-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Én se csak és kizárólag a víruforrásokra jártam. Sőőt. Kerültem mint ördög a szenteltvizet.
Van 1-2 aranyos, huncuft kolléganőm aki rendszeresen szedeget le mindenféle jó kis játékot a netről. Na a ''játék'' nem játék volt, hanem valami szar trójai. És hol kötött ki? Hát persze, hogy énnálam. Aztán az meg hozta a barátait.
Na így lett tele a gépem férgekkel, meg trójaiakkal.
Jó az Avast!, de nekem nagyon nem vált be. A NOD sem mindenható. Mint ahogyan egyiksem az. -
vadkörte
addikt
Én szinte dettó ezt tapasztaltam. A munkahelyi 750 MHz-es Celeron-omnak meg kb 5 perc kellett mire felállt a rendszer. Ja és az Avast! volt oly kedves és a legszigorúbb beállítások mellett is beengedett egy halom vírust, férget, trójait...
A Nod + az XSoftSpy kb. fél napig tökölt mire leszedte az összeset.
Tehát nekem egy óriási csalódás volt az Avast!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest