- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
anonymus89 #3133 üzenetére
Ha nem tudod az emailcímet akkor csak regisztálj újra azzal amelyiket szeretnéd. Ha a passwordöt nem tudod akkor kérj újat - elküldi a már regisztrál emailcímre a változtatáshoz szükséges linket.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #3120 üzenetére
Senki sem tudja hol lehet megnézni az ingyenesre regisztrált e-mailt, ami régen elérhető volt?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
anonymus89 #3070 üzenetére
Főablak, legfelső sor, középtől kicsit jobbra. Megnyitod és kiírja az emailcímet.
-
GGAllin
tag
válasz
anonymus89 #2931 üzenetére
ez igen bölcs dolognak tűnik
esetleg ha találsz valami olyasmit hogy a regisztrációval eladtam a lelkem akkor azért megköszönném ha megosztanád itt a fóromban is
-
GGAllin
tag
válasz
anonymus89 #2929 üzenetére
A mailben nem tértek ki rá, de az avast! For Business regisztrációs oldalán ezzel kezdik (igaz én is csak most vettem észre
):
"Avast for Business is free to use for as long as you want and for an unlimited number of admins and devices"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest