Hirdetés
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Na, végre. Kezd értelmes keretek között megnyílni az Apple rendszere. Mondjuk pont a fizetési metódust nem cserélném le az almánál, de másra jó lesz az NFC használata.
-
kchris78
veterán
Igen pontosan, nagyon nagyon nagyon jó lenne ha be tudnék másolni vagy valahogy ott létrejött kódot elfogadtatni egy fizikai kulcs helyett (úgyis minden kártya kódját ugyanúgy beolvassák az elfogadó rendszerbe vagy bepötyögik a kódját), és akkor nem kellene 20 kártyát magammal cipelni...
-
senior tag
Na ez tetszik.
Remélem értelmes megvalósításik születnek majd!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
kezdő
Azaz nyitnak egy biztonsági rést.
-
janeszgol
félisten
válasz Tutyimutyi #4 üzenetére
Baromságot írsz. Mióta van NFC a droidokban, mégsem törtek fel rajta semmit.
-
DS39
nagyúr
Az EU-nak ezek a törekvései feleslegesek.
Aki nyitottságra vágyik, vesz Samsungot, vagy más Androidos telefont. -
senior tag
Akkor már minden droidost fel is törtek… jájj anyukám
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
helixP
nagyúr
Jaja, ahogy a mobil internettel, még a villanylevéllel...
-
szabonagyur
félisten
a fejlesztők ezentúl nem lesznek kötelesek az Apple Pay-en és az iPhone-ok gyári Wallet alkalmazásán keresztül implementálni kártyáikat, legyen szó akár bankkártyákról, hotelszoba kulcsokról, utazási jegyekről vagy bérletekről, autókulcsokról, hűségkártyákról, igazolványokról, hanem saját alkalmazásukon keresztül is működhetnek.
Azért ez a rész nem biztos, hogy előny. Majd minden alkalmazásnál csak saját lesz.
-
-
hapakj
senior tag
Jójó ez világos. De nyilvánvaló, hogy az Androidot a Google szolgáltatások teszik erőssé, meg, hogy megfelelnek a google irányelveinek. Azért mintha hallottam volna, hogy a Samsungnak is vannak saját korlátozásaik.
S oké, hogy az android opensource, de hogy olyan gyártó van aki kiad bármit is úgy, hogy kerüli a Google-t? -
hapakj
senior tag
válasz szabonagyur #11 üzenetére
hát ez egy egyáltalán nem előny. Most próbálgattam androiddal fizetni, hát még a Google Wallet sem volt valahogy olyan kényelmes mint az Apple Pay.
-
choosen
tag
Addig nyitogatják amíg már nem lesz értelme iPhonet venni
Gyula
-
spect80
senior tag
felesleges biztonsági résektől tartani, az Apple házon belül megoldja az ilyesmit. Elég csak a pár héttel ezelőtti tömeges pénzlevonásokra gondolni, vagy a tavaszi törölt képek újrafelbukkanására.
Ilyen izgalmakkal android-google viszonylatban nem találkoztam. -
joey04
titán
Rohadtul nem zavar. és nem is szeretném, hogy mindenféle nyitogatással droid legyen belőle. Akinek ez kell annak ott a droid. Az eu meg... gyökerekkel van tele. Nem, nem vagyok fidesz párti, ott nagyobb gyökerek vannak. Sőt, erre van energia hogy ilyen baromságokkal foglalkozzanak, hogy egy cég a saját rendszerét hogy zárja le, de a mi kis dagadt kakasunkat meg hagyják kukorékolni. Érdekvédelem
-
spect80
senior tag
persze, tudom applenél mindig más a hibás, ezt már megszoktam. Nekem raiffeisen kártyáról vontak le pénzt, nem tudom hogy jön ehhez az otp, de nem is érdekel. Ahogy az sem, hogy biztonsági rés vagy más ostobasága miatt történt a legbiztonságosabbnak gondolt platformon ez rohadt nagy blama.
-
senior tag
Nyilván nem otp hibája, mindegy is honnan veszi, Apple rendszere hülyült meg már tudjuk.
2 nap múlva vissza kaptam az összeget én is, nem halt bele senki.
A Revolut kártyámon amúgy is limiter van beállítva a havidíjas fizetésekre, nagy összeget nem tudtam volna leakasztani se ők se más.Szoftverbajok mindenhol vannak, igen az Applenél is.
Ugyanúgy ahogy egy bármilyen hardver gyártónál a garanciális ügyintézés menete, ideje.
A reagálás ideje ami meghatározó!
Ez tesz professzionálissá egy vállalatot. Ebben példás az Apple továbbra is, nekem ismét bizonyított ezzel.
Androidnál vannak más bajok…Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
janeszgol
félisten
Csak a szokasos butasagat mondta Joey. Jobban ert a beszologatashoz.
"Azon korábbi információ megerősítést nyert, hogy valóban technikai hiba okozta a hibás terheléseket, ami az Apple webáruház nemzetközi bankkártya elfogadó partnerénél következett be, és nincs szó kibertámadásról."
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Milyen érdekes, mert azt mondták hogy veszélyes a user adataira nézve... és láss csodát meg tudták oldani csak hantáztak össze-vissza. Nagy sumák ez az egész almás banda. Az almás userek meg mindent bevesznek... sajnos. Pedig ha vernék az asztalt már harabb is lehetne változás.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
spect80
senior tag
válasz LurkerSheik #23 üzenetére
Szoftverbajok előfordulnak, de ilyen kaliberűvel másnál nem találkoztam, még a kínai dzsunkának hívott low budget vackoknál sem ahol legendásan magasról tesznek a szoftverre. Ebben a kontextusban gáz a sztori. Illetve arra próbáltam még utalni, hogy az egekig magasztalt zárt oköszisztéma vélt előnyei ezzel nagyjából semmissé váltak, legalábbis nem látom, hogy milyen ennél nagyobb kockázattal járna egy nyitott NFC.
-
hapakj
senior tag
Nah elárasztották a fórumot az android használó iOS haterek, akiknek megvan a választás lehetősége és élnek is vele, de valamiért nekik fáj, hogy az Apple és iPhone exist
-
hapakj
senior tag
válasz Juhaszatti #34 üzenetére
Hát az, hogy valamiért sokkal döcögősebben ment. A bekapcsoló gomba épített újlenyomat olvasó megbízhatósága kanyarba se volt a face ID-hoz képest illetve nem tudom többször eldobta a fizetést hibával. Lehet a telefon / MIUI problémája volt, de közel sem volt meg az a smooth élmény.
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #34 üzenetére
Mert az almánál oda sem kell tartani, anélkül is von le pénzt.
-
markknight
veterán
Sajnos évről évre vért pisálnak, hogy új funkciókat hozzanak, így eshet meg ez is meg a színezgetés meg minden Androidos cucc áthozatala. Én mondjuk örülök, max nem használom.
-
aktív tag
válasz janeszgol #27 üzenetére
Mindkét rendszerrel napi szintű kapcsolatban vagyok, mindkettő tetszik és szerintem egyaránt ajánlhatóak. Egyáltalán nem tartom szükségesnek (értelmes, korrekt fórumozásnak) az általad használt erősen degradáló minősítés használatát. Megértem, ha neked nem jön be; cserébe próbáld megérteni, hogy más számára pedig éppúgy jól használható, kézreálló és felhasználóbarát az iOS, mint az Android. Vulgáris leszólás nélkül is ki tudod magas fejezni, az neked is és mindenkinek jobb, mint ez, amit az előbb írtál.
-
judas13
addikt
Elkezdődött.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
jacis
nagyúr
válasz Juhaszatti #43 üzenetére
Nálam a droid 10-ből 9-szer működik. 1 alkalommal nulla reakció. iPhone esetében 10-ből 10. Patika.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
7Heads Drago
veterán
És mint kiderült meg lehet oldani az NFC nyitását úgy hogy senkinek semmi nincs veszélyben. De ez csak EU nyomásra sikerült. Rühellem az EU-t én is, de ezt most épp jól csinálták. Felesleges szidni őket, pont leszarják a véleményedett.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem megy a fizetés MIUI-val gond nélkül. Előtte iPhone volt. Sőt nekem még az volt a kényelmetlenebb hogy forgasam a telo kamerát magam felé úgy hogy jól lássa az arcomat. A google walletnek elég ha feloldod a kijelzőt, ehhez meg nem feltételenül kell a telot forgatni.
Kinek mit jelent a döccögés... Nekem az iPhonen agyrém volt berakni egy értelmes csengőhangot. És nap mint nap hallom az Apple-s telokat gyári csengőhanggal csörögni. Vagy hogy a hívásinfója egy vicc. Nekem sehogy nem állt kézre az iPhone, pedig bő 1 évig próbálkoztam vele a Huawei után.[ Szerkesztve ]
-
johnny500
tag
válasz 7Heads Drago #47 üzenetére
Mi baj a hívásinfőjával?
-
janeszgol
félisten
Kéne valami info, hogy melyikkel lehet több helyen fizetni: Apple Pay vagy Google Pay. Régebben jobban állt ebben az Apple, volt előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF FX505GD BQ104 + laptop hűtő
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen