- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
rayoliviero #2975 üzenetére
Én kiábrándultam belőle. Főleg azután, hogy az "avastclear" letörölt mindent az asztalomról.
-
válasz
rayoliviero #2973 üzenetére
Az IS nem túlságosan jól optimalizált sajnos, legalábbis a tűzfal része biztosan nem! Amikor fenn volt, nálam rendszerint beakadozott az MP3 lejátszás, ezért váltottam Eset Smart Security-re. Abban is van tűzfal, illetve minden, ami kell, és teljesen megszűnt az akadás!
Az Avast free nem produkálta ezt a jelenséget, gondolom azért, mert abban nincs tűzfal.
Lehet, hogy nálad is ez fogja a gépet...
-
Üdv mindenkinek!
Futtattam az avastclear.exe-t, de úgy, hogy közben egy másik vinyóra irányítottam át - egy másik rendszerről akartam letörölni kívülről, mert az Avast fájljai miatt kékhalált dobott, és nem indult el a Win7 a szóban forgó gépen.
Annyi történt, hogy amelyikről törölni akartam, azon rajta maradt, a saját rendszeremről letörölte, de ami a legnagyobb baj, hogy az asztalról mindent letörölt, csak egy Logs mappát hagyott, meg pár parancsikont.
A probléma nem egyedi, az Avast fórumán is van róla szó. Hiába okoskodik a tag, hogy ez bizony nem töröl le semmi mást, mert bizony engem is megszívatott...!
Recovery programokkal visszahoztam jelentős részét a törölt fájloknak, de sajnos maradt jópár, amit vagy nem találtam, vagy nem tudtam visszaállítani.Tudtok mondani valami biztatót?
Eddig mindig Avast-ot használtam, de azt hiszem, eljött az idő, hogy váltsak NOD-ra!
-
-
Üdv mindenkinek!
Jelentkezett nálam egy olyan probléma, hogy böngészés, torrentezés, video streamelés, vagy bármilyen, internetforgalmat igénylő tevékenység mellett elkezdett akadozni a zenelejátszás. Nagy nehezen rájöttem, hogy az Avast okozza a problémát!
Ami viszont fura, hogy a free verzióval nincs semmi gond, az Internet Security-vel viszont valamiért egyből előjön a hiba. Még nem volt időm egyenként kikapcsolgatni a funkciókat, ezért kérdeznélek benneteket, szerintetek mi okozhat ekkora "pingelést"?
DPC Latency Checker-rel nézem a késleltetést, és a free Avast mellett állandóan a zöldben van, viszont az IS-nél gyakran sárgába ugrik, de inkább pirosban mozog, főleg amikor fut a torrent kliens.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest