- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
Ami képen látszik megnyitott oldal az a MANUÁLISAN indított vizsgálatokra vonatkozó beállításokat, de ott a szöveg is ami le is írja ezt:
Rejtett fenyegetések igény szerinti keresése a számítógépen (A második sor)Egyel alatta "ALAPVETŐ VÉDELMEK" néven vannak a folyamatos automatikus vizsgálatra vonatkozó beállítások, ott is maradhat minden alapon én annyit módosítottam, hogy ahol lehet átállítottam "RÁKÉRDEZ" módra, tehát minél kevesebb legyen az automatizmus.
Esetleg cseréld le az Avast Free-t - próba jelleggel mivel nem nagyon van jobb védelem nála ingyenes vonalon - pl. Comodo Cloud AV-re, de ha az nem válik be akkor maradj az Avast-nál mert a Windows saját védelme nagyon fogja a fájlműveleteket - tehát az sem jó megoldás - a többi AV-től sem lesz fürgébb a rendszer.
Én nem szeretem de ha neked fontos a gyorsabb rendszer indulás akkor bekapcsolhatod - ha ki lenne kapcsolva - a GYORS INDÍTÁS a Windows-ba (persze ha Windows 10-et használsz)
Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - A főkapcsolók funkciójának a megadása - gyors rendszer indítás
Hogy ez mit takar: amikor kikpacsolod/leállítod a gépet akkor igazából nem fog kikapcsolni és leállni hanem egyfajta alvó módba fog menni, én ezért nem szeretem plusz erős gépem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest