Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
LMAO
én sose anyáztam a chaten. Nem akarok a legjobb lenni, így nincs olyan kényszerem, hogy nyávogjak, ha vesztek. Csak élvezni szeretném a játékot, egyedül az igazságtalanság bosszant néha, bár ezt is többnyire leszarom.
Pl ezt nem hiszem el, hogy aimbot nélkül látja előre folyton, hogy mi van a füst mögött.
Azt közben egy kurva nagy YT csatornát tart fenn, pedig kb csak egy külön rétegen jelenik neki meg az aimbot HUD, a felvétel meg csak a BF ablakot veszi.
Akkor hiszem el, hogy így játszik, ha egy hardveres kamerával veszi fel a monitorját élőben streamelve, miközben spectator módban látják mások is, hogy mi történik.
De nem vagyok naív, ha ilyet kérne tőle valaki nyilvánosan biztosan csak hebegne habogna.
A középkorban az ilyet kalodába zárták, most meg ünnepelt sztárok. És azt a kort mondják sötétnek...
-
Tomassy00
senior tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Olvastam már pár hsz-edet, kicsit furcsa vagy te nekem... Ugye nem valami koros kastélyban és körben erdővel éldegélsz ? Ha igen akkor mindent értek, ha meg nem akkor passz...

-
koplarovic13
tag
másszóval, három év alatt mire jöttem rá ebben a topicban?
MI A LÉNYEG?
mindenkinek saját magának kell boldogulnia és ehez elég egy ilyen

-
koplarovic13
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
vagyok még?
Milyen a jó bf1 játék?öszintén, mi az én legnagyobb emberi hibám?
Nem tudok veszitenigyerekkoromban, ha egy ping-pong mecs közben kikaptam, mérgemből, izombol hozzávágtam az ellenfélhez a utot
Megoldás
Tisztelni kell az ellenfélt és ehez kényerito korulmények szukségesekFÉL KEZES BILLENTYUZET
mellett én se kezedek el anyázni magyarul a chat-en
-
Giii
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem Originen keresztül a BF1-et ,fel is pakolta stb .... Olyan probléma adódik ami elötte nem volt.Be lépek a játékba és kb 1-2-3 perc és ki dob,hogy a Battlefield müködése leállt.Próbáltam utána nézegetni dolgoknak és ki is próbáltam ezt azt mint pl directx12 Off és társai de sajnos a hiba még mindig fenn áll . Örömmel fogadok bármilyen ötletet.
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Jó játék lehet az amikor senki nem azt csinálja amit kell és mellé úgy céloz a player character mintha húzóra megivott volna egy üveg vodkát

-
koplarovic13
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
egy ázsia szerveren játszottam, ritka jelenség volt, mert
NEM VOLT CSALÓ
és nem volt
LEVEL 150 RANK
rajtam kivül.
A pingem
300 FÖLÖTT
Kimenet, output:
NYERTEM, MERT SENKI NEM JÁTSZOTT ZÁSZLÓRA
-
Fitzgerald
veterán
Ennyi űrkadét hogy lehet még mindig ebben a játékban 3 év után is? Komolyan minden második meccsről kijövök mostanában, annyi szerencsétlen van...
-
koplarovic13
tag
aszondja egy vágás nélkül?
1917 (2019)
[link] -
koplarovic13
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
én battlefield 1942-vel kezdtem, hogy meddig jutottam a sorozatban, kit érdekel
most hol tartok,csak ez számit számomra, mert vagy 10 évig itt ragadtam megint
ehez játékosok kellenek és DICE support, ami nincs, vagy minimális, meglátásom szerint
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
koplarovic13
üzenetére
Nagyon sokan nyomulunk még az első résszel, ezért is érthetetlen számomra, hogy miért kellett kigyomlálniuk a napi extra scrap kihívásokat, miközben ugyan úgy irreális valutáért számítanak meg egy-egy érdekesebb skint hetente.
-
koplarovic13
tag
élőkép, twitch, battlefield 1 vs battlefield V nézőszám
a dél-korea után a törökök következnek, mint tömegsport, minél tobb nézot mozgassunk meg

-
Mappa
addikt
Üdv.
Multiban mapváltás cefetűl lassú. Game re-install után nagyon jó de pár óra játék után belassul, ilyen 1-1,5 percre. Előtte meg fél perc kb. SSD-n van a játék mi a jó ég lehet ez?

-
koplarovic13
tag
topicgazda, hol vagy ilyenkor, szükség van rád
nem csak törlésre vagy jogosult, oknyomozásra isaz ázsiai szerverek rendben vannak, kivéve a csalókat
viszont, idézek
Operations Campaign Messed upFire and Ice.
So we have the Brusilov offensive and the Devils anvil. Everytime one operation finishes you have to change server to do thee other one to complete the campaign. The two operations aren't in the same group and none of the servers seem to be rotating the two maps together. Why?
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Nem inkább szerverek? Hong Kong, USA ilyen ping mellett biztos nem játszanék.
-
koplarovic13
tag
vége az uborkaszezonnak
mi sem jelzi jobban, hogy a dice elkezdett trükközni, avagy a diverzitásra törekszik?
én is bedöltem neki elsőre, a szokások rabja vagyokmire gondolok vajon, melyik szerver a kakukktojás a képen?

-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
VinoRosso
veterán
Hát a játék renoméját erőteljesen lejáratja biztonsági szempontból...
Meg nem csak biztonságilag is, a játékélményt is teljesen tönkrevágja, ha ilyen hackeket meg lehet csinálni, ami a player poolon hagy nyomot egy idő után.
-
EczkE
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jol kibaszott mindenkivel.
-
-
VinoRosso
veterán
Ez mégis milyen toszom hacking?
Deutschlandlied csávókám nem játszott, egy lövést nem adott le, csak revive-olt valahogyan az éterből mindenkit ugyanazon spawn pointon (ami tök más volt mint ahol az illető meghalt), és ezzel mindenkinél több pontot csinált, mindezze kb egyedül megállítva az ellenséges támadást.
Hozzáteszem hónapokkal ezelőtt már láttam a kollégát, és ezek szerint még azóta nem bannolták!
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Az alföldi paraszt fiúk már rég Bukarestben hédereztek akkor. Azért a Monarchia hadserege se kócos kezdőkből állt ám, hogy ne tudják, kit hova kell küldeni.
A probléma ott kezdődött, hogy bár a mieink összes frontot megnyerték, hiszen mind a román, mind a szerb, mind az orosz, mind az olasz front összeomlott, csak nem tudták bevinni a kegyelemdöfést, mert a gyarmattartók beimportálták a rabszolgáikat utánpótlásnak. Európa ellen jók voltunk, de a világ ellen kevesek. Erre a geopolitikai alapvetésre mondta Jóska Fischer, hogy Németország Európának túl nagy, a világnak túl kicsi...
-
koplarovic13
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
az olaszok azért egy normál,csónakos, folyami átkelés során szerintem elve előnyból indultak
nem tudom, hogy az alföldi parasztfiuk hány százaléka tudott uszni, amikor véletlenül vizbe esett és nem ért le a lába...a német összefogott egy kinaival, persze egy oldalon játszanak

-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Beleteszi valamibe(egy rongyba pl) és úgy harap rá.
Amúgy meg kajmánok ide-vagy oda, ha az antant nem védte volna meg a seggüket ma csak a piavei ebihalakról olvasnánk.
-
koplarovic13
tag
aridito az egyes szám, arditi a többes szám
de hogy veszi szájba a digo az éles tört, hogy nem vágja meg a száját? nem értem
és egy kajmán?Piavei kajmánok
[link]
-
Gyula84
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
az olyan mint a csoki csak ö vel

-
koplarovic13
tag
-
koplarovic13
tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
gépromboló, aki a kézügyességben hisz, meg a tiszta észben

-
válasz
koplarovic13
üzenetére
Mi az a csöki?
-
-
Laraxior
titán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Már pedig ez csakis az internet kapcsolaton és a háttértáron múlik.
-
cocska
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Beregeltem a Revolution key-t és annyi történt, hogy kapott egy "Premium" upgrade-det a korábbi standard verzió. Minden beállítás megmaradt. Nem lett több ikon a saját játékaim között, csupán a BF1 ikon kapott egy "new" feliratot.
Köszi a tippet. -
koplarovic13
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
végre valaki, aki ért a technikához is, megmentőm
lefényképeztem
kérdésem
rém bosszantó, hogy a két játék közötti betöltési idő alapján rendezve mindig az utolsók között érkezek az új fordulohoz
magyarán, a többiek már zászlót foglaltak, amikor én még az alapbázisnál spawnolokszoftveres megoldás keresek a problémára, mert az ssd beszereléséhez csöki vagyok
-
-
válasz
cocska
üzenetére
Lesz egy Revolution Edition-öd is a fiókodon, de elvileg (és szinte mindig gyakorlatilag is
) megmarad minden adatod és beállításod a másikból erre a változatra is.Amennyire tudom, sajnos nem vonódik össze a két változat, de ha igen akkor mégjobb.

Ha kettő lesz, akkor a simát elrejted, és nem fog senkit sem zavarni.
-
VinoRosso
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
ez milyen cheat??

-
cocska
tag
Üdv Mindenkinek!
Idén kb május óta játszom a játék multi részével.
Felmerült bennem, hogy szeretnék premium pass-t a dlc-k miatt, de sajnos nem találok eladó premium key-t, csak revolution-t.
Azt olvastam, hogy a revolution key tartalmazza az alap standard bf1-et és a premium pass-t egyben.
Mivel nekem már van egy alap bf1-gyem, mi történik, ha beregelem a revolution-hoz tartozó key-t?
Járt már valaki hasonló cipőben?
Előre is köszi a válaszokat? -
koplarovic13
tag
erre mondták régen, hogy főellenség, predátor
-láthatatlan
-változtatja a nemét, van neki syringe, Spawn Beacon
-
koplarovic13
tag
óslakos vagyok itt, de lenne egy kérdésem
mióta, hány éve lehet megszerezni ezt a skint?
mit jutalmaztak vele először
M1917 Trophy, super rarenekem kimaradt eddig

-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Kedvem támadt valami világháborús játékkal tolni.
Sokan tolják még ezzel a résszel mert viszonylag olcsón lehet már hozzájutni.
A másik kérdés vannak hozzá DLC-k amiket érdemes megvenni vagy elég az alapjáték?Köszönöm a válaszokat!
-
koplarovic13
tag
nem láttatok még igazán csalót, komolyan?
mint egy sóbálvány, meg sem moccan, kezében a fegyver, amivel mindent lát, uralja a pályátmondjuk ha első világháborus alagutat kéne kézzel ásnom, mi lenne a nyero otlet?

-
Skeleton01
aktív tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Nem elítélendő ez utóbbi, amit írtál, ha bejön a Char 2C, vagy a páncélozott vonat, a játékosok nagy részének ötlete sincs, hogyan kellene kihasználni az ezzel járó előnyöket (kapják is chaten az ívet), pontot foglalni, etc., viszont egy rutinos brigáddal simán lehet darálni velük, akár fordítani is az álláson.
De ez a sima járművekre is igaz, (kivéve talán: Muromets, Arty Truck - ezeket általában azok választják, akik maximálisan szét tudják cincálni az ellen oldalt) leginkább a tankokkal kapcsolatban, múltkoriban AV-7-tel nyomultam, nagyon jól is ment, de a kutya sem ült volna be mellém segíteni, bezzeg amikor én csatlakoztam be, max. fél perc és ropogósra sültünk mindannyian a driver miatt. :-/
-
VinoRosso
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Azt nem használok. Utálom a csalás minden formáját, egy kanál vízben meg tudnám fojtani a csalókat.
Egyedül öngyilkos szoktam lenni mielőtt jön a behemot, hogy biztosan be tudjak hoppanni a vezetőülésbe. Nem annyira etikus, de ez szvsz nem számít csalásnak, meg annyi gyökér sofőr, hogy egyszerűen muszáj.
-
VinoRosso
veterán
válasz
csibe1
üzenetére
Én lesz@rom. Nem mintha valami nagy király lennék, mert közel sem vagyok az, de10/9 top 3-ba vagyok a legtöbb vanilla pályán úgy, hogy zömében a vesztes csapatba rak be, és ha nem oda kerülök véletlen akkor átrak a játék magától a már láthatóan nyerő csapatból a vesztesbe. Az ilyen epix meg mindenféle faxom előjelű spotollak halott vagy playerek meg tizenix KD aránnyal mögöttem kullognak pontban.
Nincsenek turbózott fegyereim, nem ülök napi annyi órát a játék előtt amennyit más munkával tölt el, mégis tudom érvényesíteni az akaratomat ebben a játékban az emberek 90%-a felett.
A maradék 10%-kal meg nem tudok, nem akarok foglakozni a játékba beépített és ezen felül tolerált csalások ellenére sem -
csibe1
addikt
válasz
Skeleton01
üzenetére
Ugyanez volt a BF4-nél is. Kell ez meg meg ez meg az a fegyverhez akármihez, ezen meg ezen a pályán aztán jóformán sehol se ment már az a pálya. A BF3-ban még nem kellett ilyen baromságokkal szenvedni, de valaki már megint okos volt a cégnél. Hagytam is a francba az egészet.
-
zzola
titán
válasz
koplarovic13
üzenetére
Nem sok értelme van.

-
Gyula84
veterán
válasz
koplarovic13
üzenetére
jelentsd, de 51-0 nem feltétlen csaló
-
koplarovic13
tag
megéri vajon jeltenteni a csalókat?
vagy az egész egy bullshit
kinek milyen élménye van, egyszer én kaptam egy hivatalos e-mailt, válaszoltak rá
-
Laraxior
titán
En only Amiens vagy only Sinai mapon jatszok meg. Azok szinte mindig tele vannak.

-
Skeleton01
aktív tag
Én is úgy érzem, hogy méltatlanul magára lett hagyva a játék. Egyedül az Operations Campaign megy még, viszont, aki hozzám hasonlóan picit később kapcsolódott be, annak már esélye nincs bizonyos fegyver skinek, dogtagek, közelharci fegyverek - Arditi Dagger, Ararebo megszerzésére. :-/
-
koplarovic13
tag
lassan minden szart megveszek, ami bf1
ez megéri vajon, félig-meddig hivatalos kiadvány
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
lehetséges olyan, hogy egy nem hivatalos DICE BF szerver admin át tud rakni egy másik teambe? Teszem azt pirossal kezdek, és neki nem tetszik, hogy ott vagyok és átpakol kékbe?
-
koplarovic13
tag
Én mit tapasztaltam ma?
bár a vizsgaidőszak még tart, alsóbb kategóriákban, utánpótlás korosztályban
kitört a vakáció, minden frontonMondjuk ennek örülök, de gyerekek
mások is értenek magyar nyelven, ez nem kodolt, titkositott szöveg (navahó indiánok nyelve, ww2)chatben folyamatosan nyomták
player1: -Most medic vagyok, A pontban spawnolok
player2. -Ok, support vagyok, megyek melletedde végül örök barik lettek, bejelölték egymást
bár lehet én tévedek és
Ez egy csodálatos barátság kezdete -
Griff55
senior tag
Ma reggel vettem észre, hogy high beállításon kevés neki a 3gb vram... Eddig vígam elment vele a multi, de most betelik és elkezd döcögni
Más, aki nem túl erős vgaval tolja tapasztalt ilyet? -
koplarovic13
tag
most ért véget a battlepack glitch esemény, feature or bug, vagy minek nevezik a hivatalos fórumon
ez volt a harmadik menet, tudtommal
péntek este kezdődött, a kezdés időpontja lehet a friday night battlefield-hoz köthető?
a második menet viszont nem hétfőn fejeződött be, ha jól emlékszem, tovább tartott pár nappaljutalmazás mértéke mitől függ?
most végig conquest játékmódot toltam, lehet nincs igazam, elsőre vétetlennek tunik
mit jutalmaz jobban?
nem a megszerzett pont mennyisége, kperd, vagy eltöltött játékidő számithanem
hogy mennyire játszol csapatban, támogatod a többieketbár lehet, ha az első helyen végzel, plusz ládákat kapsz...
-
koplarovic13
tag
válasz
Gerzsi
üzenetére
ja, folyamatosan tolja az orrom alá a kéretlen bfV reklámokat, hireket, újdonságokat, videókat
spam
csak vedd meg a játékot végre...
érdekes, előrendeltem, játszottam is vele. majd letöröltem, azóta is parkolópályán van nálam
vegyem meg újra, vagy mit akar a dice?egyébként a single és multi mód játékideje nem összegzödik, egymástól teljesen függetlenek

-
Gerzsi
tag
Most 24 € a BF5 originen

-
koplarovic13
tag
mondjuk aki komolyan gondolta,beállitott pár rekordot még előre, amit nehezen döntenek meg a közel jövöben....
-
koplarovic13
tag
mindenki csak magát hibáztathatja, miért tartunk ott jelenleg, ahol vagyunk
Pc platform, eltöltött játékidő rendezés alapján engem vár a top1000 valhalla
-
warcat
veterán
válasz
Griff55
üzenetére
TDM sosem volt a népszerűbb játékmódok között ez nem az a játék, semmi meglepetés, hogy napközben nincs.
Igen, elég egyszerű csak összedobálni az embereket rá, kevesebb is kell, de kétlem, hogy napközben aki tud játszani, úgy ül le a gép elé, hogy na de jó lenne egy hároméves BF tdmet tolni a hatezer battle royale korában
-
Griff55
senior tag
Ennyire nem játszanak már európában a játékkal? Alig találok olyan szervereket amin játszanak... Délelőtt vagy napközben szinte nincs tdm szerver...
-
vass1024
tag
Sziasztok!
HC szerverek még mennek? Mert nem találok
-
Gery9112
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pedig a topikgazdának minimum az lenne a dolga, hogy Stockholmig repüljön és a fórumtársak észrevételeit, szemrehányásait személyesen közölje a DICE munkatársaival.

-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
válasz
koplarovic13
üzenetére
A topikgazda kipucolta a szemetet...

A díjazást mindig jelölik adott feladathoz... a többi meg teljesen a játék üzemeltetőjén (EA/DICE) múlik, mikor milyen kampányra, időszakra vagy apropóra mennyit szór ki. Nincs semmi garantált vagy kőbevésett szabály rá.
-
koplarovic13
tag
válasz
Gery9112
üzenetére
Igen, konkrétan arra célzok.
A hivatalos bf1 fórumot is izgalomba tartja, nem vagyunk egyedül. Kéne egy kis nyomozó munka, topicgazda esetleg ráér még?
Délután játszottam egy full kampányt, a dijazása a szokásos volt, egy db. operation battlepack-ot nyertem.
Viszont épp most fejeztem be ugyanazt, 13 sima battlepack a jutalmam.Mitől, milyen paraméterektől függ a dijazzás mértéke, erre lennék kiváncsi. Mert ez igy nem determinisztikus sztori, nem szeretem a random esélyeket.
-
Tomassy00
senior tag
Megjavult.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) megmarad minden adatod és beállításod a másikból erre a változatra is.