Hirdetés
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Alakul a javítás, előbb-utóbb túl is leszünk ezen a problémán.
-
LazacX
tag
Tesztek mikor várhatóak?
-
myke7
tag
Nos emiatt egyelőre nem rendeltem meg se magamnak, se másnak. Várok vagy marad munkára a 14-es széria.
-
Wesiz
tag
mivel elvileg főleg a titán keret a hibás a melegedésért így kíváncsi vagyok miféle szoftverfrissítéssel tervezik ezt javítani. valószínüleg az lesz hogy visszaveszik az appok teljesítményét.
emlékszem egy olyan 5 évvel ezlőtti macbook pronál volt hasonló probléma hogy papíron brutális számokat hozott, de ahogy elkezdted használni visszavette a teljesítményt mert a hűtés nem voltrendben. egy magyar youtuber (talán magyarósi csaba) fagyasztott borsók felett használta a laptopját vágás között, biztos sokat dobott az apple életérzéshez
-
baszenszejj
csendes tag
Az első napokban volt 1-2 alkalom amikor kicsit melegebb volt mint a 14pro-m, de azóta semmilyen melegedés sem észleltem. Pontosan ugyan olyan átlag felhasználás melett mint a 14pro. Habár folyamatos streszteszteket futtatva biztos melegedne 🤣 (15 pro)
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Úgy néz ki, hogy a frissítés megoldja a strapabíróság problémáját is: [link]
-
Snoop27
őstag
Jó kérdés, de mintha az elmúlt években pár nappal a bemutatás után már kijött volna a teszt
Azt irták, hogy részletes tesztet akarnak kiadni, de ez már túl részletes lesz[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
veterán
Jövőre... Tényleg kezd komikussá válni ez az oldal. 9 nap mire nem elég? Regényt akarnak írni egy telefonról? Btw a pro-k esetében annyi történt, hogy kicsit jobb kamera, gyorsabb soc, usb-c, meg titánium, egyébként ctrl-c ctrl-v a tavalyi modell. A sima 15 meg ugyanez csak a 14 pro-t utánozza 120hz nélkül illetve -1 kamera.
Ezt az oldalt már rég csak a fórum tartja el...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
jbcs
tag
Miért kell egy telefonba olyan chipet olyat rakni, amely kb. a Föld görbületi pálya változásnak az időjárási anomáliákra gyakorolt hatását 0,2 msp alatt ki tudja számolni...?
-
moleculez
veterán
Gyak laptop SoC ketyeg benne (ez mondjuk A14 óta igaz, kb az volt az M1 apja), őszintén szólva csodálom hogy ennyivel megúszták. Sajnálom hogy amit 3nm csíkszélességgel nyertek (thermal management és fogyasztás) azt meg is etették magasabb teljesítménnyel, ahelyett hogy jobb üzemidőt sajtolnának ki
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Hegyirabló
veterán
Humán végzettségű vagyok, de alapszintű fizikai tanulmányaimból úgy emlékszem, hogy a titán rosszabb hővezető képességű, mint mondjuk a rozsdamentes acél. Rosszul tudom?
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
atiska007
senior tag
válasz Hegyirabló #15 üzenetére
Kb feleannyi.
DE, ha néztél videót a szétszedésről, láthatod, hogy a belső váz továbbra is alumínium. csak a külső keret titán.[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
Tikakukac
titán
Szoftveres ráz-lapok és lyukak a keretbe. 2023-ban minden lehetséges.
De leginkább az, ami ilyenkor történik: kakaó visszavesz aztán csumi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
Hiba?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
JoeDeMiro85
csendes tag
Nem melegszik semmenyire sem már. Ahogy a dobozból kijött 17.0-val úgy forró volt. De 17.02-vel már semmenyire sem.
Üdv, Gábor
-
Aryon87
félisten
De gyenge kamu.. Elbszták, csak ráfogják a harmadik féltől eredő appokra.
Frissítéssel meg szépen lefokozzák a teljesítményt és a mezei usernek fel se fog tűnni. Problem solvedXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ddaydome
senior tag
Egy prémium kategóriás telefonnál elég gáz ez az egész. Nem tesztelték le rendesen. Ha hardveres a hiba, akkor még gàzabb lesz ez.
Ennyit a csúcs minőségről."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
ricsi0307
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz JoeDeMiro85 #34 üzenetére
Nyáron úgy néz ki a marketing csapat, ahol nyilván csak Apple termékek vannak, hogy a Pepsi hűtőben 3 polcon csak macbook és iphone van. Majd keresek képet is mellé.
Lehet nálad ahogy te és úgy használod nem melegszenek, de egy rikkantósabb nyáron megküldve ezeket borzalmas
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jeni
félisten
Ezt próbáljátok úgy értelmezni, hogy:
A felhasználói közös élmény növelése egyenesen aránylik a melegedéssel. Lásd otthon.
A többit sejtitek.[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz JoeDeMiro85 #34 üzenetére
Ezért írtam hogy az emag appnal csinálta nekem is csak sehol máshol. Innentől pedig hihető hogy bizonyos alkalmazasokkal van csak gond.
-
Freiherr
őstag
A készülék rendben van, csak rosszul fogjátok.
XXX
-
MODERÁTOR
Nem akarom védeni az oldalt, de a napokban láttam Handras videóját, amiben említette, hogy az Apple valamelyik iPad startra 6 (12?) darab iPadet adott a cégének indulásként, két boltra.
Szóval sokszor nem a disztribútor/tesztelő/akárki a felelős, hanem a Apple.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Sz.L.
aktív tag
válasz pusszycat #31 üzenetére
Szerintem, szoftveresen megtalálják majd a köztes utat a melegedés és a sebesség között. Valódi megoldásként pedig, majd valamelyik alkatrész szépen csendben rev2.0 lesz a gyártósoron.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Antosz
tag
Na álljálljállj. A cikkben arról van szó, hogy iOS 17-ben volt egy hiba. Ez egy hülyeség. A másik. Harmadik féltől származó blablabla. Akkor a régebbi készülékek amik szintén megkapták a ’hibás’ iOS 17 rendszert, akkor azok miért nem melegednek? Ez gyenge kifogás az Apple-től. Az, hogy a Pro modellek kisebb hőelvezető felületet kaptak tök érthető dolog a 3nm miatt. Nyilván teljesítmény alapján ki van számítva a megfelelő hőelvezető felület. Tehát itt valami nem stimmel. Olyan SoC-ot meg nem adnak ki ami bármi csoda folytán melegszik. Mert ha igen, akkor az Apple gyártásminőség ellenőrzésében van a hiba. Vagy bizonyos terhelési tesztek nem folytak le, csak, hogy időben piacra kerüljenek az új készülékek. Szóval véleményem szerint, itt valaki nagyon nagyon hazudik.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023)
-
MODERÁTOR
-
Snoop27
őstag
Én is erre tippelek, kicsit lentebb tekerik az órajelet s a következő legyártott 15-ösökben korrigálják a hibát.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
aktív tag
válasz Viktor0610 #45 üzenetére
Valószínűleg nem mindenkit érint, bizonyos appok alatt lehet hiba.
Így igaz, ez a helyzet. -
weberzolee
aktív tag
Pont 10 hsz -szel előtted ricsi0307 leírta hogy a 13PM is melegedett a 17.0 -el. Más meg azt írja hogy 17.0.2 -vel nincs melegedés. Szóval simán lehet szoftveres hiba.
Hibátlan termék nincs, a 30 millás BMW -k is leégnek. Viszont nézzétek a jó oldalát. Supportban még mindig páratlan az Apple, 3 nap alatt kiadott egy javítást. A javítást pedig 5 nap alatt javította. Melyik az a cég aki egy hét alatt 2 frissítést is kiad az összes termékére?
Az hogy levették-e a teljesítményt vagy sem hamar ki fog derülni. Nyilván minden tesztelőnek van benchmarkja 17.0 / 17.0.1 / 17.0.2 iOS -sel is. Amúgy az update után javult a grafikus teljesítmény ami nem éppen a teljesítmény csökkentés jele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor0610 #41 üzenetére
Egyszer lehet, hogy volt ilyen most biztosan nem ez volt a helyzet. Csak a telekom több száz db-os készletet kapott a pro-ból. Ráadásul a sima 15 mindenhol elérhető szinte.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen