- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6275 üzenetére
2 forsakent simán beeszik a warebeast.
azután ha sikerül majdnem kinyírni felheleli és megint ugyan ott tartok.
igen volt már iylen velem ugyhogy azt ne mond hogy a warebeast 50 powerért nem lenne op.
nyílván nem ugyan az lenne mint h elkezdem spawnolni a wrathbladeseket vagy elkezdik ellened spawnolni a warebeasteket.ennyi erővel a forsakent felraknák 70 powerre akkor ha elkezdenétek a windwevars és a forsakent spwanolni melyik érné meg jobban?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6273 üzenetére
nem enné meg?
egenlő számú egységekenk eséyle nincs ellenük.
pl így 2 nox leüti az 1 warebeastet, de egy nox mindenképp behal.most a naturés vagy healeli vagy hív 1 másikat mert=power, de ha 50 lenne akkor a shadownak hidd el h semmi esélye nem lenne ellene.
a shadow msot is úgy tudja ezekez beütni ha min 1 egységgel több van nekem, de ha a warebeast 50 lenne akkor nem előny mert ugyan annyi lenne a power költség.
ráadásul ha meleg a helyzet elég kimenekítenie mert swift és még az sem kerülne neki powerbe mert healelik magukat.
ennyi erővel a nature is 50-be kerüljön és akkor emg nem lenne ellenfelük.
windvevars+speamen,shaman....
azé drágák mert erősek,shadow meg gyenge ezért olcsóbb sztem ez így jól van kibalanszolva. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6268 üzenetére
Launcher,shade azt nerfelni akarják ami várható volt.
launchernél ahogy néztem a rage abilitás okozza a problémát.a warebest a sokak szerint gyenge.
Volt olyan aki siege abilitást akart neki adniOO
meg a power költségét akarják lejjeb csökkenteni.sztem ez nem lenne helyes bár volt aki 10--t ajánlott az még jó lenne de a lejjeb csökkentés az már nem.a vileblood meg sokaknak jó.
a szavazást az sztem nem igazán számít abba viszont nincs nagy különbség.
launcher
shade
....nerf vezet
warebeast.....buff vezet
vileblood....jó ahogy van vezet. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6258 üzenetére
de mindkette wellnél voltatok.
Azért ha sazbad területen megy a harc ahol csak dazedolva lehet lehívni a lapokat vagy ha te támadsz és csak dazed míg ő full hp-val hívja ott sokat számít h az egységeid mennyire erősek.
Shadownál ez addig nem probléma míg nem kerül az ellen egységelőnybe, tahát amíg 1-el vagy 2-vel te többet tudsz spawnolni.Hát ha már most iylen op egységet adtak ki akkor a nature shadow frakcióba gondolhatod mik lesznek benne.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6233 üzenetére
Mert ha csak shadow lapokkal játszok akkor elkél főleg h a többi frakció, fire 2 is,nature 2 is,frost mind eg ynagyon jó pure lapoal rendelkezik a worm meg csak arra jó h eggyel több egységed legyen mert az abilitása full szar a shadownak.
a frost ellen minden szív.
a shadowal meg 1 fire rush még nehezebb kiviédeni vagy véghez vinni az alacsony életpontok miatt. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6231 üzenetére
én tudom h a nature miket szív shadow ellen és is alaklamaztam már jó sok ilyen rusht.
de én nem a használhatóságról beszélek, most ha 50-60 lenne a nature lapok akkor sztem te is belátnád h úgy meg op lenne.
ez jó balanc így csak azt nem értem akkor a frost emg a fire miért rendelkezik olcsó de mégis igen erős egységekkel.
mert ahogy mondtad frost t1 ellen a shadwonak még kevesebb eséyle van mint a naturénak,
mert míg a nature ellen meg van a power előny addig a frost ellen nincs és a frost erősebb és több hp-s t1 el rendelkezik.
a fire az a mortar tower 50-es powerével lóg igazán ki.de ha teszem azt pure shadow lennél akkor kicsit már fel lennél háborodva ezért vagy nem?
szóval nerfeik az amúgyis csonka t4 eggyetlen pure lapot egy nature miatt.
aztán a wrathgazert is ami szintén pure így is elég használhatatlna a legtöbb helyzetre ur létére és akkor a sok használhatatlan laporól a voidstrom,incubator még szót sem ejtettem amiket főleg a voidstormot le sem szarnak.
a wrathgazernek és már mióta volt watchlist kérő topikja de máig semmi.
voidstormot megkockáztatom senki nem használja a játékban. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6226 üzenetére
nem érted én most nem a naturét támadom.
te hoztad ezt fel...az enligh direkt ilyen tehát tudatosan akartak ilyen pénzesőt csinálni belőle.
és igen attól h vki több ezret költ rá még nem lesz fair lap.
de viszont ami pofátlan az az h emiatt pl nerfelték a shadow wormot ami meg t4 pure shadow tehát a nagy semmit még jobban elszarják.az nem megoldás h akkor lerfelik az összes lapot mert enligh mellet az op.olcsó egységek gyengébbek a frostnál meg a firénél monduk ez nem egészen így van ott kb irtó erős lapok és nem olyan drágák mint a naturénak ez igaz, de a shadow gyenge ezé olcsó a nature meg erős ezé drágábbak.
tegyük fel warebeast vagy a windveavasr 50 lenne akkor meg a naturéank nem lenne ellenfele vagy a shámán is ocsló lenne. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6220 üzenetére
a booster nagyon nem az a kategória most akkor megint elkezdhetnénk h akkor a naturéba mi nem fair a shadowwal szembe és fordítva....stb,stb.
a embalmer meg csak a shadownak hasznos sőt csak azok tudják használni még pár lostos lap is de azok más kategóriás corpses lények.
a főnix meg igazából fire,frost,nature mellet op.
am most olvasom h elvileg a Wrathgazert is az enlighment miatt nerfelve volt---erről tudtok vmit?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6211 üzenetére
Látom nem érted.
Itt most nem feltételn arról van szó h ez nature(bár ez is egy részben a probléma) de az igazi unfair dolog az h t3-on tudzs t4-et hívni
Úgy h 2 nature spalsh így meg még jobban unfair mert köti egy frakcióhoz a lapot hiába nem pure.
de itt az incredible mo esete is ez se fair bár legalább mindneki használhatja.
a wheelreazt mondom ok mert az bele illik a anture szerepébe de az enligh...
ráadásul pve-t szörnyen megkönnyíti és pvp-ben sem mind1 h te most egy bloodhornal nézel szembe.Ez még akkor is unfair lenne ha legendary lenne de így még jobban az.
És emiatt a lap miatt meg pl másik t4 pure lapot nerfelni hát mit mondjak a pofátlanság tetőfoka.am nyilván te is mentél már olyan pvp-t amikor nem rusholtátok szét eggymást vagy többször vissszavertétek már eggymást és akkor sok a void+sok well van jön a power mint a higany.
Erre igen ott van h a shadow meg pont a legjobb counter lappal rendelkezik iylen dögök ellen de itt jön közbe az h ez egy kártya játék, könyörgöm mindenkink kötelező aoc-vel játszani?
vagy meg ott van neki az aoc ha nem rakja be akkor szívhatja a fogát?
Többek közt ezé is unalmas a pvp mert mindne eggyes ember ugyan azokat a taktikákat csinálja hiába lehetne kismillió lehetőség egyszerűen rá van kényszerülve a szokásosra mert jönnek a deep one burrower noobok meg a lost shade noobok.Többek közt ezért is lenne szükség a cél misszió alapú pvp-nek mert így ez csak dara.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6203 üzenetére
hiába drága de lényegébe a pve részlegbe 1 csit a pvp-be meg nem fair lap.
És pl a shadow wormot meg épp emiatt nerfelték(értitek 1 pure t4-es lapot...ráadásul ezzel a pure shadowot szépen gyengítve)aalpból legendaryba kellet volan nem pedig naturéba, de a legendary sem segítene rajta, ugyanúgy op lap lenne.
De az phenomic ezt úgyis leszarja nem hiába csinálták ezt így meg...
na ez a baj.am meg sok legendaríval eljátsszák most azt mint annó az enlivel, pl ez a incredible mo hát igen baromira szükséges lap volt max h megint legyen a wheell és az enli után egy oylan lap amire majd jól elköltik a pénzüket a játékosok.
meg pl közelebbi eset a bahir esete az sem jó semmi másra csak h jól rászedjék a játékosokat.
a mortar is azé kap majd nerfet mert az nem hozta meg a nagy eszement árat amit vártak tőle.ennek a játékank ez fogja majd a végét jelenteni hogy a fejlesztők leszarják a játékukat és inkább új pénznyomda lapokat tolnak kifele...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #6188 üzenetére
az azért nem lesz max csak a battleforge 2-be mert a bf motorja és a szerverek csak 4 playeres mapokat teszik lehetővé.
a pvp-be a köd azé nem lenne jó mert totál csak a szerencse döntene, mivel fogalmad nem lenne mikor mit húz a másik.
Így nem is tudnál felkészülni ellene és uyge ebbe játékba nem éppen a kiegyenlített egységekről van szó. -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #6140 üzenetére
Mármint pure frost arra a pályára? Nem,nem hiszem . Egyszerű mint a szeg, a két védő játékos nature T1 el kezd és mana wing spam. A két segítő játékos meg összehoz T3 mat amíg az időzítő lejár és épít védelmet mint razor/wordlbreaker/church/shadow worm és hasonlók. onnantól meg gyerekjáték,főleg ha valaki spammel némi wheel of gitset
Ollie: én egy mapot próbáltam ki,az valami piszok gagyi volt. Már ott kezdtem beleunni amikor nem rakott be kezdő void powert,2 powerwellből mire összejön 350 power t2 re meg 2 kútra imád mondhatsz. aztán mentem mintha valami random map lett volna egy két ellenfél,persze a power alig jött, a végére meg berakott egy twilight hulk bosst.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #6079 üzenetére
azokat én sem értem miért tették be, max. csak buff-ot tudok elképzelni ezekhez.
a shadeből, viszont csak a frost aff. ami erős, a másikat nem nehéz leszedni.(#6080) Rankerz a disenchart leszedi az avatar pajzsát? ne má, ha én ezt tudtam volna.
, igaz nem futok össze vele gyakran pvp-ben.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #6079 üzenetére
Avatar of frostot buffolni akarják.ugyanis egy disenchanttal leszedhető a pajzsa és csak 500 élete van, spirit hunter meg "átlő a pajzson".
Vilblood talán túl erős siege egység ravage-vel,de nekem sincs sok bajom ezzel.
Ha werebeasts kap egy buffot lehet még használható is lesz pvpben,mert ugye swift így el tud menekülni közben meg még regenerálódik is.képzeld el ha csak 50 powerbe kerülne
-
phanzetomox
őstag
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5995 üzenetére
Igen de t1 nature ugyanúgy ki tudja védeni a rushokat hiába h power hátránya miatt kevesebb lapot hozhat le ha csak azt nézed pl a shadow ellen 2 windweavers 2-es előnybe van a forsakenekkel szemben,mert a multishot többet sebez és nagyobb is a sebzése illetve étpontja.meg azé a spearmen sem rossz stb, szal ki lehet védeni.
a frost ellen már nem hiszem de abba nincs tapasztalatom.a Legendaryk tényleg szarok így de én még így is olyan hülyeségnek tartom.
+hely viszont pvp-be ha azt mások is úgygondolják és gondolom sokan h mivel sokaknak benne van ez meg az a legendary ők így nem hazsnálják és a végére lehet h a jobbak eggyáltaán nem is használják a legendary lapokat.
Igen a hely az kellene és lassan már 30 mert ha kijön a köv edition is akkor már az alap 200 mellé 180-új lap jött.
380 -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5951 üzenetére
deep one,lost shade,mortar tower, Launcher...ezek a népszerűek...
(sztem ilyen alapon a motk is az).a launcher az sztem nem annyira rossz legalábbis pve-ben nem örülnék ha nerfelnék.
Translate-el ez jött ki.
"Write down, you think of the pvp what are the units, buildings, spells and combinations that are annoying because of imbalanced." -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5926 üzenetére
Hát ez sztem rendes lenne tőlük ha csak azok kapnák a mo promót akik may31-előtt szerezték be a játékot akkor nem értéktelenedne el és még ráadásul gesztusos is lenne tőlük azok iránt akik még annó voltak olyan kedvesek és megvették a játékot.
Mondjuk így h viridia promó helyére beteszik így elég könnyen lehet majd hozzájutni.
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5836 üzenetére
RESULTS FOR FINALS:
UNIT CATEGORY:
1st- Ghost Tiger
Valid Votes: 15
*Prize forfeited2nd- Royal Guard
Valid Votes: 143rd- Moon - Claimed, MOTK
Valid Votes: 84th- Giant Eagle
Valid Votes: 6Tiebreaker- Based on score from semi finals: Giant Eagle
5th- Druid Commander
Valid Votes: 6Special Awards:
Shadow Spider - Claimed, Shadow Phoenix
Valid Votes: 4Queek Queek - Claimed, Fire Worm
Valid Votes: 4A finálé pedig itt
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5828 üzenetére
Igen de ez nem az a hiba volt.
Visszanéztem és találtam pár olyan hibát ami figyelmetlenség miatt volt de ez nem az volt.
Játék közben is láttam h kevés élete van sőt még meg is fordult a fejembe h felrobbantom cak vmiért nem tettem meg, lehet azért mert azt hittem nem hittem h megökli vagy csak elfelejtette nem tudom de egy pillanatra megfordult a fejembe h felrobbantom....Később meg a harvit szó nélkül nastyztam.
Pedig ott is láttam h kevés a orb életet.....Phan
rost,Shadow lapokat vennék goldért.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #5790 üzenetére
a phenomiknak biztos jobb így...
pvp-ben már le is csökkentették a token mennyiséget kb. 3adára. a tome-os még mindig 3x annyit dob mint a sima, a különbség csak annyi a vic. tokennnél hogy korábban 8-9 járt egy tome-os meccsért, most 3at, a sima meg a korábbi 3 helyett 1-et ad. a többi tokennél is hasonló az arány.
a hivatalos fórumon már lázad a nép, egyik emberke 15 perces sima pvp után (mindkét fél t3on) mindössze 1 vic tokent kapott....
most ezzel akarják elérni hogy vegyük a tokent bfp-ért, ami persze csak a németeknél elérhető.
de ha a token vásárlás a németek kiváltsága akkor a csökkentett token is legyen csak az övek.
úgy látszik a pénz az fontosabb nekik mint az elégedett user.
csak ilyen hozzáállással nem húzzák sokáig.... -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #5719 üzenetére
Ezt az eruption dolgot már sokszor felhoztad, de én komolyan nem értem mi a problémád vele. Viszonylag drága spell, ami keveset sebez. Gyakorlatilag nem éri meg használni, ha csak egy egységet/épületet tudsz vele sebezni (az egyetlen kivétel amit most mondani tudok az a drake leszedése, de az is csak akkor ha valami más már rásebzett).
A legfőbb előnye ennek a spellnek, hogy képes kihasználni a microzni nem tudó vagy nem akaró játékosok hibáját. Tehát azokét akik nem húzzák szét az egységeiket, hanem egymáson hagyják őket (főleg úgy, hogy kevés HPjük van vagy dazed). Nekem folyamatosan terelgetnem kell az egységeimet, hogy ne lehessen mindre Oinkot vagy hurricanet nyomni és több bázist kell egyszerre támadnom, hogy ne tudjon mindenhol javítani. Az minimum, hogy nekem is legyen egy spellem amivel "büntetni" tudok!Ha egy kicsit utána számolunk az eruption 75 powerért 300 sebez. Max 900at, ha 3 egység is van az egyébként elég szűk range-ében. Ehhez képest te 80 powerért gyógyítasz úgy 1200HPt, ill 50 powerért lehet javítani kb ugyan ennyit. Akkor mégis hol éri meg az eruption?
Egy egyszerű befejező spell, ami komoly hátrányt is okozhat ha valaki rosszul használja.Tényleg szeretnék egy olyan replayt látni (most minden cinizmus nélkül!), ahol szerinted az eruption túl erős vagy éppenséggel egy olyat ahol valaki támad, csak eruptiont nyom és te ezért vesztesz vagy csupán hátrányba kerülsz.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5719 üzenetére
Én régen pure firével azt csináltam húztam 1 orbot és enforcerekkel megpróbáltam lerusholni általában be is jött
Simid:Hát a nexus-t én arra gondoltam h esetleg gyorsabban messzebbre lehetne juttatni az egységem csak ugye ha lerombolják véged, így nem igen látom át h lenne értelme.
A decomposer az jó lenne ha a decomposer rapid construction lenne.
Így max orbod mellé jó védeni ha rusholnak vagy akármi, de arra is felemás.
PVE-re viszont szerintem a Decomposer+furnance+embalmer kombóval sok powert lehet nyerni ha meg breedink groundot is teszel akkor meg főleg,csak ahhoz kell a nature sajnos.Eruptionnak talán jól jönne egy 30mp-s használhatósági limit.
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #5713 üzenetére
Az első taktikát nem nagyon értem. Ha te burrowert hívsz akkor már ő is T2n van és van kobold trick meg glaciar amivel bevédi az orbot és még shadet is hív mellé amivel gyorsan megöli a burrowert. A deep one ügyeskedés tetszik, én is ilyesmivel próbálkoztam, a szét teleportálás okos dolognak tűnik.
Pure nature az érdekes, ha a gravityt el tudod kerülni vagy gyorsan válaszolsz egy oinkkal akkor elég biztos taktikának tűnik. Remélem bele tanulsz hamar, mert trükkös egy szín.
Ajánlom, hogy nézegesd stoxx replayeit. Nagyon jól tolja.Ez a gusztustalan, nekünk ilyen taktikákat kell kitalálni, microzni ezerrel meg kombozni közben ő mit csinál? Lehoz 3 shadet és rányom, hogy attack....
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #5700 üzenetére
Sokan nem tudnak belépni ugyanazt a hibaüzenetet kapják mint te. Hozzáértő emberek a szervert okolják,ugyanis mint a te esetedből is látszik az accountod "bebugolt" a szerveren. Van vagy 50 poszt szóval tuti hogy megint a Phenomic alkotott valamit. Szerver újraindítással a probléma egyből megoldódik amúgy.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #5648 üzenetére
a google translate fordítását átírtam ahol tudtam:
a többit majd a hozzáértők javítják.Ice Storm: T2 pure frost. UR. Energy: 140 . Air and ground units are also vulnerable. Deals 300 damage to enemies in a 25m radius around its target (units, buildings), up to 2000 in total. Lasts for 5 seconds. Reusable every 60 seconds. 10 seconds to slow to 5% of the units, the movement of l-l and 10% of the building works. Own federal unit for 5 seconds and 30 vitality points healed (only T1 and T2 units).
Erosion: T1 nature. R. Price: 80 Power. Deals 25 damage to enemies in a 15m radius around its target (air and ground units or buildings), up to
750 in total. The field can not be build for 10 seconds. Repairs to buildings or spell to prevent the use of 10 seconds. Reusable every 30 secondsStonekin worm: T2 Nature Frost. UR. Energy: 200 The unit is large with star damage. Ground and air units in both attacks. Attack 1500 Defense: 2000
Skills:
Earth Dive - On the move, 50% less damage and disease.
Hide: The ability to activate the unit for 30 seconds under the earth remains undetected (not vulnerable). Meanwhile, regenerates 10 HP per second is. Energy: 60
Reusable every 60 secondsToxic Cloud: units (air and ground) and buildings. Deals 10 damage to enemies in a 10m radius around its second, up to 600 in total. A total of 600-t. The infected area may be full of life and its allies to quote unit price: 90 Power. Reusable every 30 seconds
Goblin Defense tower: T2 pure frost. Energy:90 Rare. Two Archers be placed on it. I was up 3. II, 4-t up. III mode, fixed it up in 25% of the units shoot l NO.
Features: Construction Hut (50% faster than built-l). Slow motion. Fixed mode, the above-mentioned ability or the surrounding units (20m and round) to 10% in less impact on the CC. -
phanzetomox
őstag
-
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5629 üzenetére
A frostnak elég az 4 orbra.
A frostra védelmi lapok kellenek, sztem így a nagy élvezet frostal menni, ha lenne támadó spellje akkor elvesztené a hangulatát a frost.De a shadwonak sincs direct damege spellje(soulsahtter vagy nasty az mivel saját egységet is sebez nem konkrét támadó lap), csak a firének van és ez jól is van így.
mint pl csak a naturének van konkrét heal spellje és abilitású egysége.Én szerintem az evenon és noxius cloud féel támadó spellek kellenek naturéba.
a direct damage spellek azok maradjanak meg a firének.
Még ha idegesítő is ellene játszani....Ok de az a mérgező felhő egy kicsit akkor is erős, sebezzen többet de a többi hatása akkor ne legyen rajta.
vagy sebezzen kevesebbet pl 10 mp-ig xx-et sebez és marad a többi tulajdonsága.Persze a te elképzelésed szerint van a lap szóval én nem azt mondom h mindenképp nerfeld
Végül is nekem is van pár imba lapom
(pont én csináltam a pure shadowak 1 olyan lapot ami minden egységet counterer a játékba)
(Ma jól febaxott néhány emberke.
Először ascension 1-es map advon most mentem rajta először advon.
2-es pozicióból semmi védelmi lapom nincs körbe megyek a mapon és az 1-es pozicióba lévő játékosssal átörjük a falt.
Jó onnan megvolt kitisztítottam középen, mennék az uccsó campre-erre megölik jorne-t.
Én nem Jorne-ra koncentráltam, de a 3-as játékos meg állt ahelyett h bementvolna védeni....
Remek bukta.
Atán Empire a lsotos oldalon vagyok már letisztítottam a mapot a másik oldalon meg elvesztik......)
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #5627 üzenetére
Az a rejtőzködés és Mérgező felhő sztem sok neki.
a rejtőzködsé az ok
A Mérgező felhő ami op-á teszi.
Abból le kellene venni 1 kicsit.A közvetlen sebzésű spellek azok a firének kellenek.
A naturénak spell tipusú varázsalt kell oda illik a sebzés de arcane tipusú az már nem a naturéba való.
Evenon félék a jók oda.
Frostnak én nem adnék sebző varázsaltot a maelstorm elég oda.Saját vélemény -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #5555 üzenetére
Mert cannon tower nem tud támadni légit,azért mondtam.szóval a csak közelharci egységekkel rendelkező pakliknál még nagyobb előny. 2 motkt soha ne építs,arra a szituációra javasoltam ha még nincs elég sok powered védekezni vagy nem vagy T2 ön. ensnaring roots használatával meg nem fognak más helyre támadni,arra való : _D
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #5553 üzenetére
Engem még nem tudtak lezúzni shaddel ha aggressort hívtam,igaz van a pakilmban home soil is ami sokat segít alkalomadtán. Cannon towert meg leértékeled ,pöpec t2 tower..ne felejtsük shadow/frostnak nincs(igazi) légi egysége. És amit régebben is említettem,mark of the keeper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest