Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #7968 üzenetére
Nem másik accountról, hanem alkarakterről beszélt. 1 accounton belül lehet több karakter is létrehozva.
-
válasz
TazLeacher #7966 üzenetére
Én minden eladásra/cserére szánt lapomat átömlesztettem egy "alkarakterre"
Így nem zavar a szemét amikor dekket rakosgatok. -
válasz
TazLeacher #7963 üzenetére
Felpakolsz annyit, amennyit csak lehet (talán 30 a max), és a 24 óra alatt talán megvesznek 1-2-őt. Aztán megint felpakolsz amennyit csak lehet...
Vagy meghirdeted a hivatalos fórumon a trade topikban, de ott max. pár száz aranyat adnak egy common lapért (150-300 aranyat érnek valójában), esetleg 2-3-ért adnak 1 BFP-t.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #7889 üzenetére
Nagy vonalakban a lapok leírása:
Lost Banestone, korlátlan ideig megbénítja a célpontot, ez idő alatt abból az egységből az ellenfél ne idézhet újabbat. ha elpusztul az épület a célpont sértetlenül szabadul.
Lost Converter ha begyűjt 1000 hp-t a környező hullákból, akkor megfagyasztja a körülötte lévő ellenséges egységeket egy időre.
Lost Disruptor légvédelmi épület. shadow aff. szövetséges épületesk sebzését növeli 15%-al 15 mp-re nature aff blokkolja az elelnséges épületek speciális képességét 15 mp-re.
Lost Launcher, cannon tower szerű védelmi torony, s knockal. frost aff. ice shieldel is rendelkezik.
Lost Evocation megidéz egy lost grigori szellemet, ami körül a saját lost egységek fire affnál 50%-al több sebzéssel rendelkeznek, frostnál 50%-al kevesebb sebzést kapnak
Revenant's Blessing a szellemként visszatérő lost egységeknek "halhatatlanságot" biztosít 15 mp-re. Ezalatt nem megy a visszaszámlálás. illetve újraindul a 25 mp-ről a hatás vége után. a nature aff regenerál is.
Protector's Seal egy 25 m es körben a saját egységeket ért sebzés továbbításra kerül az ellenséges twillight, fire és nature egységeknek.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #7842 üzenetére
Na akkor lécci az általam említett lapoknak mondjuk úgy az értelmét ha van és ha te megtaláltad akkor mondjuk oszd meg velem.
Igen de nem érted mi a bajom, nem az h ez nincs meg ez szar, hanem az h konkrétan nem egy yoaln lap van aminek aztán az életbe semmi értelme nincs, Incubator, voidstorm komoylan.
Ja és hát a bahir UR lap 600 bfp körül mozog, de 10 bfp-t nem ér mert még egy 50 slotos deckbe se férne bele annyira használhatatlan, persze ha nem lenne mondjuk a 3 másik frakciónak gyakorlatilag, 10 bfp körüli common sárkányok hada nem szólnék.Másik meg az h nem mindneki tudja és én se tudok 100ezreket a játékba ölni h le se szarjam azt h mennyibe kerül ez meg az és mind fulluppcharge-ba legyen.
Én is költöttem a játékba és mint mindneki más elvárnám h használható egységek jöjjenek ahhoz a frakcióhoz amivel én játszok.
Itt ugyanúgy más is sír a szine miatt, akkor én nekem miért ne legyen arról véleméynem h ha egy teljesen értelmetlen lap jön és ráadásul nem is egyedüliként hanem már a értelmetlen lapok csoportjához.
Igen és ott a másik bajom míg a shadownak t4-en van egy ócska pure lapja addig a többi frakciónak több is van ami érdekes módon elég használható, ezzel szembe a shadown wormot mikor használod?
enli nélkül persze, le lehet hozni de az inkább csak h az is van jellegel mert a képessége nem jó a shadownak az tuti.
De ok ez nem érdekel, de az már ha az enli maitt nerfelik az eggyetlen pure t4-et vagy az incubator,voidstorm, szintű lapok jönnek amik semmire nem jók az már igenis zavar.
Engem nem érdekel a pvp nem pvp-zek, pve-be se játszok éjjel nappal, a legtöbbje már dögunalom semmi élvezet nincs bennük, így csak kevés mapot játszom ami élveettel tölt el.
De ha arra nem képesek h az iylen semmire nem jó illetve totál gyenge lapokat legalább watchlistre rakják, ezzel szembe kihoznak pre-editionba új lapot de azt már 1 hét után meg watchlist és stb.
A sírásom jogos ezekkel kapcsolatba.
Az meg h én mivel játszak nehogy már te döntsd el, vagy kifizeted amit eddig beleöltem? vagy te lehet olyan kva gazda vagy h bármire dobálod a pénz hónaponta?
Másik meg h engem ami ebben a játékba megfogott még most is megfog hiába h látszik h ez a halála felé megy.
Főleg ha nem tudod miért játszok akkor nem kérek több ilyen hozzászólást. -
válasz
TazLeacher #7842 üzenetére
Hejj, te is itt vagy?
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #7787 üzenetére
Nem feltétlen kell 5 orb. Orbcserével megoldható a dolog. Shipből 3-4 kell csak.
-
phanzetomox
őstag
válasz
van olyan pve map ahol orbot kell cserélni játék közben, ahelyett lehívsz egy amii-t és megvan oldva
-
Murder3
addikt
válasz
hát sztem igen ha azt nézed h lostba pl a Bloodhorn-t le tudod hívni
meg jól mutat
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #7784 üzenetére
Fiamnak. Frost, frost amii shadow, frost, frost felállásban.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #7784 üzenetére
enlighment bűvös szó
vagy ami monument. -
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7777 üzenetére
A fire affinity-s snapjaws nagyon kellemes, mert a célpontjára +50% sebzést tesz, amíg azt támadja. Mivel a snapjaws viszonylag keveset sebez, ezért úgy érdemes alkalmazni, hogy forsaken-ek vagy nox tropperek közé dobsz be egyet és közös célpontot adsz meg nekik, ezáltal a többiek sebzését is felturbózod.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #7772 üzenetére
Eddig nem próbáltam , de azután se tervezem a kapcsolatfelvételt az EA-vel.
A fordítás minőségét gyengének tartom ahhoz, hogy a játékba is bekerüljön. Viszont arra tökéletes hogy a linkelt oldalon tájékoztatást nyújtson egy-egy kártyáról.Folytatás hamarosan várható a renegade lapok leírásával.
Soulhunter.
Minefield: egy 4 aknából álló aknamezőt hoz létre, mely 30 mp-ig aktív. 6 hullámban 100-at sebez egységenként és 300-t összesen egy 15 m sugarú körben. Hátralöki a kis és közepes egységeket. Csak földi célpontokra van hatással. 20mp-ként használható. ( Energiaköltség: 100)
Blessed Birth: a Soulhunter idézésekor hátralöki a 20 m-en belül tartózkodó S és M egységeket.
Life Stealer: az egység által okozott sebzés 15%-ával növekszik annak életereje.
Örülök, hogy hasznosnak találjátok az oldalt.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #7759 üzenetére
Zöld-piros-kék volt az orb kiosztás.
Windel kezdtem, majd stalker, utánna magma hurler - tremor. T4-n meg giant wyrm emberstrike.
De végülis mindegy mert nem veszélyes a diff6 szerintem. -
válasz
TazLeacher #7691 üzenetére
És ha olyan upot kapsz, ami már megvan, akkor automatikusan konvertálja, vagy az elveszik?
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #7691 üzenetére
Akkor az UR uppokkal jól jársz
Mondjuk egész jó a cucc, kár hogy fizetős... Battleground 10. szintért kapsz 8 victory tokent, ami édes kevés, egy UR, III. upért meg kapsz így 35-öt? Jó üzletnek hangzik. De csak experten éri meg.
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #7673 üzenetére
Technikai gondjaik adódtak a srácoknak, ezért a déli karbantartás elhúzódott 13h-ra. 1 órán át veszik kezelés alá a szerókat, azt írja. = 14h után már jó lesz
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher #7658 üzenetére
Elhiheted, hogy hamar bele fogsz unni
Eleinte izgalmasnak tűnik, első 20 meccsen még az is, utána beleunsz. Legalábis én már így csináltam harmadszorra: játszok, megunom, eladom a ponjaimat, 2 hónap múlva veszek pontokat, visszatérek, felfejlesztem a pkalim fullosra és elölről megint. Engem már csak az üzletelés vonz igazából, főleg amikor egyn ap van 200-300 bfp bevétel
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #7653 üzenetére
mert úgyis eltolják egy hónappal
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #7653 üzenetére
Azt mondom beta után 2-3 és érkezik. De szerintem ebben is lesz egy nagy adag csúszás.
Meg az sem tisztázott mihez jön bármi is. -
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7593 üzenetére
Jelenleg a promo Grinder-t (shadow affinity) osztogatják érte.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #7559 üzenetére
Rendre: kék 170+, piros 200+. 160+. 550+. 165+, promo 900.
Az affokra figyelj oda. -
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7504 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az egységeket a méretük és nem az orb igényük szerint számolja a program. Az XL-es egységek 10-nek számítanak, így pl. már a harvester is ennyit foglal. Emlékeim szerint az M-es egységek 3, az L-esek pedig 5 helyet foglalnak. Az olyan S egységek pedig, amik csapatban vannak, azok fejenként 1-nek számítanak. Pl. egy windweavers lap lehívása 6-tal növeli a felhasznált egységek számát, mivel egy kupacban hatan vannak.
A need/greed esetén sikeres teljesítés után mindenki beállítja, hogy az egyes fejlesztések kellenek-e neki (need), ha másnak nem kell, akkor ő elviszi (greed) vagy egyáltalán nem kell (pass). Úgy tudom, hogy az egyes need beállításokat a program aszerint veszi figyelembe, hogy ki mennyire volt hasznos játékos (a PvP pontszám számításához hasonlóan számolja a játékosok hasznosságát). Ha egy kártya senkinek nem kell, akkor annak a helyében aranyat fog minden résztvevő kapni. Minél ritkább kártya fejlesztése és minél magasabb fejlesztés, annál több arany jár helyette.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher #7504 üzenetére
120 a limit. Minden egységnek van egy értéke. A nyilasoknak t1-n ha jól emlékszem 2. A t4-s egységeknek 10.
Jobb felül találod.
Az a void. [link].
Upot nem lehet cserélni, eladni, ajándékozni (most még).
A pve mapoknál 3 mód van. Ezt be tudod állitani mielőtt elinditod a mapot. Randomnál a gép sorsol ki mit kap. Az assingnál az osztja az upot, aki a játékott inditotta. A need-nél meg az inditó kap mindent.
Ha az upot leszeded akkor az ugrik. -
Juliano
tag
válasz
TazLeacher #7172 üzenetére
Aura of corruption.....Shedó T2-es lap.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher #7130 üzenetére
Phonix így a nerf után már nem ér meg egy helyet a deckbe.(pve-be semmiképp)
Ha frost splash-t akarsz mindneképp építs lostra.
pve-be pl a tipikus védekező deck a church,engineer és a skyelf templar ami támogatja.
Tornynak a launcher 2 orbra míg a necroblaster 3-ra ha kell tökéletes 4 orbra ha kaarazs hozzá vehetsz worldbreaker gun-t.
az sem olyan drága és sok mapra jól jön persze nem enélkül is mennek.lost warlord és spirit ship sztem alap a lsot pakliba 4 orbra nagyon erősek.
bár a warlord az nem olcsó mulatság.
ezekre charge sem kell mert offernig és rifle cultistok tökéletesek erre a célra.
így több bfp-d marad másra ha kell.unholy power,unholy hero,lifeweaving kb elengedhetetlenek, bár főleg a lifeweaving kell pvp-re az unholy power az csak igazán harvira nagyon fontos.
Nether warp megint alap pvp és sok pve pályára jól jön(ez sem olcsó) ileltve a ék aff a védekező a zöld meg inkább támadásra van.frosból t4-re a construct ami nagyon jól jön ha olyan mapon mész bár megint nem elengedhetetlen(én nem nagyon használom a frsot t4-et lassúsága miatt)
coldsnap ha akarsz cc-t de azt igazából csak wanderer mellet szórakoztató játszani.
t2-re a dancer nagyon alázó lap(főleg a lila)
sahdow t1.
Forsaken
skeleton warrior
nox trooepr
Snapjaws(red)
esetleg motivate.t2-re Undad army nagyon jó pve és pvp-re eggyaránt bár harvi mellet pve-re annxira nem éri meg.
inkább pvp-be éri egm használni.illetve a Necrofury-t ajánlom az eggyik elgjobb sebzésű lap a játékba bár ostrom gép vagyis kicsit nehezebb vele támadni és állandó szöszmötölés vele lassú de védelmi mapokra és ahol kell egy kis védelem jól jön.
t3-ra a cultist mastert ajánlanám még de ahhoz minimum 2-3 charge kell h legyen értelme használni.
T1-re a nightguard képessége miatt pvp-re elengedhetetlen és pve-re is lehet alkalmazni.
fallen skyelf képessége pve-re baromi jó lehet használni.Figyelj arra h mire akarsz decket építeni, frostra vagy shadwora.
-
Simid
senior tag
válasz
TazLeacher #7130 üzenetére
Szia, feltételezem PVE decket szeretnél.
A shadow PVEre is igen erős lett az utóbbi időben, de mindenképp kezdésnek egészíts ki valamelyik más színnel. A shadow egységeiből és stílusából adódóan talán a leginkább charge igényes szín ezért én T1re inkább nature (olcsó és nem nagyon kell charge) kezdést ajánlanék és utána mehet a shadow, de a frost is jó lehet, ha neked az szimpatikusabb.
Ha nature-rel kezdesz:
Shaman (megkapod a kóddal)
Ensnearing roots
Hurricane (nem nélkülözhetetlen)
Ezek mellé berakod a windweaverst és surge of lightot és minden pályán elég lesz.
T2re Breeding Grounds, Curse of Oink és T4en Giant wyrm és regrowt a shadow lapok mellé.Frost kezdéshez:
Frost mage
Home soil
Construction hut (néhány pályán jól jöhet)
Mellé common lapot (lightblade, nyilas, ice barrier)
Későbbi orbokra: Coldsnap, Lost Shade, Lost Vigil, Worldbreaker gun, Lost spirit ship
Esetleg érdemes elgondolkodni a Church of negation-ön is, már advenceden is hasznos lehet, de csak frost mellé érdemes.Shadow kezdéshez:
Nox Trooper
Motivate
Soul splicer (zöld)
Embalmer's Shrine
Phase tower
Későbbi orboknál attól függ mit hívsz mellé. Ha második orb is shadow lenne (a harvester miatt), akkor Shadow mage, Nether warp Knight of Chaos.T3ra én shadowból biztosan beraknám a Soulshattert és az Ashbone pyro-t (ezeket asszem meg is kaptad a kóddal).
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Sok sikert! -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #7127 üzenetére
A 65. lap az amii monument, , ezt most korlátozott ideig ajándékba adják ha veszel egy tome-ot.
Össze tudod vonni a két paklit, de ehhez meg kell szüntetni a tome-ot.
New deck, kiválasztod a tome-t , majd ráböksz a feloldásra. (ha jól emlékszem)
pvp-ben viszont van egy külön rész a tome meccseknek, itt csak azt a 64 lapot (jelen esetben 65) tudod használni ami a tomeban volt upgradek nélkül.
kezdetben érdemes ezen menni amíg nincs up a lapjaidon, mivel így nem fordul elő hogy 0-ás deckel kell menned 120as ellen.egy-egy tome egyébként 30 napig használható, utána a tartalma automatikusan bekerül a normál paklidba
-
phanzetomox
őstag
válasz
TazLeacher #7124 üzenetére
az csak a következő kiadásnak a neve , ezért amii cards. más paklikban pedig van twilight, renegade, és lost souls lapok ezek az eddigi kiadások. Nyilván minden új kiadással jön pár új lap, és ez a két pakli ami 500 bfp-be kerül, bemutat 3-3 az új kiadásban is benne lévő lapot. Az új kiadás elvileg július közepe felé jelenik meg.
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7118 üzenetére
Nekem mindig 24 órán belül megjött a kód, de egyszer úgy, hogy rá kellett kérdeznem. Ott lehet, hogy én voltam a hibás, mert egy csomó spam levelet töröltem és lehet, hogy a kódot tartalmazó levélre is véletlenül DEL-t nyomtam. Onnan tudtam, hogy már elküldte a kódot, hogy utána jött egy levél a címemre az Ebay-től, hogy a rendelésem státusza megváltozott, feladott állapotú lett. Ekkor írtam meg azt az üzenetet a srácnak és 2 órán belül válaszolt, a válaszüzenetében benne a kódokkal. Egyébként a barátod kódja már megérkezett? Az Ebay-nél regisztrált e-mail címre küldik a kódot, ha minden flottul megy.
Bemásolom a neki küldött üzenetemet, nincsen benne a nevem, ezért egy-az-egyben te is elküldheted neki, ha gondolod. Az egyetlen, amiben esetleg kettőnk esete eltér, hogy én kaptam egy üzenetet arról, hogy a megrendelt cuccot feladták (Yesterday evening I got an e-mail which states that "Your item(s) has been marked as shipped."). Ezt a mondatot vedd ki a szövegből, ha nálad ilyen levél még nem volt.
Hi, I've bought a Battleforge code from you yesterday. Yesterday evening I got an e-mail which states that "Your item(s) has been marked as shipped.". However I haven't received neither an e-mail, nor an ebay message with the code. Please send the same code again.
Thanks in advance,
-
válasz
TazLeacher #7112 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy nekem 2 nap után küldte.
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7112 üzenetére
"U.I.: nem jött még meg a kulcs...
"
Az e-mail címedre fog majd megjönni. Ha 24 órán belül nem jönne meg, akkor küldj neki üzenetet az e-bay message lehetőségén keresztül. Egyszer nekem sem jött meg valamiért a kód, de miután rákérdeztem, újra elküldte.
-
válasz
TazLeacher #7090 üzenetére
Igen, mindegyikhez kapsz extra 32 common lapot (a számukban nem vagyok biztos, és tudtommal mindegyik tome-hoz ugyanazok). De ezzel nem vagy sokkal előrébb lévén, hogy 3-4 common lap ér 1 BFP-t.
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7085 üzenetére
"Más: miért jó (vagy nem jó?) ha ugyan abból a lapból több darabbal rendelkezem?"
Minden lap alapból rendelkezik bizonyos számú használati lehetőséggel (angolul charge=töltés). Például a surge of light 5-tel (az arcane melletti szám). Ha egy lap több példányban is megvan neked, akkor a fejlesztéseknél nem csak a kártya képességét erősítheted, hanem a lehívási limitet is növelheted. Ha 1 extra lapot használsz fel rá, akkor a jelen lapnál az 5 helyett 10-szer használhatod, mielőtt meg kell az újratöltődését várnod. Legfeljebb annyi extra lapot használhatsz fel, ahány upgrade-et a lapra pakoltál. Tehát hiába van 3 plusz lapod is valamiből, ha csak az 1-es upgrade-re fejlesztetted, akkor csak 1-et használhatsz fel a töltésére.
Ha kifogysz a töltésekből, akkor is használhatod a lapot, de meg kell várnod, amíg újra használhatóvá válik. Ez legjobb tudomásom szerint a lap power költségének 50%-a (másodpercben), de legalább 30 másodperc.
-
válasz
TazLeacher #7085 üzenetére
Ha már 4 booster-t akarsz venni, vegyél inkább egy tome-ot 900-ért. Abban pont 4 booster van, plusz kapsz egy rakás common lapot is ingyen.
Hogy melyiket vedd? Kb. egyforma esélyed van arra, hogy pozitívan jöjj ki (értsd: a kapott lapok értéke megegyezik vagy több az elköltött BPF-nél), ami azt jelenti, hogy kb semmi. Persze belenyúlhatsz a jóba akár egy 2000 BFP-s Enlightenment is lehet a csomagban, de az esélye gyakorlatilag nulla. A legtöbb booster vagy tome vásárlás ráfizetés szokott lenni.
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7083 üzenetére
Megkerestem az ebay-en az eladó srác boltját. Még most is árusít: [link]
-
hajsza
aktív tag
válasz
TazLeacher #7075 üzenetére
Üdv a klubban!
3. PvE-ben könnyen lehet együtt lenni. Jobb klikk a barátod nevén a chat-ban és az "invite to group" menüpont választása után ha egy több játékos pályát választasz, akkor ő is meg lesz arra a pályára hívva. A PvP-nek két verziója van: a barátságos meccs (sparring) és a rangsort befolyásoló (duelling). Barátságos meccset lehet egymás ellen vívnotok, viszont az éles párbaj esetén a szerver sorsolja össze a játékosokat, tehát csak nagy szerencsével lesztek egymás ellenfelei.
4. Van trade funkció, bár én még sosem használtam. Ha jól tudom, akkor ezen a módon legfeljebb 3 lapot tudsz a másiknak átadni. Ezen kívül levélben is lehet egymásnak lapot küldeni, egy levélben 8 lap mellékelhető. Barátok között ez utóbbi is jó (sőt a 8 lapos kapacitás miatt ez a javasolt), viszont ha pl. lapot akarsz aranyért adni/venni ismeretlenekkel, akkor már kockázatos, mivel a másik fél nem kötelezhető arra, hogy ő is átküldje neked a csereüzlet rá eső részét.
5. Nem szükséges nagyon komoly angol tudás a játékhoz, a kártyák egy részéről pedig van magyarul is leírás (nézd meg a fórumtéma első hozzászólását, ott vannak hasznos linkek). Vagyunk jónéhányan magyarok, akik még mindig élvezik ezt a játékot, így ha kérdésed van, valószínűleg találsz valakit, aki tud is válaszolni.
X. Bár nem kérdezted, de adnék még egy tanácsot: ha úgy döntesz, hogy megvennéd a játékot, akkor ne a CD Galaxis/576 jellegű boltokban próbálkozz, mert ott még mindig 7.000 ft környékén lehet megvenni a játékot. Én az e-bay-en vettem több kódot is a zzfshopper nevű eladótól, így kb. 12 dollárért 64 alap kártyát (közöttük a nature frakció PvE-n használt egyik legfontosabb kártyáját a Shaman-t is) és 3000 BF pontot lehet kapni. Egy ilyen kód teljes értékű játékká alakítja át a Play4Free verziót.
-
válasz
3. lehet
4. lehet, van direct trade
5. nem kell sok angol, de van pár pálya, ahol értened kell mit kell csinálnod
6. általában promo lapo(ka)t szoktak osztogatni, de azt sem ingyen, hanem valamiért. Jelenleg van 1 promo, melyet akkor kapsz, ha meghívsz 3 másik embert a játékba úgy, hogy téged jelöl meg referer-ként. Ezt persze ki lehet bulizni egy haverral is, de főleg kezdőként sok időt igényel.Ha a játékbeli nickedet megadod, küldök neked lapokat ingyen. Persze az olcsóbb fajtából.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Az első 2 kérdés tárgytalan. Kipróbáltam a free-t, így már értem.
Mivel kb. 20 precet próbálgattam a tutoriált, ezért a 3-6-g lévő kérdések állnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest