- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
szal a tűzfal beállítások/szolgáltatásoknál nincs semmi bepipálva és a beállítások/icmpnél sem.
a helyi kapcsolat a: microsoft networks ügyfél, a fájl és nyomtatómegosztás, qos, és tcp/ip elemeket használja.
még annyi adalék, hogy az ip címem 128.0.0.1, ezt még régebben ajánlották, mivel adsl telepítés után kb 1 percig gondolkozott bootoláskor, de amióta átírtam erre, ugyanúgy bepöccen, mint elötte. Nem tom, hogy esetleg ez okozhat-e ilyen hibát, nem figyeltem az összefüggést annak idején.
DNS nincs beállítva.
ja tényleg, kivétel alatt mit értesz? azt hol találom?
[Szerkesztve] -
Starsky72
addikt
szóval amikor indítom a netet, onnantól kezdve, ahogy a képen is látható pár percenként jön egy ilyen hibaüzenet. Baromira idegesít, mert ezzel van tele a napló, de már hetek óta csak most vettem észre. Mi lehet ez?
[L]http://web.axelero.hu/mrcbt/dcomhiba.jpg[/L] -
Starsky72
addikt
-
Starsky72
addikt
na közben fejlemény van, egy másik kép, ami gif kiterjesztésű és kisebbméretű, az műxik. Van esetleg valami limit? mondjuka jpg is csak 214kb.
-
Starsky72
addikt
szóval az adslhez járó tárhelyre felraktam egy képet, ami egy éppen nálam lévő hibával kapcsolatos és szeretném majd belinkelni.
A tárhelyen (ftp.axelero.hu/azonosító) ott is van, viszont nem tom, hogy milyen linket írjak ahhoz, hogy ezt más is lássa.
Azt írták, hogy a public_html mappába feltöltött motyó, a web.axelero.hu/azonositó-val elérhető, de nálam ez nem műxik.
Mi ennek a helyes szintaktikája?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest