Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz Rica #52644 üzenetére

    Sajna a kékhalál nem a bios hibájára utal, de ki sem zárja. Jöhetnek a ram modulok egyenkénti próbálgatása és/vagy memteszt is.

    (#52645) Amartus Tipp: Alaplap "elöregedése", de legalábbis a kondik kiszáradása, miegymások oxidálódása, por felhalmozódás, ilyesmi. Alapos takarítás, csatlakozók le és felrakása (ki-be húzása) talán megoldás lehet, valamint takarítás közben alaposan szemügyre is veheted, kifolyt elektrolit foltokat, égésnyomot, oxidált alkatrészeket, és púpos kondikat keresve. Ugyanez vonatkozik a tápodra is.

    (#52646) rupert Az kapufa. Akkor összegezve: Az RX460-ad nem megy az adott lapban, de minden más gépben meg igen, és kifogástalanul látja el feladatát. Az adott lapban viszont egyéb videokártya normálisan működik. Ez alapján (amennyiben gondosan kizártuk az egyéb lehetőségeket) a vga nyák érintkezőinek a pici eltérése okozhat olyan kontakt hibát, hogy adott vga-kat az alaplap hibás működésűnek vél a kontaktos nyákon keresztül kapott információk alapján (illeszkedési hiba a slot-ban). Vagy valami kuriózum és tényleg kompatibilitási probléma.

    (#52647) kisbennya Vagy elektromos vagy jel továbbító. De ha már ilyen pontosan leírtad nekünk a típusát, nyugodtan használd a gugli keresőjét, egész jókat szokott írni ;) Az olvasás meg öröm ugye :DDD

    (#52648) Fox20 Ahogy a többiek is javasolják, egyben mindent. Együtt él a garancia, a 14 napos elállás. Mert mi van ha összerakás után, során feltűnik neked, hogy mégsem ez kell neked, hanem jobb/kisebb/gyorsabb ;) )

    #52652) Bruteee Ram csere egyoldalas/kétoldalas modulra, processzor igazgatás, bios reset, esetleg frissítés. (Kérdés milyen hibakód akar lenni a 3 csipp... Nekem a ram rémlik, de kopik az emlék)

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák