Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #11119 üzenetére
Ha nem saját orbnál akarod használni, akkor 30 mp kell, a roots meg csak 15, szóval van elég idő bőven, szinte akármivel leszedni.
Ha saját orbot akarsz vele védeni:
-fire: dancer, a splashekben dd spell, drake
-shadow: bármi nastyzva, ezenfelül nox
-nature: igazából felesleges leszedni, mert úgyis burrower a fő támadóegység, amit nem érint
-frost: eaglecsak hogy a legegyszerűbbeket említsem, amik most eszembe jutottak
emellett ha saját orb védelmére használod, akkor mindig ott a lehetőség, hogy elmegy és megtámad egy másik clustert, ha meg nincs másik clustered, akkor meg feladtad a map controlt
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #11103 üzenetére
stone shards (olcsó M bónusz) + stone tempest (s, m knock)+ crystal fiend nat aff ( repül gyógyít)
ez alapból kemény, breeding mellett lehívva meg...
barrier + home soil támogatással még ütősebbha Drake jön arra meg Gravity vagy Defenders
de a lyrish spam se rossz, az alap sebzése ugyan kicsi, de elég sok bónuszt lehet aktiválni rá.
MaranV ezeket szokta használni.
ill. simain, yrmian nem érdemes középre építkezni, mert nemcsak pure fire hanem pure frost ( white rangers) lost ( lost vigil) stb is könnyen szétkapja a bázist.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Razuel #11103 üzenetére
Ne épits motk. Pure fire ellen felesleges a dancer miatt , meg úgy a legtöbb szin ellen semmit se ér, csak power fogó ,
amúgy stone tempest elég ütős M counter azt használd, illetve spirit hunters is jó csak felváltva lődd az egységeit vele( dancer igaz knockolja az S méretű unitokat de spirit hunters-ből ha csak egynek is sikerül belelőnie a dancerbe már sebzi is a képessége. )
Illetve használd a cc-ket és a build protectet bár ezt te is tudodsousuke gyorsabb volt
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #11096 üzenetére
hát t1-en annyira nem az más kérdés h a többin igen
de t1-re lehetne csk hsaználni mondjuk úgy nem lenne op
a influence meg a spirit hunterseket meg az evenot is hasznossá tudná tenni.
a Demolitionrage is brutál lenne.(főleg egy rageclawson
de a másik kedvencem a frost spell
na az viszont sztem trükkös lenne. -
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #10853 üzenetére
Készítettem egy videót az eheti 4p-s diff9-es MotW-ről ami Lost Souls ellen megy.
A felvétel során a saját fire t1-re ill. az egyik társam nature t1es megoldására tértem ki jobban, aki az új amii lapot, a Treespiritet használta kék Dryaddal megtámogatva.
Sztem ez egész életképes megoldás rpve-re.Az egyik csapattag pure shadowwal jött t3-ig majd t4nél LS-ra váltott, a kulcs mozzanatok bent vannak a videóban is, részletesen a replayben tudod megnézni.
a t2re jutás alapja a már említett nox+ soul splicer kombó volt.A saját felállás fire/nature/nature/fire volt, enli és amii monu nélkül,
t1 fölött csak twilight egységeket használtam.Videó: [link]
Replay:[link]
Deck: [link]A csapat többi tagjának deckjét meglehet tekinteni a 4p-s top 200as listában.
A 90. helyezés körül érdemes keresni minket. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #10853 üzenetére
1 playeres?
én 4 p-set mentem.
Azt szoktam csinálni hogy skeleton warriorok kb 3, mellé meg nox esetleg 1-2 phase segítségnek.
forsaken is lehet h frenzized+motivate, de noxokkal is jó, persze csak akkor ha nem rögtön vigil és hasonló szösszenetek jönnek rád
miután az első roham leült rögtön húzni kell soul splicert aztán orbot.
ls-en is működik ha nem bugos mapot kapsz. -
Gyuri27
félisten
Nem csak te. Olyan watchlist nincs amiben ne lenne legalább 2 nature lap. Ezt is kisirták a shadowos kollégák. Ráadásul mikor nature lapot kell nerfelni az elég kemény szokott lenni.
Dryad: lol kb egyetlen egység ami használható a frost és a fire ellen.
Enli: nyilván a játék legdrágább lapját tönkre kell tenni.
Som: nélküle elég tré lesz frost és sahdow ellen. -
OnSeT
őstag
a szerverek fenntartása önmagában édeskevés, ha nincs új tartalom előbb utóbb elfogynak a játékosok. tome pvp például már halott, hiába dob 2-3x annyi tokent mint a sima.
többi módhoz még elég játékos vanna de hol vannak azok az új tartalmak? mert lapokon kívül más nem jött ki ebben az évben.
jah de, jött 2 element, a token duplázó még rendben is van, viszont az up átalakítást tokenné ingyen kéne biztosítaniuk.egy Bf2-re sztem több új játékos ruházna be, mint amennyi jönne a bfbe egy nagyobb tartalomfrissítés hírének hallatán. ( egy új játék több ember érdeklődését kelti fel mint egy 2 éve megjelent)
bf2höz nem kéne túl sok fejlesztés, mivel maga a motor adott, csak csinálni kell új pályákat + még egy-két játékmódot aktiválni aztán kész is. (lapokat egy az egybe át lehet emelni) ea nál nem szokták nagyon megerőltetni magukat egy-egy új rész készítésénél.grafika terén rendben van a játék, ezért nem értem miért nem foglalkoznak vele a fejlesztők. ha jönnének folyamosan az új mapok, azzal el tudnák kerülni a játékosszám csökkenését és ugye minél több az aktív játékos annál több a potenciális bfp vásárló is.
az ő érdekük is lenne a folyamatos frissítés.de most a patch-ekel is nagyon leálltak, korábban szinte hetente jött vmi, a havi 2-3 update általánosnak volt mondható. az elmúlt egy hónapban meg semmi változás nem volt.
de remélem neked lesz igazad és ősszel beindul az update hullám.
promo mo sztem jobban megéri jelenleg , abban az esetben ha vennél chargot a simára, mivel a promo 2x drágább de 4x annyi charge van rajta.
-
Gyuri27
félisten
-
G4ga
őstag
annyira nem értek még hozzá, de a mana wing szvsz mivel az egyetlen egy t1 repülö lény jó lehet akár pvpre is.
Pve-re rengetegen használják!ollie:
Ha lehet kérni itt a forumba, kiszerkezted az elsö hszbe hogy ne legyek benne az inaktiv tagok között... hisz benne vagyok az aktiv tagokba.
köszönöm! -
Cardea
csendes tag
Hát, én olyant keresek… sajna sok „fika” lapom van amiket tegnap este dobtam piacra és nem biztos hogy mind elkel, mint a Death Ray, Shadow Worm, Shaman, a shadow Negation épülete meg jó pár fire nature frost lap, amire nincs szükségem, együtt érnek vagy 1000+ BFP-t amin tudnék venni egy Promo Mo-t… csakhát nem biztos hogy el fognak kelni… azért is kérdezném hogyha kellene valakinek belőle azt szívesen csereberélném meg adnék hozzá BFP-t… ahogy elnéztem most egy Promo Mo úgy 1000 BFP körül mozog… gondolkoztam még Promo Viridya-n is… nagy a kísértés…
-
Neocskaa
tag
PvE-re a T1 túl erős
Tunnel fölösleges, Dryad szintén, elég egy shaman, windweavers ensnaring roots, meg kéne Hurricane és Mark ot the keeper, bár az nem minden mapon jó.
Parasite fölösleges, csakúgy mint a Timeshifter spirit, ezek nem valami hatéékonyak. T4-en kevés a lényecske, Colossust betenni! meg grimvine is jó, szerintem jobbak mint a forest elder, ami ugye még drága is... 1200bfp, kösz nem.
Kb ennyi, T3 az viszonylag jó, a Mo-t is beteheted nyugodtan deepcoil mellé/helyett. Expertre meg ugye minden map más taktikát/lapokat kíván, szval oda nem tudok véleményt mondani.
Am én az aktív rétegbe tartozom, csak most a farmolás miatt nem a NeOcska accountal vagyok bent. (este ne keressetek, kicsi vagyok még, 8-9 felé takarodó van.)
-
Sousuke90
aktív tag
Nem érdemes DC-t venni, hacsak nem nature t3 pveben vannak olyan gondjaid, amit csak ez tudna megoldani. Bár kétlem, hogy ilyen lehetne, sok más lap olcsóbbért megoldja.
amúgy AH-ban 50bfp-től kezdve már bármi megéri újraeladás terén
50-100 között 5 bfp, 100 fölött legalább 10 hasznot simán lehet csinálni laponként
figyeld kicsit az árakat, aztán annak megfelelően vegyél-adjálnepszter: mivel mész?
-
TazLeacher
nagyúr
Én legelsőnek vettem egy Tome-ot 900-ért, közel 2.000-et érő lapokat bontottam és kaptam mellé egy Amii Monumentet. Gondoltam milyen jó biznisz. Aztán rá 1 hónapra vettem mégegyet, nagyságrendilet 50-200 köztött buktam. Múltkor vettem megint, akkor kb. 400 volt a bukta. Megfogadtam, töbebt nem veszek...erre múltkor vettem 1 boostert. Elava a lapokat kb. 90 BFt-t kaptam. Rohadjanak meg...
Többet nem játszom ilyet.
-
phanzetomox
őstag
1 tome-ban 4 booster van ( és azt bontod ki egyszerre )
1 booster áll 1 rare vagy Ultra rare lapból, 2 Uncommon, és 5 common lapból
persze van hogy szerencséd van, de mindig a "bank" nyer én már nem egyszer vettem tome-t 5-10-15-t egyszerre és összeségében csak buktam rajta.jobb ha AH-ban veszel lapokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest