- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
benojeno #34851 üzenetére
Na megnéztem az általad linkelt video-t de igazából amit láttam az nem küszködés, csak annyi hogy nem kezd el települni, sztem valamit nem úgy csináltál ahogy kellett volna, azért az első leírást javasoltam mert az a jobbik ha azt úgy megcsinálod akkor elkell hogy indítsa a boot-ot! a másiknál nem 100%. de én ezzel a megoldással már nem egy gépet telepítettem, esetleg próbáld meg újra, biosba tiltsd le a second boot-ot azaz a hdd-t és csak a pendrive-ot hagyd bent, esetleg indításkor hozd elő a boot képernyőt (asszem F12) és ott válaszd a pendrive-ot!
-
eketomy
senior tag
válasz
benojeno #34841 üzenetére
Persze persze mert iso fájlból simán nem lehet telepíteni! Van egy leírás hogy mit kell csinálni, kicsit szöszölős (na de nem annyira azért) csináld végig és utána lehet telepíteni!
jah, amúgy van egy egyszerűbb verzió is, amikor csak egy progit kell feltelpíteni a gépre és azzal megcsinálni, de ez a jobbik verzió, ha valami oknál fogva nem megy akkor elküldöm a progit!
-
eketomy
senior tag
válasz
benojeno #34825 üzenetére
Biztos hogy az F9-et kell nyomni a recovery előhozásához? egyáltalán tartalmaz a netbook-od recovery verziót? igazából nem tudom, azért kérdezem, sok netbook nem fordult még meg nálam. de ha sehogy nem tudod elindítani akkor lekell hogy szedj egy starter verziót a netről(egy másik pc-n) és csinálni kell pen drive-os telepítőt és újra telepíteni a netbook-ot, ez nem telik 3 napba. ha megvan a pendrive-os telepítő akkor csak pár óra onnantól kezdve.
egyébként van más alternatíva is kell külső meghajtó és hirens boot lemez, majd elindítani egy hdd partíció helyreállítást, ill. más teszteket hogy kiderüljön mi szállt el, de ez se rövid idő!
vagy live xp-t indítani és megnézni hogy mi történt a winyóval!
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Crypto Trade
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest