- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
#90933760 #3122 üzenetére
Valami saját böngésző, amivel "biztonságosabb a böngészés".
Én is nagyot néztem, hogy mi a túró ez, illetve hol az uninstall.. Aztán kiderült, hogy a Vezérlőpultban, a Programok és szolgáltatásokban van olyan lehetőség ha rákattintasz az Avast Free Antivirusra, hogy módosítás, és ott ki tudod választani azokat az összetevőket, amiket le akarsz törölni (vagy feltelepíteni). -
-
Weaver
senior tag
-
anonymus89
addikt
válasz
#90933760 #3122 üzenetére
Nekem is ott volt ma reggelre egyébként és én sem telepítettem fel hanem a program ma frissítette magát reggel 8-körül és akkor tette fel de nem feltelepítve van, hanem portable- ként futtatható. Ez a Program Files\Avast\ sfbrowser néven szerepel....
Néztem is, hogy lett a C:-n már 500 megával kevesebb helyem emiatt, úgyhogy csökkentett módban kitöröltem az egész mappát.
-
mrszitya
senior tag
válasz
#90933760 #2886 üzenetére
Egy Malwarebytes Anti-Exploit (Free) nem árt mellé (sem). Ez a progi csökkenti az esélyét, hogy az ismert böngészőkben megbújó biztonsági réseket ne tudja kihasználni webes fenyegetés, ha az Avast vagy más védelem nem állná útját.
A hátránya ennek a szoftvernek és az alternatíváinak (pl. a Microsoft féle EMET), hogy kompatibilitási hibákat okozhat adott esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest