- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey5
csendes tag
válasz
Ed3r_X_ #4080 üzenetére
Próbáld meg az Avast-ben a kivételekhez adni azokat a mappákat, amelyekben lehet az USB-hez kapcsolódóan tevékenység, driver, dll, stb. Például Windows, Program Data és társaik.
Volt hasonló esetem: kormányzati oldalról származó hivatalos drivert (USB kártyaolvasóhoz való) szó nélkül törölt az Avast, a csendes gyilkos. Azután felvettem a kivételek közé a driver mappáját és azóta ismét szép az élet. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #4071 üzenetére
Tegnap kellettek az új pendriveok. Avast fent, csatlakoztattam, pittyent a gép, de semmi. Jött az uninstall, újraindítás, bedugtam mindkettőt, tökéletesen mennek. Visszatettem az Avastot, most így megy mindkettő. De jó, ha ezt minden új USB kulcsnál el kell játszanom..
Tuti valami driver telepítést blokkol nekem, de hogy hogy, azt nem értem
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4068 üzenetére
Én azért utánajárnék ennek. Most már tök kíváncsi vagyok
Jó lenne látni az általad használt szoftverek teljes listáját.
Valami egyedi nálad lehet, mert hobbistaként gépeket telepítgetek, és a pár év alatt előfordult jópár hardveres variáció gép és usb stick-ből egyaránt; a minta a darabszám és idő miatt jó nagy. Avast nélkül (mert a 4-es, még kék golyós időszak óta használom), semmit nem engedek netre. Hasonló hibával talán 2-3-szor találkoztam, de akkor mindig valami vírusos szajré volt az usb-n.Fél éve küzdesz...ősz óta nem volt új verzió, amiben viszont lettek új funkciók...szerintem valami szoftvered és az avast utálja egymást
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4065 üzenetére
Én először körülnéznék a BIOS-ban: user-nek is legyen jogosultsága bármit változtatni, hardverekhez hozzáférni, USB portok állapota-energiagazdálkodása-all user hozzáférés van-e neki beállítva vagy csak admin...ilyesmik. Vállalati szegmens, mások a prioritások, mint egy home gépnél.
És miért pont ezt először? Mert a Win10 aktívan turkálja a BIOS-t (gyűlölöm is emiatt, volt pár érdekes történés), rajta keresztül pedig programok is láthatják-hozzáférhetnek, amit az Avast esetében az ott beállított policy esetleg tiltottnak vél, és emiatt letiltja a hozzáférést az eszköz(ök) számára.
Az Optiplex 790-es családnál Dellék hivatalosan nem támogatják a Win10-et, szóval bármi előfordulhat emiatt... -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #4060 üzenetére
Érdekes.
Csak az avast van a gépen, mint víruskergető?
Rejtett mappákat-fájlokat meg kéne jeleníteni, és ránézni az usb kulcs(ok)ra, nincs-e rajtuk valami "cucc" eldugva.
Csak a te kulcsaiddal, vagy bárkiével ez a hiba?
Honnan származik az alaplapi (vagy bővítőkártyás?) usb driver?
Eredeti win? 7, 8, 8.1, 10? Naprakész?
Honnan töltöd-töltötted le az avast-ot?
Milyen tápod van? Ténylegesen elég a teljesítménye a konfigodhoz?Hirtelen ennyi...
-
Cs1csó
titán
válasz
Ed3r_X_ #4060 üzenetére
Szia, nem olvastam ilyet az Avast hivatalos fórumán sem, és én sem találkoztam hasonlóval.
Kezdésnek:
- távolítsd el a hivatalos eltávolítójával - [link]
- futtass le pár másodlagos keresőt: AdwCleaner, MBAM, Hitman Pro, Emsisoft EK, DrWebCureIt
- hagyd meg védelemnek a Windows Defender-t persze mellette: naprakész oprendszer, programok, böngészőben tartalom blokkoló, adataidról egy külső eszközre mentésMilyen USB kulcsok ezek? Pendrive-ok? Milyen márkájúak? Milyen típusú tartalom van rajta, adat fájlok vagy programok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest