Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
istyukiraly
csendes tag
Hali!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy adott egy 160GB-os patás vinyó (pontos típusa Maxtor 6y160p0) és win 7 alatt egyszer csak mikor meg akartam nyitni az egyik partíciót (ez az E meghajtó, mivel fele felére van partícionálva, de érdekes módon mindig csak ennél a partíciónál dobta fel a hibaüzenetet a D-nél nem, pedig fizikailag ua a meghajtó) azt írta ki, hogy A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható vagyis az NTFS-ből RAW lett (XP alatt semmi ilyen probléma nem volt sem ezen a gépen sem az előző gépemen, viszont az előzőgépemen win7 alatt ugyan ez volt, most akkor a win7 tehet róla?), szerencsére az adatvisszaállítással nem volt gond mert a GetBackData Recoveryvel szépen visszahoztam mindent, aztán formáztam NTFS-re és később megint előjött ez a probléma, (jelenleg üres nem merek rátenni semmit, de jó lenne használni) namost a kérdés, hogy hogyan kerüljem el, hogy a jövőben ne legyen ilyen probléma? Esetleg az mennyire probléma, hogy ugye én xp telepítővel szoktam partícionálni, és ugye ott elmegyek a partíciókezelő menüig ahol pl törlök egy vinyón egy partíciót (mert mondjuk 1 van rajta és én 2-őt szeretnék) és fele-felére elosztom, és miután ez megvan kilépek a telepítőből, mert ugye hát az xp-t nem szeretném telepíteni? Esetleg az [ebben] a videóban bemutatott eljárás vajon segít? vagy csak új vinyóval lehet megoldani a problémát?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest