Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz E.Kaufmann #1 üzenetére
Van cég, aki gondolkodik: Toyota mr2-t más néven forgalmazták franciaországban... De pl. németeknél sem kapsz fuze teát.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
HantekDSO
kezdő
válasz E.Kaufmann #1 üzenetére
Van sorozat is, találó névvel: [link]
[ Szerkesztve ]
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
HantekDSO
kezdő
válasz E.Kaufmann #5 üzenetére
Nem is akármekkora! [link]
[ Szerkesztve ]
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
M107
addikt
válasz E.Kaufmann #9 üzenetére
Anno egy sima CTG 500 Wattos volt itt ajánlották a tápos fórumban ,akik értettek hozzá anno vagy akiknek adtak a szavára a fórumban, anno 2011 es vásárlás.
Most is csak ajánlatra vettem meg azért mert a sima 550 W 80+gold 30500 Ft volt, és a 750W ami bőven sok tudom erre a konfigra ez meg 33.000 Ft + 2000 Ft szállítás.
Meg ami még jó hogy 80+gold.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
tibaimp
nagyúr
+1! Egyetértek, kb. én is vagyok vele!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
kromatika
veterán
A Chieftech PowerUP sorozata kifejezetten ajánlott minőségi táp.PSU Tier List rev. 17,0 g szerint is csúcs kategória. [link] Szóval tudnak a mai napig minöséget produkálni. Az meg hogy Seasonic önmagában nem jelent semmit. Pl a Seasonic G12 GC-750 Gold 34 ért, sőt még a Seasonic G12 GM-750 Gold36 ért is gyengépp táp jóval mint a PowerUP-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PayPal
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Thermaltake ToughPower DPS G RGB 1500W 80+ Titanium
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Be Quiet Dark Rock Slim
- Frissült fel! Itt egy újabb LÉG hűtés! Scythe Mugen 5 (SCMG-5102AR) RGB INGYÉ FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen