- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
sekirion #44506 üzenetére
Nekem pontosan u.azt csinálta az Acerem újkorában hónapokig. Nem tudtam rájönni hogy mi lehet a hiba. Aztán egyszer csak abba hagyta... a te szempontodból csak az a probléma hogy nem tudom mit csinálhattam vele amitől abba maradt a dolog
. Szerintem valamelyik driver frissülhetett idő közben. Vagy pedig mikor egyszer újra raktam a rendszert utána feltettem minden gyári vackot (nem csak drivereket, az utilityket is). Szerintem inkább ez utóbbi lehetett mert én is sokat játszogattam a driverekkel mikor előjött a hiba és nem oldódott meg tőle. Szóval mindent feltettél ami a notid support oldalán elérhető?
-
válasz
sekirion #44604 üzenetére
Vidd vissza, ez még garanciális gép.
Nem kellene akadnia.
Vagy tegyen rá a szerviz egy oprendszert, és mutassa meg, h nekik nem akad.Windows 7 eredeti? Nem ilyen torrent edition?Ez egyébként HD video volt?
Sima 360-as, 480-as videoval is akad Youtube? Mondjuk ezek fölösleges kérdések, mert ha mp3-al is akad, akkor ott valami más baj van. -
sekirion
csendes tag
válasz
sekirion #44506 üzenetére
Sziasztok!
Írtam már a topicba a problémámmal, miszerint megakad a videó-, illetve audiólejátszás 1-2 pillanatra (részletek a régebbi hozzászólásomban), akkor azt a tippet kaptam, hogy telepítsem újra az op.rendszert. Jelentem megtörtént, azonban a probléma továbbra is fenn áll. (Driverek telepítve, Windows naprakész, a gép új, 55-62 °C körül van a procihőmérséklet videónézés közben, VGA driver telepítve, 1 memóriamodul van benne)
Valakinek van ötlete, hogy esetleg mi lehet a hiba?
-
csilla145
tag
válasz
sekirion #44508 üzenetére
Tettél fel VGA drivert ? Vagy azt használod amit a Win7 beállított ? Próbálj letölteni egy másik drivert,ha ez nem segít akkor újra kell rakni a gépedet. Ha ez sem segít akkor tuti hogy hardveres problémád van mivel mem teszt és hdd teszt sikeres lett. Próbáld ki azt is hogy kiveszed a ramot és csak az egyik slot-ban legyen 1 darab. Azt pedig cserélgesd.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256 GB SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest