Keresés

Aktív témák

• BecX

csendes tag

válasz Rick4 #1618 üzenetére

És tényleg ment...
    Szobrot emelünk neked, vagy valami :)

• BecX

csendes tag

Sziasztok!

A következő problémába futottam bele:
    Vett egy ismerősöm egy Dell Inspiron 1720-as notebookot, amiben a GPU egy nVidia 8600M-GT.
    Namármost. A számítógép tulajdonosa megrögzött Final Fantasy rajongó és mint ilyen, előis fizetett ennek egy online, havidíjas verziójára. A probléma az, hogy ez a játék (2002-es játék) Vista alatt, ezzel a géppel 6-7 fps-t produkál és olyan az egész, mint a diavetítés.
    Ezzel kapcsolatban keresgéltünk és a következő fórumra akadtunk:
    http://www.windower.net/forums/viewtopic.php?t=10076
    Az ott olvasottak alapján egyből újrahúztuk a masinát XP pro sp2-vel.
    Aztán fellátogattunk az nvidia oldalára, de egyszerűen nem találunk olyan drivert, ami megfelelne. A következő hibaüzenetet küldi a driver installáláskor:
    ''Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép.''
    Ez vajon azt jelentené, hogy a 8-as szériához letöltött, XP-s driver nem a megfelelő hozzá?
    Van egy olyan sejtésem, hogy a 8-as széria a desktop videokártyákhoz van, de nem találtam külön olyan kategóriát, ami a 8-as széria mobil változatát jelölné, így ezzel próbálkoztam.
    Lehetséges, hogy nincs is ehhez a mobil GPU-hoz xp-s driver? Ötletek, javaslatok?

Aktív témák