Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Bízom benne, hogy megrázzák magukat végre és az új BF epizód ennél jobb lesz majd.
Szerettem itt is pajzsozni de ez a Deltában lévő "magamhoz húzom mindenen kesresztül" sztory nagyon gáz.
-
blaca83
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam a menüig sem jut el a játék, azt írja EA server probláma van!
A netem jó, mással sikreült játszanom a délelőtt folyamán! -
blaca83
őstag
Mikor indulnak el a szerverek?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tegnap este játszottam először ezzel a "StikeTeam"" játékmóddal.
Nekem újdonság volt és tetszett.Nyomja valaki?
-
-
blaca83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sziasztok!
Az AK 5C -hez milyen lőszert és milyen tárat használtok?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam de most újra raktam a játékot.
Sajnos a beállításaim teljesen elvesztek.Én anno "Stodeh" videója alapján lőttem be nagyjából és utána igazítottam rá magamnak...!
[link]Van esetleg most hasonló amivel érdemes kísérletezni?
-
blaca83
őstag
Nálatok van Origin?
Fut a játék?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Mostanában gondom van a Vodafone internettel, nagyon sokszor használhatatlan.
Ilyenkor még a Speedtest sem fut le vagy nem tud betölteni egy átlagos weboldalt.
Jelenleg játékon belül a "SOCIAL" felirat zöld színű helyett nálam szürke és egyetlen barátot sem látok online, pedig többen játszanak.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben megkapom egyáltalán az elért, megszerzett dolgokat vagy elveszítem?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy Ti is tapasztaljátok-e, de nálam 3-4 idításból egyszer jut el a játék a főmenüig.
Egyébként végigfut a töltés és a "kék csík" is, utána pedig visszalép a Windows-ba és megnyílik automatikusan az APP.Érdekelne, hogy másnál mik a tapasztalatok?
Köszi!
-
blaca83
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Köszi, kipróbálom majd így is!
-
blaca83
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Mit használsz a 12M-hez?
Egyébként én is mostanában kezdtem el a Dozerrel játszani, hogy kipörgessem Tier 1-ig.

Jól lehet vele védekezni és támadni is.
-
blaca83
őstag
Nálam ezzel a hibával szakad meg a játék viszonylag sűrűn:
"ERROR, Player Removed From Game,
Game ended, all players disconnected"Ilyennel találkoztatok mostanában?
-
blaca83
őstag
Mentem 2 kört az új pályán...!
Tényleg hajaz valamennyire a Zavod-ra, de összességében nekem annyira nem tetszik ez az új map.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Van most valami hiba a játékkal?
Többszöri próbálkozás és újraindítás után is csak ez a hibaüzenet jön folyamatosan:
"connecting to online services"
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a játék?
Nálam jelenleg bármilyen játék típusnál próbálva sem tölt be egyetlen pályát sem.
"Matchmaking failed"...!
-
blaca83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én pont a napokban oldottam fel és elsőre megtetszett!
A "Cobra" irányzékkal használva nekem "nagyon adta"...!
-
blaca83
őstag
Az biztos, hogy boldog - boldogtalan CLAYMORE -t fog telepíteni...!
Mondjuk én örülök, hogy foglalkoznak a CLASS-ok tárgykörével és kicsit kezd hasonlítani az eredeti irányhoz.
Mondjuk annak még jobban örülnék, ha végre normálisan lehetne egymásra csatlakozni és talán nem csak 4 embernek, ha lenne klán prefix és nem csak egy Logo-ként funkcionálna a csalás védelem a játékban.
Talán majd a kövi epizódban!
-
blaca83
őstag
Igen, én is most szerettem volna menni pár kört és "undefined error" fogad és nem lehet gémelni!
-
blaca83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van, hogy megjelenik piktogram de a pingem akkor is kb: 53..???...
-
blaca83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezt ma is tapasztaltam egyébként, hogy olyan mintha csúszna a kép a nethiba miatt de a pingem jó.
Én már több mint egy másodperce fedezék mögött vagyok vagy behúzódtam amikor pirosodik a kép és az ellenfélnek beadja a killt.Hitbox-on nem mókoltak mostani frissítéskor?
-
blaca83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
33ms a ping
-
blaca83
őstag
A speedtest.net szerint 16-20-as pinget mutat de a UPC szokott szarakodni nálam.
-
blaca83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
CPU - 202
SIM - 45/1,6
GPU0 - 210/4,8
MP/S - 770 -
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Mostanában többször tapasztaltam azt, hogy eldobom a C5 -öt és már rányomtam az indítóra 1x vagy 2x mielőtt lelőnek de nem adja be.
Én meghalok és a töltet nem robbant fel.A frissítéssel jött valami hiba?
Tapasztalatok ilyet? -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Kis kihagyás után újra visszatértem a csatamezőre.
Letöltöttem ezt az új EA appot és azon keresztül futtatom a játékot.Mi a tapasztalatotok? Jobb mint a régi Origin?
Ebben az új appban nincs lehetőség bekapcsolni olyan funkciót amivel ki tudom küldeni valamelyik sarokba az FPS számlálót?
-
blaca83
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Igen!
A GOL nagy kedvencem volt régen.
-
-
blaca83
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy AEK-et és a P90-et ti tudjátok használni a játékban?
A múlt héten a kör után "felvillant", hogy megszereztem, de nem találom a két fegyvert és használni sem tudom.
P90-nel lőttek már le játék alatt, de az AEK-el nem is találkoztam!
-
blaca83
őstag
"Ízlések és pofonok", de az én véleményem az új pályáról az, hogy B O R Z A S Z T Ó!
-
blaca83
őstag
Srácok a S1 Badget "számlálója" nekem megállt....! (???)
Már régóta 1044-en áll és hiába játszom és csinálom továbbra is a küldiket, nem megy feljebb.Mi a probléma szerintetek?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Délután játszottam pár kört és utána hagytam a gépet. Most este újra gép elé ültem és a szokásos ikont elindítva belépett a játék, de valami történt vele...!
A belépésnél kérdezte, hogy engedélyezem-e a narrációt és a másik 3 alapkérdést, továbbá eltűnt az összes beállításom és a "próba játékot" is el akarta kezdeni.
Fordult már elő valakivel ilyen?
Ez most valami frissítés miatt van vagy "mi a szösz"?
-
blaca83
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez a 16 VS 16 nekem bejött!
-
blaca83
őstag
Srácok!
Olyan bosszantó jelenség van nálam, hogy amikor belépek a játékba akkor alacsony felbontáson 1280 X 720-on áll a menü és vissza kell állítanom 2560 X 1440-re úgy, hogy alig látok valamit.
Tapasztaltatok ilyen hibát?
Lehet vele valamit kezdeni?
-
blaca83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nagyon komoly, jót nevettem...!
-
blaca83
őstag
Eddig nem ismertem ezt a Voidu oldalt, de gondoltam megnézem milyen játékok elérhetőek és milyen árak vannak.
A 2042 Gold Edition verziót 68 Euro-ra írta, ezért gondoltam megveszem majd amikor a kosárba tettem és rányomtam, akkor kért egy regisztrációt és utána pedig már csak 79 Euro-s áron lehetett volna megvenni.
Bosszantó
-
blaca83
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
A videó alapvetően tetszett, de a játékmenetről nem vonok már le következtetéseket évek óta.
Általában ezekkel elhúzzák a mézesmadzagot és végül nem egyezik a tartalom és a minőség sem a végtermékkel.Több fejlesztő van most a DICE-nál aki COD-os vonalról érkezett. Ez meg is látszik a játékon és véleményem szerint nem is tett jót neki.
Erősen COD+R6 hibrid az új irány!
Még egy két év és nyoma sem lesz az eredeti BATTLEFIELD hangulatnak és játékmenetnek...!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Játszottam pár órát a játékkal és összességében nekem tetszett. Remélem, hogy tényleg egy régebbi verziót adtak most nekünk a BÉTA-ra és a végleges verzióban már több dolog is javítva lesz.
Dögcédulákkal kapcsolatban olvasott már valaki infókat?
Becserkésztem reggel egy kemper csapatot,ahol 3-ból 2 lövészt sikerült ledöfni és a harmadikkal pedig pisztollyal végeztem.
Dögcédulát nem jelenített meg a kill-t követően..!A végleges verzióban egyébként lesz már az "előhívható párbeszéd panel" amivel utasításokat adhatunk vagy felszereléseket kérhetünk?
Vagy ez kikerül majd az új játékból?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Jó látni, hogy ennyi régi ismerős verődött össze ismét.
Remélem végre tényleg egy jó játékot kapunk majd kézhez és nem csak a videókkal hülyítik be az embert, aztán meg jön a nagy pofára esés...!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Futás, futópályák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest