Aktív témák
-
Marcus90
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám van, amit nem tudok megoldani, remélem ti segítetek benne.
Szóval, van egy hp notebookom, amin van recovery partíció. Erről már telepítettem újra egyszer a rendszert, szóval működött. A telepítés után az egy darab (látható) partíciót ketté osztottam, a rejtett recovery partíciót nem formáztam. Most visszaállítás során a Windowsban a Recovery Manager még érzékeli, hogy van recovery partíció, de újraindítás után a betöltődő program nem hajlandó elindítani sem a teljes, sem a minimális(gyári progik nélküli) visszaállítást és ezt a hibaüzenetet adja (a laptop eredetileg német):Fehler: Recovery Manager kann nicht von der Festplatte ausgeführt werden. Recovery Manager muss mithilfe von Wiederherstellungsmedien ausgeführt werden, um ein Zurücksetzen auf die Werkseinstellungen durchzuführen.
Ebből nagyjából annyit vettem ki, hogy a recovery partíciót nem látja, nem tudja futtatni a programot. Lehet, hogy a particionálás során valami átállítódott?
Tudtok erre valami megoldást?
Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest