- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Stimpy
senior tag
Jóreggelt Mindenkinek !
Olyan nyűgöm van, hogy a FuSi Life E6595-ös notim nem akarja kezelni az optikai meghajtót.A kijelzőjén megjelenik az ikon, hogy csatlakoztattam, de nem használható.Drivert sehol nem találtam hozzá.Kérdésem az lenne , hogy valakinek van-e bármi ötlete a hiba kezelésére?
Köszönettel : Stimpy
-
Stimpy
senior tag
Senkinek semmi ötlete (#2835) ??? Kár...
-
Stimpy
senior tag
Hali Emberek !
A segítségeteket szeretném kérni a következőben : van egy FuSi lifebook E6595-ös gépem, amiben ezidáig nem volt optikai meghajtó.Most szereztem bele egy combot, viszont használni még mindíg nem tudom.Bepattintottam a helyére, a kis kijelzőn meg is jelent egy ikon, hogy csatlakoztatva lett, de drivert nem találok hozzá, sem a gyártó, sem pedig a FuSi honlapokon.Az lenne a kérdésem, hogy ezen esetben milyen módon érhetem el, hogy kezelje a gép a meghajtót?
Köszönöm : Stimpy
-
Stimpy
senior tag
Helló Mindenkinek!
Van egy olyan problémám, hogy a laptopomban (FuSi Life E6595) nincs optikai meghajtó, viszont szeretném újra telepíteni a wint. Az lenne a kérdésem, hogy egy dokkoló beszerzése (amiben van meghajtó) segít-e a problémán, ugyanis optikai meghajtót nem kapok hozzá sehol, ilyet meg találtam.Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdw : Stimpy
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest