- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
sz0tyi
tag
sziasztok! Zizis a képem. Főleg függőleges irányú csíkok mentén vannak benne más színű pöttyök. Ha gördítek akkor a csíkok is mennek, ami mondjuk a tálcán van, az persze nem. Szeretnék kérni egy kis megnyugtatást, hogy ugye nem video chip probléma, "csak" átvezető kábel, stb. Nem mindig zizis. Sokáig egyáltalán semmi baja. Egyébként ha megmozdítom a kijlezőt az néha(néha nem) befolyásolja az ügymenetet -kevesebb zizi - ebből gondoltam, hogy fizikai jellegű a dolog. Ez itt egy ilyen sony pcg z1vap tipusjelű készség. És hát heplmí plíz.
-
sz0tyi
tag
válasz
Doris Lune #12651 üzenetére
Ennyire azért nem akartam mazo lenni. Inkább szülök neked egy gyereket lassan. Persze vannak itt sokkal okosabbak is, az hogy én letérdeltem nem jelent semmit.
-
sz0tyi
tag
válasz
Doris Lune #12647 üzenetére
Most láttam, hogy míg összevadásztam a cuccot, írtál. Most akkor sata már nem kell?
Az utóbbi drivereket nézted már itt:[link] ?
-
sz0tyi
tag
válasz
Doris Lune #12624 üzenetére
Szia! szerintem nézz szét itt: [link] és itt [link] Az utóbbinál én az 52-es hsz-ben lévő csomagot ajánlanám, ami ide linkel: [link]. Ebben regneteg sata driver van összeszedve, és jó eséllyel a tiéd is. Persze integráld be az összes esélyest szerintem. Az én gondom a spyduck féle inteles driverektől oldódott meg anno, de ugye a tiéd AMD konfig, a legritkább esetben lesz szükséged intel driverekre. Ha ebben sincs benne amire szükséged van, akkor is szerintem ezekben a topikokban tedd fel a kérdést. Ebben az esetben amúgy hajlandó vagyok megnézni a homok titkai első évadát is akár, mert azért 166 driver az 166 driver.
-
sz0tyi
tag
Sziasztok! Biztos hülyeséget kérdezek, de létezhet olyan noti chipset ami csak 700-ig kezel p3-at? Nem jut eszembe a típus mert a hugom gépe, és most nem tudom eldönteni, hogy procit, vagy ramot érdemes vennem a gépébe inkább. Valahol azt olvastam, hogy abból a tipusból 700 a max. De valahol azt is olvastam, hogy ezt a gyártók sokszor a legmagasabb órajellel kiadott verziónál közzéteszik, és maga a lap elbír sokkal nagyobbat is.
Alapból én arra következtetnék, hogy ha p3 akkor lehet az 1000-es is. -
sz0tyi
tag
Pontosan mit értesz netezés alatt? Böngészés, torrent, dc stb? Olyan dolgokat nem néztél még, hogy minden alkalmazással így működik-e a dolog? Ha torrent stb. megy akkor a nagyobb terhelés miatt a melegedés is jobban előfordulhat. Nem lehet, hogy terhelésfüggő a dolog, csak a többi nettől független dolog nem terheli a géped ennyire? Ha valami kompatibilitási vagy olyan probléma van ami chipset, stb. függő, akkor általában (nekem legalábbis) az xp szeret kékeket is bedobálni. Persze nem ismerek részleteket, de ha maganak csinálnám, tennék fel valami hőmérsékletfigyelő dolgot is, azt hiszem a Motherboard Monitor vált be nekem, ha jól emlékszem. Ezen felül kézzel is megnézheted a nagyobb chipeket (főleg a déli híd chipje szeret meghalni idővel), mert ha fokozott ide használat, vagy más miatt melegedés van azt megérzed kézzel is -ezeket nem figyeli külön semmi. A kondikat is végignézném, ha magamnak csinálnám -persze ezek hardverhibák, de láttam már olyat, hogy (csak 98 futott rendesen, xp nem -acorp alaplap volt) hardverhiba miatt csak egyféle oprendszer ment a gépen rendesen.
SZERK.: persze még mindíg ott van, hogy egy alkalmazás okozza a dolgot, ami vista alatt másként működik (vagy nem igényel akkora teljesítményt).
Szerk.II.: Az AVG-ből ott az ingyenes verzió, azt érdemes leszedni. gyakorlatilag ugyanazt tudja az egyszeri felhasználó szemszögéből, mint a 30 napos. lehet, hogy kicsit nehezebb megtalálni, de az is ott van, van neki valami gombja úgy emlékszem ami 60 másodperc után aktív csak.
-
sz0tyi
tag
A Rick féle win valószínűleg nem úgy néz ki
Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de nekem a Blackice Defender nevű tűzfallal volt memóriakezelési probléma. Nem akarok hülyeséget írni, de olyan volt, mintha a tűzfal a videokártyának lefoglalt memóriarészre akart volna írni. Nekem kékhalált is produkált hozzá. Biztos baromság, de a win tűzfalát kilövöd mikor fent van egy másik? Egyébként a fenti cuccot merem ajánlani, ha tűzfalra van szükséged. Meg az AVG ingyenes antivirust. Ezt nem kell crackelni, és a gyártó Grisoft már a Microsoft leányvállalata.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest