Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
25 éve én is azt tanultam, hogy kommentelni kell a forráskódot, ezzel egyet is értek.
De én azt is tanultam, hogy addig egy betűt sem írunk le a forráskódba, amíg nincs meg a dokumentáció, hogy a program mit, hogyan csinál, mit ellenőriz, hova, hogyan kapcsolódik, milyen port-protokoll-t használ, hogyan és mit titkosít. Ha ezt az ügyfél elfogadta, akkor kezdünk a kódoláshoz és csak azt tesszük bele ami a doksiban van.Ezt a doksit felejti el a legtöbb "programozó".
retekegér #19: az lehet, de a vibe coder szoftver fejlesztőnek hiszi magát. A "webfejlesztők" meg külön kategória.
ddekany #26: "Valós, nagy, kusza kódbázissal viszont bajban van." És itt kezdődik a probléma. Mitől lett kusza? Azért nem volt konkrét fejlesztési terv, ami tartalmazza a mit-hogyan-miért válaszokat. Tehát a fejlesztő nincs azon a szakmai szinten, ami elvárható lenne. A hozzászólásod többi részével egyet értek, csak nekem ez a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest