- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #12331 üzenetére
azt nem tudom h a targeted képeségeket mért nem lehet végrehajatni egyszerre pedig ez se lenne bonyolult, midnig csak annyit indítana el amennyire van power...
nightguardal nem szeded le
darkelfek jók rá bizonyios esetbe néha nem, de befallen jól szopatja ha több van pl 3 akkor azzal nem tudja shieldelni.
és lazán le lehet szedni magekkel vagy darkelfel.
de koc+nasty is jó rá ha nincs pajzsolva.
illetve ha van földi egysége a koc képességével lehet kicsit aprítani de mivel nem sebziik az eagle légi egységet egymásra nem jók.
nighguardal átveheted, de jó frost játékostóél nem fogod átvenni. -
fantom922
aktív tag
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #12296 üzenetére
Ja tényleg
bocs, de én firével Banner of Glory-val támadok... ugyanis van ilyen pvp deckem is. Banner of Glory-ra gondoltam... Firedancer lőtávolságban simán felépíted és 40 power. A másik rallying banner előnye, hogy nem dazed unitokat hozhatsz le, de én nem azt használom.
-
linekiller
tag
válasz
Sousuke90 #12255 üzenetére
Kösz ^^
A legjobb magyar az max 2v2-re igaz, 1v1-re tuti nem, van egy top 20-as magyar ( sokan azért nem ismerik mert nem szeretné, ezért én se fogom megmondani ki az)
Ez nem álszerénység tisztában vagyok azzal, hogy mennyire vagyok jó de a legend szint nem nagy szám global szinten.
A profik ruler ranktól kezdenek szóba állni emberekkel és tisztelni hero rank után kezdenek vkit ( régen nem így volt, de sajnos azok a pro-k akik most vannak azoknak a legnagyobb része baromi arrogáns és beképzelt, tisztelet a kivételnek)SC2 csúnyán betett ennek a játéknak játékos szempontból :S
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #12226 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést Sousuke, így már jobban hangzik. Kár, hogy nem területre hat... tényleg jól jönne Jugger ellen... Így se rossz persze. PvP-ben nem valószínű, ha nem vagyunk bénák, hogy le tud hozni az ellen 2 Juggert. Akkor pedig annak az 1-nek a képessége fogható ezzel + lassít és lehet lőni 1000-el. Tetszik. Ki is fogom próbálni... Így már a szememben 100x jobb mint a silverwing...
-
Zotya21
senior tag
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #11868 üzenetére
Igazából ezzel is nagyon egyszerű, csak uyge a t3 hiánya miatt ott már nem bírtam, de ha az elején nem így rakod a spicereket hanem úgy h jobban befedje a pályát akkor még könnyebb..
Frost t1-el a legjobb a knock backes amge miatt.
ot én a ice shield tover frost mage meg master archerekkel komponáltam, nyilván fejlettebb t1-el az se nehéz.
Persze ez csak advanced expert biztos sokkal nehezebbOnset:Én is tegnap szedtem le a fixelt mapot
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #11787 üzenetére
Moont én se értettem hogy miért küldte sérülten bázisom felé az átvétel után.
ha felküldi kezdőjéhez akkor problémásabb lett volna a spikerootok elleni harc ^^a buris támadást is furcsálltam, ráadásul 2 dazed rohamot is csinált, mikor ott volt egy wellje nem messze a kezdőmtől.
full hp-s bogarakat nem érte volna meg lövöldöznöm.egyébként számítottam rá hogy be fogja támadni kezdőm mikor t3ra lépek, ezért vártam a 3ik orb megépítésével olyan sokáig, s így volt még kb. 500 powerem védeni. ^^
infernó jó lap de önmagában nem szed le egy sértetlen bázist.
gyakorlatilag még egy wellt se üt le önmaga, kell mellé +spell vagy unit támogatás.bár egy scorthed earth 20% dmg bónusszal kombinálva már meglehet elég lenne, csak nincs már több szabad slot ^^
-
Gyuri27
félisten
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #11525 üzenetére
A képek amiket linkeltem még augusztus végén lettek nyilvánosak és az elmúlt kb. 5 hónapban ezek közül kerültek ki a kiadásra kerülő lapok (egy kivétel a twilight warfare)
sztem a köv. tome mellékletbe a listán lévő 2 legendary fog menni. (Branoc, Forge Shard)
a sneak peakekbe pedig , feltételezve hogy nem adnak ki 2 lapot egyszerre egyazon frakcióból: (kiemeltem a tippeket)
Nature/Frost deck:
Razorshard (stonekin) + Pest Creeper (nature) vagy Stunken Temple (nature)
Fire/Shadow deck:
az egyik bandit lap Bandit Lancer vagy Bandit Spearmen + egy új fire vagy shadow kártya.
cserék + azok kifutása min 1-2 hónap, nagyobb bejelentésre addig én nem számítok.
amii beta / megjelenés március vége / április eleje lehet legkorábban szvsz.
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #11498 üzenetére
az első 2 jónak tűnik,
a satanael által idézett egységekről a ground pestilencet kellene leszedni, vagy limitálni a blood healinggel ezeken rajtuk kifejtett hatást. mert ez a nerf nem oldja meg azt a problémát ami miatt felkerült watchlistre.
vilenel meg kíváncsi vagyok mennyi az annyi.
tremor: a képesség aktiválás költségének csökkentése elég vicces, jelenleg is csak 50 power, ami t3on nem nagy összeg, de ha még ezt mérséklik is...
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #11495 üzenetére
satanaelt így teljesen elkúrják mivel a snapjawsok gyengítése egyenlő azzal h használhatatlan lesz, mert a snappyk nélkül egy ócska kategória, blood healing emg kb ismételten csak egy kombó, ez kb olyan marhaság mint az enli miatt nerfelni az earthshaert.
infect meg még így is felesleges lesz....
-
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90 #11450 üzenetére
Mért te lerakod előre az enlit és vársz, hogy legyen powered a unitra? Én úgy gondolom, hogy felmentek t3-ra vársz míg lesz 535 powered és mehet az enli + bata, de ha várakozás közbe nagyon elfajulna a helyzet és egy sereggel jön rád akkor ott az ashbone.. nem feltétlen kell enlire várni, csak ha az ellen nem egyből spammeli a unitokat és van időd akkor mért ne mennél egy tuti winre batával?
-
dokar
addikt
válasz
Sousuke90 #11426 üzenetére
na teszteltem a dolgot
zöld gyógyulás: 12 HPS
zöld nomád: sebzés 90/2sec=45 DPS
piros nomád: sebzés 135/2sec=67 DPStehát másodperc alapon az egyik 22-vel többet sebez, míg a másik pedig 12-őt gyógyul. az egy dolog, hogy csak egy nomádot támadnak, de a 3 nomád tud egyszerre 1 ellent támadni, így zöld csapat = 1x 12 HPS, míg piros csapat 3x 22 DPS
most csak pve-ben gondolkodom!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #11345 üzenetére
Meg vannak mákosok is. Pl 1500 bfp-t érő soulhuntert megvesz 650-t. Sorolhatnám.
De az biztos, ha az ember csinálja szorgosan mint a hangya előrébb lehet jutni.
Másrészt az ingyen boosterbe egy-egy nox, frost mage, grimwine fel fel tünik.
Másrészt amit rengeteget dob az a lost lapok és a banditok. Így azokból könnyú decket épiteni, hiszen a charge is megvan. Pl fire kezdéssel mert ehhez is mindent bedobál (persze mine-t vagy towert nem igaz utóbbira nem nagyon van szükség). Aztán mehet a shadow meg a bandit. Így lényegese egyszerübb mint anno volt decket épiteni. -
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90 #11309 üzenetére
Azért ez nem egészen igaz.. Egy mezei számítógép, akár beszélhetünk most egy mai csúcskategóriás gépről, ami egy !háztartásban előforulhat, nagyon sok idő alatt tudna brute force-al feltörni 5-6 karakterből álló kis/nagy betűkből + számokból álló kódot és akkor még nem beszéltünk az írásjelekről. (Én már próbáltam egy sima 4 karakteres rar filet BF-al feltörni.. hidd el nem éri meg..
)
Az meg már megint más kérdés, hogy egy ilyen felületre hogy engedsz rá BF-et? Itt server oldalt kéne feltörni ahhoz, hogy jelszavakat lopjál el.. és nem hiszem, hogy a battleforge-al játszók nagy része ilyen szinten űzné az ipart.
btw a nagyok nem használnak brute force-t.
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #11204 üzenetére
amikor ez a void overload bekövetkezik már nem annyira számít a power előny hátrány.
ha ledöntöd az orbokat akkor mind1.
és ebből a szempontból jobb h hamar ég el mert hamarabb,intenzívebben tudod használni a spelleket,egységeket.
és amilyen gyorsan elég az a mennyiség olyan hamar is jön vissza a halott egységekből meg spellekből. -
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #11167 üzenetére
Minden fontos lapot felsoroltál, szal csak pár kiegészítést, véleményt írok.
Mine mindenképp kell.
Illetve még a zárójeles listába:
Banner of Glory hosszú t1 harcnál jön jól
Moon nerf óta ugyan gyenge de a képességei ( teleportálás ill a hulla megsemmisítés jók)t3on ha választani kell Virtuoso és Sun Reaver között akkor az utóbbit érdemesebb betenni.
Virtuoso a nerf óta csak bandit deckbe jó,( a képessége gyengébb és olcsóbb lett, így a megmaradt powerből lehet buffolni amivel kb. a korábbi sebzés elérhető)
-
dokar
addikt
válasz
Sousuke90 #11155 üzenetére
PVE-ben a Vulcan nagyon jó S counter. 3 csoportot seperc alatt leszed. T3-ban sokszor előreküldök egy Virtusoso-t + Ravage spell rá. Mögé egy Vulcan, az mögé meg 3 Magma Hurler.
A 3 barátos trükköt érdemes szólóban megcsinálni a Promo Card-ért? Én választhatok? Promo Juggy.
-
Gyuri27
félisten
-
Razuel
aktív tag
válasz
Sousuke90 #11120 üzenetére
Te például, hogy véded nature t1-en amikor frostal egyből lerushol? Jön a lightblade, mellette 2-3 frost mage és kismillió archer. A swiftclawodat alap, hogy tauntolja lightblade-el és esélye nincs, wv semmit se ér a frost mage-ek miatt. dryadot meg szétkapják ahogy van.. Pl itt is nagyon nagy segítséget tud nyújtani a MotK.
Egyébként a nature-nek se jó ha fentvan a motk hiába van 2-3 burrower, mert melléjük akkor nem spawnolhat, spelleket nem használhat, így elég hamar megfekszenek a burrowerek. De mi egyébként is t1 es használatról beszéltünk.. ha már t2-vel jön rád akkor régen rossz helyzetbe vagy..
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #11114 üzenetére
még 2. orb se kellet volna.
akkor bekapta volna ha lerusholod az épülő orbját, igaz driad nem jó, de swiftclaw már elég lett volna azzal nem tudott volna mit csinálni, hurrikánnal a spamjét meg eltakarítod a wv-k swiftek spearmeenk meg szétszedték volna az összes dazed gyenge egységecskéit
...feltételezem a chargeren kívül lehet nem is volt más a paklijába t1-en -
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #11042 üzenetére
sztem ez az egész túlbonyolított.
sokkal egyszerűbb, ha több welled van akkor előnybe kerülsz idővel.
ha nem sikerül a well húzásával azonos pillanatba lehívott egységeidell beütni hátrányba vagy, viszont a void miatt hamr ki tud egyenlítődni, később meg már nem fontosak.
a void power nagyon megdobja. -
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #11046 üzenetére
Sajna nem. Én is visszaraktam. Nem vagyok elég jó a phase rush ellen, így kell.
Az amazon sajna nem mindenró. Ha lenne + slot én használnám.
A cannon akkor jó ha olyan a taktikád. Shield, trick, roots nagyon keménnyé teszik.Onset: [link] nem játszottam fényesen, hiba is volt benne. De nyertem és kb így kell ütni egy pure shadowost.
-
törölt tag
válasz
Sousuke90 #11042 üzenetére
Köszi, a tartalmas választ.
A kérdés konkrétabban, hogy milyen a jó stonekin taktika.
Mert próbálgatok, de eddig egy nagy kalap kaki a taktikám, és folyton változik.http://bfcards.info/search.php?i=deck&id=31085010301030313008303930073103501130093003201520222106202720072029203920162017
Ez a mostani paklim.
Esetleg valami ötlet? -
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #10988 üzenetére
eltaláltad, az ellenfelem csak reaper volt
, de úgy látszik hogy az instant t2 és skyfire/vileblood támadás igen népszerű, mert azóta egy fury is ezzel jött.
de sztem ez nem életképes taktika 100 ill 130 poweres egységgel támadni + well nélkül, így nincs elég power supportra.
a fury ellen is +well nélkül ment le a meccs, pontosabban ő húzott egyet kb negyed óra után ( pár perccel a vége előtt
)
mindenesetre az ilyen meccseket én nem szeretem, mert jóformán arra sincs elég power hogy egy helyen rendesen támadjak, nemhogy több ponton.
-
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90 #10867 üzenetére
pvpben sztem gyenge, forgeban próbáltam a nox trooper könnyedén leszedi.
rootolva már jobb a helyzet, de akkor csak 10mp-ként lő amit elég lassúnak tartok.rpve-ben viszont egész jónak tűnik a múltkori kör alapján. ott van idő meg power sereget építeni.
bár azt ww spammel is meglehet oldani ami ráadásul még olcsó is (bfp-t nézve)
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #10766 üzenetére
Nem mondtam, hogy van aki nem forgatja jól.
Viszont a soulhunter meg a zöld discenhant hát nerfelni való egy páros. Ha már mindenki szemét csipte az enli, do úgy gondolom ott is lenne mit változtatni. A sh-t ugyanúgy mégegyszer kellene nerfelni mint a do-t. Mert maga a lap fogható. A rengeteg buffal védhetetlen. -
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90 #10660 üzenetére
Szerintem erős még mindig. Mint mondtad mozog ez vele a baj. T1-n is erős nature ellen.
A kölök pakliját néha szoktam bitorolni. Meleg a ranger. Ill naturét lehet vele jól etetni. Sajna én is beleszaladtam már.Onset: az iceguardiant forditanád mert nem világos.
A laval egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest