- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
Wapetya #32960 üzenetére
Nekem ilyen laptopom van. Nyugodtan használhatod a kábelt, nagyszüleimnél én is ilyennel szoktam a régi tévéjükön a képeket mutogatni.
Igaz a kábelt nem ott vettem, és kicsit drágább is volt anno, de sztem ez lényegtelen. Károsodni tuti nem károsodott az elmúlt másfél évben. -
H_András
tag
válasz
kaligula #32736 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
, a laptop sajna nem az enyém, fizikailag az ország másik végében van
, de remélhetőleg a tulaj elboldogul egy aida letöltéssel és telepítéssel telefonos segítségemmel (bár pont ezt szerettem volna elkerülni, ezért keresek választ rá, hátha tudja valaki mi van benne).
-
H_András
tag
Remélem jó helyen kérdezek. Hogyan tudnám megnézni (szerelés nélkül) , hogy egy ASUS Z53E laptopban ata-s vagy sata-s dvd író/olvasó van-e? Akárhány oldalt néztem, minden szirsz.rt leírnak a laptopról, de ezt pont nem - dokumentációban semmi...
vagy manapság már csak sata jöhet szóba? Hivatalos honlap téren is elég mostohán bánik az ASUS a termékeivel.. perzse lehet csak én vagyok a béna, és valaki pikk-pakk kisegít..
Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest