- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Mickey5 #4255 üzenetére
Sajnos sokat teszteltem az "ingyenes" kvartett tagjait (MS Defender, Avast, Bitdefender Free, Kaspersky Free) és mindig addig csűrtem-csavartam a dolgot míg maradtam/visszakerült az Avast.
A pro/kontra elemzés után mindig az Avast maradt felül. A másik háromnál mindig volt olyan idegesítő dolog ami nagyobb súllyal esett latba mint az Avast saját dolgait. -
Cs1csó
titán
válasz
Mickey5 #3805 üzenetére
Áá emlékszem, pont ma néztem: windows 10-en Avast free (csak az alap 3-4 modul telepítve webvédelem, fájvédelem, viselkedés védelem, levelezésvédelem) van telepítve és MAJDNEM a legfrissebb CCleaner. Elindítottam a CCleanert az egyből jelzi hogy van frissítés kérdezi letöltöm e vagy sem, a nemet választom, később megint megnyitom a CCleanert megint kérdezi.
TEHÁT:
Vagy azért frissíti önhatalmúlag mert annyira régi vagy mert telepítve van az avast programfrissítő modulja és az ilyet is tud - azaz háttérben is frissít, lehet amúgy a beállításokat kellene megnézni és ott lehet van opció erre ami nálad be lehet pipálva -azaz automatikusan frissít a felismert elavult drivereket. -
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Mickey5 #3788 üzenetére
Szerintem túlreagálod
Feltelepíted a programfrissítő modult (ez az esernyő), a mutatott kép alapján letiltod, amiket nem akarsz frissebbre, CCleaner-ben is tiltod, valamint a tűzfalban megtiltod, hogy a CCleaner kimenjen a netre.
Szerintem.
Az én autóm csak 14. Te nyertél -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Mickey5 #3777 üzenetére
Pedig egyszerű: Védelem fül - Programfrissítő - CCleaner-nél a jobboldali kis nyilacskát lenyitod - Frissítések kihagyása
-
Cs1csó
titán
válasz
Mickey5 #3779 üzenetére
A hadsereg gondolom zárt rendszerben használja. A CCleaner fejlesztőjét a Piriform-ot megvásárolta az Avast és azóta kölcsönösen reklámozza magát a két termék. DE hogy ez miért automatizmus azt nem tudom.
Valamelyik linux disztró nem alternatíva? Talán az lenne a legjobb. Ha nem kell valami win specifikus program akkor kiváló megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest