Keresés

Aktív témák

• paximaxi

csendes tag

válasz Rick4 #1984 üzenetére

Ja.Oprendszer nélkül,csont 0(nyertük).Kiderítettem preload csak az oprendszereseken van.5 laptopon ugyanaz a hiba.Minden drivert feltettem.Nincs sárga jel.
    A poén az, hogy csomó lapos amit eladtunk és volt hozzá windows home cd, egy sem jött vissza ezzel a problémával.

• paximaxi

csendes tag

Szasztok!Lenovo N100 0768-FGG laposom van.BIOS 2.06 (3.12)
    Nem kaptam hozzá oprendszert,drivereket sem.Partícionálás, formázás után telepítettem az XP-t.Utána a drivereket amiket letöltöttem.Minden műkszik kivéve egy fontos dolgot.Ha bármilyen USB-s ezközt csatlakoztatok és elkezdem használni a billentyűzetet a gép le és felcsatlakozó hangot ad ki és nem tom utána használni az USB-s cucot.
    Szervizes azt mondta, hogy (C200-hoz való)1.02-es BIOS -szal működik.Kipróbáltam és működött.Ekkor a hang nem volt jó (mondjuk azt nem kértem tőle, hogy annak is működnie kell)
    Azóta sem sikerült megoldani sem a hang- sem az USB-s problémát.

A hozzá vásárolható gyári XP lemezen rajta van minden progi a helyes működéshez, álítja a 'szervizes. Ez igaz?

Kérdésem a következő: Van-é olyan köztünk aki vásárolt N100 lapost oprendszerrel együtt és jelentkezett nála az USB-s (vagy a BIOS miatt a hang) problémák?
    Lehet hogy tényleg meg kell vennem a hozzá ilő XP-s CD-t?
    Ha tudtok megoldást, megköszönöm!

Aktív témák