Aktív témák
-
gaboh
csendes tag
Üdv !!!! most vettem egy HP Presario CQ56-100SH notit!Amin Linux van és sehogy nembírom se xp re se win7 re lecserélni :@:@ Lécci adjatok tippeket mert megőrülök!!Köcsög HPtől már a falra mászok :@
-
gaboh
csendes tag
Üdv!Most készülök notit venni, idáig még nem volt csak asztali számítógépem!Szal az lenne a kérdésem hogy egy alap Laptop mellé miket kell még beszerezni?Pl : hogy tudjak vhogy netezni,vagy egeret kell e venni meg ijenek HELP PLS!Én úgy tudom hogy van benne WIFi de azzal hogy tudok rákapcsolódni a net emre?Meghogy azzaal hogy tudom megoldani hogy a gépről is meg a notirol is egyszerre lehessen netezni??????
-
gaboh
csendes tag
Üdv!Vki mondta hogy nem éri meg notit venni az auchanba!Na szal az érdekelne Pesten hol vannak olyan boltok ahol olcsón jót lehet találni akár használtan vagy esetleg hitel is lehetséges?
Aktív témák
Hirdetés
- Commodore 64
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest