- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
Dell XPS #46035 üzenetére
Pl net, zene, film (meló közben) igazából a t3500-as is megfelel erre a célra, szóval ha tudja hozni azt a teljesítményt, akkor nem lesz baj vele. A komolyabb dolgokra meg úgyis itt az asztali gép, játékra meg a ps3. Köszönöm a segítséget, igazából ezt nem tudtam csak belőni.
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
előre is bocs, hogy csak így minden előzmény és körülnézés nélkül kérdezem, de tudnátok egy gyors összefoglalót adni, hogy ez a laptop hétköznapi használatra mennyire alkalmas? azt írták, ha a T3500-al szerelt elfogy, akkor B800-as processzorral és 640GB vinyóval küldik. mivel T3500-as laptopunk van itthon, azt nagyjából tudom, hogy milyen teljesítményű, ahhoz képest be tudnátok nekem lőni, hogy ez a B800-as hogy muzsikál?
előre is köszönöm a segítséget
-
eszgé100
őstag
hali!
van egy olyan problémám, hogy a laptopom (IBM R52) nem jegyzi meg a pontos időt, hiába állítom be. mindig be van dugva az elektromos hálózatra, de sokszor még működés közben is össze vissza írja ki az időt. mitől lehet ez? lehet javítani, mert nagyon zavaró?
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest