- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
Djuree
félisten
erre vki?:
anyumnak újrahúztam a laptopját, megy minden, de a touchpad oldalán lévő kis görgetősáv nem. maga a touchpad működik rendesen, a drivere is fent van.
van valami beállítás vagy miért nem jó?
nem tudom milyen laptop, nem vagyok otthon. vmi lenovo. -
Djuree
félisten
anyumnak újrahúztam a laptopját, megy minden, de a touchpad oldalán lévő kis görgetősáv nem. maga a touchpad jó, a drivere is fent van.
van valami beállítás vagy miért nem jó?
nem tudom milyen laptop, nem vagyok otthon. -
Djuree
félisten
olyan kérdésem lenne h laptopra rá bírom kötni a tv-met, ha mondjuk filmet szeretnék nézni és nem a laptop kis képernyőjén szeretném?
a másik hogy 5.1-es hangrendszert tudok rá kötni? vagy ez csak külső hangkarival lehetséges? -
Djuree
félisten
hello.
olyan kérdésem lenne hogy venni akarok laptopot, de van egy nagyon jó billentyűzetem ami USB-s.
ha ezt a billentyűzetet rádugom a laptopra akkor menni fog ezzel? vagy ehhez dokkoló kéne?
-
Djuree
félisten
hello.
lenne egy olyan problámám hogy a laptop monitorját szeretném használni a pc-hez.
ezt hogy tudom megoldani, nekem nem sikerült eddig beállítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest