- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Krozoo
csendes tag
Sziasztok,
Egy P360-as AMD procival kb. mennyi teljesítmény maradhat benne egy 6650m-be? Ahogy néztem Notebookchecken, sajnos nem egy combos darab a CPU és a 6650m eredményeinél is eléggé lemarad a konkurens megoldásaihoz képest...
Esetleg ha valakinek van valami ehhez hasonló konfigurációja és megosztaná a tapasztalatait azt megköszönném...Alulfeszelésre van lehetőség ennél a procinál is?
Üdv, Krozoo
-
Krozoo
csendes tag
Sziasztok,
Internet, msn, stb. melett az 50 fokos CPU és a 42 fokos HDD hömérséklet normálisnak számít? A minap letöltöttem az Everestet, gondoltam megnézem, hogy mégis milyen hőfokokat produkál a laptop, de nekem ezek a hőfokok egy kicsit soknak tűnnek.
Ami még feltűnő, hogy ha a ventilátor 5-10 percenként bekapcsol, akkor is eléggé gyenge légáramlatot generáll. Ha a hőfokok nem jók, akkor mit lehet a géppel tenni? Szoftveres ventiszabályzás, bios, biosfrissítés?
Amúgy a gép egy Emachines E727.
Előre is köszi a válaszokat.
-
Krozoo
csendes tag
Sziasztok,
Egy Emachines E727 touchpadjával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A probéla nem nagy dolog, csak annyi, hogy a görgetősávval nem boldogulok, ugyanúgy müködik mint a touchpad többi része, görgetni nem akar:S
A gépen gyári lemez tapipad progija van fent.
Előre is kösz a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest