- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22239 üzenetére
Sunreaver azután lett népszerű hogy virtuosot nerfelték. De hasonló eset már számtalanszor előfordult.
Ha csak a t2es L unitokat nézzük, amíg DO nem volt pure lap minden nature splash azzal rohangált, miután változott orb kiosztása fire/natureben Vilebloodot kezdtek használni helyette.
Vileblood a nerfje után el is tűnt pvpből mivel a burrower spam sokkal hatásosabb lett ezt követően.
Lost Reaver a Lost Shade nerfek után jött be, de ha most kap egy komolyabb nerfet, sanszos hogy a lost játékosok Mountaineerel fognak rohangálni (már akinek lesz rá bfp) a shiled + siege miatt.Tree azért op mert kevés a nature t1, s mivel ritkán találkoznak vele nem tudják hogy mit is kellene tenni ellene. ^^ Egy két tree nem ér semmit, spammelve hatásos, de akkor az ellen már veszi t2t.
Viszont t1en is meg lehet fogni:
nature: tree spam szintén + stranglehold shadow
fire: mortar , jól elhelyezett mine s védekezés a well/orb mögül.
shadow: phase tower, mögötte forsaken, nox.
frost: ice barrier a dmg felfogására, mögötte mage spam + home soil. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22239 üzenetére
A sunreaver -t szerintem elég egyszerű megfogni azonos powerből:
- pure nat: parasite swarm (+ cc, ha neki is van valamiféle cc-je)
- pure shadow: kék knight of chaos
- pure frost: timeless one + silverwind lancers
- pure fire: giant slayer + neked ugyanúgy van sun reavered.
- lost: silverwind + cc + szükség esetén bp
- twilight: neked is lehet sunreavered + cc, mint neki, szóval csak u.annyi skill kell, mint az ellenfelednek
- stonekin: aggressor, és akkor már esélye sincs
- shadow-nature: cultist master + cc, vagy drones és szükség esetén heal, vagy egy harmadik opció: root + ashbone
- fire-frost: timeless one + silverwind, vagy u.úgy van sunreaver-ed és akkor a bp-ről még nem is beszéltem
- bandit: nah, ez a legnehezebb, mert itt u.annyi powerből kb. semmit sem lehet megfogni, hiszen semmi komolyabb védekezésre alkalmas dolga nincs, de egy bő százzal több powerből meg úgy bonthatod az ellenfeledet, hogy nyoma sem marad (a sandstormra gondolok). De egy giant slayer egy lifeweavinggel, vagy két cultist master szerintem meg kell, hogy tudja oldani a problémátSzerintem a giant slayer, a cultist master, és a timeless one sokkal csúnyább dolgokra képes egy profi kezében, mint a sunreaver (persze hozzá kell tennem, 1v1-ben, ahol ez a 40 powerköltség nagyon is sokat számít, mert 2v2-ben egy unholy-zott sunreaver ha elér bármit is, az nem fog ott életben maradni, vagy ha mégis, akkor rendesen kell fizetni rá a bp-k tömkelegét). De 2v2-ben már annyi t3-as nuker jön be, hogy ott a sunreaver csak 1 a sok közül.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22158 üzenetére
Az a durva hogy a legtöbb pure fire 1v1 deckbe a spitfire is befér a jugger mellé, és ha nincs swamp draked akkor már el is felejtheted a meccset, de mi az már h neki 2 xl is befér nekünk meg itt ez a kukac?
-jó mondjuk a legtöbb natures brannocot használ vagy mo-t ahogy elnézem, de akkor minek van az aby meg a kukac? vicc..
-
LoLHunCsirke
tag
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22049 üzenetére
"A dryad miatt pedig a frost is esélytelen ellene t1-en megfelelő mikrózás mellett! "
Legyen tiszta, amit mondani akartam ezzel: a dryad a Lost Souls edition-nel jött be a játékba, addig esélytelen volt a frost ellen a nature. A dryad rush elég hatékony a frost ellen, ez tény, de nem verhetetlen. Természetesen csak dryad-ekkel és rootal lehetetlen megverni a frostot, ha nem mozdul ki a wellje mellől, ki kell csalogatni onnan, vagy pedig egyszerűen máshova kell támadni, ahol már nem lesz elég powerje megvédeni azt a helyet... Emellett a swiftclaw megintcsak fontos része a frost elleni harcnak, hiszen a lightblade a hatalmas hp-ja és a tauntja miatt nagyon hasznos tud lenni.
P.s.: Ahogy csirke is írta, a treespirit támadás helyett védekezésre használandó.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22043 üzenetére
Abban igazad van, hogy frosttal könnyű megfogni a treespiritet a barrierek miatt, de azt megnézném hogyan fogod meg nature-rel! Én magam a pure nature-rel a legend szintet tudtam tartani (tree nélkül), de be kell valljam, azok voltak a legnehezebb meccsek, ahol treeket használtak ellenem, mert még ha az első csatában meg is vertem a másikat, utána nem tudtam átmenni a treeken, s még t2-őn is nagy ellenállást jelentettek.
A t1-hez meg szeretném hozzátenni, hogy véleményem szerint a nature a legerősebb t1. A hátrányai: kevés egységes csatában egy kisebb hiba ha becsúszik, az már vesztett csatát jelent, illetve a pusztítóereje egy célpontra nagyon alacsony az egységek árához képest powerben. Csak gondolj bele: a fire és a shadow hogyan tudja kivédeni a nature rusht? Szinte csak toronnyal. A dryad miatt pedig a frost is esélytelen ellene t1-en megfelelő mikrózás mellett! Viszont ha elkezdesz pakolgatni és az ellenfeled inkább instant t2-zik, s 1-2 egységgel elindul támadni olyan hely(ek)re, ahol nem éppen ez a sereged van, ott csak sok power-ráfordításból tudsz védekezni, ami a sereged könnyebb szétszedését is jelenti.
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #22039 üzenetére
Hát,hogy a nature t1 gyenge lenne?Mióta fillérekért ott a treespirit?omg....1 taktika neked,ahogy Csirke is szokta:instant t2 ep spam(valszeg az ellen még csak most építi a t2-jét,mivel alapból tuti,hogy wellt vett),aztán som és támadni vadul,ne tudjon dancerezni...)
Viszont tényleg megint lagol...:-(((
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22036 üzenetére
Szerintem a pure fire és a pure natur az teljessen ballancban van
Sőt tovább megyek! hiába nm szoktam eggyikkel sem rankedezni, de mégis azokat a meccseket szeretem a legjobban nézni ahol ez a két szín csatázik
Am meg ott van rántott csirke barátunk, aki sorra verte itt az epic játékosokat, "szar" naturralakk csak nm lehet annyira gyenge..
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22036 üzenetére
A pure nature-nek is meg vannak a maga előnyei! Nagyon erős t1 (viszont cserébe 1 pici hiba és ahogy szokás mondani, veszett fejsze nyele, szóval nagy bukta). A t2-je is nagyon erős a SoM-mal, csak tudni kell, hol kell védekezni. A t3-ról meg ne is beszéljek, hiszen kb. ez az egyetlen szín, amelynek annyi powere van ott, hogy Mo-t is használhat!
A parasite swarm szerinted miért van? Csak hogy ott díszelegjen a pakliban?! Azzal az egy egységgel a fél pure fire csapatot megvered! Még a dancert is érdemes átvenni néhány esetben, vagy akár az enforcert is, ha ezzel a mellette lévő dancert megölöd! De akkor csak térjünk rá a fire gyengeségeire: egy deep one-nal szét tudod szedni, ha csak egy kicsit is hagy téged powerhez jutni (nem kell h előnyöd legyen, csak annyi, h neked 1-el kevesebb well, viszont SoM lent).Jah és még egy dolog: miért a pure nature-t használod, ha ennyire utálod? Akkor inkább használnál shadow-nature-t, vagy valami hasonlót, hiszen abban gyakorlatilag minden megvan, ami a pure nature-ben is, kivéve a DO-t, spikerootot és a SoM-ot (parasite swarm shadow változata: nightguard). Viszont cserébe van lifeweavinged, olcsó egységeid (nightcrawler, darkelf), nasty-d, és még madár elleni egységed is van az amii phantom személyében!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22034 üzenetére
Most épp a 3v3-on dolgoznak, hagyjad már őket!
Bár ez is komoly, tényleg ezen dolgoznak, de már tegnap délután jeleztem a laggokat a hivatalos fórumon, amit egy másik játékos meg is erősített ott, illetve ingame legalább 10 ember... Még mindjárt sírok ott egy kicsit és akkor talán oda fognak majd figyelni!
-
Vekerur
tag
válasz
Gyuri27 #21740 üzenetére
Fizettem összesen 14 000 Ft+a játék 3 év alatt, most ha ahvonta 3000-rel számolok, akkor ez az összeg közel sme egyforma.
A dio nem havidíjas, de egy ilyne játék szerintem csak mmo formájában életképes, hisz a többség az úgy is a másik játékos ellen tolja.
(Az meg egy külön vicc, hogy 16k az alapjáték) -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #21679 üzenetére
Köszi, a Brannoc pont az ilyen esetekre van bent, mikor az ellenfélről tudom, hogy a cultist mastert (pl. shadow mage-el, roottal, esetleg nastyvel) meg az ashbonet (pl. cultist masterrel, silverwinddel) elég könnyedén meg tudja fogni. Mert a brannoc a képessége + lifeweaving-heal miatt mondjuk úgy, hogy lyrish knightokkal és giant slayerekkel is ölhetetlen. A mauler meg tényleg jó lenne, de akkor már inkább amii phantomot használnék, csak hát nincs hely a pakliban. A brannoc miatt is egy szinte kötelező lapot dobtam ki a paklimból: a burrowert...
(#21680) Volgafan: Tudok róla, viszont még így is tudja tartani a patriarch rangot (ha meglesed, akkor láthatod, hogy 90% experience + 10% bónusz mellett legend még most is), szóval nem éppen egy kezdőről van szó! Amúgy meg a meccs előtt nem voltam biztos abban, hogy Obesity-e az, vagy más, de a "t1-csata" közben rájöttem, hogy nem ő, hanem egy gyengébb játékos, mert ott nagyon kikaptam volna amiatt, hogy csak 1 forsakent idéztem le. De Obesityhez visszatérve, amint láthattad pár napja a replayt, őt is elvertem rankeden. Az már más kérdés, hogy bandit paklival játszott.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #21625 üzenetére
Ha lagg van, akkor legalább 10 másodperces, sima késés már nagyon ritka, illetve fél másodpercesnél nem hosszabb. Ennek eredménye, hogy tegnap streetkingset, ma obesityt vertem rankeden. Előbbitől 926 élőt kaptam ezen meccs után, a másiktól 930-at, mely itt tekinthető meg. Obesity még végső kétségbeesésében még rám is falazott, de addigra már eldőlt a meccs.
(#21626) Vekerur: hát nemtom, attól függ, milyen egységek ellen szeretnéd használni. Ha medium egységek ellen, akkor talán commandos, ha small egységek ellen, akkor darkelf, ha meg bármi más, akkoris én mondjuk a darkelfet preferálom. De ez egyéni dolog. Főleg úgy, hogy bandit paklival nem is szoktam játszani még pve-t sem...
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #21570 üzenetére
Elég siralmas a helyzet, s egész hétvégén ez ment.
A lapok kb. 1-2 mp-es késéssel jelennek meg. a csúcs az volt nekem mikor TBpeti elleni 2. meccsen dazedbe jött le grigorim. mikor elkezdtem lehívni volt t3am mire leért már nem....(#21569) andris871 ha pvp deck kell, be tudom linkelni Tyderianek deckjét
(#21573) Volgafan
ezt majd meglessük, ha linkeled a Danduilos kört is ^^holnap visszavonom nevezést az Ahha féle 2v2 bajnokságra, ha van itt olyan csapat aki indulna, holnap estig jelezze, s akkor ahha berakja őket helyünkre.
H csoportban: Icube + Forestguy ellen menne első kör. [link]
-
-
Volgafan
senior tag
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #21524 üzenetére
aoc nem ér semmit ha aktív a tauntja + van rajta life.
warp viszont működhet pl. ashbone spammel, feltéve ha nem robbant rám vagy nem az orb mellett nyomja be tauntothorror nem üti be, kevesebb dmg, kevesebb hp. és még 30-al drágább is spec képesség nélkül. ezt nem tudom hogy hozták össze...
t3as fire orbbal mit nyernék?
(#21538) phanzetomox emelt szinten yshia lesz. ( home soilos instant t2es danecerek elleni csata
)
vizsgákhoz sok sikert.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #21524 üzenetére
Nem mondod?az nemvolt kérdés,hány orbosnak kell lennie....de,amiket írsz isszonyat sok power...a cold,lyrish,home soil...mert ugye life mellett+ a képességével,szinte mindent kibír...sztem ha már ennyire,akkor cultisttal van pici remény...
Jah és megint hozza a bf a formáját...egész délelőtt halott...
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #21488 üzenetére
Ráunt a pure nature deckre. frost mellett stoneval is tolja.
mounti nem rossz 2v2ben, csak figyelni kell nehogy elvegyék ^^
ice age tápolással (nat aff) + mellé a társtól shadow buffok, úgy az igazi.én Elendil portálozását nem tudtam mire venni. bannerrel egyszerűbb lett vna.
nox carrier mellé még érthető hogy portalt használ, mivel akkor váratlanul érkezik az unit aminek rögtön aktiválható képessége. de ahhoz 2 shadow orb kell, neki meg csak egy volt. bár vszinű hogy ha másik mapon játszunk dekka is kihasználja a teleportálás előnyeit. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #21347 üzenetére
Igen nagyon sok a játékos aki újra előkerülhet, hisz a legtöbben csak időlegessen teszik félre. Sokan mert nincs rá idejük, sokan mert megunják, sokan mert felhúzzák magukat az aktuális op pvp kombókon. De a legtöbb ember mindig visszanéz, és kedvet hozzá újra.
Épp a minap lépett fel NeOcska is újra, kellemes meglepetés volt. Mint ahogy az is hogy rankerz is újra megjelent. És én is -
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27 #21326 üzenetére
ebből énmár indíthatnák háborút is de mnidigis megvetettem az atit oclsó húsnak hig a leve elv alapján
és biztos user probléba hogy bedugod a kártyás és lusta hűteni XD
biztos biztatni kéne hogy hűtsél jókislány XD
ha nekem fizetnének ha vonta hogy használjam akkoris kivágnám a kukába
és sokat látni torrentoldalon is hozzászólásba hogy nem megy valami gém
aztán miylen kártyád van ? ati hát köszönöm XD -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Gyuri27 #21309 üzenetére
Hát én már régóta ezzel a driverrel használom és nem volt vele baj, na meg akkor nem hiszem hogy engedne fél óráig játszani ha csak driver gond van.
A kari radeon hd 4800, a gépem röviden 4 magos proci, 4 giga memória..
Szerintem a ventivel van a baj..
Mint írtam egy pár napja bekapcsolásnál kb 1 percig elég zajos..
Majd holnap folytatom a tesztelést.. -
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27 #21027 üzenetére
Gondolom a farmolás korlátozása, de engem ez most kicsit felidegesített.. mert én arra számítottam, hogy amikor már nem lehet hozzáférni a refferer programon keresztül, mert leváltja majd egy másik lap(mint annak idején ez a Promo Mo-t is), akkor az ára emelkedni fog.. De hát most már mindegy. A nyakamon maradtak. Ha valakinek van valami ötlete akkor kérem ossza meg velünk, mert tehetetlennek érzem magam.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20980 üzenetére
nem igaz te állandóan ezekkel a baromságokakl jössz?
itt msot nem arról van szó h top-1-2 mit csinál egymás ellen...nem játékos képességeiről beszélünk..főeklg nem mert akár adott szituáció miatt is előfordulhat tehát map is okozhatja ezért is nem számít...
meg az h ki mivel,kit hogy rushol le szintén ne keverd ide a szót mert megint felesleges..jobb..persze adott szituációba jobb/rosszabb..
ha már van olyan szitu amibe jobb és van amibe rosszabb akkor nem lehet kijelenteni h jobb tőle egy amster archer..mivel az eggyik s counter a másik meg nem így 1 az 1-ben jó h jobb.
de a archer nem tud duplát lőni..az a baj te csak a te szemszögedből nézel mindent.
forsaken is csak a képessége miatt olyan jó a képesége meg eggyélrtelműen túl erős és ezért túl univerzális a lap vagyis azt nerfelni kellene.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20964 üzenetére
mivel nem a sebzés a célja így nem irreális.
másik teljesen különbözik az ha vmit lehet vele védeni vagy ha konktrétan az egész s stílust megöli..és ugye pont a nature-nak van ott multi íjásza.
nem mondom h a ranged unitoakt nem kellene narfelni mert a malee-k így értelmetlenek sajnos..de a hurrikán az egy abszolút túl tápolt túlerős lap.
kb mint a frost mage ami szintén teljesen megöli az s stílust...nagyobb cd is kell neki h ne lehessen spammelhető és úgy 75 pwoer költség így működne jól és lenne rendeltetéséhez mérten kibalancolva.
gyuribá:annak nem lenen értelme..csak nem kellett volna egy ezressel megtoldani az alap értékét.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20957 üzenetére
az h mennyia sebzése most mienk hozod fel?
annak aztán végképp mind1 mennyi a sebzése..a baja h konkrétan teljesen ellehetetleníti az s egységeket végig.
meg elve az egész knock back rendszer szar mert az is csak azt erősíti h a malee s egységek milliószor gyengébbek és kevesebbet érnek mint egy ranged...hurricánnal még az is baj h olcsó és megint semmi hátrány...
konkrétan ne értem hol az ok hogy ez ne 70-80 power legyen pl?
mert saját egységre nem hat...ez is olyan mint a home soil túl erős...túlságosan jó magasabb tieren és a hurrikán esetébe ugye ott is meg tudja ölni az s egységek játékát..
mint a home soil tud unfair lenni pl t2-n ilyen olyan egységkere. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #20938 üzenetére
nekem a konkrét ötleteim amiket be is írtam kint
Ripper:50 power és +5 pont a képességére.
Vigil: Power Up képességet elvenni tőle.
Kobold Trick:75 power költség
Voidstorm:visszaadni az eredeti adatait vagyi csak 1000%-ot számol fel u3-on.
white rangert nem tudom.most az okokat:
Ripper...eggyértelmű mihez kell mérni darkelf és itt a nagy probléma..a darkelf túlságosan univerzális,ranged és 50 power...
mind2 s counter de a ripper s méretű és malee és amíg nem lesz ugyan olyan költsébe a 2 addig a rippert ugyan úgy senki nem fogja használni mert felesleges.és a ripper malee ami eleve egy nagy hátrány egy rangeddel szembe.vigil nagy baja az h a power up képesége nagyon erős ami op-á teszi...regennel sincs baj csak nem szabad sokat sebezie...
kobold-nál a kinti retardált sereg véleméynezése beindult...aszondják úúúú +5 cd-t neki még...mintha megoldaln bármit is..
ezzel az a baj h 50 powerért gyógyít sokat..értelemszerű h kell neki több power...void:alapötlet nem lett volna rossz csak aztán vmi oknál fogva nekik op lapot kellett csinálni és ezért megduplázták az alap értéket...ki se látszottak nyilvání a tesztelésből valszeg ezért tart olyan sokáig egy-egy watchlist...
Spitfirénél meg a jugger a baj és a stampedéje nem a spitfire..
ha a jugger nem lenen olyan jó akkor a spitfirének is jutna szerep... -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #20837 üzenetére
Gyuri :Látom egyre gondoltunk
Hzoli : Én magam általánosságban a technikáról beszéltem, természetesen ha valaki használja még nem jelenti hogy nem tud játszani, csak előnyhöz juttatja a vele egy szinten lévőkhöz képest. Persze ez is igényel gyakorlást mint minden más ^^
-
zoli.22
tag
-
Zotya21
senior tag
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #20777 üzenetére
Én nem néztem meg, és valszeg nem is fogom, viszont az érdekelne hogy miért mondod ezt ? mi a tartalmi lényeg ? (hátha mégis megnézem, habár ritka hogy replayt megnézzek sztem pályafutásom alatt 10-nél többet nem néztem meg, azok is sajátok voltak xD )
Habár 1v1-ben nem vagyok otthon, Azért azt jobb ha tudjátok hogy kevés olyan játékost ismerek aki olyan jól tolja nature t1-el mint rankerz
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #20722 üzenetére
azé át ne ránts má a monitoron.
nem volt itt semmi gond mindaddig míg vki állatkirály nem nyitott kint egy topicot, amiben fél óra leforgása alatt sikerült elmagyaráznia a kékeknek hogy az 1bfp-s boosterek amii lapokat szórnak. utána meg lépniük kellett...
amúgy nem hiába értetlenkedtek szvsz, húzták az időt amíg lehetett.
EA még nem engedélyezte az amii lapok kiadását, ezért TBO-ék magánakcióba kezdtek, egy "véletlen" hiba folytán engedélyezték az amii lap generálást az 1 bfp-s boosterekben ( ráadásul nemcsak az eddig megjelent de még az új affokét is)erre volt is utalás a patch notesban , csak nem vettük a lapot.
feltételezem már ők is unják hogy ennyire húzódik a kiadás, s hogy az amii lapok extrém áron mennek.
összeesküvés elmélet off. ^^
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #20631 üzenetére
ezek voltak az accountjai
A misixd3-al ide is írt párszor segítséget kérve ebben abban. -
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #20492 üzenetére
Éppen tegnap akadtam össze egy amatör mortarozoval. Hozta az egységét támadott, és látom mortar épül. Na mondom ezt jol benézte és lehoztam még egy master archert az elsö mellé, majd egy pillanat alatt kiszedtem a tornyot. Nem mondom, hogy jol csinálta az emberke, de a mortarba talán az a legnehezebb hogy kisakkozza az ember pontosan hova és mikor tegye le.
Amugy a pure frost t3-on csak nekem tünik kicsit gyengének, vagy tényleg az? Mert az egy dolog, hogy bandittal én nem nagyon állitok meg 2 tremort, de amugy meg nem verhetetlen egység. T3-ra most betettem lostot, az legalább tuti marha erös, de olyan szép lenne ha nem kellene az a shadow orb.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #20482 üzenetére
A shrine of memory miatt t3-on már simán kell nagyobb powerelőnnyel kellene lenned, azaz le tudod hívni ezeket az egységeket. Ha ez nincs meg, akkor csak magadra vess! Alapból a shrine of memory t3-on legalább 2-300 powerelőnyt jelent!
Arról meg ne feledkezz meg, hogy a dezintegrálódó egységeket nem lehet sebezni, se aurával, se voidstormmal, se semmivel!Igazad van, sokan a Mo-t használják t3-on nature-ben, mert úgy hiszik hasznosabb a stampede képessége az abyssal újraéledésénél. Hát akkor ezúton is mondom, a Mo-val lehetetlen megfogni a church-öt, még ha cserébe talán könnyebben is bont egy kicsivel...
A spikeroot meg kinek alap, kinek nem. Tökéletes M-counter, s ha root technikát használó paklival van az ember, akkor kb. még verhetetlen is pure fire-rel. De egyszerű a képlet a pure fire ellen: ne hagyd, hogy powerfölénybe kerekedjen és kitámadjon, gyakorolj rá nyomást a DO-val!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #20479 üzenetére
A t3 nature könnyedén elbánik a church-el, az már más kérdés, hogy Te nem tudod hogyan!
Persze a church-spam ellen egyik szín sem tud sok mindent csinálni, de az neked nem kevés powerelőnyt jelent. Ekkora power-előnnyel meg akár több church-öt is kiiktathatsz. És hangsúlyozom, a nature-nek van két hatalmas fegyvere a church ellen: Abyssal warder, fathom lord. Az abyssal azért nagyon jó, mert mielőtt dezintegrálódna teljesen, leölöd, így 2 egység fog megjelenni full hp-val benne. Amint azok dezintegrálódnának, azokat is leölöd. És ha ezt megtámogatod még 3 full hp-s fathom lorddal, amikor az abyssal ketté válik, akkor a church-öt használónak esélye sem lesz a védekezésre ott, mert a kobold trick nem fogja kihúzni a csávából.
Cliffdancer ellen meg kb. csak a fire, illetve talán még a pure shadow tud valamit kezdeni költséghatékonyan, de a pure nature-ben is van rá megoldás! Igaz drága, de az ellenfelet meglepheted vele, s ez fire részről pedig teljesen védhetetlen: deep one + a képessége! De csak hogy mondjak még egy példát: spikeroot leállítva!Minden színnel megvan mindennek az ellenszere, csak ismerni kell, és tudni kell őket használni!
De nehogy már én mondjam el neked ezeket, mikor még nincs 2 hete sem, hogy elkezdtem pure nature-rel játszani unrankeden és 2v2-ben, Te pedig már egy jó ideje ezzel tolod...
Jah és megjegyeznék még egy dolgot: a hegy/fal mögüli dancer ellen a spikeroot igenis simán belefér powerben, hiszen a fire úgyis a bannerrel kezd, és csak utána rakja le a dancert; és nálam 50+70 mit ad Isten pont 120-al egyenlő, ami a spikeroot ára...
U.i.: A treespirit megint csak szerintem egy tökéletesen balanszolt lap, csak tudni kell hogyan állítsd meg! Shadow-val én könnyedén fogom egy forsaken, egy dreadcharger és több nox segítségével, hiszen ha leállítja őket, közel kell lenniük egymáshoz, azaz könnyedén kimikrózhatók (de ha kell, akkor van épület is ellene), nature-nek úgyszintén ott van a treespirit, de két swiftclaw vagy egy swiftclaw és egy spearmen, illetve mögöttük pár shaman segítségével is fogható, a frost szimplán ice barrierekkel felfogja a sebzést és frost mage-ekkel könnyedén elintézi, s talán a fire-rel a legnehezebb fogni de ott megtalálható a mortar, ami ellen az olyan területsebzésű egységek, mint a treespirit nem tudnak mit kezdeni, plusz egy sunstriders, egy firesworn és szükség esetén egy-két erupt segítségével ő is megoldhatja. És hogy miért írtam nagyobb mennyiségben? Mert a treespirit egymagában szart se ér, legalább 3 kell belőle leállítva, hogy tényleg használható legyen! Arról persze nem beszéltünk eddig, hogy a treespiritet csak olyan áron lehet bepakolni egy pakliba, hogy valami mást kivesz belőle cserébe az ember. Ha nálad is kibővített t1 van, akkor simán megfogod!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #20458 üzenetére
Lehet, hogy igazad van én nem vitázni akartam csak leírtam a tapasztalataimat. Fire T1-el nem igazán mentem, meg firével amúgy sem megy nekem. Az nem fekszik.
Az is lehet, hogy te olyan harcokat vívtál ahol a te meglátásod bizonyult igaznak. Én személy szerint fos T1-el mindig vertem a fire T1-et. Persze, ha nem pro volt az ellen
Én ezért írtam ami írtam.
Neked lehet mások a tapasztalataid.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #20413 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de mégis megteszem
Be kell tenni deckbe azt a spellt amitől nem tud szétdobálni a mortar tower és meg van fogva. Frost T1 fire ellen ezt komolyan mondtad??? A frost T1 álmában is szétkapja a fire T1-et. Nem tom miről beszélsz, de most butaságot mondtaál. Frost T1 szerintem jelen pillanatban a legerősebb. A firéhez képest sokkal lámább, ha már ezt a szót használod
-
zoli.22
tag
válasz
Gyuri27 #20444 üzenetére
A szövegértésemmel semmi gond nincs. Kicsit olvass vissza, hogy mi irtál.
" Amígy ilyen lámer lapok vannak ne is csodálkozzunk."
Mert szerinted annyira lama a mortar, mondom probald ki és tegyél fel repeket hogy vered vele az ellent. Mert ha tényleg op lap, akkor nyilván alázni fogsz a kis fire t1-eddel.Mondjuk nem értem hogy miért láma állandoan minden. T-1, t-2 még szinte teljesen rendben van. Nekem t-3-on is egyedül a lost-al van prolémám. Söt, én bevallom, hogy kicsit még a sandstormot is gyengéteném, mert 1v1-ben még elmegy, de 2v2-ben iszonyat erös. Nyilván azért tudom, mert nagyon sokat használtam már. Igaz, ha nem sikerül vele bontani, és sajnos nem mindig megy, akkor bukta is a meccs mert benne volt az akcio min 310 powerbe, de általában joval több. De ha meg egy rendes bandit pakliban van használva már nem mondanám lámának mert az után a satnya t2 után kell is valami használhato lap.
Shockit: szivesen segitek én is ha épp fent vagyok. Nevem HZoli a játékban.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #20425 üzenetére
akkor mi a véleményed sika instant t2 s cannon tower az ellen bázisához cc tenger közepette taktikájáról?
nekem pl. az nem probléma, mivel van dd, de ahol nincs... azt tán könnyebben fogod? ^^
ha van vmi húzós kombó számodra amit nehezen fogsz azt tényleg érdemes kipróbálni. én is azt szoktam, úgy lehet legkönnyebben megtalálni a megfelelő countert rá. előbb utóbb belefut az ember egy olyan játékosba aki könnyedén fogja az OP-nak vélt taktikát.
t1 a legbalanszosabb tier a játékban.
-
HangFalx
csendes tag
válasz
Gyuri27 #20421 üzenetére
Repet most nem fogok csinálni és nevet se tudok mondani, de frostnak ott a glacier és a mortar úgy semmit se ér, legkönnyebben a frostot a fire, nomad vagy scavenger rush-al tudja legyőzni. Tapasztalat.....
De elhiheted nem egy pár supreme vagy a feletti fire-t vertem már meg mortarral...
Szerk.: ja és a frost egyik legnagyobb hátránya fire ellen, hogy nem tudsz dazed-be mit idézni, egyedül a ms van amit a scavi szét kap.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #20411 üzenetére
Hát pedig azt kell mondjam, drakonz az egyik olyan játékos, aki nem lámul annyira, mint a pure fire játékosok nagy része. Nature ellen persze, hogy tornyozni fog, hiszen egy egységeit a root, hurricane és a ww-k segítségével könnyedén leölöd...
Néha gondolkozhatnál az ellenfél fejével is, ne csak a sajátoddal. És ezt most nem szemrehányásként mondom, hanem arra, hogy meccs közben ha előre tudod mit csinálhat az ellenfeled, akkor nem hagyod neki. a fire ellen t1-en egyértelműen te sem amazonokat/swifclawkat hívsz le, amik egy az egyben szarok ellene a wrecker és sunstriders miatt, hanem ww-kel támadsz esetleg dryad és/vagy shaman rásegítéssel.
A helyzet az, hogy ismeri a nature t1 gyengéjét, s ezt ki is használja. Én magamat nem tartom egy top játékosnak, de arra mégis sikerült rájönnöm már egy ideje, hogy egy szín ellen csak akkor tudsz eredményesen kiállni, ha ismered azt a színt. És itt nem csak azt értem, hogy milyen lapok lehetnek az ellenfél paklijában, meg hogy mire mit hozhat. Ha az ő fejével tudsz gondolkozni, akkor nem csak azt tudhatod meg, milyen egységre mit fog hozni, hanem a játékstílusát is kitalálhatod, s ezzel együtt azt is, mikkel és miképpen fog támadni. Csak egy egyszerű példát hozok most fel: egy jobb shadow játékos a nature ellen legalább 2 irányból fogja támadni t1-en az egységeket nox-dread párossal, hogy a nature ne tudja komolyabban használni a rootot ellenük, és azért az egységeket veszi körbe, mert a drága egységeket nehezebb pótolni. Ugyanez a shadow játékos egy másik shadow ellen odamegy 3 forsakennel megy egy dreadchargerrel, majd azonnal a wellt kezdi ütni, mert az olcsóbb egységeket amúgy is leölné saját maga is (a frenzyvel, és nastyvel).
U.i.: Én személy szerint a soul splicer-t használom frost és nature t1 ellen, mert amellett egységet szinte lehetetlen beütni, ez pedig a hatósugara miatt nyugodtan megállhat a háttérben. Ha pedig azt kezdi el lőni az ellenfél, akkor máris előnyöm van, hiszen sebzésfelfogónak sem utolsó (60 power, 1370 hp, amíg ezt lövi az ellenfél, általában 2 egységet is le lehet szedni)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest