (persze ha tényleg esik az ára) de nem 10esével, mert nem garantált, hogy az áruk ismét növekedni fog.
a Sneak Peak Deck-nél ugye 4 új lap jött ki,
itt jön 120, tehát várhatóan ez rendesen bekeveri az árakat, most az hogy + vagy - irányba az attól függ hogy az érkező lapok a gyakorlatban milyen értéket képviselnek. (mennyire használhatóak)az eladom visszaveszem verzió valszeg működni fog (én is erre hajtok
), de a lapokat időben kell eladni (gyak. már most), mert szvsz ahogy közeledik a kieg megjelenése, egyre több kártya lesz fenn AH-ban és így az árak is csökkenésbe kezdenek.
tehát ebből a célból már nem érdemes a kieg. érkezése előtt pár nappal feltenni lapokat, mert akkor már nyomott árak lesznek.az új lapokból meg akkor érdemes vásárolni ha már használni is akarod őket, kereskedés céljából nem, mert szerencse kell ahhoz hogy olyan lapból vásárolj be ami a későbbiekben jóval többet fog érni.
de ha bejön a megérzésed sokat lehet vele keresni, ha nem akkor meg nagyot bukhatsz.a vége (#2769) World ment.
-
World
csendes tag
Én is ezekre gondoltam. A deep one már egy ideje 3ason van nálam
. Szerintem is ritkábbá fogják tenni. Gondolkoztam én is hogy frosttal kezdek de sajna nincsenek meg az upgradek mondjuk a magehez. Te milyen decket használsz? Gondolom 1es orbon akkor frost mage, archers, barrier, home soil. Mondjuk elég ha belinkelsz egy replayt vagy nem tudom hogy könyebb. Az én deckemmel az 1 playeres mappokon dif 9en maradni szokott kb 8-9 perc és volt amikor 12 perc maradt hátra. Mondjuk ha erősebbet kapok ki mint bandit vagy stonekin akkor egyből lépek ki és kezdem az újat ha épp a tokenek a fontosabbak és nem a kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest