- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #16065 üzenetére
ha hurricanet kapnak az csak előny, fölég ha spec képesség alatt történik, mert akkor beterítik az unitok az egész terepet s utána össze se rendeződnek újra csoportba.
ilyen pozícióban meg csak töredék sebzést szenvednek el."s knock a gyengéje" alatt nem azt értem hogy nem tudják knockolni, hanem azt ahogyan teszik.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Darkzbane #15993 üzenetére
Jah te kimaradtál a cukor osztásból
Nightguardot szoktam használni de max soul splicer helyére mehet phase tower alap sadóba.
Hurrikán se rosz persze de t2 őn ki az a majom aki csak s egységgel megy.
Root az tényleg jól jönne.
Cultistot ir sokat használtam már de ha nem akarod hogw megdögöljön kell warp vagy ray of light legaláb.
Motivate se kutya de sok egyég kell hozzá noxból legaláb 4 hogy erőseb legyen a maradék 3.
Burrival még nem számoltam de ott azért jobb mer másra való.Phase meg alap lap megint
Ja a smile
-
Razuel
aktív tag
válasz
Darkzbane #15351 üzenetére
Gondolom a Guardian a 400, Avatar 500, Eagle 650 hp-jával beletartozik a legtöbb hp-s egységek közé, mert ugye ezek must have-ek egy pure frost playernek..
Persze ettől függetlenül lehet, hogy a pve egységeknek sok hp-juk van, de a fentebb felsoroltaknak azért van kevés hp-juk, mert a + pajzsal már túl imbák lennének.
-
Murder3
addikt
válasz
Darkzbane #15023 üzenetére
Ezek inkább nem akadályozó tényezők.
vagyis nem gyakoribb okok.pl valahol át lehet lőni saját falon pl stalkerral máshol nem.
pl nox át tud lőni, de forsaken meg már nem.megaztán ha t2-n vagytoke nem valószinű h a kezdődet támadja mert lesz közelibb célpont is akkor már.
max akkor próbálkozik be ha látja h ledöntötted és odamegy vmivel, hátha nem figyelsz.
vagy long range, de akkor nem tud a faladhoz bármit is rakni.viszont masszív falas mapon a glaciation jól jöhet
amúgy sztem hogy csak fal szinten vna a fal a pvp mapokon az kicist elég behatárolt.
lehetne sima kis felhúzható akadályok is szétszórva a mapon.
az kicsit taktikusabbá tenné a pvp-t.
és nem láma falazás lenne lépten nyomon. -
alpihun
senior tag
válasz
Ja kösz,akkor a power meg a stratégia miatt is számit,és low levelen még szivathatsz is vele:
pl falat lerombolod,vérpistike szalad orbot támadni dazed egységeket sorra hivja, én meg a well mellé hivom tehát előnyben leszek és ha visszavertem annyi előnyőm lesz hogy mehetek t2 re vagy countertámadásba kezdhetek.ui: nem értem miért 2x postolta...
-
alpihun
senior tag
válasz
Ja kösz,akkor a power meg a stratégia miatt is számit,és low levelen még szivathatsz is vele:
pl
falat lerombolod,vérpistike szalad orbot támadni dazed egységeket sorra hivja, én meg a well mellé hivom tehát előnyben leszek és ha visszavertem annyi előnyőm lesz hogy mehetek t2 re vagy countertámadásba kezdhetek. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Darkzbane #14906 üzenetére
lehet, hogy nem világítottam meg jól a problémát, és ezért nem volt elég egyértelmű. a baj, hogyha a legtöbben azt mondják, hogy balanszos a lap, akkor is nerfet kap. de ez olyan nagyságrendekben is működik, hogy 30 buff kell, 200 balanszos, 50 nerf kell szavazatnál is nerfelik.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Darkzbane #14899 üzenetére
látom ez most inkább buffos watchlist, ami pozitívum, ez szokott a ritkább lenni.
amúgy a "elvileg figyelembe veszik melyikre jön a legtöbb szavazat"-hoz hozzátenném, hogy összességében az a jellemzőbb, hogy nem a szavazásnak megfelelően történik a dolog. a legtipikusabb az, amikor (eltúlzott példa jön, de a lényeget remekül szemlélteti) arra, hogy buffolják a lapot jön x-1 szavazat, balanszosra x szavazat, nerfre x+1 szavazat. hiába jön majdnem kétszer annyi arra, hogy ne nerfeljék (buffolni kéne + balanszos szavazatok), mégis nerfelik. csak azért, mert önállóan a legtöbb a nerfre érkezett.
@fantom: már az is jó, hogy legalább eszedbe jutott XD
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #14483 üzenetére
Core dredgevel az a problém hogy gyak csak épület ellen jó.
más xl meg nincs, vagyis van de az mind pure ^^
jugger + spitfire mind2 pure fire
northland drake +avatar mind2 pure frostlegandaryk közül, santa claus + cyrian nem igazán játszik
mo talán az egyetlen ami ütős de ahhoz meg be kéne dobnom disenchantot hogy érjen is vmit.
mondjuk branok se lenne rossz ha behoznák pl refer promonak grinder helyett
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #14423 üzenetére
1001 éjszaka meséi
10 bfp-ért megmondom miért ez a cím XD -
-
OnSeT
őstag
válasz
Darkzbane #14215 üzenetére
én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
eddig mindig buktunk mikor (random) társsal mentem, mivel egyik se bírt várni amíg twilightok letisztítják rendesen az utat.egyedül meg röhögve letolja az ember.
amii monu, whell of gifts és spirit shipek nélkül
olyan védelmemmel amit képtelenek áttörni twilighték.
vidi:[link] -
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane #14109 üzenetére
Ne haragudj, ha megbántottalak kis mimóza lelkű
Mindig azaz érvem, hogy a másik szar játékos? Mikor érveltem még ezzel?
De mondom, ha tudod a megoldást a problémámra írd le, vagy mutasd meg game-ben.
Gyuritól is azt kértem, hogy gyakorolhassak vele nature rush ellen, nem?
-
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane #14109 üzenetére
Nem, én voltam a béna.
Ha tudod hogy védjem ki mutasd meg pls. és nem írok erről többet
Nem makacs vagyok, mert mihez tartsam magam, ha senki nem írja le hogy védjem ki
Bocs de nem lehet makacsul ragaszkodni olyan dologban ahol senki nem mond neki ellent, csak hogy "béna voltál" Köszi, de ez nem segítség
-
fantom922
aktív tag
válasz
Darkzbane #14107 üzenetére
8 phase towerem volt, neki 10 ww-je + surge of light
Miről beszélsz? Szerinted mozgatás után hány towert veszítettem? 2-t/mozgatás. Egyszerre nem lehet mozgatni őket csak egyesével. 3/mozgatás már így a veszteség.
Úgy látom sosem harcoltál jó naturos ellen
Hogy lehetett 10 ww-je. Úgy hogy már leölt 2-3 dread-et meg pár noxot is rootssal míg védekeztem. Okos és nem megy távol csak, hogy a tornyok ne lőhessék és arra vár, hogy elkezdjem mozgatni az egyiket. Mozgatást követően leszedi dreadet, noxot és 2 tornyot majd surge és hátrébb lép. Elég 2 mozgatás és vesztettem 2 dreadet és 4 tornyot.
gondolkozz mielőtt írsz és játssz profi naturos ellen majd meglátod miről beszélek.
Tovább gondolkozz. Ha veszítek noxot és dreadet ő power előnybe kerül. 1 rootsra és surge-ra van powere ne félj.
-
ChromeX
addikt
válasz
Darkzbane #13870 üzenetére
ja az volt a baj hogy nagyon elszorva vannak a unitok és még emblamerrel se nagyon éledtek nem jol pozicionáltam öket valoszinuleg, a necroblaster egész jol müködött viszont kicsit kellet rá figyelni mer a hpja nem valami sok de erős 3 db megfogta a támadásokat mindenhol ahol kelett
mondjuk gondolom ebbe a repbe amii meg stb vannak amik nekem nincsenek ugyhogy ezen csak ámulni fogok
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Darkzbane #13345 üzenetére
Az okfejtés teljesen jó, de ugye itt nem a józan ész dönt, hanem egy kis izgalom...
Még mindig adják az Abo-t mellé? EZ tuti?
Most megnéztem a Renaged-et. Kisebb az esély a "nagy szakításra", de kisebb az esély a totális buktára is. Az tűnik olyan arany középútnak. LS-ben nagyon rá kell nyúlni a jóra, hogy jól gyere ki.
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Darkzbane #13315 üzenetére
Szia!
Üdv itt! Jó látni egy új arcot!
12P-s mapnak csak akkor akarok nekimenni, ha legalább 3-5 ember összejön. A 4P-seknek akár nekimegyek egyedül is, csak gondoltam hátha van valakinek kedve játszani. Mindenesetre, ha van kedved este játszani, én valószínűleg olyan 23:30 körül kezdek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest