Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz wihar123 #8014 üzenetére

    Álljunk meg egy pillanatra! Olvasd el újra, amit írtam...

    A készülék nem volt gyári, már valaki ráhegesztette a Primo-t, legalábbis 2016-os térképek voltak rajta, ez meg egy annál régebbi masina. A gyári Navon navigációt valóban csak hivatalosan lehet frissíteni, de mondom, nem az volt rajta. Leírtam azt is, hogy a tartalmához nem nyúltam, hanem biztonsági mentést készítettem az egészről, majd a készüléket eltávolítottam, és ekkor fagyott meg. Nem gondolnám, hogy ezzel tönkrevágom a rendszert, vagy ha mégis, akkor valami árulás van ott.

    Ma nagyrészt csak ezeket olvasgattam, és arra jutottam, nem egyedi hiba, ez a típus sajnos ilyen. Volt, akinek jól ment, következő bekapcsolásra már csak a 0% állt a képernyőn.

    A készüléket nem ismeri fel a PC, valamit lát az USB-n, de érdemben nem látja a meghajtót.

    A fájlokat bemásoltam a kártya gyökerébe, próbáltam resettel, kikapcs hosszan nyomással, totál lemerült készülék töltőre dugásával, de nem indul el a frissítés. A kártya egy FAT32-re formázott 4 gigás sima microSD, nem SDHC, mégse indul el.

    Ha van egyéb ötleted, szívesen fogadom, egyelőre én kifogytam.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák