- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #3963 üzenetére
Ez a sirás-rivás teszi tönkre a játékot. Ill az ezzel járó nerf.
Minden szin (kaszt) egy bizonyos tulajdonság rendszer mentén kerül kialakitásra. Így el lehet dönteni ki mit használ. Egyszerübb lenne az usernek dönteni mit választ, mint az összes többit nerfelni.
Tudom, hogy nehéz. nekem is az volt. De döntöttem. Nature/frost/stone ill pure nature. Minden előnyével és hátrányával.Az, hogy mi teszi tönkre a játékot elég szubjektiv. Szerintem ami a játékot (pvp) tönkre vágja az a mortartower, meg a shadow fönix. Érdekes módon az unalmas, hogy állandóan le cc-nek (holott a cc adott területre hat. tehát ha szétszórod az egységeid, felét lehet csak le cc-ni. persze ehhez meg kell tanulni játszani). Az viszont nem unalmas, hogy az emberre akár 20 euruptiont, fönixet vagy a shadow robbantást (nevét nem tudom) küldenek az emberre.
Sőt az se unalmas, hogy az ember minden orbnál kap valami jót: euruptiont, lava fieldet, és earthshaker, infernot, wildfiret, voodoo shack. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3959 üzenetére
a hivatalos fórumon elérhető a Circadia's PvP Guide , ebből emeltem ki az alábbi képet, melyen az egyes frakciók erősségei, gyengeségei vannak feltüntetve:
szvsz nem kell minden frakcióhoz heal, cc támadó spell. az az egyes színek egyediségét venné el, de ennek ellenére a fejlesztés ebbe az irányba tart.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3959 üzenetére
pve-re jelenleg a nature/frost a legerősebb/ legelterjedtebb és ez pont az általad említett cc és heal miatt van így. pvp-ben már vegyes a kép.
A frostnak/shadownak nincs támadó spellje.
shadownál pedig van: Aura of Corruption, Corpse Explosion, Plague, Soulshatter. de a Shadow Phoenix-et is ide vehetjük. cc nek meg ott a coldsnap frost részéről.
ivan még 2 új spell shadownál, egyik aff. az egységek, másik a varázslat és épület lehívást blokkolja x ideig.a vileblood (képessége csak transzform után lesz) és a willzapper is csalódás számomra egyik sem olyan mint amilyenként ellenfélként megismertük. a willzapper nél én azt a bénító épületet vártam, ami random pve-ken volt.
a beta még nem a végleges állapotot tükrözi. a lost hivatalos megjelenésével sok minden változni fog. cc, knocksback, root nerf. ez mind a nature vonalat fogja gyengíteni.
a shadow egységei alapvetően gyengék, ezért szükséges hozzá a + charge. jobban mint a másik 3 frakciónál. de ha ez megvan lehet vele menni. tegnap nyomtam diff9 random pve-t. egyik csapattársam shadowwal ment és gond nélkül foglalta be az orbokat. (hozzáteszem az olcsó egységeknek köszönhetően elsők között)
később nyomtunk még 2v2-t, frost/shadow ellen is. első körben egy olyan shadow rusht kaptunk hogy csak néztem. folyamatosan támadás alatt voltunk, így t3-ra feljutni esélytelen volt, aztán a vége az lett hogy jött a lost grigori + tremor kombo.
sztem még várjuk meg a többi lapot is, mert még van jópár amit nem ismerünk.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3957 üzenetére
azért vannak a másik vonalon is erős lapok.
a legutóbb tesztelésre kiadott lapok közül pl. ott a lost banestone.
ezzel befoghatsz egy ellenséges egységet, melyet korlátlan! ideig bénítva tarthatsz.
és ez még semmi, amíg az adott egység bénítás alatt áll (gyk. amíg áll az épület) az ellenfél nem tud abból a lapból többet lehívni. és mindez t3-on. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3856 üzenetére
igen azt értem, de akkor mondok egy másik példát:
ha játszok a betan egy random pve-t és kapok x tokent, akkor ezek a tokenek megmaradnak mikor átmegyek normál szerverre? vagy a betan szerzett gold, megmarad és vihetem normal szeróra?itt nem azokra gondolok amit ingyen adtak, hanem amiket a betan játékkal szerzek.
(#3855) KHiNg egyáltalán semmit? tehát a játékkal szerzett goldot, tokent, up-ot sem?
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #3791 üzenetére
Murder, az Altar of Nihil leírásából kikövetkeztethető, hogy csak PvP-re jó. Ha jól értelmezem a leírását, akkor olyankor érdemes használni, amikor az ellenfél várhatóan éppen sok egységet fog veszteni/sok varázslatot használni (sok void power-je lenne). Ezzel jelentős power előnyt tudsz magadnak kicsikarni.
A leírása alapján nem teljesen egyértelmű, hogy aktiváláskor az ellenfél a felhasznált varázslatok/elvesztett egységek után kap void power-t, csak 20 másodpercig abból semmi nem töltődik vissza vagy az alatt a 20 másodperc alatt a void power sem növekszik. A szöveget szó szerint értelmezve inkább az utóbbi a valószínűbb. Ha valakinek van gyakorlati tapasztalata, akkor kérem erősítse vagy cáfolja meg.
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3723 üzenetére
akkor volt újítás bőven a megjelenés óta, a havi 1 új pálya jó lenne a továbbiakban is, csak ugye most ezzel nagyon leálltak és inkább a kártyákat nyomatják.
bár véleményem szerint, a lost után csak ősszel jön új kártyacsomag, addig meg jönnek a mapok.találtam én is egy jó TD map-ot, The Last Soultree
60 percig kell védeni a Soultree-t, 4 orb használható, amikhez az út meghatározott időközönként nyílik meg. én standardon ~40 percig bírtama grafból érdemes visszavenni a map indítása előtt, mert a sok egység eléggé leterheli a gépet.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3733 üzenetére
itt a lista a kiadott promókról.
ezek szerint az európai előrendelők kaptak jugger, harvi és razor promót?
vagy csak a 3 közül 1-et 1-et? mert az elég durva lenne ha mind3-at megkapták, mert e 3 lap értéke ~10000 BFPés akkor még ott vannak a béta tesztelők is. ők is kaptak jó pár értékes promót. tényleg, a 2008-as betara bárki mehetett?
mondjuk megjelenés után be lehetett volna vásárolni ezekből a lapokból. úgy tudom akkor még nyomott áron mentek.
ejj, ha én ezt tudtam volna anno, akkor min. fél évvel korábban kezdem -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3728 üzenetére
A 2008-as beta-ról nem is hallottam, meg az előrendelőknek járó promokról sem annak idején. a megjelenésről már tudtam de 12k-t soknak tartottam érte.
közben az alapjáték ingyenes lett, igaz erre csak úgy jöttem rá hogy nyáron ki akartam próbálni a demót és mivel nem talált szervert rákerestem neten hogy mi ennek az oka.
és így derült ki, hogy azért nem indul, mert lelőttek a demo szervereket, ugyanis van helyette P4F verzió. szal igen, nem ártott volna neki a + marketing legalább a P4F verzió megjelenésekor(#3731) Murder3 szvsz az enlighmentet nyugodtan áttehetnék a legendary lapok közé. vagy kiadhatnának egy hasonló lapot, korlátozott képességgel legendary-ként.
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3712 üzenetére
a shadow wormnél nem nagyon van jobb védekezés föleg most a root network nerf igy megtöbben fogják használni nekem az egyik kedvenc lapom a kukac imádom. és támadni is lehet vele csak ahoz már skill kell és két kukac minimum
valoszínüleg nem arra használod amire valo, és nem ugy.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #3712 üzenetére
Ides ecsém. Poén volt. Látom szereted a viccet csak nem érted.
Szerinted a lost, fire meg shadow Grigorival lecserélném az Abyssalt? Lol. Hát az a lap egyedi, jók a tulajdonságai. A Grigorit meg más szinű filcel szinezték ki. Nem kéne ha utánnam vágnának mindegyikből egyet charge upostól. -
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3614 üzenetére
A community mapoktól én nem várok fellendülést amíg iylen szar editor van hozzá addig csak elég szűk rétegű mapok lesznek ráadásul a game support nulla ezzel kapcsolatba.
nem szar editor csak nem tudják használni az emberek mert ez az aprogram amivel a devek is csinálják a mapokat ez nem csak olyan hogy fogom aztán leteszek ide egy fát ide egy orbot és mehet a moka, sokáig tanulják mire rendesen használni tudják, nem várhato el senkitol hogy ezzel mapot tudjon csinálni profi program.
amik most jöttek lapok mármint tegnap nem tom egyik sem nagy durranás. a pure fire lény az jo. de a többi? ha midnen igaz hnap is jönnek?
-
válasz
Murder3 #3566 üzenetére
Ha a betöltésre érted, akkor van egy egyszerűbb megoldás is:
1a. for vista just open this file config.xml located in c:/user/username/document/battleforge/ with notepad.
1b. for Xp just open this file config.xml located in Mydocument/battleforge/ with notepad2. then locate the line ; skip_intro_movies="0".
3. change the 0 for a 1.
4. then save the file as a .txt file (use: save as , not: save)
5a. for vista go back there c:/user/username/document/battleforge/ and rename config.xml to config.xxx
5b. for Xp go back there Mydocument/battleforge/ and rename config.xml to config.xxx6. now take your new config.txt put in it the same folder as config.xxx
7. rename config.txt to config.xml
8. launch the game and enjoy
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Murder3 #3517 üzenetére
Elárulnád, hogy szerinted ez a transformation mitől olyan jó?
- csak twilight egységgé lehet változni (fire/nature dual orbos lény)
- csak olyanná ami a pakliban van
- kell hozzá a kártyának megfelelő power
- kell a kártyának megfelelő orb kombináció (2fire+2nature pl)
- meg kell várni míg újra hívható lesz a kártyaErgo mire mondjuk egy 4 orbos Nightshard Plant-é áttudnál bármit változtatni, ott vagy, hogy meg is hívhatod magát a kártyát.
Ollie: Én nem félnék a helyedben, hogy ez helyettesíteni fogja akár a legkisebb mértékben is az Enlightenmentedet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #3474 üzenetére
Nana. Support szin? Nézd meg a kiadványokat. 4 faction. Nem 3 és egy support!
Az lehet, hogy a lapoknak nincs fix ára. Viszon a kedves cégnek abból van pénze hogy az emberek valódi pénzből boostert bontogatnak. Ill mások bfp-t vesznek, hogy lapokat vehessenek az AH-ban.
A cod-t egyszer megveszi az ember és kész. Került 10k-ba és jóccakát. Én meg kétszer megvettem a játékot meg + vettem pontokat. Szóval nem kevés pénzt költöttem arra, hogy játszhassan és szórakozzak.
Az meg egyenesen inkorrekt, hogy pár anyuci kedvence aki fórumozik és beszél rendesen angolul, kb az össz játékos 3-5%-a ilyen változtatásokat kisirjon. -
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3320 üzenetére
ha akarod akkor megmutatom a pure shadow deckem. vagy akár az első 2shadow orbos random PvE deckem amivel a leggyorsabb vagyok mindig és a legeffektivebb. tény hogy 3orb nem a legcombosabb a shadownál dehát azért nem lehet azt mondani hogy meghal 3orbon. meg megmondom neked a megoldást: Mo tökéletesen illik neked oda, attol még ugyanolyan pure marad a decked de lesz az a hőn áhított egység amit vársz. nekem is benn van.
én már ezzel nem akarok foglalkozni, pá -
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3309 üzenetére
Powernek igaza van.
Maradjunk annyiba hogy én szivesebben látom ha minden frakciónak a méret szerinti alpok nagyából egy számba vannak.
(ez nekem így oylan mintha az egyik frakciónak lenne 4 ur lapja a másikank meg csak 3)Sajnos hiába neked igy lenne jobb de ez a játék szempontjábol teljesen irreleváns mert egyáltalán nem igy kell ezeket a dolgokat nézni. én sajnálom hogy nincs pénzed bfp-re és drága deckre de ez nem azt jelenti hogy az legyenek szuper olcso lapok, ez arrol is szol hogy akinek több bfpje van az job decket épít ennyi. ebből élnek.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Murder3 #3309 üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez a játék nem neked való. Ha ilyen "méret a lényeg" kérdéseknél így le bírsz akadni, akkor szerintem jobb lenne valami olyan játék után nézni, ahol már elve így vannak a fajok kibalancolva. (pl SupremeCommander)
Mellesleg ezek a "pure" lapos dolgaid is fárasztóak. Attól, hogy mondjuk 1-2 shadow + 1-2 tetszőleges orb kell egy laphoz, még alkothatja a pure shadow paklid részét. Nem leszel te attól semmilyen hátrányban. Lehet az a kártya úgy is baromi erős.Bocs, ha esetleg megsértelek ezzel.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #3306 üzenetére
"Azért mert pl a frostnak 3 orbra ott van 3 xl egység
a shadownak meg egy"
Akkor mostmár tényleg nem értelek. Ha csak pve szempontot nézzük akkor miért zavar téged, hogy nem XL hanem L egységek vannak? Ráadásul a shadow szerintem igen erős T3on. Erős egységek: van távolsági, siege, légi, erős tank és trükkös egység is, jól használható épület és vannak spellek is még ha nem is enlighenment szintüek. Mindez a többi színhez viszonyítva nagyon olcsón...."az egységek iylesfajta arányát meg kéne tartani mind a 4 színbe..."
Nem, szerintem nem kéne. Ilyesfajta "látszat balanszolások" teljesen feleslegesek, az egyetlen ami fontos, hogy a színek teljes egészükben(!) jól kiegyensúlyozottak legyenek (és igen, azt elismerem, hogy ebben a nature jelenleg OP, de ez nem az XL egységek aránya miatt van).Még csak az sem kell, hogy minden map-re egyformán jó legyen mindegyik, elég ha a játék egészét tekintve (PVE) hasonló erősségüek, szerintem ettől lesz változatos és szórakoztató a játék."De innen nyomja még vki pure shadowwal?"
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket, mert én próbálok minden pályára egyedi decket összeállítani, ezért még olyan sincs nálam, hogy main deck vagy ilyesmi. Szerintem így sokkal szórakoztatóbb a játék és nem feltétlenül kell ehhez 30Kt költeni, néha meglepően egyszerű lapokkal is lehet nagyon hatékonynak lenni egy-egy pályán. Hogy a kérdésre is válaszoljak: van néhány pálya, ahol az első két orbom shadow, de pure deckem egyáltalán nincs (nem vagyok "pure fan"). -
válasz
Murder3 #3306 üzenetére
Nem, a mounty nem deep one és sunderer kategória, a mounty lőni tud, a másik kettő nem. A sunderert meg a deep onet sem lehet összehasonlítani, mert nem egy orbon van.
Az XL vitának sem látom értelmét, mert elsősorban nem a méret számít. Alapvetően tök mindegy, hogy L vagy XL az egység mérete, L-nek is lehet rengeteg HP-ja.
Na meg nem értem ezt a vitát, még nem láttuk az összes lapot. Ja és a shadownak nem kell tanker, mert nem a túlélés a szerepe az egységeknek.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3 #3297 üzenetére
A képesség costjára tett kalkuláció marad. 20 másodperccel még mindig a leghosszabb ideig tartó sebzés hatására is fent maradó és a sebzést sem korlátozó CC. A shadow mage-nek meg muszály spammolhatónak lenni hiszen majdnem 1x használatos egységnek számít. A kék affot meg azért mondtam mert akkor a bekapott sebzés 0 a te oldaladon míg ha te idézel az adott területre akkor zúzhatsz tovább. A másik affnál meg a tiédet is sebezheti és persze a sajátját is. Stílustól függ ki melyiket használja szerintem mindkettő jó. Azonban ezzel a lehívási és képesség aktivációs cost-al érthető miért common a lap. Szóval én gyorsan felraktam a lapot AH-ba amíg ilyen áron el lehet adni mert ha veszek boostert úgy is sok lesz belőle.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3 #3294 üzenetére
A knight-al kapcsolatban: a shadow megkapta az első igazi CC-t. Természetesen a másik aff. a jobb hiszen akkor egyik egység sem tud támadni sajna nem jegyeztem meg hány sec-ig. Azonban ezzel az egységgel teljes rush megállítható az orb ellen hiszen leidézel egyet és képesség használ és kész. Az ellenfeleid már csak téblábolni tudnak míg te 100% sebzést tudsz beléjük vinni. Csak annyi korlát van hogy arra kell ügyelned hogy a saját egységeidet ne bénítsd le de ez már shadownál megszokott. Ugyanakkor ha belegondolsz melyik 2 orbos egység kerül 50-be? A nox is első orbos szóval nagyon lehetne spammolni és a képessége is túl olcsó lenne 25-el azonban ha jól emlékszem 60 vagy 65 a képessége. 50-55-ön még elfogadható lenne. De 75-ért kapsz egy egységet is meg egy CC-t is azért ne essünk hirtelen túlzásokba.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3254 üzenetére
egy deckbe 20 lapot tehetsz és ha mind a 20 nature lap, akkor hiába 1 zöld 3 tetszőleges orb a grimvine, nem fogsz más orbot lehívni csak zöldet.
hiszen a fire/frost/shadow orbot lehívni ebben a felállásban értelmetlen lenne.
tehát ez így is pure nature.én úgy látom itt az a gond, hogy mást értesz te a pure alatt, mint mi.
a forest elder pure kártya mert 4 meghatározott lap kell hozzá.
de a pure decknek az nem feltétele, hogy csak teli orbos kártyákat tartalmazzon.
hiszen ha csak nature kártyát rakok a paklimba, akkor csak nature orbot hívok le.igen, erre mondhatod, hogy 4. -nek fire/frost/shadow orbot is lehívhatsz, ha nincs 4 teli orbos nature lapod, hiszen ekkor a T4-es lapok lehívásának csak az a feltétele, hogy legyen 4. orb, a szín ilyenkor mindegy.
csak a probléma akkor jelentkezik, ha pl. fire orbot hívsz 4.-nek és lerombolják közben az egyik nature orbodat, ekkor megeshet hogy nem tudsz használni néhány T3-as lapot, annak ellenére hogy te rendelkezel 3 orbbal.
ennek elkerülésére van az, hogy ha csak nature lapjaim vannak a deck-be akkor csak nature orbot hívok le.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3247 üzenetére
ott van T4-re Grimvine + Colossus, attól hogy nem 4 zöld orb, lehívhatod és a paklid pure nature marad, feltéve ha csak nature lapokat használsz előtte is.
a Forest Elder jó lap, de nem ér annyit amennyit elkérnek érte, pl. egy grimvine kimaxolva ( charge és normál up egyaránt) többet ér a pakliba mint 1 db Forest Elder, és töredék áron megvan.
-
Gyuri27
félisten
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3103 üzenetére
shadow phoenix és emblamers shrine a földi egységeknek hamar kampo, + aura bele egy soulshati, a churctot felejtsd el mert csak 3ason ér valamit és akkor is csak koboldal.
meg még valami ami böki a szemem
"elkezd dezigrálni "- Disintegration angolul magyarul talán lehet rá mondani hogy dezintegrál de amit te irtál az semmiképp sem -
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3066 üzenetére
Aura.: egy 30m radiusos aurát csinál ahol minden kártya amit kijátszol az (U3on) 7x power cost x orbok száma sebzést fog okozni, mindenre kivéve épületek. ha jol tudom, én speciel imádom!! olyanokat lehet vele combozni. PvP-ben is olyanokat csaptam már vele
egész seregeket lehet kiirtani
-
válasz
Murder3 #3061 üzenetére
Ilyesmi lapjai már most vannak a shadownak, nem kell neki CC.
Miért? Shadownak nagyon olcsó lapjai vannak, miközben naturenek nagyon drágák. Utóbbinál a drágaság kiegyensúlyozása végett van CC és heal. És egy jó játékost nem tudsz agyoncc-zni, mert 2-3 csapatra osztja a támadósereget, és egyszerre egyet, max kettőt tudsz lecc-zni, neked megy a powered a cc-vel, ő meg vígan idézi a sereget.
Frostnál is van CC, de ott inkább a lassúságot és a - viszonylag - kis sebzést ellensúlyozzák vele.
Fire meg ugye a nyers erő.
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3055 üzenetére
vagy L asbone?
igy irtam.és ki mondta hogy az védekező lap, azt se senki hogy támado ez tény ilyen amugy nincs nem tom minek vitatkozok rajta.
D1rect: nem játszottam még vele, de kifogom probálni (vagyis nem mert nincs dreadchargerem
), én amugy nem azt mondom hogy nyertél ha van harvid, tudom hogy simán cc-vel meg lehet állitani mint minden mást csak azt mondtam hogy ha lenn van akkor nem hiszem el hogy hátrány lenne.
a twlight curse nagy szivás ellene az tény az a legjobb counter.
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3037 üzenetére
A frost magenél kevesebb aggressivabb lap van. ugy lehet vele nyomulni hogy mindent elsöpör. probáld ki random mapon. ráaádsul S támadása van de még az M-ek ellen is nagyon hasznos. egy kis heallel meg homesoillal.
ha a harvit szét cc-zik akkor a deep one.t is szét cc-zik, ha cc ellen játszol akkor tök mind1, nem? viszont mondjuk mig beveri egy harvidat addig öszejön annyi power hogy folytasd a támadást és akkor már elönyben vagy. hidd el öszejön az a 300, csak nem eszetlenül kell csinálni.
shadownál a wrathgazer nem elég jo(na jo ez speciel tényleg nem elég jo, de van)? vagy L asbone? lehozol 3at 4et és szétszednek mindent.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3 #3030 üzenetére
Szerintem sem lehet csak így szétválogatni a színeket. Az biztos hogy mindegyik színnek van egy játékstílusa de mondjuk pvp-ben sem lehet shadow-al eszetlenül menni mert azaz elve hogy hulljon a férgese. Pve pályán persze más a helyzet mert ott van egy pár pálya ahol lehet ezt követni. Szóval 100%osan szituáció függő hogy milyen játék stílust kell felvenni. Frosttal is lehet olyan paklit építeni ahol a védelem a fontos és a nature-rel is. A játékostól függ hogy milyen jót tud csinálni és meglátásom szerint néha a frost a jobb néha a nature meg felsorolhatnám az összes színt. Szóval én nem mindig választanék frost-ot egy olyan pályára ahol védekezni kell. Az indentitás megmarad de a lapok változatossága miatt ezt nem jelenthetjük ki teljes mértékben.
-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #3017 üzenetére
Attól h itt a taktiak a saját egységeink öngyilkos támadásokon van az a shadow specialitása.
ahogy a frosté a nagy védelem, a nature heal controllja és a fire pusztító lapjai.Ez elég sablon szöveg. Lényegében van benne valami de pl a razornál nincs jobb védelem szvsz, a többi is csak nagyvonalakban igaz.
A harvi meg nagyon is hasznos pvpben csak tudni kell vele játszani és igen az a kategoria mert a kategoriákat orbonként a legcélszerűbb nézni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #3017 üzenetére
a shadow az ilyen frakció, gyengébbek az egységek, de cserébe kevesebbe kerül a lapok lehívása, itt inkább a létszám és a folyamatos támadás a fontos.
az új pakli majd ide is hoz egypár erős lapot.Empire expert, a társam pure shadow-al, egy csöppet ütnek a harvik
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest