Új hozzászólás Aktív témák
-
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #20308 üzenetére
Te most be csuktad a szemedet
Ha nem lámulsz, ergo nincs void pörgetés, nincs reaver, nincs az hogy mindent nastyzol, nincs voidstorm stb. Akkor Hidd el marha nehéz. Saját tapasztaltból tudom, nálam jóval gyengébbek simán vernek csak azért mert használnak olyan lapokat amiket én szándékosan mellőzök 1v1-ben.
Persze csak az a sok lostos kolléga mást se tud mint reaver + life weaving, vagy void pörgetés aztán t3 grigori meg lancers bomba, cultist meg church, hadd ne soroljam.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #20286 üzenetére
Én egyet értek Csirkével, T2-n erős a pure sadó, ha jól használod az egységeket. Csirkével sokat mentünk egymás ellen és egyszer én nyertem pure sadóval, egyszer ő pure naturral. Persze T2-n hoztam a gamét mikor én nyertem. És phante által említett mage rohammal
Magék + teleportos gyogyító... Ha ellentámadás lenne koc. De persze naturnak is ugyanannyi esélye van
Lost ellen is jó volna, de reaver + bp megpecsételi pure sadó sorsát. Természetesen egy szintű ellenek között. Remélem Reavert nerfelik...
A T3-ról inkább ne beszéljünk, egyetlen fegyvere az evocator... ami persze a sandstorm közelébe se ér
Woidstormot nem használom... direkt. XL meele unitja nincs is ami nagy hátrány. Shatter + evocator + cultist aztán ezek a jó lapok. Pyro mára már nagyon szopatható szerintem.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #20288 üzenetére
Magas szinten a cultist master támadásra nem igazán használható, mert kimennek elé, védekezésre viszont annál inkább (a 3. cultist már nem fogható cc-vel)... Mondjuk ha egy kisebb power-hátránya van a shadow-nak, akkor pl. fire ellen még védekezésre sem használható az eruptok miatt (1 erupt megy 1 cultistra és tuti a bontás mellette).
Streetkings, SoG és pár hasonló rangú játékos használja, de instantban egymás után használt nether warp és zöld evocator's woe nélkül esélytelen alkalmazni támadásra, ami pedig csak pure shadow-ba férhet be. De pont emiatt, ahhoz, hogy bonthasson velük az ember egyszerre kell lennie
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #20283 üzenetére
Ha csak egy wellről van szó akkor nekem elég két nc is nem kell ide cultist
A cultist tipikusan arra jó hogy sec perc alatt buruljon a teljes bázis.
A shattert arra az esetre mondtam ha esetleg cc-t kapnának (ami alatt le jár a frenzy).Lolhuncsirke: Ha nem használsz reavert, akkor a lostot is . Assasins nc nem sokat ér a mage ellen. Műs meg nincs.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #20245 üzenetére
Minden színnek megvan az előnye és a hátránya. A sadó előnye az olcsó egységek és az erős speckó tulajdonságok. Hátránya, hogy több hal az egységekből, mint a többi színnél. Főleg a naturnál ahol heal van.
Phante, egyforma jó játékosok közötti csatában a sadónak több egysége hal, mert többet tud lehozni az olcsó egységek miatt. Pl. az elöbb említett nature ellen, a nature heal miatt általában sadó több egységet veszít viszont olcsóbban tudja őket pótolni.
...legalábbis a kezdeti elképzelés ez volt.
Nem tudom ezen miért kell vitázni, mikor egyértelmű.
Richi: Ja van amivel abbyssal fogható pl. pure nature cc, fossal bevédheted az orbod. Pure sadóval pont nem
hacsak nem vagy nagy power előnyben. Pure sadóval a sok egység vagy az aura tudja leszedni... mindkettőhöz sok power kell. Aki pyrot mond vagy cultistot az még nem játszott pure sadóval nature ellen T3-on
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #20198 üzenetére
Gyuri harvestert a sadó azért tudja lehozni, mert sok egysége hal a harcok során. Az egységek akkor erősek, ha a speckóját benyomod. Aztán a végén halnak. Magas void - gyorsan nő a power. Ráadásul harvi 300 power, csak akkor éri meg lehozni, ha helyzeti előny az ellennel szemben. Amúgy inkább menj T3-ra, ami persze sadóba nem egy nagy dorranás
...de ezeket te is tudod
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27 #20173 üzenetére
Misi, ez tenyleg egy salata lett, tagolas, uj bekezdes, akarmi?
Nagyon atlathatatlan, de ha a kerdes az, h van-e olyan szin, ami autowin profik ellen, azt kell, hogy mondjam: nincs. Van olyan, amivel nem kell annyit microzni (fire), mint pl egy masikkal (nature), de annyira azert balanszos a game, hogy autowin pakli ne legyen (szerintem, biztos sokan nem ertenek velem egyet
)
-
HangFalx
csendes tag
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #20097 üzenetére
Amúgy te natur vagy haver?? csak m ha igen akk elég szomorú...!!
hát elmondom neked h én naturral t1en megfogom a silver+nasty spamet...!! Mégis hogyan kérdeznéd.. hát mondjuk root meg swiftclaw...!! de mind1 én nm vitatkozok olyannal aki halálra sz@rja magát a meglát 1ilyet!! hidd el nekem h védhető, de ha nem hiszed akk gyere és mennyünk párat a játékban, a repet pedig megkaphatja aki csak kéri
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #20094 üzenetére
A firedancer K@rva nehéz levédeni az tény, de elfoglalod és puszi! oké h erruption meg mi egymás, de neked is vannak azért lehetőségeid nyugi! silver+nasty spamet olyan lazán kivédem h besírsz kedves barátom, elárulok neked vmit, nem csak azokban a lapokban kell gondolkozni amit mindenki használ és akk talán több a lehetőség, m az a baj veletek h elkönyveltétek ezt h "vannak statisztikák" és akk mi van?! Szal én frost kezdős lostal tolom és a silveres sz@rt vele védem:[link]
Nyugottan kérdez csak ha felmerül még vmi... -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #20092 üzenetére
Én nem mondtam h nincsenek népszerűbb lapok! Vagy igen?? csak mert én nem látom! akk meg miért jössz nekem ezzel??
Képzeld én sem vagyok hülye és tudom nagyon jól h mik azok amiket használunk és mik amiket nem!! De ez soha nem lehet a játékos hibája érted!! ilyen ez a játék, és nem a játékos hanem a JÁTÉK!! De az ilyenek mindig minket nooboznak...
Ha vkinek vmi baja van akk tudom ajánlani EA.t vagy az admint vagy ugyancsak az aknakeresőt!! Fogadni merek h nem tudsz olyat mondani amit ne lehetne levédeni, nincs olyan taktika amit ha még nehezen is de ne lehetne!! és nyugottan nézz utána barátom -
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #20086 üzenetére
Éppen ma volt szerencsém kicsit elmélyedni a pure nature pakli elleni játékban Peti jóvoltából.
Most kezdte, tehát hozzáteszem, hogy nem profi még benne, főleg t1-en szokatlan neki.A végeredmény a következő volt:
t1-en mortar tower nélkül esélytelen volt, hogy fire-al megfogjam, de még úgy is marhára necces volt a felépülése legtöbbször.
Ha mortar sikeresen megfogta a rush-t, akkor jött a t2 utána legtöbbször well nélkül és amíg én örültem neki hogy még well előnyöm is van, ő húzta is a som-ot. Innentől meg a banditommal szó szerint csinálhattam amit akartam, mert szarrá szívatott cc-kkel, do-val meg az energy parasitokkal. Én még javában póbáltam védekezni ellene, mikor ő már a t3-at húzta, és eldönthettem, hogy megyek t3-ra és semmi powerem nem lesz, vagy t2-n megpróbálok kivédeni egy Mo-t.Nem azt mondom, hogy op a pure nature, de annyi biztos, hogy bandittal nem sok esély van megfogni. Bá az igaz, hogy lehetne még sorolni a bandit mi ellen esélytelen. Ettől eltekintve marhára szeretem, mert van benne kihívás. és ki tudja, talán egyszer fogják magukat és használhatóvá tesznek pár bandit egységet, na az lenne csak a tuti.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #20082 üzenetére
nézz meg pár repet pl. sikától, s megtudod, ha jól mikrózol ens + hurricane párossal simán kijátszod firet.
mondtam én hogy ezen egy meccs alapján állítom ezt?
a natures meccseiden is hasonló a helyzet amiket bfcardasra töltöttél fel.arról meg nem tehetek hogy nem raksz fel t1es meccseket, csak arról tudok véleményt alkotni amit látok tőled
pure nature már így is OP ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #20076 üzenetére
Feltételezem tudsz róla hogy mortarral csak oda lehet lőni ahol van saját unit...
Bár elhiszem hogy csípi a szemed, mivel naturenek csak ez az egy épület jelent problémát fire részről t1en, ha nincs bent nature simán ledarálja a fire playert t1en.Naturevel nem tudom mit alkotsz mostanában, de legutóbb mikor a pure frost kis accoddal játszottál ellenem az a meccs igencsak insta t2nek tűnt.
(#20077) Richie1984 mine+ roots L unitra elég, mellé 2-3 gladi ha harvit kell leszedni. + disenchant ha buffolná ( gladiatrix képessége is megteszi, nem kell külön spell. )
-
OnSeT
őstag
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #20068 üzenetére
Csak a kedvedért a verseny végeztével elkezdek pure nature-rel játszani, meglátjuk fent maradok-e arany pajzson vele. Mert a stonekinnel a grandmaster teteje és a ruler alja között voltam. Akkor majd küldök ilyet, de addigis nem, mert jelenleg a nature t1-el vagyok a legsilányabb: nem tudom mire mit kell hozni, teljes káosz van a fejemben a nature t1-et illetően. T2-őn viszont már szerintem könnyedén meg tudnám tartani az arany pajzsot, mert az energy parasite, burrower, spirit hunters + cc eléggé a kezemre áll.
(#20070) Volgafan: Csak hogy mondjak kettő ellenpéldát: zöld stormsinger, silverwind lancers
Egyébként tudom, t1-re értetted, de a master archerek legalább annyival erősebbek bármelyik szín íjászainál, hogy ebből nem származik sok hátránya, csak a hatalmas pályákon.
De hagyjátok már abba a vitatkozást, egyikőtök szerint a nature OP, másik szerint a lost, szerintem meg minden a kezelő játékos skilljétől függ (t3-ról nem nyilatkozom, ott már annyi minden van, hogy az már fájdalmas)... Annyit elismerek, hogy a nature egy bizonyos szint alatt gyengébb t1-en, mint a többi, viszont magasabb szinten űzve nagyon erős tud lenni, ennek bizonyítására pedig csak beijingguy és dekka meccseit tudom ajánlani!
-
Volgafan
senior tag
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #20057 üzenetére
Azért nekem sikerült top20ba verekedni magam 2v2be...az,hogy 1v1be nem játszok az más kérdés...de a Te kedvedért most fogok...rég nem LS-el tolom...rendre több power?ww,sw meg az amazon ami t1-en többe kerül..arról nem is beszélve,hogy parasitevel Xl egység kivételével azt veszel el,amit akarsz...a többi mellékes mivel a som annyi powert kitermel..példaként LS be eszébe jut senkinek MO-t betenni,vajon miért?ezen elgondolkoztál már?
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #20047 üzenetére
Azért az megnyugtat,hogy téged egy meccs kivételével,mindig bevertelek...kb 10-1 ide...nem tudom,mire ekkora az arcod....kis simset tudnék ajánlani,abban nincs semmi,ami OP lenne..mindig jössz:szegény nature stb..most is,hogy a surget nerfelik,de arról 1 szót sem irtál,hogy kb 10 ls lapot nerfelni készülnek...no comment..
pici összehasonlítás:do-revaer:do
silver-fathom:fathom
sw-dread-sw
ww-forsaken:ww
dryad-nox-dryad sorolhatnám...akkor mi is az op?somot meg se említem...nem sírni kellene állandóan,hanem megtanulni játszani..és részemről téma off.. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #19855 üzenetére
Úgy döntöttem én leszek ott a legnagyobb noob és a visszapörgetős paklival benevezek!
Amúgyis beszélgettem manapság thesickaleonnal, totál normális és jó fej, csak hát a játékstílusa nem épp olyan aranyos az instant t2-vel és cannon tower-hegyekkelSzerk.: Jah és az első fordulóra 5 nap lesz, azt maguk a játékosok döntik majd el, hogy mikor oldják meg a csoportkörben lévő meccseiket, ha jól tudom.
(#19857) Gyuri27: nem, ő burroweres és tornyos low, a razorshard bent sincs a paklijában, mert saját bevallása szerint nem tudja használni!
Amúgy meg már annyit kérdezősködtem tőle a stonekinről, hogy gyakorlatilag minden színre tudom mit hoz, még mielőtt lehozná.
-
Richie1984
tag
válasz
Gyuri27 #19835 üzenetére
4. orb lila akkor grimvine elég földi unit nak és shipek air nek. Nem értem miért mondják h nem kell skill hozzá.... gyakorlatilag bármilyen t4 es egységekhez nem kell skill mert ha használnád is a skilljét ami van ugysincs rá energy általában mert a Regrowh meg a Coldsnap elviszi... na mind1 a lényeg hogy 2 frostot nem építenék egy grinderért, mert lényegi változást nem hozna szerintem a deckbe és 1 kék el még mindig ott a gemeye ami paralizál és 1/4 annyiba kerül csak és az se fér be.
-
Richie1984
tag
válasz
Gyuri27 #19821 üzenetére
2 som azért kel mert 30 secenként tudod nyomni felváltva és rBG n igencsak hamar lehet full 4orbos sereget kinyomni amik a 3 WoG miatt még erősebbek és heal+cc re is marad elég energy. Mint írtam a 9es BG ből maradt 8,5 percem 1 személyesben. Deck levelem is csak 81 szóval nem hiszem h ezzel a deckel probléma lenne.
-
Richie1984
tag
válasz
Gyuri27 #19821 üzenetére
felesleges zöld zöld kék kék ... zöld kék zöld zöld el lehet WoG SoM és ha akarom 4 orbra ott a gemeye(zöld) a sárkány meg a grimvine meg a colossus mellé de nincs arra sem szükség. 3 orbra meg ott a Mo+swamp+thornbark. Amugy a kéket csak az agressor+stone tempest miatt keverem bele meg persze a coldsnap se jön rosszul(pure zöld ben Spikeroot+Living Tower és creeping paralysis. 3 lap difi van csak
-
HangFalx
csendes tag
válasz
Gyuri27 #19801 üzenetére
Semmit se értem a kút előnnyel, mert az ellenek szinte a meccs elejétől som pörgetett, nekem meg egy percet a funace.... ráadásul nekem t3-on upp se volt
De amúgy is kérdésem az volt hogy mit tehettem volna motk-kal? Hiába lett volna nekem 10-el több wellem a motk-ot nem bírtam volna leszedni akkor se. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #19786 üzenetére
Valahogy ezzel egyetértek, de ettől függetlenül egy jó kis gyakorlás volt azt nézve, hogyan is kell elbánni a treespiritekkel!
Nekem is van 2 replayem, mindkettőben kikaptam, az egyik Predi ellen, aztán meg DragonDiablo ellen. Hozzá kell tegyem, ők voltak az első pure fire és lost ellenfeleim, mikor stonekinnel játszottam, ahhoz képest szerintem egész jól teljesítettem! Konkrétan Diablót szarrá vertem a t1-es harcban, aztán meg 3 vagy 4 nasty-vel tudott csak leölni engem, mert 7-8 egység előnyöm már biztosan volt vele szemben!
Kis gyakorlással még akár magasabbra is juthatok ezzel, mint a shadow-nature-rel, mert érzem benne az erőt!
U.i.: Predi, ha le lennék tiltva nálad, ideje lenne feloldani azt, mert csak azt látom, hogy hiába irkálok neked ingame, egy válasz nem érkezik, pedig még a meccs után te is elismerted, hogy jó volt.
U.i.2.: Predi ellen előtte is volt egy meccsem, ott nagyon csúnyán kikaptam t2-őn, míg t1-en nem volt semmi gondom, ezért jött ezen a meccsen az instant t2 tőle.
A Predi elleni meccset itt, a Diablo ellenit pedig itt tudjátok letölteni. Tanácsokat kérnék azzal kapcsolatban, miket és hol hibáztam, mert mindkettőben szerintem jobban álltam az elején.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #19757 üzenetére
Az orb kiosztás változtatását beírtam már a watchlist topicba ( összes egy kötött orbos népszerű t3as lap módosítása 2 kötött orbra: ashbone, silver, drones, sun) , jó páran támogatták is , majd meglátjuk mi lesz belőle.
Hamarosan indul a szavazás a pvp mapokról, a köv. napokban nézik át az ajánlott pályákat, valamint a bfp limit emelése is tervben van.
Gyuriba: van még egy kiegészítő csomag a tegnapi mellé: [link]
4 maps
15 Mb the download zip file
52 Mb when you extractHa vkinek még nincs meg az előző: [link]
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #19692 üzenetére
Nem akarok beleszólni és most Gyuri biztos mérges lesz rám, de a nature T1-nél nincs erősebb, ha jól kombinálod a lapokat. Kérdezz csak meg pro-kat. Akik egyébként T2-n nem do-nak hanem burriznak inkább. Az hatékonyabb és op-abb
Mindig a phase-vel jössz. Keress rá youtubon és meglátod hogy kell simán verni phaset naturral, merthogy könnyű.
OnSeT: én szívesen megyek veled 2v2-kat, de nem pure sadóval mint tegnap előtt...
Abban semmi hasznos a mate-nek. Ja és máskor nem húzok falat mert azt mondod... Azt hittem a 2v2 társam írta
aztán rájöttem, hogy ő nem tud magyarul, de akkor már buktuk a közepét
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #19674 üzenetére
Fire vs Nature t1: auto win nécsörnek ha nincs mortar.
Fireben vannak a leggyengébb és legdrágább range unitok t1en. Mortar már rég nem olyan, mint fénykorában, 2 nerfet is kapott, hp-t csökkentettek valamint már csak oda lehet lőni vele ahol van földi unitom, cliff mortar ezzel kivédve, viszont védelem szempontjából jelentős hátrány, hogy cc tenger közepette kell megközelítenem a célpontot ahhoz hogy használhassam a tornyot. ( ami + power)Dancer a nature gyengéje ez így van, de ahhoz hogy dancerezzen vki már power előnyben kell lenni. Parasite Swarm egyébként a legjobb counter ellene
Jugger gyak. az egyetlen ütőkártya t3on pure nature ellen, többi unitot átveszi swarm, utána meg csak a szívás van olyan egység levadászásával amiben az ellennek nem áll powere.
Pure fire se tud sok mindent kezdeni a nécsör Mo-jával, ugyanúgy ott a stempede, temérdek cc és heal támogatás mellett.
A DO +heal+ heal+ heal .... som Do heal heal ,igen skilles egy taktika. Főképp így hogy nincs egy normális L counter fireben. worn és gladi fire splashben az igazi pürében már nem érnek semmit. DO-nak ~4x annyi a hpja mint egy-egy ilyen unitnak.
Pure Fire vs Pure Nature: Subush ellen ( pure nature hero): [link]
Az itt leírtak nagy része megtekinthető élőben is.
Elég jól kitöltöttük a rendelkezésre álló időt, 27 percnél fejeztük be a meccset. Egyértelműen lehet látni mindkét szín gyengéit. 90%-ban t2ztünk, t1et gyorsba lezavartuk, közepet nyertem, nyugatot buktam. ^^ -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #19687 üzenetére
warchief előtt 800 eloval váltottam shadow nature shadow ra ( 3 épület+void, nagyon könnyen nyertem innentől a meccseket, főleg lost ellen, de hamar le is szoktam 1v1 rankedről ezután)
van 1 kék affos lost shadem( ennyi maradt), aki kéri dobjon IGNt ide és elküldöm neki ( lehetőleg aki mostanában kezdte vagy nincs sok bfpje) -
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #19681 üzenetére
Toltam eleget....fire rush?az lool...natureval,shadowwal(frostrol mar nem is beszelek) atomjaira szedem t1-en...juggert,mar anno leirtam,hogy kell megofni,persze meg orb elott,ne vard meg mig odaer, de tessek megegyszer:megfogod ensel,O ratolja a disenchantot,utana a fathom(mert igy irjak
kepessege es meg van fogva...es 2 fathom darabjaira szedi....az akaratod ugy gondoltam,hogy akar te mesz instant t2re es doval mesz...erre O is fel fog menni t2re,hozza a draket,doval behatralsz es hozod a parasitet...kesobb O lesz pont hatranyba,mert mig O majd wellt vesz,Te somot..
Onset : nem kapnad be?
Sajna Dark totalisan felszamolta....Csirke:remelem talalkozunk meg!!!!!
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #19620 üzenetére
Ne kezd pls
Hunryko:en vitatkoznek Onsettel,tamadasnal igenis jol jon a gravity!!Ki nem vennem a deckembol,igaz,ami igaz,rohadt draga!!!Stomsingert vegyel,ha nincs bf gravityre..Bar tamadasnal nem segit,vedekezesnel meg ott a darkelf...Nekem is a tamadasok miatt van bent a gravity,vedekezesnel darkelf megoldja..Mielott barmit vasarolsz,akkor ha ez a deck mellett dontesz,ird be ide,sok uncommon lapot tudunk adni neked.Tobbek kozt en is,majd ird le mi kell,en meg megoldom,hogy jusson el hozzad....Ami miatt 2600-at picit ketlem(bar nem tudom a mostani arakat)de dreadcharger 4 db kerul sztem annyiba...viszont,(azt lecsereled witchclawsra(regen joval olcsobb volt),majdnem olyan jo,sot,van tulajdonsaga,ami miatt jobb is...Grigoriban azert ajanlanam a pirosat,mert a +kepessege +50more damage(erosebb lesz),es ha meg rateszed a life weavingot mar halni se nagyon akar...es altalaban tamadasra hasznaljuk a grigorit+jugger es mas XL egysegek megolesre...
-
Szajo
őstag
válasz
Gyuri27 #19615 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert még egy fikarcnyit se költöttem a játékra de ebből a pakliból már elég sok minden meg van! Természetesen a kedves PHsok segítségével
Köszönöm is mindenkinek.
Volga:
Értem, hát szeretném minél olcsóbban kihozni. Egy jó PVP paklit amivel azért viszem valamire játék közben olyan 2600BFPből kihozható vajon? -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #19486 üzenetére
Ezaz. Most kiszámoltam a lost pvp deckem, ami azért elég jó, és a dreadchargeren kivül minden lap 100bfp vagy az alatti, (van benne 8 common lap is), az egész deck kijön 5-6 promo grinder árából és akkor abba már chargek is vannak.
Én is anno a te segélyeddel kezdtem, Gyuri -
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #19325 üzenetére
Az is a mikrózás egy fajtája, csak éppenséggel épületekkel. Te ugyanúgy használhatnál kiterjesztett t1-et egy épülettel (gondolok itt a strangleholdra és a fountain of rebirthre), esetleg a spearment vagy a treespiritet. Én a soul splicert a skeleton warrior helyére raktam be, mert nekem ez jobban bejött. És hidd el, ahhoz is elég jól kell mikrózni, hogy az egységekkel pont az épület hatósugarán belül mozogj, mert az ensnaring roots, vagy glyph of frost ellen egy ilyen hiba könnyedén a meccs végét jelentheti. A frost pedig a lightblade és a glyph közös használatával (glyph majd 1-et kihúz a sorból h aktiválja azt) meg könnyedén megfoghatná a soul splicert használót is. De ha bármilyen kérdés lenne, hogyan kell megfogni egy soul splicer használót, nyugodtan lehet hozzá fordulni, szívesen válaszolok.
(#19326) Predatorkill: bocsánatkérés elfogadva
(#19328) phanzetomox: milyen vitába?
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #19319 üzenetére
Ha natureval megyek nekem is az t3-am....jo,hogy well hatranyba van es ugy is nyer...som sokat nyom a latba...en is inkabb som es tolom a harcot,had legyen void...tamadok folyamatosan...amig O well epitessel probal lepest tartani,addig en tudok tamadni...
idezlek:Több meccsett láttam tőle ahol well hátrányban volt.
ki mondta,hogy t1-en van som???? Deki ne talald mar,hogy t2-re ha felmegy nem teszi le???
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #19224 üzenetére
Már lassan én se.
Amiival épp egy hete kezdtem, most van vagy 5-6 féle deck összeállítva ehhez a színhez, nature és shadow kezdéssel is. Idővel majd kialakul a végleges verzió.nature t1hez kék dryadot kellene szereznem, mert anélkül egy nature mirror tuti bukó, s a többi szín ellen se lenne sokkal jobb a t1. t2től kezdve viszont a zöld aff a nyerőbb amii deckben.
(#19225) Darkzbane
ez esetben már kezdheted is tölteni a mapokat
: [link]
Danduil és turan 1v1 verzióját mindenképp szedd le.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #19210 üzenetére
Ilyen mikor visszanyal a fagyi. cliffdancer mirror
A napokban én is összefutottam vele, pofátlanul behúzott egy wellt az orbommal szemben, feltételezem onnan szeretett volna megszórni dancerrel, de végül ez okozta a vesztét.
Zotya, én csak ensnaringot nyomtam. replay ^^
-
pachito
őstag
válasz
Gyuri27 #19192 üzenetére
Meg prsze, nem egy nagy titok.
phanze: nem voltal fenn meg
Annyi a titok, hogy;
Lost souls boostert is kell venni, mint a szemet!
Eddig ott rontottam el, hogy egyoldaluan vettem oket, tehat; mondjuk 4-5 twilight egymas utan. Ebbol nem sul ki semmi jo. Most a 2x3-as (tehat 2xmindegyikbol 1) formulat hasznaltam. Porgettem tobbek kozott avatart, ironcladet, lost warlordot, skycatchert.
Ugy hittem, hogy a Lost Souls egy atok; valojaban egy aldas a tobbivel kombinalva.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #19187 üzenetére
Te mirol beszelsz ember?meg,hogy juggert nincs mivel megogni?2 fathom atomjaira szedi(megfogom enssel,O ratolja a disenchantot ismet power hatranyba kerul,fathommal ismet megallitom es szetszedi...)....akkor Te hasznalj abyssalt,en maradok Monal es tobbre jutok vele..shadow t3-at fathommal,meg silvert is fathommal szetszedem...fire ellen,meg gg,ha foldi egyseggel tamadsz...mire van a a swamp?mivel oli meg?gladija van max...Mora meg hamar osszejon SOm mellett a power..aoccal megoli?meg,ha grigorit hivsz se hal be...es mar 320 powernel jarsz..es Mo meg mindig el..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest