Hirdetés
- Előrendelhető és ajándék headset is jár a HTC U23 Pro mellé
- 1500 eurón indíthat a Xiaomi 13 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Honor X6 teszt - bíró úr, kérem
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az egész olyan zavaros, hogy beleszédültem.
Tele van feltételezésekkel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
k-adi
nagyúr
Inkább ne kövesse az Apple gyakorlatát, mert azok is csak szarják ki a telókat 2-3 variáció helyett
-
mrThomi
őstag
Jöhetnének több országba is hivatalosan, nekem ennyi elég lenne a gyakorlat követést illetően
-
DS39
nagyúr
válasz
Rigormortiis #8 üzenetére
Mi Nincs? Bloatware appok, reklám a gyáriakban, rossz memóriakezelés.
[ Szerkesztve ]
-
Smith2007
tag
A cikk nekem kicsit nehezen követhető volt és tele van feltételezésekkel...
-
devast
addikt
válasz
Alapvetően amit a nagy gyártók évtizedek óta képtelenek megugrani az az, hogy a nem csúcsmodell készülékbe is használható minőségű kamerát rakjanak. Egy idő után azért megunja az ember, hogy ha nem önt ki 1000+ eurot egy telefonra, akkor elég gagyi kamerát kap. Én értem, hogy ez náluk a termékek szegmentálása, viszont sok embernek nincs szüksége a legmodernebb feature-ökre, viszont normális képeket azért csak elvárnak már. Nekem ezért (is) van pixel6-om, és 100% meg vagyok vele elégedve.
-
mrThomi
őstag
válasz
Nekem az LG Nexus 4 óta végre újra szimpatikus a google. A béna dizájn és a sok hibázás után a 6/6 próval nálam visszajöttek. 7 szériát még nem próbáltam, de a pixel életérzés engem most megvett.
-
DrDoktor
tag
válasz
Rigormortiis #12 üzenetére
aláírásodból kiindulva nyilván hibátlan az samud
[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
mrThomi
őstag
Tudom nem is védeni akarom a googlet, de ha valamit jól csinálnak azt is meg kell említeni, és szerintem hosszú idő után végre jo(bb) irányba haladnak. Volt 2db 6 próm is, tökéletes volt mindkettő, egy 6 volt aminek zöldült/lilult a kijelzője 90hz bekapcsolása mellett, de cserélték. Ha a tensorra jobban rágyúrnak, nem nagyon fogok tudni belekötni. Sajna itt Luxiba sincs hivatalosan, pedig a környező országokba, német, francia... igen, ezért sajnálom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 2023-25-re vonatkozó ütemterv elvileg 100%-ig megbízható és hiteles, de nyilván benne van a pakliban, hogy menet közben azért változik.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K486
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Pro Max Gold 64GB K485
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K483
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Mini Kék 128GB K482
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs