- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #8896 üzenetére
Várj 24/48 órát, a szerver lassúságának köszönhetően ennyi idő is lehetséges mire megérkezik a lap, ha mégsem írni kell a supportnak. Ez a hivatalos álláspont.
Amit én láttam tőle régi replayek,azokban szinte egyben sem volt t1 harc, szerintem dryad óta mer egy kicsit többet t1 en harcolni,de amúgy tényleg mind, hisz kinek mi.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #8885 üzenetére
Stoxx a legkönnyebb módját választja a játékstílusnak, kihagyja a t1 harcot vagy EP spamra hagyatkozik DO-ra és SoM ra.Bejing ezzel szemben mer új ötletekkel előállni,mint mana wing t1 evnvagy spikeroot ,living towerrel és kivitelezni is jobban tudja azokat a kombókat és eszközöket amivel a pure nature arzenál egyedien rendelkezik szerintem. Az egy dolog hogy Stoxx ötször annyi meccset játszott vagy volt top 1,hiszen a játék mennyisége és a rank nagysága nem determinálja a lejátszott játék élvezhetőségét.
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8868 üzenetére
Valaki itt nagyon haragszik valakire xD
Arról a DX11 vs DX10-ről annyit, hogy a Battleforge volt az első játék, amelyik használta az új architektúrát, ám nem a grafika szépségének javítására, hanem a sebesség növelésére. Én még DX11-es VGA-val sem játszanék DX11-ben 40-50fps-el, jön egy lava field és 9-re lemegy a frame rate... Ez nem az a játék, amit grafia miatt kell játszani.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27 #8868 üzenetére
Gondolom kell a pénz SC2 re,meg amúgy is arra olyan szinten rá fognak kattani a kockák hogy idejük se lesz a BF profiljukkal valamit is csinálni,így fölösleges megtartani : P
Rengeteg téren hibádzik a játék,engem viszont az frusztrál hogy egy kurv..öhm..érdekes bejelentést sem tudnak csinálni hogy mikor lesz valami vagy mire várjunk egyáltalán.
Amúgy szerintem Stoxx nak nincs akkor tehetsége ,mint bejingguy -nak,ezért nem is értem miért kedveled ennyire. Félreértés ne essék,nem akarok újabb flame harcot,elfogadom az álláspontod meg utálok is hülyeségeken vitázni,pusztán érdekel hogy mivel tett szert nálad ekkora elismerésre?
-
linekiller
tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8839 üzenetére
Minden vicc nélkül: nem vagyok profi rajzos - a mostani estetet leszámítva kb. 10 éve nem volt ceruza a kezemben - és fejből meg végképp nem. Látnom kell, amit rajzolok.
Egyébként meg fogsz lepődni, de amikor elkzedtem a játékot egyértelműen a zöld lények tetszettek a legjobban. Csak a zöld játékstílusa, ami nem fekszik, de ÉN szemémély szerint a legerősebb színnek tartom eddigi játéktapasztalatom alapján.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #8821 üzenetére
ezt mire írod ?
murdeer: nekem elég sok ismerősöm van/volt akik a kezdetektől játszanak, és amikor játszom velük nem egyszer volt hogy nekik sem töltött be a screen, vagy lost connectet kaptak, lefagyott a chat, nem lehetett lehívni egységet csak spellt stb. Ezek elég gyakoriak, bár te azért nem tapasztalod mert ritkán játszol.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8786 üzenetére
Nos a frost kemény mikró szempontjából.
igen, ez így van. pár hete már aktívan tesztelem a frost t1-et és tényleg sok a mikró, viszont az egységek jóval ütősebbek. de hát ugye vmit vmiért.
igaz még guardian nélkül tolom, majd ha lesz rá keret beszerzem, azzal mégiscsak könnyebb megindulni.
védő spellek használatára viszont még nem tudtam ráállni, se cc-re, se épületvédelemre, tegnap pl. azért buktam t1-en egy wellt, mert megfeledkeztem róla hogy van Glacier Shell-emmortar csak hegy mögül védhetetlen, nyílt terepen nem nehezebb leszedni mint a natures Stranglehold-ot. sőt talán még könnyebb is, hisz a mortar nem lő 10 m-en belülre, s nem bénit. (igen, nem egy kategória, mivel a nature torony nem bántja az orbot és welleket)
a nasty azért elég kockázatos, ha rosszkor megy a robbantás, az akár a meccsbe is kerülhet ( 110 power bukás egy dreadchargert robbantva.) ha sok egység van egy területen akkor ált. csak hp-t viszi le nem öli meg őket. viszont jó időben használva jelentős előnyt biztosíthat. szal ez elég kétélű fegyver.
grigori+rev robbantás már más tészta, ahhoz tényleg nem kell tehetség, az instant orbkill a nature és fire számára. shadow még jó időzítéssel ki tudja teleportálni (mint ahogy a stampedező juggert is) frost meg csak szimplán bedob egy pajzsot pl.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #8782 üzenetére
nem játszanak nauturéval ott egy csomó nature spash.
az h pure naturéval nem játszanak az más dolog.
Te valami nagyon baromságra gondolhatsz most.Nem értem a Nastyt h tudod ebbe kombinálni...Tehát ha mondjuk fathom lordokra+grigorikra nem nehéz dobálni persze mert azoknak sok élete van....
ennyi erővel ha bloodhorbnt is nastyzhatnák mert sok élete van.amúgy meg t1-es spell tehát azért azt kéne figyelembe venni hogy t1-en nem 1000+ hp-s egységei vannak a shadwonak és egy két hit és már elérhető az h power pocséklás legyen a nasty.Mellesleg saját egységet is sebez szóval igen sokkal nehezebb jól nastyzni mint cc-zni.
Ezt a 7 mondatod nem tudom értelmesre konvertálni sehogy, nem tudom ezzel mit akartál pontosan, de így elég hülyén jött ki... -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8777 üzenetére
Érdekesek ezek az adatok.
Shadow ilyen népszerű lenne? t1-et nézve több mint 50% a részaránya, pure felállásban meg annyi mint a 3 másik együtt.
viszont bármely pure felállással elérhető a legend szint és a top20-ba a bejutás.
az én megítélésem a t1ek erősségéről 1v1-ben:
nature a leggyengébb
fire, shadow azonos erősségű
frost a legerősebbérdekes az is hogy a legendek között a nature és frost részarány t1-en közel azonos, holott erősségben jelentős az eltérés.
az általam kiirt szavazás részeredménye 30 szavazat után:
milyen t1el kezdesz pvp-ben?
fire 11 szavazat 36,67%
nature 8 szavazat 26,67%
frost 6 szavazat 20%
shadow 5 szavazat 16,67%LamingLegend még mindig tolja? Most mit tesztel?
freemka szépen előretört. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8734 üzenetére
Neked zöld még a véred is...
A kék-lila PvE deck mellett a pirosat szeretném kipróbálni PvP-re. Ehhez kellene. Hátha valaki megválna tőle.
Más:
Be tudna valaki avatni a játék sebzésrendszerébe? Hogy működik a dolog, ha két lény harcol ill. mit módosít az S, M, L, XL a sebzésosztásban? Nem igazán találtam magyar linket erre... -
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #8701 üzenetére
az a röhely hogy stoxx-al jössz ő nem harcol t1-en ( érthető miért tartod használhatatlannak a nature t1-et)
zappix meg szimplán dryadot spamel
Az a pár mecs arra pont elég volt hogy megtapasztaljam azt amit eddig is láttam a 2v2 partnereimtől a nature t1 igenis használható szín.
Hiába játszottál le akármennyi meccset is nature-al ha úgy érzed kell egy S/M counter t1-re akkor még kevésbé ismered a nature t1-et mint énDe lényegtelen hogy mit mond bárki is neked, nem fogadod el senkinek a véleményét szóval ezt zárjuk is itt le ( azt írsz azt gondolsz rólam amit akarsz marhára hidegen hagy innentől)
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #8697 üzenetére
"Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature."
nálad XD én 8 nature t1 lappal játszottam és még abból is hiányzott a dryad és az envernom hopp ez már a deck fele."Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz."
ezt te már csak tudod nem tudom eddig hány legendel játszottál.
Nem egy és nem kettő olyan játékos van aki konkrétan meccsenként cserél a deck-ek között még bajnokságban is ( a minőség romlása nélkül).Azért mert ismersz 3-4 nevet és láttál 2-3 replayt tőlük azt hiszed hogy akkor mindig ezzel a deckel és színfelállással játszanak.
Ami a legfurább a felfogásodban az hogy szerinted minden játékost belehet skatulyázni színek szerint.
feagul pure shadow-val lett legend kb 2-3 hónapja nem is játszik azzal.
ninjaflute bandit deckel mostanában pure fire deckel és pure frost deckel játszik
wolflovesu fire/ nature deckel és bfcardson ha leveszed stoxxx megjelenését tőle találsz a legtöbb pure nature replayt
kaldra fire/nature deckel pont mostanában linkeltem 2 repet ahol ellene és elendil ellen játszottam és nature frost deckel mentÉs ezt még sorolhatnám
Ha valaki ugyan úgy játszik pure fire mint pure frost deckel és pure fire deckel lett legend attól még ugyan úgy pure frost player is ha egyet értesz ezzel ha nem.
Egy nature frost deckből még akkor is maradnának ki jó lapok ha 30 deckslot lenne mikor csináltam a decket pont ezt beszéltük más színeknél fele ennyi variáció sincs
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #8691 üzenetére
Minek akarsz te S/M countert ? Nature-nak van a legjobb S countere ebben a játékban (hurricane).
Ha támadok egy bázist 2 swiftclaw-wal vagy akármivel és lehoznak íjjászokat
nincs szükséged lehívni egy dazed egységet a csatába amit simán ellehet intézni,szimplán hurricane-el bármelyik egységedből csinálhatsz S countert.Hány OP lapot tudsz mondani t1-en a mortaron kívül ? mert szerintem egyet sem
A második hsz meg totál értelmetlen a legendeknek mi közük lenne az EA-hez ???
Ugyanolyan játékosok mint bárki más. Ha statisztikákra vagy kiváncsi kérdezd meg te magad Silva-tól a hivatalos fórumon mint bárki más is tenné.Az hogy miért van olyan kevés nature t1 a top 200-ban elég egyszerű mert nature-al sokat kell micrózni ez szimplán lustaság és nem a t1 gyengesége. Még a saját shadow frost deckemben is a legegyszerűbb combókat használom hogy ne keljen fölösen maceráznom.
Amúgy jóval több legendnek van pure nature vagy nature/frost deckje mint hinnéd csak ez nekik kb a 4-5 deckjük. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8643 üzenetére
ennyi erővel írhattad volna azt is hogy a shadow, fire, frost előnyben van a natureval szemben ha középre kell sprintelni. azokban is olcsók az egységek. nox pl 25 powerért ( ez a képessége pl. LR, ha becélozták már nem sok esély van arra hogy kiérjen a gyik a hatótávolságából) egy lövéssel leszedi a 60 poweres scavengerem. frost meg pajzsoz.
most nem tom miért sajnáljátok a long ranget a firetől t1-t2-n,
nekem sincs azzal gondom hogy te meg teli vagy cc-vel és healel t1-től kezdve t4 bezárólag minden szinten.a nature meg elég combos lenne t1en 50-60 poweres egységekkel úgy hogy még heal + 1-2 cc-je is van azon a szinten.
Az LS mondatom Murdernak ment arra a kijelentésére hogy natureban egyáltalán nincs ilyen lap.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #8643 üzenetére
2v2-ben a nature az egyik legerősebb szín, t1-en t2-n egyaránt.
linekiller: ő lámaságnak tartja nem lame-nek szerintem félreértetted.más : linekiller és D1Recthun jól le írtátok hogy mit jelent a lame és a láma szó, tehát aki nem tudja az olvassa el pls, mert engem zavar hogy mindenre ezt mondják ami erős (amikor nem azt jelenti )
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #8613 üzenetére
A frost T1ben mi a drága? Szerintem az a legolcsóbb. Frost mage és ice guardian-ból mondjuk kell a sok charge, de a többi színnél is vannak olyan lapok amiket ajánlatos felchargeolni és dágábbak ezeknél.
A home soilból egyáltalán nem kell charge, gyorsabban visszatöltődik mint amennyi idő alatt újra használhatnád.Ráadásul én egészen annihilator rankig jutottam, úgy hogy se home soil se ice guardian.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #8627 üzenetére
Hát én most kerestem valamit, amit betehetnék az earthshaker helyére, mert azt sose használom. Csak biztonságinak volt bent, ha valami nagyon nagy lamerrel találkozom, akkor azért az nem ártott. De már rég átálltam bloodhornra, szóval az a hely felszabadult. Gondolkodtam egy vileblood+twilight transformationon is, de ahhoz viszont még valamit ki kéne szedni, meg ugye moon majdnem mindenhol ott van. Szóval inkább maradtam ennél, mert ez minden ellen hasznos tud lenni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8619 üzenetére
natureban ott a Razorleaf és a Spore Launcher
nature-frost-stone vonalon meg a Hammerfall, ill a fentebb említett 2 lap.szal így csak a pure shadow maradt ahol nincs semmi.
adódott egy pár nem várt technikai probléma ( majd később részletezem)
viszont az eddig elkészült részeket még ma este elérhetővé teszem -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8613 üzenetére
mortart és sundit részben az általad említettek miatt nem használok.
mortar önmagában szvsz nem lamer lap, a lámaság az ahogyan egyesek használják.frost t1-et is össze lehet úgy rakni hogy olcsó és ütős legyen.
guardian helyett mehet a lightbalde + sorceress
lightbladet lehívni a bónusza miatt még t1 után is megéri.
vagy az imperials+ sorceress kombó, amit Badlegouse használt anno, jól megszívatva ezzel engemfrost mageből elég 2 lap, home soilra viszont jól jön a sok charge.
ebben a felállásban fire t1-nél is olcsóbb
de ha marad a guardian akkor sem kell kimaxolni, mivel t2-nél az már gyenge.
long range szinte már mindenhol van, pl. firevel kevert pakliban t2-n használható a fire stalker bármely színnel keverve.
melyik szinre/felállásra gondolsz ahol egyáltalán nincs long range?
talán pure shadow az egyetlen ahol nincs.
egyébként elég sokan csak a dancerre gondolnak mint igazi t2-es LR-egység, holott pure frostban a White Rangers még a dancernél is messzebbre lő.
ez tapasztalat, hegy mögül bontották vele a wellem és dancerrel nem tudtam visszalőni neki. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #8613 üzenetére
már ne haragudj de mennyit értesz te a fire t1-hez ?
amúgy a nerf óta meg lehet lenni sundi nélkül de szép mikróval használható,
a firesworn frost ellen ütős. és hosszú t1 harcnál kell a chargemegfogsz lepődni de sose használtam az általatok említett "lamer" módon a mortart mégis majdnem minden meccsen lehívom párszor .
a long range fire sajátosság akart lenni anno, de a sok sírás miatt a köv. kiadásban talán pure nature is kap egyet
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8592 üzenetére
Fire t1 olcsó???
mégis mihez képest?
mortar, sundi 150 ill 500 bfp körül vanamit én használok pvp-ben t1en a drágább lapok közül az a mine és a firesworn (frost aff.)
mindegyik 150-200 bfp között/lap.charge meg kell mindegyikre, mivel mindkét lap kiválóan használható t2-n a mine még t3-on is.
pár példa: firesworn s knock, + a deep one és vileblood ellen is jó a képessége miatt.
mine-t meg nem spammelni kell, az egy jó védekező lap, orb alá berakva pl, burrower rush ellen, ha nem figyel az ellenfél (már előfordult párszor) 3-4 burowert is leszed.
fire/nature pakiliban ensnaaringal kombinálva egész sereget képes leszedni. ( akár még t3 as egységeket is, pl. Silverwind Lancers, Giant Slayer)
Sousuke90 közbe már phanze leírta,
scavenger, firesworn fire aff, eruption, mine, wrecker, sunstriderswrecker, sunstriders, scavenger ezekre pl nem kell a max charge, de mivel többsége 2 bfp-s c lap, így nem megterhelő feltolni őket maxra, főleg hogy el se lehet adni a felesleges lapokat.
gladiatrix-ot érdemes chargeolnod, harvi ellen pl nagyon jól lehet használni, szétszórva lehívsz 2-3-at + mellé egy moon és le is szedték. vagy fire/natureban ensnaaring + galdiatrixok.
később majd feltöltöm a teljes fire paklim.
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8609 üzenetére
Shadownál pedig minden maxon
Én már csak a deck szintjének növelése miatt is ma felchargeolom az összes nem annyira szükséges lapomat.
Más: Ez a nether warp... Annyira azért nem jó lap, hogy 700-800 bfp-t rászánjak, sőt most már a kék is 350 kröül áll...
pofám leszakad. -
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27 #8592 üzenetére
Ne mondd már, hogy olcsó! fireswornsem egy olcsó lap, de én egy kezdőnek nem a chargok számát nézném, hanem magának a lapnak az árát, magyarul amennyiből egy működő deck kihozható éppen. Tehát Fire sokkal srágább az összesnél, frostból nem kell egyből home soil meg ice guardian, főleg nem PvE-re, mert ugye erre még nem kaptunk válasz, mire is kellene.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8550 üzenetére
pvp-ben ezért nem kezdek S-egységgel, legtöbbször beragadnak a startnál.
Scavenger, pl eddig mindig megindult középre, még akkor is ha az animáció vége előtt adtam meg neki a célpontot.
(#8551) Murder3 a Phoenix nerf tényleg hatásos lett, pvp-ben már csak elvétve látni a lapot. egyébként drake-nek is megvan az a rossz tulajdonsága hogy képes átrepülni a fél pályát egy célpontot üldözve mire meg tudja ölni.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #8550 üzenetére
Hát a nerf előtti főnicnek is kellet 3 mp míg ráált arra h becsapódjon és ha az ellenség 5m-nél arréb ment akkor megint kezdte előlről.
pl folyamatos mozgásba van néhány egység,nem kellet swiftnek lennie akkor a főnix nem tudott becsapódni, pl simán le lehetett néha még a becsapódási animáció közbe szedni.
Meg pl diff 9-nél mikor betámadtak pure sahdwoal nincs az az istne h ott kivédd phoenix nélkül a cd-miatt az ien helyzetekbe használhatatan, mint támadásnál mert hiába egyszer becsapódik az nem elég lószarra se az ellenséges bázison aztán ha újraéled megint 6seces cd ami alatt letűnnek a kellő hullák+ nem tudod fentartani a támadás sebességét ami kb már önmagába véget jelent a támadásnak néha, de jobb esetbe meg még a cd altt lesezdi az ellenséges légvédelem.
egyszóval védekezés és támadásra alkalmatlan lett- -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #8535 üzenetére
Nincs baj a főnixel lol.
Az nem baj h ott a 6 sec cooldown, de h ez a reinkarnáció után is aktív az már lerombolja a lapot, pve-re így az eggyetlen használhatóságát vették el.
pl random pve-re én akkor szoktam lehívni ha diff9-en pl betámadnak és már nem tudsz mivel védekezni akkor meg ez a 6seces cd a vég, ha támadásnál meg ha sikerül reinkarnálódnia addig simán beszedik, de ha nem a hullák tuti eltünnek amiből újra éledne.Védekezésre pont h ez a 6seces CD teszi alkalmatlanná, támadáshoz ok mondjuk én csak akkor támadtam vele ha campet kellet mert akkor jól jött, de így a reinkarnációja semmit nem ér.Anélkül meg nem sok értelem van 100 powert és helyet pazarolni rá a deckbe.
Olyan mint a SOG azt is szerettem régen használni, de így már felesleges. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #8537 üzenetére
alacsony életpontúak nem kell nekik heal, képességeik sem arra jók h megtartsd őket....
mellesleg a Blood Healing csak azért nem az eggyik elgjobb heal cucc mert kicsi a range-je, am t3-ig nincs párja max a regrowt.
viszont míg így is a shadow a legolcsóbb a többihez képest. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #8529 üzenetére
Ennyi erővel kezdőknek csak fire t1 ajánlott, mert nature drága, shadow az shadow, frost meg meg microheavy. Amúgy a linkel kapcsoaltban, elég jónak tűnik, de kicsit outdate már. Most csak átfutottam rajta, de pl. Shadow phoenix már kiesett pvpből, DCWorm se túl hatásos, inkább 2v2, de ott meg vannak hatékonyabbak is.
Ha ajánlanom kéne, akkor kezdésnek fire/frost, vagy fire/nature-t mondanék.
fire/frost mellett nem kell aggódni t1 miatt, lehet spammelni a countereket olcsóért, ha gonosz akarsz lenni ott a mortar, ha valamit elrontasz és sok egységgel jön a mine még megmenthet.
Aztán nature t2-vel kapod a cc/healt, meg 1-2 jó egységet, ghostspears, spirit hunters hasznos, stb.
Ha frost t2vel mész akkor a fire egységeket telelövöd shielddel és a legtöbb embernek meggyűlik a baja velük. -
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #8514 üzenetére
az is érdekes hogy ha beírod a loginba a cuccokat, akkor azt írja ki hogy nem jó a jelszó, illetve ne legyek online az accounttal.
Szerintem ez valami password lopás, szegény tudatlan kölök beírja az adatait, az oldal meg lementi azt a weblap tulajdonosánakollie: kösz hogy törölted a linket
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #8462 üzenetére
"A DO nerf korrekt. Ezt itt nem vitatta senki."
Nem is írtam ezzel ellentétest, csak kicsit furcsa, hogy egyből lett egy új főellenség.Amúgy szerintem a shadow-naturenek és a frost-naturenek sem kell kétségbe esni, biztos vagyok benne hogy azért is volt ez a változtatás, hogy "helyet csináljanak" a hasonló lapoknak amik most fognak érkezni.
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27 #8447 üzenetére
Nekem ezekkel nem voltak gondjaim van building protectem szóval max 1 wellt szed be de ahoz legalább 3-400 powert kell neki elkölteni és nekem csak 2-300-at a fennmaradó plusz egységekből és ebből a kb 100 poweres nagyon rövíd ideig tartó advantigeből 2 wellt én simán leszedek.
Párszor játszottam vileblood játékosok ellen mindig én nyertem az ilyen harcokata DO-val fire/nature decknél az volt a gond hogy nagyon jó tank volt és nagyon jó védekező egység volt ez a vilebloodra egyáltalán nem igaz.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8360 üzenetére
Tegnap délután azt írta meghalt a vga-ja, ennyi idő alatt meg nem hiszem hogy megvette az újat. [link]
ha megvan az új sztem gyorsabb ha kipróbálja mint hogy itt várja a választ.
bár ki tudja
(#8361) op.rendszer
shaman nélkül is lehet menni csak úgy lassabb, és több egységet kel lehívni, anno ph-s versenyen ocean experten az első orbhelyet a többség Windweavers rushal + heal foglalta be.
firebe ijászok, nomad ( zöld), eruption, mine-t nem írom mert az drágább mint shaman.
-
G4ga
őstag
válasz
Gyuri27 #8337 üzenetére
jövöhetet remélem kibirja még a dolog.
Max veszek és egyedül játszok
ha D1rect bemondja az unalmast
Mo pálya mennyire jövedelmezö fejlesztések terén?
Advneceden elég könnyünek bizonyult az eleje pláne a Mo stampede bugjának köszönhetöen. A vége fele se ütköztem különösebb nehézségekbe, megfelelö számu northland drakkel.ugy gondolom hogy egy ami - zöld orb és Giant Wyrm megtámogatva egész jol ellehet mokázni...
Persze nem probáltam még, de nagyon unom az elsö pálya farmolását.
Megnéztem nagyon sok replayt a Soul Tree pályárol. Sose akart osszejönni, hogy Virydiát támadják, igy a Stonkin csávó állandoan elöbb az én egységeimet gyakta le és
Vagy: meghaltak a defenderek, vagy egység hiján Virydia is meghalt, ugyhogy gyorsan dobtam a dolgot -
FlyInMyEye
csendes tag
válasz
Gyuri27 #8218 üzenetére
Hmm, hát csinálni kell egy account-ot bámelyik streamer lapon (ustream, livestream stb...) és kell egy progi amivel stremelni tudod az asztalod. Aztán már csak meg kell szokni, hogy nincs mouse scroll meg akadgat néha a gém. Ilyen ramaty minőségben mint ahogy most nekem van elég egyszerű beállítani, viszont ha kicsit jobb minőséget akarsz, akkor kell már valamilyen live encodert (pl. flash media, de ustreamnek van sajátja is), viszont cserébe azzal kicsit jobban is eszi a gépet a dolog. Ha ilyenre adod a fejed és kell segítség valamiben nyugodtan szólj
.
ui.: Az milyen már mikor [moderálva] a burrow-t és keresem hogy hova a halálba tünt a hadseregem!
EPIC FAIL!
[ Módosította: ollie ]
-
válasz
Gyuri27 #8203 üzenetére
Nem, de elfelejtődnek, és általában a spammer botok bant kapnak.
(#8204) G4ga: Már raktam ki egyet: [link]
De este sztem úgyis fogok játszani randomot is, majd kimentem.Ebbe kéne belegyömöszölni még 1 Ice Barriert.
Én a SP helyére gondoltam.Bármi más észrevételt is szívesen fogadok.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27 #8139 üzenetére
a fireben csak a ravage-vel buffolt do van, ami nem nagy szám. Viszont a shadownak elég ütős és sokféle buffja van, nemegyszer volt hogy onset-el 2v2-ben 1 deep one-al leszedttek mindkettőnket, mert a shadowos játékos folyamatosan buffolta.(meg néha ment még heal is )
Deep one egymagában sztem senkinek nem ellenfél, pont ezért hp és sebzés helyett olyan nerfet kaphatna hogy ne lehessen rárakni buffot. Ennyi. ( a nature-nak van a do-ra igazán szüksége és ennek a színnek úgysincs buff lapja ) -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #8139 üzenetére
3-4 nomad az már 225-300 power, a gyógyítás csak akkor megy ha közel vannak egymáshoz, ekkor meg egy ensnaaringgal meg lehet őket fogni, ebben a helyzetben pár csapat Windweavers elintézi őket, távolsági támadás nincs szóval az íjászok nem is sebződnek.
fokozatos gyógyításra a Ray of Light miért nem jó neked?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #8122 üzenetére
akk ennyi erővel 4 maget bármelyik fire spalsh egy lava fieldel ki is üt ami csak 120 power.
a játékosok töbsége fire nature.
shadeket 1 koc simán beüti 70 powerért.
meg mivel megosszák a sérüléseket így van gyenge pontja.frost mage t1-en laza 60 powerét az összes s egységet kiveszi a játékból,
oink megint pofátlanul olcsó.
lightblade is 1000 feletti hp t1-en.neked minden lap nagyon erős, de a nature az mindig gyenge...
lost totál láma deck de az enlivel semmi baj.
a saját lapjaid legalább annyira lámák a többi színre nézve mint fordítva.
De épp ez a jó ebbe a játékba.Ha ezek elvesznek belőle akkor az egész játék meghal és besüllyed az átlagos szarok közé.
A hivatalos fórumon olvastam olyanokat h behülyülök rajta, mondják ez a kombó op de a másik csak erős nem op....
Inkább legyen sok "op" szinenként úgy legalább ki tudják ütni egymsát nem pedig h minden nerfeljenek le a szarba.
Az a baj sok ember hozzáálásával van a baj.
nem az a megoldás h a nature túl drága t1-en akkor kapjon olcsó egységet, vagy az h mivel a firének vannak dd spelljei t1-en a többi is kapjon, vagy a frost swift ergyésget t1 stb... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #8105 üzenetére
megint megpróbálod megmagyarázni a tényeket.
Az h neked szeméyles problémád van h a cc-t nerfelték amit sokan jónak tartanak, arról én nem tehetek.
ha a shade lámaság a deep is heal támogatással elég nehéz beütni és sokat sebez, cc-vel meg még halálosabb.
Persze a do az nem láma az erős, de a sahde az nem erős az láma lap...hogy is van ez?
enli+bloodhorn ugyan olyan mint a nasty+grigory...
enlighementről ne is beszéljünk, de hát azzal nincs baj, ha azzal nincs baj a grigoryval miért is van?
Nem véletlen van benne ez a lehetőség, talán azon kéne gondolkodni miért rakták bele.Ezt a játékot a community fogja tönkre tenni.Inkább legyen a szinkebe több "OP" kombináció amikel ki lehet oltani egymást, mintsem minden szart egymáshoz balanszolni.
A Shade és a grigori is annyira láma lap mint a többi..ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest