Hirdetés
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz1885
tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Persze, megértem, nyilván nincs plusz hardver mindig a kéznél, csak azért írtam mert ez az egyik legjobb módja hogy kiderüljön mi a helyzet. Ha esetleg másik kártyát kölcsön tudsz kérni egy teszt erejéig, az nagyon király lenne.
Igen, pendrive-os de van egy másik mód is a ram-ra, a windows saját ellenőrzője csak az nem anniyra mély, most viszont elegendő lehet. A keresőbe írd be hogy "Windows memóriadiagnosztika" itt majd újraindítást kér és elvégzi.
Ahogy elnézem, a proci rendben van és ez a gond nem tőle ered.
Amit én tennék most:
Vedd ki a kártyát, eljött az ideje egy friss pasztának valami minőségivel és ha tudod a pad-et is cseréld. Ha már szét van kapva, alaposan nézd át a rajtalévő kondikat meg az egész nyáklapot, figyeld hogy nincs-e valami elváltozás pl: púpos kondi, elszineződött nyák, fekete koromszerű dolog rajta. Értelemszerűen portalanítsd mindenhol ahol csak tudod.
Utána összerakni, és jöhet egy FurMark is. Bios, driverek minden legyen friss.A 30-as széria amúgy hibás memória chippeket kapott, illetve a kondikkal is voltak bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
FollowTheORI