- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
egy az egyben nem értem, mert én nem vettem bfp-t , szal minden hova beírom a sima adataim viszont így engem nem találnak az adatbázisban mint "vásárló",
azt megin nem értem hogy mit írjak tranzakció megtörtésének időpontjára, hisz épp az a lényeg hogy nem vettem semmit de levonta az 1100 bfp-t -
median
csendes tag
Batariel Wrecker Thugs sunstriders virtuso inferno fire dragon wallbreaker magma fiend boom brothers skyfire dragon fire sphere tower of flames mine suppression firesworn juggernaut (1es upgrade) fire worm thunder wagon vulcan és még néhány kártya amit lehet kérdezni meik kell
-
Neró
őstag
Hát, a lyrisheket gyorsan leszívják. Csak maradnak a madarak.. azokkal kellene valahogy beütni. Végülis ha lehív 5 shadet, az 5x80= 400 pénz abból én 4 madarat tudok lehívni. Azok meg csak beütik valahogy. Azokon a meccseken ahol shadekkel jöttek ott most hogy visszanéztem őket rájöttem hogy egy kicsit hátrányban voltam, úgyhogy nem sírok tovább.
-
Murder3
addikt
"Does not enough contain start position"
Ezt írja ki.Pedig úgy csináltam ahogy a tutba le van írva.
a kezdő orbhoz kell rakni egy start positin-t és az orbnak és a welleknek is amiket alapból birtokoni akarsz meg kell változtatni a propertisbe h az 1-es játékosé legyen 1 playeres pve esetébe.UP
özbe lehet megvan mi a baj
Most vettem észre h a start positionak is át kell állítani player_1-re az entititását
Végül is így már logikus miért nem jó....
Csak most azt nem tudom h kell törölni az objektumokat mert most már túl sok start positionom van.... -
Murder3
addikt
Hát amilyen sok bug van benne ami a bétába volt az is hát lap egyik affja common a ,másik rare és hasonló elirások azért...meg amikor a leírásoknak jönnek a javításai hát az is...
hónapok óta kint van de nekik kb 2 hónap kell h egy kártának oda írjanak bizonyos dolgokat amiket már oda kellet volna.Shadowon nem igen lehetne mit nerfelni.
-
Murder3
addikt
sry elfelejtetem.
Ok majd küldöm a maradékot is de ha lehet akkor majd úgy küldöm h 36000 és akkor a nox troopert is megveszem.Amúgy kipróbáltam és ez csak a főnix reinkarnációs képességére hat?
Mert gondoltam kipróbálom hátha jó arra is h több void jöjjön be amíg a képessége aktív.
De sztem arra ahogy láttam nem jó. -
Murder3
addikt
Nem is versenynek szántam mert időközbe rájöttem h a Motivate az elég szűk nyereméyn lenne és nem biztpos h megérné.
Inkább csak amolyan szórakozás.
(ha lenne most elég cuccom akkor meghirdetném versenybe de így nem éri meg
Meghát így ki lehetne élni a kártyák utáni vágyainkat valamilyen szinten.Amúgy elküldtem neked a 30k goldot az embalmer shrine-ért.
-
OnSeT
őstag
én azt gondolom hogy ez egy bug és megtudnák csinálni, csak nem foglalkoznak vele.
mint jó pár más dologgal sem.De már eleve úgy is megírhatták volna a kódot, hogy eleve nem is teheti oda.
Igen így kellett volna megírniuk.
de legalább egy normális mapot raktak volna be map of the weeknek.csak az a probléma ezzel, hogy nagyon függ ilyen mapnál a nyerési esély a csapattársaktól.
mert ha nem nyom be senki hozzád egy cc-t, vagy vki még rajtad kívül lassabban halad, már ki is futott a csapat az időből.a token mennyiséget nyugodtan megemelhettek volna ennél a map of the weekes témánál (ebben az esetben el is fogadnám a mapot)
de a min. az lenne hogy a listában jelezné vmi, hogy milyen mapot indított a host.szerk: és amikor 2 embernek is közel van a spawn épület az is normális ugye?
-
OnSeT
őstag
Itt egy map generálási hibára gondolok.
Az hogy a 2. pozicióból induló embernek t1es egységekkel kell eljutni t3-ig, mivel ebben a pozicióban nem tusz 2. orbot építeni amíg nincs letisztítva a terület az ellenséges bázisoktól, ugyanis azok rálátnak a t2es területre. és ha ott építkezni kezdesz, vagy csak megközelíted, már támadnak is.
-
Rankerz
senior tag
Eddig szándékosan nem használtam enli+earthshaker kombót (pedig ott volt a paklimban) de jólvan.az ilyen b/tardok miatt nem lesz lelkiismeret furdalásom odasprintelni az orbjához és bamm.
mellesleg semmi watchlist vagy valami hogy mortar tower és a hasonló finomságokat fixelnék.hurrá. -
Murder3
addikt
Jó de ez kezdjük ott fizetős mmo-nak indult csak azé lett ingyenes mert a phenomic mint kiderült már számtalanszor nem elég profi csapat egy ilyen játék életszerű üzemeltetésére.
Azé hagyták ott sokan a játékot mert megunták h nincs új map megunták h kb az egy kalapra épülő pvp-k vannak 2 móddal összesen.Másik ez egy pénzre épülő játék és nagyon sokan óriási összegeket is bele ölnek szal ezt figyelembe kéne venni h itt nem lehetne iylen dolgokat 1 évvel!! a megjelenés után véteni.
-
Gyuri27
félisten
Előttem irta az ifju titán. Ez már nem az első melléfogásuk.
Meg mint mondtam ez a játszá párat jól hangzik. De ha slayer rangu legendekkel össze sorsol akkor mi a történet? Én most destroyer vagyok. Jön slayer Dave és bukó 5xxx elo (az alapból). Mert előtte ugye kb egyranguakkal sorsot össze. Ott pedig minden mecs kb 5xx elo (bukta esetén is, meg győzelem esetén is).
Nyilván vannak pvp virtuózok is (szerintem Dave, Feagul is ilyen) akiknek kb mindegy. De én minden egyes eloért megküzdöttem az agyon nerfelt paklimmal.Szóval egy boccsal nincs lerendezve.
-
Murder3
addikt
2 játék???
abból az egyik egy szar böngészős játék csak a másik meg nem tom mi de nem hinném h magasabb prioritást élvezne a bf-nél ezzel azért mégis játszanak bár már jópárszor eljátszotta a phenomic ezt.
Nme is csoda h nagyon sokan hagyták ott a játékot.
Nem bírtak mapokat kiadni épp ezért lett free mert kb nem is tudom h hányan vannak akik a megjelenés óta nem adták már el az accukat. -
Rankerz
senior tag
"Serverfarm shutdown in xx minutes" szövegecske...tényleg szokott lenni.szóval ez egy kritikus leállás volt.(be se jelentették fórumon és utána se adtak semmi reakciót)
Egyre több problémó van a játékkal,egyre gyakoribbak a lagok,a kedvenc amikor semmit sem tudok csinálni(értve idézni lényeket vagy varázsolni) a játék viszont pörög ugyanúgy tovább.
-
hajsza
aktív tag
Nem próbáltam ki, de nem hiszem. Szerintem a Phenomic-nál valaki kísérletezett azzal, hogy mi lenne, ha néhány frost egység megkapná a swift tulajdonságot, egyebek mellett a battleship is. És ennek lett a mellékhatása a treasure wagon-ok swift állapota is. Vagyis egy kiszivárgott belső tesztbe csöppentünk egy rövid ideig bele.
Szerk.: éppen erre akartam rákérdezni a mai első hozzászólásomban, hogy más is úgy gondolja-e, hogy a tegnapi változtatások valamilyen formában vissza fognak köszönni a közeljövőben.
-
hajsza
aktív tag
Az én szakmám meg a programok írása. Valóban előfordul, hogy "mellékhatások" jelentkeznek, de csak olyankor, ha valami változás ezt kiváltja. Pl. a treasure fleet-en a wagon-ok begyorsulása szerintem ilyen mellékhatása volt annak, hogy a battleship swift-re lett kapcsolva. Viszont az oink változására semmilyen már módosítás nem hasonlít, az számomra úgy tűnik, hogy nem mellékhatás következménye, hanem valamiféle kísérlet eredménye.
-
Murder3
addikt
mert?
a construct és a battleship az úgy volt jó ahogy rég.
tán a ship ami jó ha gyors de a construct az túl erős így.
a játék alapjai alatt pl a frost szerepét értem.
Nem kell nekik swift egység mert 1 defenszív frakció igen magas életpontal rendelkező és védő abilitás spellek.
Tehát nem fair swiftet adni nekik.Én amúgyis a CC-t ellenzem ami szerintem az egész játék hangulatát rombolja.
legalábbis a pvp-részét nagyon.
amikor csak ebből áll 1 meccs h egymást 5mp-ként cc-zik az undorító... -
Murder3
addikt
erős volt az.
minden védelmi pályára jó volt.
több kellet belőle de attól még igen komoly védelmet biztosít meg azért a sok healing cucc jól lehet támogatni.
a renegade kijövetele előtt ugye nem hiába volt nagyon nagy értéke a lapnak.
a juggi am is pure fire és a frost nature az a renegade előtt is maximálsian dominált...Most pvp-be a kör utáni alakzatú rangba vagyok 2 pontal az alján(knight asszem)
hány pvp meccset kell hetente menni h ne veszítsek elo-t? -
Decado
csendes tag
Nézegettem replayeket, persze kicsit változtattam a a dolgon mert nincs meg minden lap amit abban használtak. A falat simán megcsinálom experten is, a gond Viridya megsegítése. Egyszerűen nincs elég energiám hogy megfelelő lényeket küldjek., és Virit meg nem gyógyítja a sámán ugye
Szóval behal a Stoneskin főnöknél. Na majd gyakorlok kicsit vagy szerzek resource boostert valahonnan. Hol legolcsóbb most a dobozos játék itt pesten? Az a 3000 BFP rám férne
ui: Az expertes replayekkel csak az a bajom hogy felében enlightmentet használnak
Meg promó constructot, meg mountaineert meg Wordbreaker Gunt. Nekem meg nincs BFPm mindezekre.
ui2: Azt tudja valaki hogy lost soul egységeket melyik pályákon lehet fejleszteni? Nincs benne a loot table-ban sajnos.
-
zalika
tag
Na persze mert az ember mar egy kicsitt durvabban sem fejezheti ki magat
Hathh sajnalatos
Lehet hogy veled nem tortennek ilyenek mert hiper ultra szuper neted s geped van,de meglatnam hogy te is mennyire idegesednel fel ha mar harmadikszor lepne ki egy-egy fel oras palya vegen
-
pachito
őstag
Igazából a support tud segíteni, csak egy kis rámenősség és viszonylag jó angol tudás szükségeltetik. (saját példámból kiindulva, eddig 3k bfp értékű kártyák árát adták vissza, igaz, először jöttek a sablondumák, hogy "szólok a felettesemnek", meg hogy "jelentsem ingame, és majd válaszolnak emailben, hogy mi a helyzet"...na persze. Rágni kell a fülüket kicsit, és fognak tenni az érdekedben.
(nálam utolsó levélben azt is megköszönték, hogy az ő játékukat választottam, meg hogy "have fun ingame")
-
OnSeT
őstag
most rákerestem bfcards-on, tényleg 10 a különbség. erre rosszul emlékeztem.
viszont well és orb leszedésre ott a burrower, szintén 50-es bónusszal. annak a lehívása csak 70 power és ha az egyik cc-t kap hamarabb hívok le egy másikat.
a vileblood viszont PvE- pakliba jó alternatíva lehet, főleg hogy valamivel olcsóbb BFP-be nézve mint a burrower. de pvp-re sztem ez utóbbi és a deep előnyösebb. oda kell olcsó egység is, mivel nincs mindig idő arra hogy 100+ poweres egység lehívására várjunk.
-
Murder3
addikt
De mert oylan gyorsan lő h szinte foylamatosan tüzel és területre hat tehát small medium egységekből jöhet bármennyi esélytelen h leszedjenek 2-3 spirit shipet.
L egységeket is hamar lesezd főleg 2-3 a tornyok sem jeelnteken gondot neki.
xl ellen talán annyira nem jó de unholy hero-val simán elintézi a hulkot is bár egy oda fog veszni kivéve ha nature is van mert azzal életben lehet tartani. -
Djuree
félisten
jó az. mert területi sebzése van, így nagy területen sebez ugyanakkorát, mint bármilyen más xl egység kisebb területen. ez a mostrum egy képernyőnyi területen sebez. 8-10 L egységet simán ledarál pár rakétával. engem meggyőzött
mondjuk múltkor láttam grindert akcióban, az sem szarral gurigázik (avatar of frost+1
)
-
Gyuri27
félisten
Ne rusholj naturéval.
Védekezni szoktam 3 orbig. Sajnos máshogy nem lehet játszani. Próbálok szüken saját területen breedingnél, motknál, wellnél védekezni (ugye olcsóbban hivhatok le, teljes élettel mig ő nem tud spellt hivni). Mivel a cc egy kalap kaki már csak ez maradt.
Viszont ha az egészet sikerül kibekkelni 3 orb után már imádkozhat mindegyik firés-shadowos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256 GB SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest