- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Nekem win7 alatt is egy avast frissítés után kékhalállal indul a gép, és mindig újraindul.
YT-on jött a tipp egy videóból, hogy távolítsam el csökkentet módban, így indult.
Már szerveztem át a heti programom, hogy melyik nap lesz a win reinstallDe akkor most mi van? Felejtsem el az avastot? AVG is csinál ilyet?
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy annyira védjük a dolgainkat, hogy
végül a ló másik oldalára esünk. (pl. nagyon bonyolult jelszó, amit aztán 2
év múlva elfelejtesz, mikor kéne, és emiatt nem tudsz belépni valami fontos helyre, stb) -
mrszitya
senior tag
Csökkentett módban távolítsd el (F8-cal hívható el a bootolásnál a legtöbb gépnél).
Avast eltávolítás => újraindítás => aztán futtasd a hivatalos eltávolítót => majd egy újabb restart => és mehet az újratelep.
Igazából a hiv. eltávolító is elég lesz szerintem az esetedben. Futtasd le, és indíthatsz utána normál módban. Aztán felrakhatod újra. Milyen az XP SP2 vagy SP3? Az új Avast változatok már csak az utóbbit támogatják.
Eltávolító: http://files.avast.com/iavs9x/avastclear.exe
Új free verzió: http://files.avast.com/iavs9x/avast_free_antivirus_setup.exe
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest