- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
-
Amur
addikt
win7 64bit alatt nekem nagyon lassított az avast az ucsó nagyobb frissítés óta.
Ma újra jelzett frissítést, leszedtem, és azóta megint a "régi", fut szépen minden ahogy kell.
(főleg az igen proci igényes android emulátor futtatásakor vettem észre néha lassított felvételes belassulást.
de hál istennek valamit rendberaktak, mert már jó) -
Amur
addikt
windows 7 beépített tűzfala szokott akadni az avast-al? Nem indokolható lassulás tapasztalok a weboldalaknál,több böngészőben is próbálva.
-
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1961 üzenetére
ki volt kapcsolva az avast telepítés közben és után is(a hibaüzenet keletkezésekor is még!).
-
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1959 üzenetére
Semmi gond,nem tehetsz róla,a kisérteties az hogy ez már a 2.tűzfal amivel befürdök,és azóta volt egy teljes windows reinstall,tehát ami azonos a környezetben az a vas.
A PC tools uninstallhoz szerintem nem kell csökkentett mód mert el sem tudott indulni,nem is fut a háttérben a hibaüzenet után teljesen kilépett.Lehet még teszek 1 próbát a private firewall-al,ha azzal is gond lesz akkor a rendszeremmel van a gond.
A kábeles modem vagy a hálókártya nem kavarhat be?(mert vmi hardveres dologra gondolok). -
Amur
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1955 üzenetére
felraktam avast6 10perces szüneteltetése közben a pc tools firewallt,most a kis ikon a tálcán azt jelzi hogy inicializálja éppen magát.Gondolom még ne engedjem vissza rá az avastot?
-
Amur
addikt
Üdv!
Tapasztalat valakinek Avast+Private firewall kombóról,mennyire jók együtt?
(nekem a comodoval csunyán összeakadt(lehet csak én voltam béna,de a comodo feltelepítése után minden netbeállításom elszállt,nem is tudtam visszaállítani,csak windows újrainstall javította meg.winxp sp3 van most fenn avast6-al, de nincs most tűzfalprogi. -
Amur
addikt
windows xp sp3 van fenn.
-
Amur
addikt
Kicsit elbizonytalanodtam: eddig azt hittem hogy az Avast 5-ben van tűzfal is.Sőt amikor felraktam melé a comodo-t,és olyan szinten összeakadtak hogy net se ki se be,a comodo el sem indult hogy módosítsak a beállításokon,leszedni sem tudtam csak manuális törléssel,net meg csak win újratelepítés után lett újra.A UPC-sek azt mondták azért mert az új Avast tűzfalat is tartalmaz és nem kellett volna mellé a comodo.
Itt azt olvasgattam vissza hogy csak vmi lightos tűzfalszerűség van benne!
Kell mellé tűzfal vagy nem,és ha igen mivel nem akad össze!
Vmint most még friss a telepítésem,avast előtt vagy után rakjam fel a tűzfal progit(és melyiket?)
Köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest