- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
válasz
ravail #47258 üzenetére
"Azt nem próbáltad még, hogy az eszközkezelőből a WiFi-d hardwerazonosítója alapján próbálsz meg drivert keresni? Ez néha bejön."
mindig így szoktam "manuális" üzemmódban (meg végső elkeseredésemben) de most ez sem hozott javulást. Annyira új a hárdver, hogy még csak két driver van hozzá; a sz@r és a sz@rabb
-
válasz
ravail #47225 üzenetére
Természetesen próbáltam, de valahogy implementálódott (gondolom áttúrt valami rendszer file-t)
Ma rájöttem, hogy hogyan kell recovery-zni a Zenbook-ot! (szerintem egy atomtámadást egyszerűbb billentyűkombinációval lehet indítani)
Most már jobban megy a WiFi, de viszont meg ez a driver meg túl régi. Úgyhogy jön a manuális beavatkozás! -
szaporv
tag
válasz
ravail #47237 üzenetére
Hmmm nekem is intel pro kari volt... és "úgy jöttem rá" , hogy felraktam egy sp3-as XP professional-t és gond nélkül csatlakozott a wifire, és stabil is maradt a kapcsolat! Maradt is az XP rajta mert Win7-nek elég sovány volt a 768Mb RAM
De természetesen visszaraktam próbából a 7-et és driverek próbálgatásával egyszer csak meglett a wifi jel
mondamám, hogy melyik kártyavolt+driver, de sajnos kb 3hónapja az 1terás vinyómon megadta magát az elektronika...
-
válasz
ravail #47064 üzenetére
Az egyszeri júzernek azért az esetek nagy részében szerencsés dolog az ilyesmi. Inkább használ mint árt ha a gép magától telepíti fel a frissebb drivereket. Meg ha aljas akarok lenni; én is szeretem, tavaly ez idő tájban volt egy bugos driver eresztése az nvidiának. Azután annyi GPU-t javítottam, hogy már a legédesebb álmomból felkeltve is fejből nyomtam a hőprofilt a BGA-záshoz
Persze mint profi felhasználó én is idiótaságnak tartom, mikor egy program partizánkodik a háttérben; küldtem már el gépet így sleep-be , mikor a 46-ik taskon éppen a BIOS-t frissített. Kaptam is agyvérzést utána -
válasz
ravail #47062 üzenetére
Ez egy Zenbook amit odavágott a gazdája, mert nem ment a net rajta rendesen; akadozott össze-vissza...
Odaadta, hogy csinálj vele valamit. Persze nincsen semmi baja, hanem az Atheros-nak bugos a mostani drivere, amire a háttérben sunyító LiveUpdate jól fel is frissített pár hete. Most lakatolom a gépet... -
szabonagyur
félisten
válasz
ravail #46157 üzenetére
Sajna csak egy Intel T2370 van benne
Ez lehetne erősebb csak sajna nem támogat lényegesen erősebbet a gép.
Na igen a HD3470 meg a 3 Giga ram sok mindenre elég még ma is (: Meg amit ez a gép már túlélt... múltkor néztem, hogy a gyári vinyó ami benne van közel 800 napot mutat futásnak, és 2008 augusztus közepén lett vásárolva. Azóta semmi nem volt benne cserélve, kivéve, hogy a nyáron eltört a jobb zsanér :/
-
szabonagyur
félisten
válasz
ravail #46149 üzenetére
Szia, kb 3 hónapja volt egy zsanér cserén szervízben akkor takarítás is volt ami kb 2-3 hétig hatásosnak is bizonyult a gép hűvös volt nem zúgott azóta megint zúg, szóval azt, hogy poros lenne kizárnám. Ami zavaró, hogy amikor ki van kapcsolva napokat utána bekapcsolom és akkor is így zug, még ha nem csinálok semmit sem akkor is. Lehet ez alá tenni valami olyan hűtőpadot vagy (jeget) ami lehűtené a gépet?
@Valed: az én asus f5sl-em is nagyon hasonló tulajdonságokkal bír, hd3470 és intel t2370, és pénteken én is felrakm a win8at rá, és nekem is állandóan fagyott a gép. Próbáltam régi driverrel ami win7 alatt még ment azt igazából fel sem rakta, fél perc alatt feltelepült, majd driver geniussal szedtem le hozzá drivert mivel AMD oldalán nem találtam a HD3xxx szériához win8 drivert. A Driver Geniussal szedett volt, hogy ment volt, hogy nem de inkább nem. Így visszaraktam a win7et.
-
felhasználó2
tag
válasz
ravail #45908 üzenetére
Köszönöm, kiírta ez is és így már elindult.
Egyelőre keresem, hol találom benne a pucolástKezdem feladni ezt az egészet. Az elsőbe valami keymapot kezdett el nekem állítgatni amitől megijedtem és leállítottam a francba a egészet.
Most végigolvastam újra, nem találtam olyan opciót hogy hard drive format vagy hasonló. -
válasz
ravail #45862 üzenetére
Én sem vitatkozom ezzel, lévén az Asus F7E-nek van olyan típusa, amit alapból 800-as RAM-al szállítottak, ergo még szép, hogy lehet 800-as RAM-ot beletenni.
Ha neten sem találsz kompatibilis ram listában 667-es RAM-ot a Toshiba L30-134-hez, akkor azt nem kell erőltetni(vagy akár tapasztalatból tudod, hogy bukta), mert akkor bele lehet futni abba, mint B]dodopek egy másik lapos kapcsán.
Ettől függetlenül ha robag83 úgy dönt, hogy megkockáztatja a 667-est, az már az Ő dolga. -
Dell XPS
veterán
válasz
ravail #45764 üzenetére
Na, itt a lényeg: megmondod az illetőnek, hogy hol van pontosan.....gondolod, hogy belédkötnék??? Írd meg, hogy.....ennyi! Veletek vitatkozni, odafigyelni nem egyszerű.....tanulj! Van egy fórum, ahol hatan vannak és még egy szakértő is. Soha nincs próblémájuk egymással, még akkor sem, amikor hat különböző megoldással jelentkeznek egy problémára, de még úgy sincs, hogy azonos dolgokat írnak le...( én már megírtam, Te hülye, Neked minek kellett..), szóval, teljesen harmóniában dolgoznak, és nem keresik egymáson a fogást.
Szerinted, elképzelhető ez itt is.....
-
-
válasz
ravail #45626 üzenetére
Természetesen a többi W7 edition-be is megtalálható a lemezkezelő és lehet is vele partíció műveleteket eszközölni. Én inkább úgy értelmeztem a hozzászólásit, hogy pl a 100MiB-os partíciótól is megszabadulna és valóban szükséges egy teljes újrahúzás. 100MiB-ostól OS alól is meg lehet szabadulni, persze nem csak úgy, hogy letörlöd, de meglehet, pont ezért írtam zárójelben, hogy ha úgy gondolja talál W7 telepítési segédletet a logout-omban, ahol -többek közt- a 100MiB-os partíció eltávolítása is bekerült ill. az Easeus Partitin Master különböző partícióműveleti is "látszanak" a videóban.
Szóval ha vette a fáradtságot és elolvasta a leírásom, akkor bőven volt/van alternatívája. -
-
Dell XPS
veterán
válasz
ravail #45445 üzenetére
Én nem tudok ebben véleményezni, mert mint említettem nem nagyon találkoztam vele, sőt maga az eszköz meghibásodása is igen ritka....(vagy elkerültek és ezért születtek a megfogalmazottak) Amikor feltelepítetted az OS -t (még a chipset sincs fent), Nálad nem működik a touchpad?
-
Dell XPS
veterán
válasz
ravail #45443 üzenetére
Arra utaltam, hogy nem kell külön telepíteni driver lemezről, mint a többi illesztőt, hogy működjön, és nem arra hogy Te nem értesz hozzá (szerintem, igen hasznos, hogy megjelentél) Az utóbbi 10 évben én még soha nem találkoztam touchpad problémával. Most más fórumokon is belefutottam "2-3" -ba meglepetésszerűen.(ez nem jelenti azt, hogy nem lehet vele gond, a driver probléma is), és telepítettünk mindenféle "gyári" illesztőt, de nem jött. Másoknak is furcsa volt a kérésem, mert Ők sem telepítették eddig külön le, se lemezről, se gyártói oldalról.....működött. Más fórumokon is egy jelenségre van, akár 4-5 vélemény, mégsem gondolják, hogy a többi alázza Őt, más véleményével, tapasztalatával. - Ha nem ért egyet, megírja: Te nálad ez, hogy van, mire gondoltál, tényleg ez lenne a megoldás,stb.......és van, hogy megbeszélik, mielőtt maguk eldöntik, hogy a másik mire gondolt. Nem vagy hülye, hasznos jó tanácsaid vannak, szvsz......ennyi! ÉRTHETŐ??
-
Dell XPS
veterán
válasz
ravail #45441 üzenetére
Szerintem, meg TE vagy velem állandóan túlságosan elfoglalva!!!! SEGÍTENI szoktam, ha tudok, és nem sértegetni jöttem az oldalra!!! Múltkor is jeleztem, hogy nem is hozzád szóltam, félreértettél!! Felejts el, köszönöm!
Szerk: Ha kötekedni akartam volna Veled, akkor megkérdeztem volna, hogy miért kérdezted meg?
Milyen operációs rendszered van? Újonnan lett vásárolva? (Garis?) Oda volt írva!!!! Szóval: Semmi szándékom kötekedni, ismétlem: ESZEMBE SE JUTOTT !!!! -
mutyi
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ravail #45074 üzenetére
Egy DELL E6430-ról van szó.
Dell XPS:
Fene se gondolta volna, hogy ilyen nehézkes megtudni róla valamit. Esetleg a felbontását valamilyen program nem tudja kiszedni?
Ismerősömnek van egy E5420-as gépe és sokkal jobbnak látszik a kamerája, mint az enyém, pedig nem hinném, hogy rosszabb kamerát raktak volna az újabb szériákba.
-
Dell XPS
veterán
válasz
ravail #44947 üzenetére
Annyit mondott: hogy elege van, most valamit tegyünk, mert számára fontos dolgok nem működnek. Közben próbálok kutakodni, hogy mi volt/lehetett régebben, hogy végleges megoldást találjunk, és menjen rendesen, stabilan a gép, amit valószínűsítem, hogy ismételt telepítés old meg. Ezen az úton indultam.....
-
jooker82
nagyúr
válasz
ravail #44929 üzenetére
Köszi,igy,hogy törlődik minden,igy felejtős..Most hirtelen 350 GB cuccot,nem tudnék hova tenni...
akkor ,hogy tudnám úgy frissiteni a gépet,hogy kitisztuljon kicsit......mert kb 2 hete raktam újra de máris zavarodnak meg a programok...pl, a Sony vegas 12-őt nem tudom telepiteni,van 3 verzió is.. 64 bites és nem megy... Már megőrülök ezektől,h mindig van vmi...
3 nappal ezelőtt még ment,kitöröltem mindent,amit azóta tettem fel és semmi....ha többször is inditanám a telepitést,csak belassul a gép,beragad vmi..
de ugyanez volt az ultimatel is...Legszivesebben rátenném az xp-t,azzal semmi gond nem volt,de azt meg a gépem nem fogadja be...
-
vilmaboy
őstag
válasz
ravail #44883 üzenetére
tapasztalatim - tapasztalataink szerint ez a kombó takarékoskodik az erőforrásokkal. Ami méginkább spórolós fajta, az a panda cloud, de nem ismerem a hatékonyságát. pár napig teszteltem, sokan dícsérik. azt sem tudom, hogy az mbam-al elviselik e egymást. a pandához "normális" netkapcsolat javasolt.
Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest